PREVARA ZENE....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
brecko

#26 Re: PREVARA ZENE....

Post by brecko »

Ne zivim sa oprezom, samo sam rekao da ce oprez uvijek da bude tu, a to hoce li ponovo uraditi, ako uradi sjebat ce sebe. Ja sam sebe sanirao poslije toga i sada bi mi bilo svejedno da to uradi. Ljubav, razum, osjecaji dosta razlike izmedju njih ima. Zasto bi mi bilo svejedno. Iz razloga jer bi se okrenuo i samo bi ledja vidjela. Svako zasluzuje drugu sansu da mu se da i da se dokaze da uistinu misli to sto izgovara.
brecko

#27 Re: PREVARA ZENE....

Post by brecko »

@otherside duboko se izvinjavam :D
savrseni krug

#28 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

brecko wrote:Ne zivim sa oprezom, samo sam rekao da ce oprez uvijek da bude tu, a to hoce li ponovo uraditi, ako uradi sjebat ce sebe. Ja sam sebe sanirao poslije toga i sada bi mi bilo svejedno da to uradi. Ljubav, razum, osjecaji dosta razlike izmedju njih ima. Zasto bi mi bilo svejedno. Iz razloga jer bi se okrenuo i samo bi ledja vidjela. Svako zasluzuje drugu sansu da mu se da i da se dokaze da uistinu misli to sto izgovara.
ali ako ti je svejedno opet cu te pitat sta je onda tu poenta
i ne niko nema pravo na drugu sansu
otherside

#29 Re: PREVARA ZENE....

Post by otherside »

brecko wrote:@otherside duboko se izvinjavam :D
Posto ti je prvi put, onda oprastam ali iduci put ces mi vidjeti samo ledja :D
brecko

#30 Re: PREVARA ZENE....

Post by brecko »

@ savrseni krug: ili si totalno sjeban bio sa prevarom ili .....
@otherside: :D
Ja_Ja

#31 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ja_Ja »

....
Last edited by Ja_Ja on 02/10/2008 17:11, edited 1 time in total.
Dioda

#32 Re: PREVARA ZENE....

Post by Dioda »

*ebo tu vezu kad non stop moras paziti hoce li te opet opaliti po usima.A ne moze me vala niko ubijediti da ta veza moze dobro funkcionisati :skoljka:
Ja_Ja

#33 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ja_Ja »

.....
otherside

#34 Re: PREVARA ZENE....

Post by otherside »

A jesi li i i svoju hanumu uhvatio na djelu ili je sama priznala?
Ja_Ja

#35 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ja_Ja »

...
otherside

#36 Re: PREVARA ZENE....

Post by otherside »

Ja_Ja wrote:Zensko je to nepriznaje nista, sve covjek mora da radi sam. Samo sto ima manu. Nezna da laze! I onda je lahko uhvatiti nekog na djelu, kada je sve toliko providno.
Hm...ne zna da laze? Pa ocito te je lagala neko vrijeme. Ne zna da laze al zna da vara... Sretno tebi.
Kjajević Majko

#37 Re: PREVARA ZENE....

Post by Kjajević Majko »

Čak i da ga ponovo osvojiš tu više nema povjerenja. Nađi nekoga, nemoj momka ni sebe još više mučiti. Nađite se ispričajte i rastanite kako treba ako ti je stalo do njega i ako ti je bio prijatelj. :thumbup:
TiDamJa

#38 Re: PREVARA ZENE....

Post by TiDamJa »

svi padnemo katkad pod raznim uticajima, cast izuzecima, ali nikad ne treba zaboraviti cinjenicu da se svakome greska moze desiti.
ima ona put do pakla je poplocan dobrim namjerama, i zato ne sudi, jer i sam sutra se mozes naci na istom mjestu, nema nikad...zato je potrebno imati uvijek bistru glavu, racionalno ramzisljanje o posljedicama, no to malo kome podje za rukom u svakom trenutku..
cista fizicka prevara meni ne znaci previse da ne bih mogla oprostiti, al kako neko rece laz je preteska za svariti...mnogo gora je emocionalna prevara od fizicke....mnogo teza od trenutne prolazne zadovoljstine, dokazivanja ega, nerazmisljanja, i slicnih idiotluka koji nas svladaju jer smo svi mala i nejaka bica....
onog koga volis neces nikad s namjerom povrijediti i on bi toga trebao biti svjestan, moc i snaga su u oprostaju i zaboravu, a samo rijetki su sposobni za to, jer ispred ega tesko sta moze stati...ljudski je grijesiti, a bozanski oprastati, no ja smatram da svi mi u sebi imamo snage i vjere i boga da nam omoguci da spoznamo kako malo znamo, o sebi o drugima....
prevara je pitanje mnogo toga, al samo ljubav iskrena to moze popraviti, istinski vjerujem u to, samo egoizam i sama povrijedjenost ega to sprecava, oprostaj..od srca...u ljubavi ne vjerujem u oprez, povjerenje se zasluzi, vremenom naravno, a posto smo tako nesigurni, tesko se vraca, cak i zbog sitnice....castoljubivi ljudi....

bitno je pokazati i dokazati da je slabost u pitanju, ne bojati se ni kleknuti kad pogrijesis, ogoliti se do kosti da ljubav vidi koliko se kajes...koliko god treba...
ne postoji saniranje, to je laganje samog sebe, ali da, postoji zaborav, iskreni oprost, to ili jesi ili nisi sposoban...
castoljubivi smo, egoisticni, sebicni, nesigurni, pored zidova koje gradimo, jer oni su samo zabluda, laganje samog sebe na svojevrstan nacin...i to sto se desava uvijek, je samo jos jedan test u nizu...ne zaboravi...

da, ti jesi pogrijesila, a u njegovoj moci je da zaista shvati koliko te poznaje i vjeruje u tebe, bez obzira na gresku...sve je u srcu...
Last edited by TiDamJa on 28/04/2008 21:10, edited 1 time in total.
Ja_Ja

#39 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ja_Ja »

....
Last edited by Ja_Ja on 02/10/2008 17:12, edited 1 time in total.
onako

#40 Re: PREVARA ZENE....

Post by onako »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?

Vjeruj u Ljubav! Ko to nije od nas u zivotu pogrijesio...na razne nacine...I ko moze reci da dok zivi nece pogrijesiti...Teska je ne prevara, nego izdaja svega onog sto najljepseg i najsvilenijeg sto ste dijelili...Vjeruj i voli ga i kad ti srce vise puta popije otrov njegovog neshvatanja, nerazumijevanja, opet vjeruj...U svim je vremenima ljubav nadolazila srcima pred svoje najljepše visove i pred svoje tamne zasjede i zamke i svoje najljepše sastanke... Ali ono što je izdiže u njenoj ljepoti i snazi do neranjivih visina, što je cuva od naših izdaja, greski, kolebanja, zebnji, strahova i bezbroj kalkulacija i strepnji, ono što je cuva i posvecuje nisu vase rijeci ni amaneti. Ljubav se zna sama izboriti za sebe. Ona ima svoju moc, svoje vijekove, svoje staze, forme i oblike, svoja vremena i savršene tasove na vagi kojima mjeri sve naše kada nas dotakne. Ona je svoje prostranstvo, svoja velicina, svoje nebo i svoje more. Ona je sve...

Vjeruj u Ljubav i voli ga, neka se vasa rijeka zamucena vodom nezrelosti vremenom izbistri...Dobro je rekla Otherside...Vrijeme zacjeljuje rane i ako ima Ljubavi ona i vrijeme bice najbolji mehlem srcanoj rani...Podari joj sve svoje, svaki svoj san, misao, zelju, svaki dah i uzdah, korak, kretnju, podari joj sebe u zelji da budete opet zajedno... Zasluzi njegovo povjerenje.... Usijeci ljubav prema njemu ako ga istinski volis u svaku svoju poru, pusti vlastitu krv srca da je kajanje i Ljubav umije... I vjeruj u Ljubav... Zbog njega, zbog sebe, zbog Vas, zbog zivota koji te ocekuje i svijetova koje dusa slobodna od tamnice tijela nocu slobodna posjecuje. Vjeruj, voli ga I kad ti srce i otrov neprihvatanja i neshvatanja popije... jer treba vremena da njegova rana zacjeli...

I nikada nemojt omrznuti one drukcije, gorke i mrzovoljne što im jetka rijec još jedino sladi samotne usne. Ne shvati krivo niti zahaturi ni onima što kroz tamu gledaju, jer si i sama spoznala da ljubav moze ponekad biti leglo boli i izdaje. Ne dozvoli da ti ista osim ljubavi gospodari srcem. Živi da ti srce bude gospodar svim tvojim postupcima, da ih njegova toplina, Ljubav, iskrenost i nježnost natapaju i ljepotom ispunjavaju, da im daje potrebu blagost i mirise Ljubavi. I kazuj istinu ovako hrabro kao ovdje, uvijek ma koliko boljela, uvijek pa cak i kada je ona kao sada protiv tebe, kada ti ne ide u prilog jer samo tako ces uspjeti u cjelosti otkloniti sve zastore i velove koji svima nama prekrivaju srce....
Neka ti je sretno u danima koji su pred tobom, i neka u tvom i njegovom srcu noci donesu olaksicu umjesto bola...
NekoIzMase

#41 Re: PREVARA ZENE....

Post by NekoIzMase »

@ suzana20: Oprostiti moze svako ali zaboraviti niko. Uvijek ce tvoj postupak stajati medju vama, bez obzira na vrijeme, ti ces i dalje biti ona koja nije postovala sve sto je za tebe ucinio. A vremenom i osjecanja izblijede, tako da nema smisla da ga trazis nazad. Potrazi svoju srecu negdje drugo a njemu ostavi prostora da i on pronadje osobu koja ce cijeniti sve sto je za nju, isto kao i za tebe bio, u stanju uciniti.

@onako: Lijepo sroceno ali da li si ikada bio prevaren i da li je ta osoba uspjela zadobiti tvoje potpuno povjerenje nakon svega?
ahmed_dv

#42 Re: PREVARA ZENE....

Post by ahmed_dv »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
Bili ti njemu oprostila da je on to uradio? Iskreno?
Klodovik

#43 Re: PREVARA ZENE....

Post by Klodovik »

Nemaš ti tu djevojko više šta tražiti.
savrseni krug

#44 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

[
quote="brecko"]@ savrseni krug: ili si totalno sjeban bio sa prevarom ili .....
tacno, bio sam
i onda sam napravio tu gresku i oprostio
i trudila se da mi sve to nadoknadi
i onda sam napravio jos jednu gresku
povjerovao sam joj
i onda sam bio opet onaj stari,koji skida zvijezde s neba
i onda je ona pomislila da sam joj Bogom dan
i onda je opet napravila isto
i savrseno znam da su ljudi najveci hajvani i najveci nezahvalnici
_Jenny_

#45 Re: PREVARA ZENE....

Post by _Jenny_ »

Da ne ispadne da samo zene varaju...
Varaju decki i to sa "najboljom" frendicom...Oprostit?!?Ma ne pada mi na pamet...
Suzana ne gubi nadu,mozda ti oprosti...Ali ako to ucini nemoj ga opet iznevjerit jer sigurno da drugi put oprosta nema...
Sretno!
milivoje

#46 Re: PREVARA ZENE....

Post by milivoje »

Sama pala-sama se ubila.
Sto te ne ubije to te ojaca.
Mlada si (pretpostavljam)...pici dalje.

Helem nejse...tu ti selameta neJJma...ako je on imalo karkter.
madner

#47 Re: PREVARA ZENE....

Post by madner »

Poslje jebanja nema kajanja.
bosan

#48 Re: PREVARA ZENE....

Post by bosan »

Suzana nije to nista strasno .

20 puta "Oche nash " i nadji sebi novog momka . :D :D
brecko

#49 Re: PREVARA ZENE....

Post by brecko »

savrseni krug wrote:[
tacno, bio sam
povjerovao sam joj
Znaci da sam dobro procjenio bijes odakle dolazi u rijecima tvojim. Da to je najgore. Oprostiti, opet se dati kao nekada kao da nije nikada nista bilo i onda opet najebati. Ali u tome je poenta sto sam rekao. Zid i da ti bude svejedno kad to uradi ponovo a ne da dzigeru jedes godinu dana i da sam sebe sjebajes.

Zao mi je stari sto ti se desilo dva puta od iste.
Da tu se slazem da su ljudi hajvani, ali bog nas je napravio da nismo bezgrijesni. Grijesi te i ispravljajte. Jebiga. Zivot nam je smicalica.
savrseni krug

#50 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

brecko wrote:
savrseni krug wrote:[
tacno, bio sam
povjerovao sam joj
Znaci da sam dobro procjenio bijes odakle dolazi u rijecima tvojim. Da to je najgore. Oprostiti, opet se dati kao nekada kao da nije nikada nista bilo i onda opet najebati. Ali u tome je poenta sto sam rekao. Zid i da ti bude svejedno kad to uradi ponovo a ne da dzigeru jedes godinu dana i da sam sebe sjebajes.

Zao mi je stari sto ti se desilo dva puta od iste.
Da tu se slazem da su ljudi hajvani, ali bog nas je napravio da nismo bezgrijesni. Grijesi te i ispravljajte. Jebiga. Zivot nam je smicalica.
hehe
tacno smicalica
mada drugi put i nije bilo previse bolno
valjda covjek navikne sta li... :roll:
i nije ovo gorcina u mojim rijecima,jednostavno znam da to vise nikad nece biti ono sto ljubav treba da bude
jer ako je decko poslije svega bude postovao,ona njega zbog toga nece postovati
malko je krug zacaran
nego go away honey i trazi od Boga oprost za to sto si ucinila
samo ti to ostaje
Post Reply