Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deki333 wrote:275 kmh, bmw m3 smg 2, autocesta ljubljana-portorož
Putovao sam tom autocestom nekoliko puta,zadnji put prije tri mjeseca i sav sam se naježio dok me je mati vozila 160kmh u njenom Golfu 3.
Dali se na toj autocesti može razviti tolika brzina i osjećati sigurnim?
deki333 wrote:275 kmh, bmw m3 smg 2, autocesta ljubljana-portorož
Putovao sam tom autocestom nekoliko puta,zadnji put prije tri mjeseca i sav sam se naježio dok me je mati vozila 160kmh u njenom Golfu 3.
Dali se na toj autocesti može razviti tolika brzina i osjećati sigurnim?
Sve zavisi da li je auto ispravno.Za tehnicki ispravan golf3 ta brzina je sasvim ok .A da li se mozes osjecati sigurnim ...heh...to je vec stvar pojedinca
MilanT wrote:Bobi,
auto je ispravno u potpunosti,samo ta autocesta mi je mnogo vijugasta da bi se razvila brzina od 275kmh a pri tome ne sletilo sa autoputa.
Aha, ma ja ne znam kakva je ta cesta,vozio sam njome davno i to autobusom, ali moguce da je lik kratko na nekom pravcu dosegao brzinu od 275 km/h, ko ce ga znati .Hajvana ima svugdje .
220 km/s, i to nizbrdo, uz pomoc vjetra Golf dvojka (ne znam tacno koja ) nekad davno, kad me nije bilo strah izazova Sad ne smijem ni tortu sa slagom okusiti
Najveca koju sam ja vozio je bilo oko 150 ja mislim na ovom novom auto putu za visoko sa golf 4, 1.9 TDI. na tom putu je on mogo i vise, al ja bio sa starim pa nisam smio
a vozio sam se s jaranom onom cesticom sto vodi u blagaj u 3-ojc 175 km/h
ja sam vozio 180 km/h kad sam u zagreb isao, a bio sam suvozac jaranu kad je vozio porsea 240km/h,friziran mu motor...zaledio sam se od straha...
u zadnje vrijeme bi mogao otici da mi neko stravu salije dlanovi mi se uzasno znoje cim 100km/h vozim
Koliko ste vozili na ovom "blažujskom" auto-putu i s kojim autom? Ja sam vozio 150 km/h, ali mislim da bih sa svojim autom (90 KS) mogao doseći i maksimalnu brzinu (170 km/h) na tom putu.
Na blazujskom 170 km/h, bila kisa pa nismo vise. Pratio sam Mercedesa C320, inace vozim po ogranicenju ako nema koga da ga pratim. Automobil je bio Lancia Delta HF 4WD, 166 KS...