Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

vjesticanametli

#26 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by vjesticanametli »

neka ste tako i treba :thumbup: sta ces pali i udarili se 8)
Asana

#27 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by Asana »

zandar wrote:
milivoje wrote:
zandar wrote:ma i mi smo njih izmarisali u stanici :D
:thumbup: :thumbup:
U vlaznom podrumu? da ne ostaju modrice?
:lol: :lol: :lol:
Il' telefonskim imenikom?
:mrgreen:
ne bih bas da detaljisem, ali eto samo nek se zna, jer vidim da ima ljudi koji nas podrzavaju :thumbup:
"zandar" - provokator :zzzz:
delightful

#28 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by delightful »

stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
alphonse kauders

#29 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by alphonse kauders »

delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
E, vidio bih tvoje nenasilne reakcije da su ti nekog iz familije tako ni krivog ni dužnog pretukli.

Mora malo vaspitnih šamara biti za ove jalijaše, nećeš ti njima ništa pričom postići - kad se sjete podruma neće im drugi put ništa slično pasti na pamet.
Nismo mi Skandinavija pa da sistem efikasno kažnjava kriminalce i huligane, ovdje je uvijek pendrek bio car reda i mira (iako se često i zloupotrebljavao), ali siledžije treba malo dovesti u red njihovim sredstvom - silom, ništa preteško, ali neka osjete..
Drugi put će doooobro razmisliti..
vjesticanametli

#30 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by vjesticanametli »

ako 2 x ne razmisle opet malo padnu i volaaa sto bi reko nas narod :D
zandar

#31 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by zandar »

delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.

ne znam kako drugacije da odgovorimo... :roll:

btw, ne hvalim se time, nego samo spominjem :)
milivoje

#32 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by milivoje »

alphonse kauders wrote:
E, vidio bih tvoje nenasilne reakcije da su ti nekog iz familije tako ni krivog ni dužnog pretukli.

Mora malo vaspitnih šamara biti za ove jalijaše, nećeš ti njima ništa pričom postići - kad se sjete podruma neće im drugi put ništa slično pasti na pamet.
Nismo mi Skandinavija pa da sistem efikasno kažnjava kriminalce i huligane, ovdje je uvijek pendrek bio car reda i mira (iako se često i zloupotrebljavao), ali siledžije treba malo dovesti u red njihovim sredstvom - silom, ništa preteško, ali neka osjete..
Drugi put će doooobro razmisliti..
:thumbup: :thumbup:

Apsolutno podrzavam!

Djelovanje policije se manifestuje na dva nacina:
1. Preventivno
2. Represivno

Preventivno:
Vidis muriju pa se sjetis podruma (negdje gore spomenutog) i usutis se

Represivno:
Ako se ne sjetis podruma pod tackom 1. onda te drot dobro, dobro, dobroooooooooooooooooooooo nalupa sudzukom po ledjima, da te ni rodjena majka ne moze poznat'

Lijepa nasa milicija:
''Milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu''
Znao je pjesnik sta treba rec'.
:wink:
Pasiflora

#33 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca

Post by Pasiflora »

Nego sta - trba ih na rucak odvesti? Nasim policajcima treba dati ovlastenja americke policije pa da vidimo hoce li se gamad bahatiti po gradu. Ja sam odrasla uz miliciju i nikada u zivotu nisam razgovarala sa sluzbenom osobom - sa covjekom u uniformi. Nije bilo porebe, normalni gradjani ne mogu doci u sukob sa policijom (milicijom) ili kako god. A za geliptere me bas briga. Bolje da njih murija razbije nego da njeko od njih povrijedi moje djete.
Post Reply