balvan je LOGStari wrote:mislis...Balvan
sad me furate na role pravo :S a ja kokuZ mjtvi joj
Moderator: anex
balvan je LOGStari wrote:mislis...Balvan
-deblo- timber
- drven
- timber
- drvena građa
- timber
- drvo
- timber
- drvo za gradnju
- timber
- greda
- timber
- tesati
Daju, s tim da NATIVE SPEAKERS kazu recimo NON-TIMBER FOREST PRODUCTS dok se kod nas koristi fraza SUMSKI PLODOVI a ne NEDRVNI SUMSKI PROIZVODIStari wrote:
Okey razumijem ...imanice koje se daju ili nedau brojati ... kao recima Kafa i Fildzan
Samo... Deblo i Greda ...se takodjer daju brojati ...
Umjetnik a wrote:uvala_borova wrote:Jesam al odnedavno. Pitas zbog velicine stopala ili?Umjetnik a wrote:uvala_borova je si li ti u sarajevu
ako nađem šta javim ti
Nemam role, a moRemo se naci kod moje zgradevjesticanametli wrote:HALO ovde se rola nismo drvosjece![]()
mirci gdje se nalazimo
timbeeeeeeeeer
eno tema i za biciklo odo posavjetovat![]()
otiso alansermIRCerka wrote:Nemam role, a moRemo se naci kod moje zgradevjesticanametli wrote:HALO ovde se rola nismo drvosjece![]()
mirci gdje se nalazimo
timbeeeeeeeeer
tamo gdje si iskrivila banderu koceci
vjesticanametli wrote:wow super idejanalakiraj noktice
Uh, dabogda ti tocak otpo sa noviJEh rola sto mi deena dirasuvala_borova wrote:vjesticanametli wrote:wow super idejanalakiraj noktice
pa nego sta si mislila neg nalakirat. Planiram kontaktirat Deena za konsalting oko izbora brendiranog laka![]()
mIRCerka wrote:Uh, dabogda ti tocak otpo sa noviJEh rola sto mi deena dirasuvala_borova wrote:vjesticanametli wrote:wow super idejanalakiraj noktice
pa nego sta si mislila neg nalakirat. Planiram kontaktirat Deena za konsalting oko izbora brendiranog laka![]()
![]()
Hej, ako nadjes sta dobro i kupis, javi, da znam
Pa jah samo nek se gorivo ne trosi.vjesticanametli wrote:HALO ovde se rola nismo drvosjece![]()
mirci gdje se nalazimo
timbeeeeeeeeer
Evo prijedlog-uvala_borova wrote:
Hehe kakvih noviJEh rola ba..vidis da sam u topicu stavio 'jeftinih'u zivotu se nisam rolo al eto sad mi se rola i tacka
hehe..tako da bi mi stimalo i nesto polovno mozda i vise nego novo, jer mozda se i ne proslavim na tockicima
Ma nedavno sam se zaposlio ovde u SA i poso' mi je totalno statican,a u cijelom gradu ne poznajem 2-3 covjeka, tako da za neke drustvene igre (tj loptanje
) nema nikakve sanse..osim toga vilosnovo mi je pravo blizu, tako da mi je 'duhnula' ideja da se kolutam na tockicima (i na pozadini
) u kasnijim satima kad nema one djece (sto zbog njihove sigurnosti, sto zbog osjecaja da odudaram sa godinama od prosjeka
MoRe..i.. ja mislim da je to krajnje korektan odnos prema toj djeci sto ce fasovatmIRCerka wrote:Evo prijedlog-uvala_borova wrote:
Hehe kakvih noviJEh rola ba..vidis da sam u topicu stavio 'jeftinih'u zivotu se nisam rolo al eto sad mi se rola i tacka
hehe..tako da bi mi stimalo i nesto polovno mozda i vise nego novo, jer mozda se i ne proslavim na tockicima
Ma nedavno sam se zaposlio ovde u SA i poso' mi je totalno statican,a u cijelom gradu ne poznajem 2-3 covjeka, tako da za neke drustvene igre (tj loptanje
) nema nikakve sanse..osim toga vilosnovo mi je pravo blizu, tako da mi je 'duhnula' ideja da se kolutam na tockicima (i na pozadini
) u kasnijim satima kad nema one djece (sto zbog njihove sigurnosti, sto zbog osjecaja da odudaram sa godinama od prosjeka
organizujemo mini skolu rolanja za nas koji na rolama odudaramo od prosjeka rolerapozvacemo neke od agresivaca s foruma cisto da tuku sve oni koji nam se budu smijali
moRe?
tu ju tu bauvala_borova wrote:
MoRe..i.. ja mislim da je to krajnje korektan odnos prema toj djeci sto ce fasovat![]()
kraj radne sedmice. Sretno do ponedjeljka.
mIRCerka wrote:Uh, dabogda ti tocak otpo sa noviJEh rola sto mi deena dirasuvala_borova wrote:vjesticanametli wrote:wow super idejanalakiraj noktice
![]()
Hej, ako nadjes sta dobro i kupis, javi, da znam
pobjego ko mish titam cim je trebo nesto DATvjesticanametli wrote:rolal ikoko peva danas bre
mirciiiiiiiiiii timbeeeeeeeeeeeer ĐŽe onaj KLIJO da posudi role