BMW serije 1

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Rekoh ja, Željko Kerum jedini vlasnik Maybacha na prostorima ex-yu.

Čast nam je da ste se pridružili našem forumu :D :D

Jesi li ugradio one plave neonke ispod svog imaginarnog Maybacha :D
vier_ringe

Post by vier_ringe »

Joj BMW POWER, volim te samo zbog toga, a sto se tice antene u audiju, naravno sda je ima..kod A3 novog ona je poput onih linija od grijaca zadnjeg stakla, isto na zadnjem staklu, samo sto su to dvije linije koje sa grijacima stakla prave ugao 90 stepeni!A stvarno, auto je lijep i dobar vani, ali bmw postaje neozbiljan ko Renault, pa pravi auta unutra na razini golfa 3!Sto se tice tehnike, ja sam vozio nekidan 2.0 benzinac..i normalno, posto me neinteresuje puno, nisam ni gledao specifikacije, nego sam mislio da je onaj sestak iz stare petice...po zvuku sam skonto da nije, a i performanse mu nisu nesto..na auto putu slabo ubrzava!taj dizel neznam, ali vjerovatno je odlican!Pa decko dragi, to sto kazes za A3, pa on je definitvno(sportback) auto za klasu jace od serije 1..3.2 quattro dsg je dosao nekidan i probo sam ga, imas osjecaj da vozis formulu!A unutra je kvalitet bolji nego u petici..
Kako se dodaju ove slike, da vam ja neke slike posaljem!
vier_ringe

Post by vier_ringe »

BMW POWER, jesi li dobio sesticu vise, jesi li zadovoljan?
Ta antena gumena, ko na bmw-u, je na mom A3(koji se proizvodi od 96 godine:), a u novoj trici(od tetka), esp se moze iskljuciti, sto je bolje, ali ono podvozje na ambitionu sa 225 gumama je nevjerovatno, udobnije je od moje trice na 205/55 gumama a auto je nevjerovatno stabilan..toliko je kruto podesen, da se uopste nemoze zaljuljati dok stoji na mjestu drmanjem...kolko god taj zadnji pogon bio dobar(samo na suhom), quattro je najgljupljoj osobi bolji..a vi koji puno razmisljate, idite na sajam sada, pa uporedite bmw 1 i a3 sportback
nineac

Post by nineac »

Vala iskreno meni A3 izgleda kao Golf nekakav! Ne podcjenjujem, ali.....
Hoće sa novom "facom" biti ljepši neznam!
pips

Post by pips »

JD wrote:Ti si meni pokazao auta koja uopste nemaju antenu.
Ja sam ti rekao da mi pokazes auta koja nemaju onakvu antenu
JD ti si pravo glup pa jel ti mislis da ta auta sto ti je coek pokazo
nemaju antenu mozda slusaju tranzistor? :D
JD

Post by JD »

pips wrote:
JD wrote:Ti si meni pokazao auta koja uopste nemaju antenu.
Ja sam ti rekao da mi pokazes auta koja nemaju onakvu antenu
JD ti si pravo glup pa jel ti mislis da ta auta sto ti je coek pokazo
nemaju antenu mozda slusaju tranzistor? :D
Genijalac, imaju antenu ali nije vidljiva. Ako nisi primjetio ja sam govorio za antenu koja ide standardno na krov.
JD

Post by JD »

vier_ringe wrote:Pa decko dragi, to sto kazes za A3, pa on je definitvno(sportback) auto za klasu jace od serije 1..3.2 quattro dsg je dosao nekidan i probo sam ga, imas osjecaj da vozis formulu!
Jel' ti fakat mislis da ce BMW stati na 2.0 motoru ?

I sta sad ako je izasao taj 3.2 quattro ? Ja ne vidim nikako kako je sad za klasu bolji od serije 1, kad serija 1 uopste nema trenutno motor koji se moze uporedjivati s tim.
Post Reply