Bravo Kodro!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

jasco74

#26 Re: Bravo Kodro!

Post by jasco74 »

Idemo se dalje igrati bukvara...rekao sam nekadasnje jer je za mene nekadasnje...poslije onih incidenata, poslije onog "celicnog" navijanja za reprezentaciju, poslije one netrpeljivosti prema ostalim navijackim grupama, u potpunosti se slazem da nam je bolje u gostima igrati...A to sta sam htio, sto se tesko moze zakljuciti po nekima, to je da se Zenica zaista fura da je najbolja publika, da jedino ima pravi stadion i kojekakva sranja...Mislim da bi za reprezentaciju zasad Bilino trebalo da bude proslost, jer igre reprezentacije ne trebaju da sluze za dokazivanje sile lokalnih navijackih skupina...Spomenuo sam nepobjedivost u kontekstu nase igre, jer nam nedostaje dominantnije i ofenzivnije igranje, bez kojeg cemo tesko osvojiti potrebne bodove protiv estonije, da ne govorim o ostalim...Navijanje i atmosfera su bila u ovom postu sporedno pomenuta, odnosilo se na period kada nijednoj reprezentaciji nije bilo lako igrati s nama, i jeste to bilo na Bilinom, ali nigdje ne pise da je to samo moguce na Bilinom, to samo misle odredjeni samoljupci iz Zenice, jer je ona ko neki hram fudbala...Kodro samo naprijed i sto dalje od malogradjanske politike...
Opet nidje veze, ja sam govorio o jeziku, kao i @stari. Navijanje sam i ja spomenuo uzgred. Gdje ce igrati reprezentacija, svejedno mi je, dok ne igra u Iranu :lol:

P.S.

Nisam iz Zenice, mrtvi sam Velezovac, tako da sva ova prepucavanja su promasila metu.
Meha, udri ih, ja cu ih odlezati!
laku noć

#27 Re: Bravo Kodro!

Post by laku noć »

cyprus wrote:Hajmo kompromis. Nek Iran dođe ovdje :D :D
..i nek se igra u BL :lol:
jasco74

#28 Re: Bravo Kodro!

Post by jasco74 »

laku noć wrote:
..i nek se igra u BL :lol:
potpisujem :D :-D :-)
campa_xxx

#29 Re: Bravo Kodro!

Post by campa_xxx »

I neka obavezno ponesu tih 200 000 KM u torbi
Edin H.

#30 Re: Bravo Kodro!

Post by Edin H. »

campa_xxx wrote:
Lova Munibu direktno u ruke. On je ipak osoba od povjerenja :oops:
jasco74

#31 Re: Bravo Kodro!

Post by jasco74 »

Lova Munibu direktno u ruke. On je ipak osoba od povjerenja
Ako cika Munib bude sprijecen, ja predlazem da ga zamjeni Kures. Njemu se moze vjerovati 100%. :lol: :lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#32 Re: Bravo Kodro!

Post by karabaja-x »

preporucujem ovim glavesinama da osnuju neki svoj klub i neka idu sa njim da zaradjuju pare a ne s reprezentacijom drzave
kirby

#33 Re: Bravo Kodro!

Post by kirby »

Edin H. wrote:
campa_xxx wrote:
Lova Munibu direktno u ruke. On je ipak osoba od povjerenja :oops:
zar taj munib nije u zatvoru.
Edin H.

#34 Re: Bravo Kodro!

Post by Edin H. »

I neka obavezno ponesu tih 200 000 KM u torbi[/quote]

Lova Munibu direktno u ruke. On je ipak osoba od povjerenja :oops:[/quote]

zar taj munib nije u zatvoru.[/quote]

Pa zato i moramo odigrati u Iranu, treba mu lova da se vadi :oops:
forza milan

#35 Re: Bravo Kodro!

Post by forza milan »

Meni juce prica covjek da su nasoj repki Turci platili i put i smjestaj i provod u IStanbulu sad kad smo izgubili 1:0. Taj covjek je inace prije igrao u prvoj turskoj ligi i poznaje masu utjecajnih ljudi iz turskog nogometa tako da je vjerovatno istina to sto je reko. Kad sam danas procitao izjavu Colakovica bio sam ubijedjen da je to za tursku istina i posumnjao sam da su nam i Srbi platili put i smjestaj u Beogradu prije dvije godine. KAd nas ljudi tako fino izgotive nema smisla igrat, a da ne govorim pobijedit ne daj Boze. Fakat ovi ljudi sto vode savez ponasaju se isto ko da vode tursiticku agenciju.
Last edited by forza milan on 07/05/2008 23:32, edited 1 time in total.
Edin H.

#36 Re: Bravo Kodro!

Post by Edin H. »

forza milan wrote:Meni juce prica covjek dasu nasoj repki Turci platili i put i smjestaj i provod u IStanbulu sad kad smo izgubili 1:0. Taj covjek je inace prije igrao u prvoj turskoj ligi i poznaje masu utjecajnih ljudi iz turskog nogometa tako da je vjerovatno istina to sto je reko. Kad sam danas procitao izjavu Colakovica bio sam ubijedjen da je to za tursku istina i posumnjao sam da su na i Srbi platili put i smjestaj u Beogradu prije dvije godine. KAd nas ljudi tako fino izgotive nema smisla igrat, a da ne govorim pobijedit ne daj Boze. Fakat ovi ljudi sto vode savez ponasaju se isto ko da vode tursiticku agenciju.
:lol: :lol: :lol:

Tuzna istina, ali morao sam se nasmijati za ovo sto napisa "vode turisticku agenciju" :mrgreen:
Crvena Tifoza

#37 Re: Bravo Kodro!

Post by Crvena Tifoza »

forza milan wrote:Meni juce prica covjek dasu nasoj repki Turci platili i put i smjestaj i provod u IStanbulu sad kad smo izgubili 1:0. Taj covjek je inace prije igrao u prvoj turskoj ligi i poznaje masu utjecajnih ljudi iz turskog nogometa tako da je vjerovatno istina to sto je reko. Kad sam danas procitao izjavu Colakovica bio sam ubijedjen da je to za tursku istina i posumnjao sam da su na i Srbi platili put i smjestaj u Beogradu prije dvije godine. KAd nas ljudi tako fino izgotive nema smisla igrat, a da ne govorim pobijedit ne daj Boze. Fakat ovi ljudi sto vode savez ponasaju se isto ko da vode tursiticku agenciju.
Istu pricu pricamo preko 10 godina. I znaš šta se promijenilo? Ništa.
Mi samo mozemo mlatit praznu slamu.
campa_xxx

#38 Re: Bravo Kodro!

Post by campa_xxx »

Treba nama INSAJDER ali nema niko muda da to odradi...
Nighthunter

#39 Re: Bravo Kodro!

Post by Nighthunter »

Treba nam jak državni aparat koji će gangstere smjestiti iza rešetaka gdje im je i mjesto. Banda, a svaka čast Kodri za hrabrost da se odupre gamadi. Bolje da odmah riješimo probleme prije kvalifikacija, a ako ga natjeraju u Iran nek podnese ostavku, niko ga ne bi krivio :x
laku noć

#40 Re: Bravo Kodro!

Post by laku noć »

Nighthunter wrote:Treba nam jak državni aparat koji će gangstere smjestiti iza rešetaka gdje im je i mjesto. Banda, a svaka čast Kodri za hrabrost da se odupre gamadi. Bolje da odmah riješimo probleme prije kvalifikacija, a ako ga natjeraju u Iran nek podnese ostavku, niko ga ne bi krivio :x
..a 200 milja?
niskoprofilni

#41 Re: Bravo Kodro!

Post by niskoprofilni »

A do kad ćemo samo palamuditi po forumima ovako?
Kada ćemo se fino svi skupiti i otići ispred Slatkog Ćošeta nahebati im se majke?
Sve navijačke skupine, đuture, lijepo se dogovoriti i odraditi jedno gostovanje, dostojanstveno, najavljeno, organizovano.
Prošli put došlo 100-njak ljudi, bacilo 5-6 jaja po prozorima i to je sve. Niko ni da izvijesti o protestu pošteno u medijima.
Moramo nešto bolje poduzeti, nešto što će promijeniti stvari šta god da to bilo, jer njih u savezu savršeno boli neka stvar za nama forumašima.
Oprostite na ovim riječima, sramota me više ovo sve gledati.
Neće svejedno biti ni UEFA-i ako do njih dospije vijest o masovnim i istrajnim protestima protiv saveza u Sarajevu, u to sam prilično siguran.
Edin H.

#42 Re: Bravo Kodro!

Post by Edin H. »

laku noć wrote:
Nighthunter wrote:Treba nam jak državni aparat koji će gangstere smjestiti iza rešetaka gdje im je i mjesto. Banda, a svaka čast Kodri za hrabrost da se odupre gamadi. Bolje da odmah riješimo probleme prije kvalifikacija, a ako ga natjeraju u Iran nek podnese ostavku, niko ga ne bi krivio :x
..a 200 milja?

Vidis da su se ovi bezobrazni forumasi :D naklatili ljudima i ne daju im da uzmu cifru.

Misle valjda je jeftino placati kupleraje po Tajlandu :skoljka:
Šibicar

#43 Re: Bravo Kodro!

Post by Šibicar »

niskoprofilni wrote:A do kad ćemo samo palamuditi po forumima ovako?
Kada ćemo se fino svi skupiti i otići ispred Slatkog Ćošeta nahebati im se majke?
Sve navijačke skupine, đuture, lijepo se dogovoriti i odraditi jedno gostovanje, dostojanstveno, najavljeno, organizovano.
Prošli put došlo 100-njak ljudi, bacilo 5-6 jaja po prozorima i to je sve. Niko ni da izvijesti o protestu pošteno u medijima.
Moramo nešto bolje poduzeti, nešto što će promijeniti stvari šta god da to bilo, jer njih u savezu savršeno boli neka stvar za nama forumašima.
Neće svejedno biti ni UEFA-i ako do njih dospije vijest o masovnim i istrajnim protestima protiv saveza u Sarajevu, u to sam prilično siguran.
Ma mi smo misevi za te stvari,ljudi u Beogradu vladu srusili a mi 10 pisljivih papaka ne mozemo da se rijesimo...ccc :roll:
campa_xxx

#44 Re: Bravo Kodro!

Post by campa_xxx »

UEFA-u boli k..ac za BiH fudbalski savez, moze se desavati sta god hoce oni nece nista poduzeti, jedino nas mogu kazniti da ne izlazimo u Evropu par sezona i to je to...
Abacija

#45 Re: Bravo Kodro!

Post by Abacija »

campa_xxx wrote:
UEFA-u boli k..ac za BiH fudbalski savez, moze se desavati sta god hoce oni nece nista poduzeti, jedino nas mogu kazniti da ne izlazimo u Evropu par sezona i to je to...

A zasto je to tako? Da nisu i njihovi prsti umijesani u tu prljavu igru naseg nam saveza?! :shock:
campa_xxx

#46 Re: Bravo Kodro!

Post by campa_xxx »

Ako ste gledali Insajder, dok. film o fudbalskoj mafiji u Srbiji, onda ce vam sve biti jasno sto se tice UEFA-e...pa Arkan je prijetio ubistvom predsjedniku UEFA-e Lennartu Johanssonu pa nisu nista poduzeli, cak se i Obilic takmicio u evropi, koliko samo ubistava celnih ljudi u fudbalu tako da od UEFA-e nema nista....Oni samo kazu "mi nismo svjetski policajci" i to je to...
Pusur

#47 Re: Bravo Kodro!

Post by Pusur »

Bas tako, Fifi i Uefi nije u interesu da mi kao mala zemlja uzimamo mjesto nekom vecem imenu.
Izgleda da Kodro mora ici u Iran?! E svasta sam vidio al ovako nesto jos nisam, bas uzas majke mi
hoce da ga slome a covjek nije ni krenuo a fol je u tome da su oni svojim nestrucnim vodenjem
izgubili dobrog protivnika kao sto je Poljska a sad hoce da uzmu kesa od Irana, majko draga!
Epitop

#48 Re: Bravo Kodro!

Post by Epitop »

Neka Kodro povede u Iran mlade igrače iz Premijer lige pa neka nas maksimalno osramote da nas Iranci dotuku do kraja, pa tek tada možda savezu neće pasti na pamet da dogovara utakmice bez selektora.
Obični lopovi vode savez i nema napretka u fudbalu dok se ne rješimo lopova iz saveza.
rewritable

#49 Re: Bravo Kodro!

Post by rewritable »

Neka Kodro povede u Iran mlade igrače iz Premijer lige pa neka nas maksimalno osramote da nas Iranci dotuku do kraja, pa tek tada možda savezu neće pasti na pamet da dogovara utakmice bez selektora.
Obični lopovi vode savez i nema napretka u fudbalu dok se ne rješimo lopova iz saveza.
Potpisujem prethodni post. neka povede talnte iz Orasja, Posusja, Zepca, Zvijezde, Orlica i ostalih... pa ko zna, mozda im se i posreci. A ovim reprezentativcima reci da ga sacekaju u Zenici ili Sarajevu...
To bi bilo bolje i efektivnije od odustajanja ili podnosenja ostavke.
niskoprofilni

#50 Re: Bravo Kodro!

Post by niskoprofilni »

ama to nije do kraja tačno. UEFA barem može uvesti sankcije i izbaciti šugavi savez iz članstva! Niko me ne može ubijediti suprotno. A priče o hrakanu i ostalim me uopšte ne zanimaju niti dajem pet feniga na njih! Ugledajmo se na bolje! Dosta!
Post Reply