Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
- vjesticanametli
#26 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
neka ste tako i treba
sta ces pali i udarili se 
- Asana
#27 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
"zandar" - provokatorzandar wrote:ne bih bas da detaljisem, ali eto samo nek se zna, jer vidim da ima ljudi koji nas podrzavajumilivoje wrote:zandar wrote:ma i mi smo njih izmarisali u stanici![]()
![]()
U vlaznom podrumu? da ne ostaju modrice?
![]()
![]()
![]()
Il' telefonskim imenikom?
-
delightful
#28 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
- alphonse kauders
#29 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
E, vidio bih tvoje nenasilne reakcije da su ti nekog iz familije tako ni krivog ni dužnog pretukli.delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
Mora malo vaspitnih šamara biti za ove jalijaše, nećeš ti njima ništa pričom postići - kad se sjete podruma neće im drugi put ništa slično pasti na pamet.
Nismo mi Skandinavija pa da sistem efikasno kažnjava kriminalce i huligane, ovdje je uvijek pendrek bio car reda i mira (iako se često i zloupotrebljavao), ali siledžije treba malo dovesti u red njihovim sredstvom - silom, ništa preteško, ali neka osjete..
Drugi put će doooobro razmisliti..
- vjesticanametli
#30 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
ako 2 x ne razmisle opet malo padnu i volaaa sto bi reko nas narod 
-
zandar
#31 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
ne znam kako drugacije da odgovorimo...
btw, ne hvalim se time, nego samo spominjem
- milivoje
#32 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
alphonse kauders wrote:E, vidio bih tvoje nenasilne reakcije da su ti nekog iz familije tako ni krivog ni dužnog pretukli.delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.
Mora malo vaspitnih šamara biti za ove jalijaše, nećeš ti njima ništa pričom postići - kad se sjete podruma neće im drugi put ništa slično pasti na pamet.
Nismo mi Skandinavija pa da sistem efikasno kažnjava kriminalce i huligane, ovdje je uvijek pendrek bio car reda i mira (iako se često i zloupotrebljavao), ali siledžije treba malo dovesti u red njihovim sredstvom - silom, ništa preteško, ali neka osjete..
Drugi put će doooobro razmisliti..
Apsolutno podrzavam!
Djelovanje policije se manifestuje na dva nacina:
1. Preventivno
2. Represivno
Preventivno:
Vidis muriju pa se sjetis podruma (negdje gore spomenutog) i usutis se
Represivno:
Ako se ne sjetis podruma pod tackom 1. onda te drot dobro, dobro, dobroooooooooooooooooooooo nalupa sudzukom po ledjima, da te ni rodjena majka ne moze poznat'
Lijepa nasa milicija:
''Milicija trenira strogocu da ne bude sve kako ja hocu''
Znao je pjesnik sta treba rec'.
- Pasiflora
#33 Re: Pijani nasilnici zaustavili trolejbus i izudarali policajca
Nego sta - trba ih na rucak odvesti? Nasim policajcima treba dati ovlastenja americke policije pa da vidimo hoce li se gamad bahatiti po gradu. Ja sam odrasla uz miliciju i nikada u zivotu nisam razgovarala sa sluzbenom osobom - sa covjekom u uniformi. Nije bilo porebe, normalni gradjani ne mogu doci u sukob sa policijom (milicijom) ili kako god. A za geliptere me bas briga. Bolje da njih murija razbije nego da njeko od njih povrijedi moje djete.delightful wrote:stvarno cemo daleko stici kad se na nasilje odgovara nasiljem, i to se podrzava. pa ljudi dragi, razmislite malo sta govorite. @zandar, barem se ne hvali time, molim te.