vise razmisljaj o onima koje kidnepu-ju cure i tjeraju ih da se kurvaju za pare u neke bordele u rusiji itd.
nemoj pucati u svoju liniju pucaj u neprijatelja - to nas je i sjebalo u ratu
pozdrav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
upravo se osobe vjenacju da izadju iz BiH,ako ne budes pristala na takvu opciju,nema ti izlaska iz BiHSaraLe wrote:Ja sam spremna da napustim BiH ali nisam spremna da se udam
Slika, primanja, ostali uslovi?ljubav_aha wrote:upravo se osobe vjenacju da izadju iz BiH,ako ne budes pristala na takvu opciju,nema ti izlaska iz BiHSaraLe wrote:Ja sam spremna da napustim BiH ali nisam spremna da se udam
koliko su muskarci spremni napustiti BiH,zasto samo cure
madner wrote:Slika, primanja, ostali uslovi?ljubav_aha wrote:upravo se osobe vjenacju da izadju iz BiH,ako ne budes pristala na takvu opciju,nema ti izlaska iz BiHSaraLe wrote:Ja sam spremna da napustim BiH ali nisam spremna da se udam
koliko su muskarci spremni napustiti BiH,zasto samo cure
ljubav_aha wrote:
a sta kao ti djevojka zeli pomoci,ali nema seksa burazmozes li prezivjeti taj uslov
ovo moze biti moguc uslov
![]()
sto se tice primanja,ne brini,moze senaci posao za tebe,lijenost se nije nikad cijenila![]()
sto se tice izgleda,pa zar je uopce vazan,narocito ako je sve vrlo formalan proces,valjda se ljubav moze desiti kasnije,ali sumanjam
nisam te razumela,kako si pocel 4 puta,preko neta,na godisnjem odmoru,budi malo detalanijaaminchev2 wrote:ja mislim da je svako spreman da pocne "ponove" negdje gdje ce mu biti bolje
pocela sam vec 4 puta sve ponovo, i nije mi mrsko opet poceti za ljubav.
ali eto, ja sam ti zaljubljena u ljubav i romantiku.
ne,zenidba za papireaminchev2 wrote:ljubav_aha wrote:
a sta kao ti djevojka zeli pomoci,ali nema seksa burazmozes li prezivjeti taj uslov
ovo moze biti moguc uslov
![]()
sto se tice primanja,ne brini,moze senaci posao za tebe,lijenost se nije nikad cijenila![]()
sto se tice izgleda,pa zar je uopce vazan,narocito ako je sve vrlo formalan proces,valjda se ljubav moze desiti kasnije,ali sumanjam
jeli ovo udaja za papire???
ljubav_aha wrote:nisam te razumela,kako si pocel 4 puta,preko neta,na godisnjem odmoru,budi malo detalanijaaminchev2 wrote:ja mislim da je svako spreman da pocne "ponove" negdje gdje ce mu biti bolje
o-ho-HO!ljubav_aha wrote: ne,zenidba za papire
znaci,selila si svaki put iskljucivo radi novih ljubaviaminchev2 wrote:ljubav_aha wrote:nisam te razumela,kako si pocel 4 puta,preko neta,na godisnjem odmoru,budi malo detalanijaaminchev2 wrote:ja mislim da je svako spreman da pocne "ponove" negdje gdje ce mu biti bolje
pocela zivot ponove.
tokom rata u njemackoj
posle rata u winnipegu, kanada
onda u torontu, kanada
i sada u londonu, kanada
nije mi mrsko opet
ne poslujem u ovom sektoruaminchev2 wrote:o-ho-HO!ljubav_aha wrote: ne,zenidba za papire
kolika je cijena danasnja?
znaci,selila si svaki put iskljucivo radi novih ljubaviljubav_aha wrote:
pocela zivot ponove.
tokom rata u njemackoj
onda u torontu, kanada
i sada u londonu, kanada
nije mi mrsko opet
ma dajljubav_aha wrote:ne poslujem u ovom sektoruaminchev2 wrote:o-ho-HO!ljubav_aha wrote: ne,zenidba za papire
kolika je cijena danasnja?![]()
cula sam da raja trazi oko $ 10,000,zavisi od ugovora
jesHauptgefrajter-u Ba wrote:vi bas plesete na drugoj svadbi - mislim da nisam pozvan kako izgleda - jeli je to sto sam iz njemacke ?
pitanje jebilo "koliko su cure danas spremne, napustiti bih, i poceti ponovo"aminchev2 wrote:znaci,selila si svaki put iskljucivo radi novih ljubaviljubav_aha wrote:
pocela zivot ponove.
tokom rata u njemackoj
onda u torontu, kanada
i sada u londonu, kanada
nije mi mrsko opet![]()
ako si se selila iz drugih razloga,pa to je danas sasvim normalna pojava