milivoje wrote:Inter...šta?!lolita_xx wrote: prvo intervju
![]()
Face to face il' online?
![]()
![]()
Prvo face to face pa onda bellybutton to bellybutton
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
milivoje wrote:Inter...šta?!lolita_xx wrote: prvo intervju
![]()
Face to face il' online?
![]()
![]()
meni jaran koji je ozenjen (ja jos nisam imao tu srecu) kaze da guzis dok si u vezi, kad udjes u brak zavrseno je, tu sam ga vec dovezao do posla posto smo bili na kafi pa je morao izaci i nije mi obrazlozio ovo da se u braku ne guzi koliko se guzilo nezakonito tj prije braka pa ako neko ko je bračan moze da obrazlozi zanimalo bi me...Prozor wrote:zeni se
jesi probala u cirkusu, klovnovi privlace paznju ?lolita_xx wrote:
naravno da mora biti emocija, evo da se ispravim, da mi je naci nekoga ko ce privuci moju paznju, eto samo to, a ostalo kasnije
Op3r4t0r wrote:Odkud znas da on govori o zenama?mojgrad wrote:Ne mogu da vjerujem da govorite NESTO.. Ko da je djevojka/zena NESTO???? FUJ!
Dokle god razmisljate da su zene nesto a ne neko ko ima isto tako potrebe, zivjecete ko svestenici.
d2 wrote:meni jaran koji je ozenjen (ja jos nisam imao tu srecu) kaze da guzis dok si u vezi, kad udjes u brak zavrseno je, tu sam ga vec dovezao do posla posto smo bili na kafi pa je morao izaci i nije mi obrazlozio ovo da se u braku ne guzi koliko se guzilo nezakonito tj prije braka pa ako neko ko je bračan moze da obrazlozi zanimalo bi me...Prozor wrote:zeni se![]()
cisto tako je to tako da se ne zenim
????fishtrija wrote:Ako je do "zadovoljštine" kako sam čin opisa na početku, onda to možeš učiniti na razne načine, čak i bez "nekoga". A sam si i rješenje dao - nemoj tražiti ništa pa će samo doći. Ionako ono što tražiš na kraju ispadne niđeveze, barem po mojijem iskustvima... nego lagano stipu da vrijeme čini svoje, ne žesti se i žene će same doći. Evo vidiš kako jedna divna djevojka kao Lolita ističe svoju kandidaturu, makar i stidljivo, i makar to bio samo jedan nježni poljubac, emotivno obogaćen...
kako sam glupa, ja kontam da si nesto s ironijom poslao ovu pusufishtrija wrote:ja ti posaljem pusu a ti upitnik... ne razmišljaj previše... ja svakako iluzorno pojašnjavam najčešće...
StLouis wrote:E vako,da ne nabrajam kako i zasto, nego je li se vama[a znam da jeste] dogodilo da bi nesto posevili a nemate koga?
meni nikad nije bilo tesko naci nekog cisto za one night iako bas tome nisam bio previse sklon
i lako se priustavala zadovoljstina, ali ponekad nista nigdje ni za zivu glavu...
pa mi bas bude krivo...jbga, ljudi smo dakle i svi imamo nagone, ali ponekad dok si u elementu i kazes odoh ja ko ga yebe, sav siguran u pun pogodak a na kraju nista...zasto kada trazimo ili prizeljkujemo nesto ne mozemo postici zacrtano, a kada ne tragamo uvijek nesto naleti? je li i vas nekad strefila ovakva kriza?
![]()
joj, nemojte me kritikovati ovo mi je za esej
busy wrote:To da ne ...ebes kada si u braku...mozda kod nekoga.Kod mene nije.I ne bi ni bilo to to,da nema sexa.Sex sve rijesi...Zato ne treba da se zalijeces da se zenis ako nisi siguran da mozes s tom osobom to da radis skoro uvijek![]()
Sto nisi isla u Tuzlu nedavno?lolita_xx wrote:ja bi bila zadovoljna i da se poljubim
ne mogu ni to da nadjem
tech10 wrote:Sto nisi isla u Tuzlu nedavno?lolita_xx wrote:ja bi bila zadovoljna i da se poljubim
ne mogu ni to da nadjem
Ma guzi se i u braku samo se mjesta i uloge zamjened2 wrote:meni jaran koji je ozenjen (ja jos nisam imao tu srecu) kaze da guzis dok si u vezi, kad udjes u brak zavrseno je, tu sam ga vec dovezao do posla posto smo bili na kafi pa je morao izaci i nije mi obrazlozio ovo da se u braku ne guzi koliko se guzilo nezakonito tj prije braka pa ako neko ko je bračan moze da obrazlozi zanimalo bi me...Prozor wrote:zeni se![]()
cisto tako je to tako da se ne zenim
lolita_xx wrote:tech10 wrote:Sto nisi isla u Tuzlu nedavno?lolita_xx wrote:ja bi bila zadovoljna i da se poljubim
ne mogu ni to da nadjem![]()
![]()
![]()
ma joj poljubac je samo pocetak
Za(do)voljeni?Irm@ wrote:eh ja preporucujem odlazak u Krajinu... i vratite se zadovoljeni![]()