Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

vjesticanametli

#26 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by vjesticanametli »

pazi kad sjedas u taxi :D vozaju strance okolo onako bezze i onda kesiraju za dug put :D :lol: ĐŽ :evil: i mojne se mLogo derat
zafrigana

#27 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by zafrigana »

madner wrote:Samo reci da si iz Slovenije i pitaj gdje Ljubljanska banka. Ljubaznost zagarantovana. :D
Mirno :zzzz: zbog dežele. Šmrkneš na granici RH, a šmrčak se zaljepi na austrijski trotoar. A jooj ne do Bog da padne u Trst, pa još prouzročiš medjunarodni incident tek malim zeleno zrelim Šmrčkom... :-)
zafrigana

#28 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by zafrigana »

vjesticanametli wrote:pazi kad sjedas u taxi :D vozaju strance okolo onako bezze i onda kesiraju za dug put :D :lol: ĐŽ :evil: i mojne se mLogo derat
samo da me taxist ne odere za keš :?
Last edited by zafrigana on 20/05/2008 11:49, edited 1 time in total.
d2

#29 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by d2 »

zafrigana wrote:Hvala Milivoje, ne bih se kladila u tvoje viđenje. Tri noćenja je dovoljno...ili smo Milivoje postali malo pohotni kad je lova u pitanju pa odjednom ne vrijedi kamen po kamen plača. ehhh nadam se da će biti drugačijih komentara, a dobro i zafrkancije, sve ja to trebam upoznati ;-)
imas ovdje vise informacija o smjestajima posto se ovih dana odrzava bh foto maraton pa su se ljudi potrudili da prikupe informacije o prenocistima

http://www.grupaf8.com/index.php?option ... 5&Itemid=4
zafrigana

#30 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by zafrigana »

mIRCerka wrote:
zafrigana wrote:
:?: ma sta znače jedne potpetice za ovakav uzitak..tako bar piše u gradskim vodičima...."Upoznajte se...sa srdačnom sarajevskom rajom " 8)
laze vodic majke mi...a preporucujem ti tene kakve mekane... puno kaldrme ima :D
ma neću baš lagane tene da baš svaki kamen osjetim...kažeš puno te kaldrme, ma da idem bicom pa se lijepo truckam i poskakujem:idea:
*mima*

#31 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by *mima* »

zafrigana wrote:
vjesticanametli wrote:pazi kad sjedas u taxi :D vozaju strance okolo onako bezze i onda kesiraju za dug put :D :lol: ĐŽ :evil: i mojne se mLogo derat
Taxi izbjegavaj.........skup je a i dere kog stigne.
d2

#32 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by d2 »

nema ni potrebe za taksijem, ako bude na carsiji sve sto je moze zanimati da vidi je 45 minuta pjeske najdalje, ako treba dalje od toga tramvaj, trola, karta je oko 1.2 KM kupuje se u trafici ili u samom vozilu ali je onda mislim 1.6 KM (x4 za Kn)

ako dodje vozom ili busom do carsije moze i pjeske ako nema puno stvari, ako ima opet tramvaj ili taxi (cca 8-10 KM do carsije)

uzmi sa rezervom ove cijene, mozda sam fulio marku gore dole, nisam se odavno vozio ni taksijem a ni javnim prijevozima.
pita

#33 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by pita »

mima wrote:
zafrigana wrote:
Taxi izbjegavaj.........skup je a i dere kog stigne.
Taxiti i kelneri gule, manijaci siluju u mraku..... :oops:
ne zaboravi sa svima se odmah na TI...nema persiranja...to su me jedni frendovi iz Rijeke non stop pitali kako to...kad su bili kod mene u SA u posjeti...
alkosa nema bas svuda...bar nije bilo pored kafica blizu dzamija :D
inac su ljudi zestoki zahebatini...mozda malo i previse :-)
ambiguous

#34 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by ambiguous »

hehehe, dobila ti svakakvih savjeta, ali smjestaj s pjesnikom mrak, jel' da :-) [youtube]http://de.youtube.com/watch?v=35id3va1t2g[/youtube]
Kjajević Majko

#35 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by Kjajević Majko »

Ima li išta od Titove do Čaršije, do 20€?

Svi digli cijene ko da je olimpijada. :roll: :D
Last edited by Kjajević Majko on 29/10/2008 18:33, edited 1 time in total.
Kjajević Majko

#36 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by Kjajević Majko »

:zoka:
latinalover

#37 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by latinalover »

ima privatno 5 minuta od katedrale..30 eura/noc
Kjajević Majko

#38 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by Kjajević Majko »

Znam da ima, ali cijena je "problem". :D
pixel

#39 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by pixel »

Kjajević Majko wrote:Znam da ima, ali cijena je "problem". :D
hcc.ba
senadj

#40 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by senadj »

Na slijedecem linku mozes pokusati(tesko je naci mjesto)al je smjestaj izvrstan za cijenu,po kojoj sam boravila.Ugodno i cisto,i mozda 3 min.pjehe udaljeno od zeljine cevabdjince(moja mjera) bascarsije.Mislim da je cijena oko 10 eura po osobi.

http://apartmansarajevo.blogspot.com/
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#41 Re: Privatni smjestaj - oko Bašćaršije

Post by PipiDugaDevetka »

zafrigana wrote::?: Poštovani forumaši ako imate volje bila bih vam zahvalna da mi pomognete oko informacija za privatni smještaj u Sarajevu oko Bašćaršije. :idea:
Naime 10.05. 2008.g. dolazim u vaš grad iz Slavonije. Dakle ne znam grad, a željela bih, uz obveze koje imam malo i prošvrlajti do nekih zanimljivosti služeći se cipelcugom. Nije problem taxi ili gradski prijevoz ali iz osobne znatiželje želim derati pete po vašim ulicama koje će mi se sigurno svidjeti, a tek burek, a čevapi....aaajjjj... :-D
više bi mi odgovaralo neko pitomije, domaćinskje okružje, nego lagana sterilnost hotela.
Eto probajte nešto i hvala...mahnem vam kada dodjem ;-)
@zafrigana, bila i otišla,...
Post Reply