Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
inferno75

#26 Re: Bh. navijačka scena

Post by inferno75 »

Peppers wrote:Jah, u pravu si, kad se samo sjetim hordinih velicanstvenih proslava Dana drzavnosti unazad tri-cetiri godine :roll:

I meni pamcenje seže čak i do Širokog svojevremeno kada su se ljiljani krili ne bi li se dobilo sendvič i piva od Škripara! Bio i vidio!
LSD

#27 Re: Bh. navijačka scena

Post by LSD »

inferno75 wrote:
Peppers wrote:Jah, u pravu si, kad se samo sjetim hordinih velicanstvenih proslava Dana drzavnosti unazad tri-cetiri godine :roll:

I meni pamcenje seže čak i do Širokog svojevremeno kada su se ljiljani krili ne bi li se dobilo sendvič i piva od Škripara! Bio i vidio!
S kim li si to ti bio u Širokom...da mi je znati :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#28 Re: Bh. navijačka scena

Post by -LIBERO- »

A tek razmjena majica sa natpisom "znamo gdje je" i slikom ratnog zlocinca Radovana Karadzica,za majice navijacke grupe the ManijaKs :D ,na Sokocu,prije 7-8 godina.

Vi manijaci ste uvijek bila nagodna grupica,mogo vas je ko je htjeo...mislim ugostiti :D :run:
odvijac

#29 Re: Bh. navijačka scena

Post by odvijac »

doduse vi ste tih godina bili u rupi,pa sta da vam radim,mozete pricati svasta!!
Peppers

#30 Re: Bh. navijačka scena

Post by Peppers »

Jel' to neka nova probosanska ultrapatriotska opcija uskoro dolazi na vlast pa se prilagodjavate ili? :roll:
LSD

#31 Re: Bh. navijačka scena

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:A tek razmjena majica sa natpisom "znamo gdje je" i slikom ratnog zlocinca Radovana Karadzica,za majice navijacke grupe the ManijaKs :D ,na Sokocu,prije 7-8 godina.

Vi manijaci ste uvijek bila nagodna grupica,mogo vas je ko je htjeo...mislim ugostiti :D :run:
Tacno...svak ko je htjeo mogao nas je...mislim ugostiti :mrgreen: ...SVI osim vas,naravno :-)
To onaj ratni zlocinac koji je nekad bio zaposlen kao psiholog (ili psihijatar) u tvom klubu...jel o njemu pricamo :shock: :run:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#32 Re: Bh. navijačka scena

Post by since1921 »

A psihicu su tako i dosli glave kazu pratili cekove od penzije sto su ovi iz fks slali....cestitke upravi kluba i racunovodstvu.Sjeba ga penzija
odvijac

#33 Re: Bh. navijačka scena

Post by odvijac »

ja mislim da mu je to uz zlocine,najveca mrlja u karijeri,valjalo je psihicki spremiti bordo mentalace protiv plave rapsodije :dance:
nadgledach

#34 Re: Bh. navijačka scena

Post by nadgledach »

kako samo jadno i nemastovito...
pa kobrice zar nemate vise nista da kazete?
crnjaaak aaa?
boliii??
nego salu na stranu, zasto ste pjevali "tamo daleko" na derbiju??
Koliko vidim to ste svi pjevali, a na kovachima, ono mangupski kako ste rekli ja vas izbroja 20?!
:lol: :lol:

hajmo jos jednom za raju...
tamo dalekooooooo...
:-)
odvijac

#35 Re: Bh. navijačka scena

Post by odvijac »

pasice moj lijepi,da si ti meni zdrav,ziv i prav ta pjesma ima godina ko i ti,odkad je u repertoaru po vas karizmaticni manijaka!
Peppers

#36 Re: Bh. navijačka scena

Post by Peppers »

nadgledach wrote:kako samo jadno i nemastovito...
pa kobrice zar nemate vise nista da kazete?
crnjaaak aaa?
boliii??
nego salu na stranu, zasto ste pjevali "tamo daleko" na derbiju??
Koliko vidim to ste svi pjevali, a na kovachima, ono mangupski kako ste rekli ja vas izbroja 20?!
:lol: :lol:

hajmo jos jednom za raju...
tamo dalekooooooo...
:-)
Po argumentaciji i "stilu pisanja" :-) neodoljivo podsjecas na jednog forumasa :D
nadgledach

#37 Re: Bh. navijačka scena

Post by nadgledach »

jah...
jos mi reci i kojeg pa da mi bude lakse.

i dalje vas ne kontam...
tamo dalekoooooooo :D :D
Baltazar_khan

#38 Re: Bh. navijačka scena

Post by Baltazar_khan »

Spominjanje radovana i sokoca... jadno i bijedno. I jedni i drugi ste me razočarali :oops: :x

Hebo vas ta priča...
stari_sarajevski_gospodin

#39 Re: Bh. navijačka scena

Post by stari_sarajevski_gospodin »

sokolovi se probudili :D
shana_majka

#40 Re: Bh. navijačka scena

Post by shana_majka »

[
Last edited by shana_majka on 10/12/2008 16:46, edited 1 time in total.
Mobile_Disco

#41 Re: Bh. navijačka scena

Post by Mobile_Disco »

inferno75 wrote:

Za koga ti navijas? Ti sve vidis i sve cujes :D Jesu gotove te m:tel zastave? Sta ima jos da nam se napravi? Znam da su i novine pisale pa nikad nista, mozda reko ti znas, vidim "upucen si pravo" :D

Da, da HZ su jako originalne, nikad oni nikog ne kopiraju, posebno delije .. :lol:

P.S "I da vas dodje 10.000.. " "orginal" :D
vjecnobordo

#42 Re: Bh. navijačka scena

Post by vjecnobordo »

Mobile_Disco wrote: P.S "I da vas dodje 10.000.. " "orginal" :D

Pjesma pjevana 3 minute, tek da pijemo krv onoj šačici navijača na jugu :D Čisto zajebancije radi. Uostalom, sve pjesme su po melodijama pjesama navijača po Latinskoj Americi, Grčkoj, Turskoj. Vidim, ova vam ostala urezana u pamćenje, nije bilo lahko(na terenu), a dvočas navijanja je bio prilično zanimljiv.

Ja bih volio da vidim bar nekoliko pjesama koje su VAŠ original? A da nije neka ponavljalica i slično, nego pjesma? I Fukare se mogu uključiti u potragu :oops:
Kada neko gleda jug Bilinog Polja(na utakmici Čelika), te istok Tušnja(na tekmama Slobode), ima priliku da gleda THE BEST OF u protekloj godini HZ, TM87 i drugih, malo 'daljih' skupina.
Gandalf

#43 Re: Bh. navijačka scena

Post by Gandalf »

jah garant :lol: vi ste nam zvijezde vodilje :mrgreen:
Fordas

#44 Re: Bh. navijačka scena

Post by Fordas »

odvijac wrote:pasice moj lijepi,da si ti meni zdrav,ziv i prav ta pjesma ima godina ko i ti,odkad je u repertoaru po vas karizmaticni manijaka!
Bez uvrede, ali lupas gluposti i valjas lazi ovuda. Je li vam to neko kolektivno izvlacenje na fol 'eee od kad je ta pjesma'... Pa od kad je? Daj reci? PRVI put ste je pjevali na derbiju 2005 na Kosevu? Nama je nikad niste ranije pjevali a ja imam 'derbija' kao vecina vas godina, pa prema tome mene bas ne mozete varati.... od kad???
Šibicar

#45 Re: Bh. navijačka scena

Post by Šibicar »

Fordas wrote:
odvijac wrote:pasice moj lijepi,da si ti meni zdrav,ziv i prav ta pjesma ima godina ko i ti,odkad je u repertoaru po vas karizmaticni manijaka!
Bez uvrede, ali lupas gluposti i valjas lazi ovuda. Je li vam to neko kolektivno izvlacenje na fol 'eee od kad je ta pjesma'... Pa od kad je? Daj reci? PRVI put ste je pjevali na derbiju 2005 na Kosevu? Nama je nikad niste ranije pjevali a ja imam 'derbija' kao vecina vas godina, pa prema tome mene bas ne mozete varati.... od kad???
Evo ja ti garantujem da joj ima barem 10 godina ako ne i više...100%.
Fordas

#46 Re: Bh. navijačka scena

Post by Fordas »

Ok, ja samo tvrdim da NIKAD prije 2005 na derbijima nije pjevana, a jeste li je vi sebi ili nekom drugom pjevali u to ovom prilikom necu ulaziti.
JThomas

#47 Re: Bh. navijačka scena

Post by JThomas »

Fordas wrote:a ja imam 'derbija' kao vecina vas godina
pa imam i ja derbija otprilike koliko i godina :lol:

kao kad su samo zadnje tri godine bila po četiri.
Fordas

#48 Re: Bh. navijačka scena

Post by Fordas »

Pa i imas otprilike 16 godina, tu je to, a prvi derbi negdje 2002-3 :roll:
elSaik

#49 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

Fordas wrote:
Prvi put pjevana 2005., a ti se sad krajem 2008. sjetio prokomentarisati... Šta si radio u periodu između? Ah da, pa vas nije ni bilo u tom periodu... :roll: Ilegala, ovo ono... :zzzz:
JThomas

#50 Re: Bh. navijačka scena

Post by JThomas »

Fordas wrote:Pa i imas otprilike 16 godina, tu je to, a prvi derbi negdje 2002-3 :roll:
ma svaka tebi čast :roll: nema dalje :roll:
Locked