Navijačke skupine........

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TM1987

#26 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

Fordas wrote:Znas, momci na Zapadu sute citav derbi ali ih 350 ode u zepce, prije toga 300 u Siroki. Dakle, oni su svjesno sutili. Tek su poslije uslijedile prave akcije i svaka im cast za to :wink:
Laz
TM1987

#27 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

pudlica wrote: kazete nema agenture, gdje su zavrsile karte koje je vas vrli vodja dobio od kluba za derbi? Ko je prodao karte koje su trebale biti besplatne? Ko je koga prebio jer je prodao karte a nije u tal ukljucio ove druge?
Karte nismo dobili,samim tim ih niko nije ni prodao! Jedna tuca je bila,ali ne zbog karata :wink:
pudlica

#28 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

TM1987 wrote:
Fordas wrote:Znas, momci na Zapadu sute citav derbi ali ih 350 ode u zepce, prije toga 300 u Siroki. Dakle, oni su svjesno sutili. Tek su poslije uslijedile prave akcije i svaka im cast za to :wink:
Laz

ooo nije 300 jest zato 120,a vas??? 5,6 ili mozda 10??
TM1987

#29 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

pudlica wrote:
TM1987 wrote:
Laz

18 :wink:
Ali ta dva gostovanja ne mozes porediti :wink: Zamisli da se Manijaci dva mjeseca pripremaju samo za jedno gostovanje,a ostala propuste :wink:
pudlica

#30 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

pa drug bolje nikako ne otici nego vas 5 otici i okaciti svaki trans sa juga
Šibicar

#31 Re: Navijačke skupine........

Post by Šibicar »

PITARKA_SA wrote:zalosni ste.
to sto se desava s nasim navijacima znaju vise i ptice na grani
samo tup covijek moze likovat zbog toga.
a usput recno da ste vi imali(osim rahmetli dzilde)jacu ekipu prije rata(a ne javu i ostale luzere)vjerujem da bi vas slicna stvar zadesila.
prema tome... :zzzz:
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec?
vjerujem da nije.
Sigurno si ucila u skoli da se imena,prezimena,nadimci....pisu velikim slovom(ako si isla u skolu),mogla si se udostojiti pa barem ime rahmetli Dzilde napisati velikim slovom...ccc kakvi ste vi to ljudi :?

P.S.Ne glumim nikakvog lingvisticara :wink:
Last edited by Šibicar on 23/04/2008 14:10, edited 1 time in total.
tazmania

#32 Re: Navijačke skupine........

Post by tazmania »

pudlica wrote:pa drug bolje nikako ne otici nego vas 5 otici i okaciti svaki trans sa juga
A vi se vec duze vrijeme pridrzavate toga ! :lol:
tazmania

#33 Re: Navijačke skupine........

Post by tazmania »

pudlica wrote:
TM1987 wrote:
Laz

ja bi reko da nas je bilo vise od 10 na dvije tribine
Image
Image

daj mi sliku tih (300, nije 300 nego 120) 120 hz na pecari ?! ;-)
Fordas

#34 Re: Navijačke skupine........

Post by Fordas »

TM1987 wrote: Vi ste najbolje osjetili da li smo mi imali jacu ekipu prije rata :wink:
Sta si htio ovim reci??? Opet neka bajka? Ta vas ekipa je redovna bila na NASIM utakmicama. Da su bili toliko zeznuti ne bi podvijali rep i prisustvovali nasim tekmama, zato suti i ne provaljuj se
Evil_Inside

#35 Re: Navijačke skupine........

Post by Evil_Inside »

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Ref:
Mi smo Željini, Željo je naš
Naš naš naš

Staro, mlado svako želi
S tobom slavu da podijeli
Sa zelenog polja tvoga
Nema ništa za drugoga

Ref:
Naš naš naš

Naprijed složno nek se ori
Jer se Željo srcem bori
Navijači zapjevajmo
Za svog Želju navijajmo

Ref:
Naš naš naš

NA VJERNOST TI SE KUNEMO!!!
PITARKA_SA

#36 Re: Navijačke skupine........

Post by PITARKA_SA »

nikad_izvini wrote:
a usput recno da ste vi imali(osim rahmetli dzilde)jacu ekipu prije rata(a ne javu i ostale luzere)vjerujem da bi vas slicna stvar zadesila.
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec? ;-)
vjerujem da nije.
O čemu ti pričaš? O par dječaka koji se biju :roll: To je smiješno ;-) Pitaj malo šta se desilo poslije utakmice u onaj kafani kod stadiona između HZ.Kako je neko fasovao stolicu ;-) I šta je bilo na utakmici,razlog tuče,"hajde brate navijaj","nisam ti ja brat" i prebiše čovjeka ;-)
To je jadno i bijedno.
Ja likujem zbog takvih kao što si ti,onog što takari štrumfove pa se sad ne javlja i sličnih.SFU,poklopite se ušima,donji ste trenutno,kad se malo vratite,kad Zapad dobije bitku a dobiće je i treba da dobije,da se ogledamo na tribinama.A što se tuča tiče,barem toga nije bilo previše po Sarajevu,ozbiljnijih,a to što se dječica biju,to je smiješno.Svi smo mi zajebani i naoružani ;-) Ne budali bezveze,ne zaluđuj se,ispadaš smiješna ;-)
ti si dobro polupao loncice,al dobro.
ja nisam pricala o tome sta se desavalo na parkingu,poslije derbija.al ako se vec dotices toga,iako su ti izvor informacija i u vezi parkinga i u vezi tuce na sjeveru forumi(nasi),znam sve sta i zbog cega se desavalo.tako da nemam se ja sta raspitivat povodom toga.toliko o tome.ja sam pricala o necem sasvim desetom.al posto ocigledno i nisi bas upucen(valjda se o tome nije dovoljno pisalo po forumima)onda je suludo da raspravljamo.
ko zna na sta aludiram,zna.ko ne zna,sta me briga.
nista licno,ali mislim da si replikom na moj post ti taj koji je ispao vise nego smijesan.
PITARKA_SA

#37 Re: Navijačke skupine........

Post by PITARKA_SA »

Šibicar wrote:
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec?
vjerujem da nije.
Sigurno si ucila u skoli da se imena,prezimena,nadimci....pisu velikim slovom(ako si isla u skolu),mogla si se udostojiti pa barem ime rahmetli Dzilde napisati velikim slovom...ccc kakvi ste vi to ljudi :?

P.S.Ne glumim nikakvog lingvisticara :wink:
svakako mi nije bila namjera omalovazavat bilo koga,mislim da si i sam svjestan toga i da je suvisno s tvoje strane da u svoj post unosis bilo koji vid vrijedjanja na licnoj osnovi.
pozz
testament

#38 Re: Navijačke skupine........

Post by testament »

[quote="tazmania"][quote="pudlica"][quote="TM1987"][quote="Fordas"]Znas, momci na Zapadu sute citav derbi ali ih 350 ode u zepce, prije toga 300 u Siroki. Dakle, oni su svjesno sutili. Tek su poslije uslijedile prave akcije i svaka im cast za to :wink:
[/quo

ja bi reko da nas je bilo vise od 10 na dvije tribine
Image
Image

Jel ovo ona čuvena tekma iz sezone 2002/2003 kad vas vaša "braća" iz širokog zajebaše za titulu? Kad vas je bilo 2000 pa kad se zaletilo 100 ustaša na vas pobježe 1900 "slavnih" manijaka a osta 100?? :lol:
testament

#39 Re: Navijačke skupine........

Post by testament »

TM1987 wrote:
vjerujem da nije.
Vi ste najbolje osjetili da li smo mi imali jacu ekipu prije rata :wink:

Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??
PITARKA_SA

#40 Re: Navijačke skupine........

Post by PITARKA_SA »

testament wrote:
TM1987 wrote:
vjerujem da nije.

Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??
ma dzaba pricas,dojeni su lazima do te mjere da su one za njih jedina istina.
nemoj se trudit uopste
LSD

#41 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

testament wrote:
TM1987 wrote:
vjerujem da nije.

E hajd ti reci ZAŠTO? (i laz je da išao skoro svako gostovanje)...cekam odgovor...odgovori zašto je Zema išao na gostovanje sa vama.
The 51st State

#42 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

[/quote]

Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??[/quote]E hajd ti reci ZAŠTO? (i laz je da išao skoro svako gostovanje)...cekam odgovor...odgovori zašto je Zema išao na gostovanje sa vama.[/quote]

Zato sto nije bilo manijacke ekipe vrijedne spomena sa kojom bi se moglo otici na gostovanje cestito i svijetla obraza se pofajtati....
LSD

#43 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

The 51st State wrote:

Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??[/quote]E hajd ti reci ZAŠTO? (i laz je da išao skoro svako gostovanje)...cekam odgovor...odgovori zašto je Zema išao na gostovanje sa vama.[/quote]

Zato sto nije bilo manijacke ekipe vrijedne spomena sa kojom bi se moglo otici na gostovanje cestito i svijetla obraza se pofajtati....[/quote]Nije tacno,jarane!!...ovo je gnusna laž definitivno...manijaci su i prije rata isli u NS,Rijeku,Split,Skoplje itd...pitaj malo starije navijace za tucu sa navijacima Rada UF u sred BG(kaji su tada vazili na najzajebanije likove i koji su furali skinheads fol u ta doba)...nemoj to pisati covjece kad nije istina.
The 51st State

#44 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

Nije tacno,jarane!!...ovo je gnusna laž definitivno...manijaci su i prije rata isli u NS,Rijeku,Split,Skoplje itd...pitaj malo starije navijace za tucu sa navijacima Rada UF u sred BG(kaji su tada vazili na najzajebanije likove i koji su furali skinheads fol u ta doba)...nemoj to pisati covjece kad nije istina.
Da, tek pred rat stigla je stasati jedna ekipa medju manijacima i najveci podvig im je bio dostojanstven otpor united force-u (nije tacno da su bili tada najzajebaniji tek su bili u procesu "dokazivanja") prilikom cega im je i pao udarni transparent, za tadasnje standarde generalno ste slabu navijacku skupinu imali daleko iza Hz-a.
LSD

#45 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

The 51st State wrote:
Nije tacno,jarane!!...ovo je gnusna laž definitivno...manijaci su i prije rata isli u NS,Rijeku,Split,Skoplje itd...pitaj malo starije navijace za tucu sa navijacima Rada UF u sred BG(kaji su tada vazili na najzajebanije likove i koji su furali skinheads fol u ta doba)...nemoj to pisati covjece kad nije istina.
Da, tek pred rat stigla je stasati jedna ekipa medju manijacima i najveci podvig im je bio dostojanstven otpor united force-u (nije tacno da su bili tada najzajebaniji tek su bili u procesu "dokazivanja") prilikom cega im je i pao udarni transparent, za tadasnje standarde generalno ste slabu navijacku skupinu imali daleko iza Hz-a.
Mogu se sloziti da su HZ imale jacu ekipu i bolje organizovani-to definitivno...ali sad pretjerivati sa "daleko iza HZ" nema smisla...pa niste bili delije ni grobari...hajde malo realan budi,nemoj toliko pljuvati manijake.
The 51st State

#46 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

LSD wrote:
The 51st State wrote:
Mogu se sloziti da su HZ imale jacu ekipu i bolje organizovani-to definitivno...ali sad pretjerivati sa "daleko iza HZ" nema smisla...pa niste bili delije ni grobari...hajde malo realan budi,nemoj toliko pljuvati manijake.

Ne pljujem, tako je realno stanje bilo odmah iza klubova velike cetvorke smo bili, inace dovoljno je to sto vi sminkate svoju istroriju i falsifikujete cinjenice, ne vidim razlog zasto bih ja to radio u vase ime.
testament

#47 Re: Navijačke skupine........

Post by testament »

ZATO ŠTO: nije imao s kim da ide-ETO ZAŠTO!!! Ovdje neko spomenu tuču u beogradu sa navijačima rada,koji su glasili za "najzajebanije"-malo sutra.Navijača rada je prije rata bilo 20(slovima:dvadeset),na to gostovanje je otišlo desetak manijaka,jer ih i obično NIJE išlo puno više(molim pokažite slike sa gostovanja prije rata)naravno dobili su batine(ali moram reći pošteno su stali i pomarisali se)i zijanili glavni transparent-"the maniacs" plavi sa bijelim slovima.Da skratim,zema i rahmetli đilda su imali po 15-20 momaka sa kojima su smjeli ići gdje god hoćeš,ali je to bio limit za jača gostovanja tipa:zagreb-bbb,beograd-delije&grobari,eto ZAŠTO su išli sa Pitarima na gostovanja-zato što je nas bilo MASA buraz a vas NIJE i to je ČINJENICA prihvatio je ti i svi vi ili ne,ali to je tako bilo.
elSaik

#48 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

De, ba, naučite se quote-ati. Pa to je nenormalno nepregledno što radite... :-?
The 51st State

#49 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

elSaik wrote:De, ba, naučite se quote-ati. Pa to je nenormalno nepregledno što radite... :-?
neka obezbjede vise od tri kvota po postu....
elSaik

#50 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

The 51st State wrote:
elSaik wrote:De, ba, naučite se quote-ati. Pa to je nenormalno nepregledno što radite... :-?
neka obezbjede vise od tri kvota po postu....
To nije opravdanje za ovakve postove...
testament wrote:Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??E hajd ti reci ZAŠTO? (i laz je da išao skoro svako gostovanje)...cekam odgovor...odgovori zašto je Zema išao na gostovanje sa vama.
ZATO ŠTO: nije imao s kim da ide-ETO ZAŠTO!!! Ovdje neko spomenu tuču u beogradu sa navijačima rada,koji su glasili za "najzajebanije"-malo sutra.Navijača rada je prije rata bilo 20(slovima:dvadeset),na to gostovanje je otišlo desetak manijaka,jer ih i obično NIJE išlo puno više(molim pokažite slike sa gostovanja prije rata)naravno dobili su batine(ali moram reći pošteno su stali i pomarisali se)i zijanili glavni transparent-"the maniacs" plavi sa bijelim slovima.Da skratim,zema i rahmetli đilda su imali po 15-20 momaka sa kojima su smjeli ići gdje god hoćeš,ali je to bio limit za jača gostovanja tipa:zagreb-bbb,beograd-delije&grobari,eto ZAŠTO su išli sa Pitarima na gostovanja-zato što je nas bilo MASA buraz a vas NIJE i to je ČINJENICA prihvatio je ti i svi vi ili ne,ali to je tako bilo.
Post Reply