turisti

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#26 Re: turisti

Post by Šeherzada »

pici wrote:jaooooooo ljudi moji pa sta je ovo danas,pa bukvalno ne mozes hodat gradom,jooooooojjj treba ŠA IMA :D
Subota bolan,eto sta je danas :D
Mislim da sam te vidjela u gradu picicu,jedan lik samo se okrece ko sa marsa pao....Po ovom tvom odusevljenju sreco-to mora da si ti :D
medaaa

#27 Re: turisti

Post by medaaa »

aida05 wrote:
pici wrote:jaooooooo ljudi moji pa sta je ovo danas,pa bukvalno ne mozes hodat gradom,jooooooojjj treba ŠA IMA :D
Subota bolan,eto sta je danas :D
Mislim da sam te vidjela u gradu picicu,jedan lik samo se okrece ko sa marsa pao....Po ovom tvom odusevljenju sreco-to mora da si ti :D
GRESKA... svi likovi :lol: :lol:
Šeherzada

#28 Re: turisti

Post by Šeherzada »

medaaa wrote: GRESKA... svi likovi :lol: :lol:
:lol: Jest vala,svi!Ali jedan je bio poseban :D To mora da je moje srculence :D -Pici
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#29 Re: turisti

Post by pici »

aida05 wrote:
medaaa wrote: GRESKA... svi likovi :lol: :lol:
:lol: Jest vala,svi!Ali jedan je bio poseban :D To mora da je moje srculence :D -Pici
ma nisam hodao subotom po gradu,ne pamtim,neg hajde malo otisla mi zenmska u Gradac pa ja ko pušte s lanca :D jooooooooooooooooojjjj zenmskih mati moja pa sta ono ko manekenke,joooooojj :D bio sam kod katedrale oko 14h pio kafu kad vidim jedna zgodnica ima srculence istetovirano na ramenu,namah sam pomislio eno aide slatkice al izgubi se u masi tijela koja su hodala ulicom :(
Šeherzada

#30 Re: turisti

Post by Šeherzada »

Zar nisi vidio da je u istetoviranom srculencu slovo P?Ne mogu da vjerujem :(
Post Reply