Kakav on,takvi mu i glasaci,imas ih priliku upoznati na forumu,evo jednog banovase,ali razmnozavaju se brzo,ko Gremlini,samo kap vode im treba...callmethebreeeze wrote:meni nije jasno da neko ovakvo ponasenje moze braniti. nema to veze za koga glasas. jebo te, da te neko iz kafane izbaci pa bi popizdio. ovdje je ipak rijec o press konferencij gdje lokalni kabadahija koji se docepao pozicije sad odlucuje koji mediji mogu slusati kako on jede govna, a koji ne.skorpija1S wrote: Dok se ne pojavi neki klonirani,ili slican njemu,nazalost,puna ih je ova nasa jadna zemlja,ovakvih sto misle/da li on uopce moze misliti/na njegov nacin.
cirkus. ne znam kako ga nije stid.
Bahtic Vs. Mediji
-
skorpija1S
#26 Re: Bahtic Vs. Mediji
-
b@tto
#27 Re: Bahtic Vs. Mediji
ja se slažem sa bahtićem,najveći problem bih je sdp i osobito lagumdžija.
ništa ratni zločini,ništa korupcija,ništa organizovani kriminal,ništa kriminal vladajućih političara,to nije ništa u uporedbi sa tim koliko je odvratan taj lagumdžija,vidite li vi koliko on samo poslova ima.
imam pouzdane informacije da je u stvari sdp natjerao poslanike iz vladajućih stranaka u državnom parlamentu crnom magijom da glasaju za povećanje plata poslanicima
ništa ratni zločini,ništa korupcija,ništa organizovani kriminal,ništa kriminal vladajućih političara,to nije ništa u uporedbi sa tim koliko je odvratan taj lagumdžija,vidite li vi koliko on samo poslova ima.
imam pouzdane informacije da je u stvari sdp natjerao poslanike iz vladajućih stranaka u državnom parlamentu crnom magijom da glasaju za povećanje plata poslanicima
-
skorpija1S
#28 Re: Bahtic Vs. Mediji
b@tto wrote:ja se slažem sa bahtićem,najveći problem bih je sdp i osobito lagumdžija.
-
callmethebreeeze
#29 Re: Bahtic Vs. Mediji
ja sam mozda paranoican, ali ja mislim da je ovo ogroman problem, mislim kakvu on poruku salje? da je ok uzeti zakon u vlastite ruke i silom tjerati nepodobne?
strasno, stvarno.
strasno, stvarno.
-
edinbug
#30 Re: Bahtic Vs. Mediji
I SDP je "natjerao" novinara Avdica, da isprovocira Sadu, da bi ga ovaj spuc'o.b@tto wrote:ja se slažem sa bahtićem,najveći problem bih je sdp i osobito lagumdžija.
-
edinbug
#31 Re: Bahtic Vs. Mediji
Ja koliko vidi-vidi, ovdje je na pomolu koalicija BPS i Stranka zagraBiH, tj. Sefer i Sado Bahtic.doktor30 wrote:gledao sam dnevnik nije ga ni tako! reko mu mrs napolje i kraj. odmah dizete galamu bez ikakve potrebe. kao napadau se novinari ftv-a NAVEDITE MI JEDNOG NOVINARA KOJI JE DIOBIO SARAMR U POSLJEDNIH 10 GODINA!!!!?????
I KAO ONAJ PIJANI I SLOBODNE BOSNE DAJE IZJAVU..FUUUUUUJ PRAVI MALI GADOVI.
-
lunci
#32 Re: Bahtic Vs. Mediji
doktore a da mi tebi platimo jedan tretman, besplatno lijecenje ha?doktor30 wrote:gledao sam dnevnik nije ga ni tako! reko mu mrs napolje i kraj. odmah dizete galamu bez ikakve potrebe. kao napadau se novinari ftv-a NAVEDITE MI JEDNOG NOVINARA KOJI JE DIOBIO SARAMR U POSLJEDNIH 10 GODINA!!!!?????
-
b@tto
#33 Re: Bahtic Vs. Mediji
sanjin bećiragić prošle godinedoktor30 wrote:gledao sam dnevnik nije ga ni tako! reko mu mrs napolje i kraj. odmah dizete galamu bez ikakve potrebe. kao napadau se novinari ftv-a NAVEDITE MI JEDNOG NOVINARA KOJI JE DIOBIO SARAMR U POSLJEDNIH 10 GODINA!!!!?????
- Epitop
#34 Re: Bahtic Vs. Mediji
Neka, upravu si ti, a kada sljedeči put neko opali doktora što mu je tražio mito onda se ne javljaj.doktor30 wrote:gledao sam dnevnik nije ga ni tako! reko mu mrs napolje i kraj. odmah dizete galamu bez ikakve potrebe. kao napadau se novinari ftv-a NAVEDITE MI JEDNOG NOVINARA KOJI JE DIOBIO SARAMR U POSLJEDNIH 10 GODINA!!!!?????
-
ragib
#35 Re: Bahtic Vs. Mediji
sado je king!!!

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#36 Re: Bahtic Vs. Mediji
Sadik Bahtic je upravo lice i nalicje stranke kojoj pripada i jos jedan od klonova nedodirljivog, najljepseg, najpametnijeg, najnarcisoidnijeg covjeka koji vodi tu istu stranku. Tko je god imao priliku da se face to face susretne sa Harisom Silajdzicem zna dobro da je njegov nastup otprilike isti kao Bahticev s tom razlikom sto Bahtic ima puno vise kila od HS-a i samim tim dodatno jos upotrebljava silu. SBiH je protkana takvim kadrovima koji jednostavno misle da iznad njih postoji samo nebo. U svakoj normalnoj zemlji radi ovakvoga cina koji je na svu srecu lijepo snimljen jos veceras Sadik Bahtic bi bio istorija BH politicke scene. @Doktor30 je samo jos jedan od istih i kloniranih i mene niti sekundu nije zacudio njegov napisani stav. Budite sigurni da ce ovoga iz SBiH biti jos jer oni su ipak u koaliciji sa strankom najveceg drzmancine u BiH, Milorada Dodika, kojem i te kako prolaze ovakvi gafovi ispoljavanja sile. Medjutim svaki siledzija na kraju zavrsi u nekom kanalu i ja se od srca nadam i zelim da se to desi i ovim nasim BH politickim siledzijama. Sve ima svoj pocetak i svoj kraj a SBiH je u posljednjih pola godine toliko pokazala da mislim da su cak i slijepci progledali i da ce ta stranka nakon narednih izbora biti samo jedan od dijelova nase lose istorije.
-
mladoliki
#37 Re: Bahtic Vs. Mediji
Možemo mi koliko god hoćemo dokazivati notornu istinu- da je spomenuti političar čoban, krkan i velika, velika, velika seljačina, ali taj isti je dobio 7500 direktnih glasova u svojoj izbornoj jedinici, odlično kotira u svojoj PIH stranci i mi možemo plakati, ali će nam taj parazit na svoje nebuloze i seljakluk iz budžeta do kraja mandata potrošiti još preko 200 000 naših para. Novinari, ne braneći ovog šupka od političara, znaju biti izuzetno dosadni, zlonamjerni i u službi određenih političkih interesa što je sigurno slučaj sa 60 minuta, pa mogu shvatiti da se papak "nasekir`o" jer ga stalno prozivaju. Ali za količinu nerada, mahinacija, lopovluka, izjavljenih gluposti, licemjerja i nesposobnosti koju svakodnevno pokazuju naši političari, a sa ovolikim primanjima i ne zaslužuju ništa drugo nego da ih svi skupa, posebno na ulici kad ih vidimo izvan svojih blindiranih lađa, neprestano prozivamo, pljujemo, jebemo im sve lopovsko i da ih na kraju dobro, dobro, što rukama, što nogama, što pomoćnim sredstvima izdegenečimo!!! 
- savrseni krug
#38 Re: Bahtic Vs. Mediji
ja neznam
ali mislim da bi brak izmedju bahtica i onog vrlog oftamologa, haman se prezivala, alikadic bio idealan
tacno je
oni su olicenje SBIH

ali mislim da bi brak izmedju bahtica i onog vrlog oftamologa, haman se prezivala, alikadic bio idealan
tacno je
oni su olicenje SBIH
-
The__Doctor
#39 Re: Bahtic Vs. Mediji
Pravi primitivac koji se docepao vlasti, ali dobro bitno je da ovaj krkan nista nije kriv sdp i Bakir su ovo sve zakuhali kako bi sto vise okaljali ugled postenog Bahtica i njegove postene stranke 
-
skorpija1S
#40 Re: Bahtic Vs. Mediji
Ma naravno,SDP je kriv za sve,nasli i peticije praviti protiv placa poslanika,sto ne puste ljude da lijepo zive,a suse nek zive kako su i naucile...The__Doctor wrote:Pravi primitivac koji se docepao vlasti, ali dobro bitno je da ovaj krkan nista nije kriv sdp i Bakir su ovo sve zakuhali kako bi sto vise okaljali ugled postenog Bahtica i njegove postene stranke
- chuchumbamayumbe
#41 Re: Bahtic Vs. Mediji
Ovaj kloc mi je toliko odvratan i ljigav, lik ne zna sastaviti dvije normalne, guta i suglasnike i samoglasnike, a ponasa se isto kao da je dijete iz obdanista pa se svadja sa drugim djetetom, a ne kako bi se trebao ponasati neko ko je na njegovoj poziciji.
Prosipa shuplju demagogiju, laze i sebe i narod, mrtav-hladan.
Treba nam vise takvih, jer narod ih je birao i to je to.
Treba nama jedno 100-200 Bahtica i njemu slicnih ublehasha, pa da nas ama bas sve dovedu do kontejnera.
FUJ!
Treba nama jedno 100-200 Bahtica i njemu slicnih ublehasha, pa da nas ama bas sve dovedu do kontejnera.
FUJ!
- savrseni krug
#42 Re: Bahtic Vs. Mediji
isprazit ce ovi i kontejnere vjeruj michuchumbamayumbe wrote:Ovaj kloc mi je toliko odvratan i ljigav, lik ne zna sastaviti dvije normalne, guta i suglasnike i samoglasnike, a ponasa se isto kao da je dijete iz obdanista pa se svadja sa drugim djetetom, a ne kako bi se trebao ponasati neko ko je na njegovoj poziciji.
FUJ!
- don vito
#43 Re: Bahtic Vs. Mediji
Iz saopstenja Drustva novinara BiH:
P.S. Koliko god kao pojedinac osjecao posljedice kompletnog urusavanja drustva u posljednjih nekoliko mjeseci (bahatost vlasti u Sarajevu, povecanje poslanickih plata i penzija, rast cijena i zivotnih troskova, vjeronauka u obdanista, buduci porez na plate, napadi na ovo malo novinara spremnih da pisu o kriminalu, debakl bosnjacke politike u okrsaju sa Dodikom, jos jedna prevara boracke populacije, Milosevicevi tajkuni i finansijeri agresije u pohodu na Federaciju...) ipak osjecam malo zadovoljstva sto se narod suocava sa kaznom zbog glasanja (ili neglasanja) na posljednjim izborima.
Ne bi smio u normalnim drustvima, ali ovo je Bosna. Bahatost ovog primitivca sinoc u Dnevniku ("nije bilo nikakvog napada, fino su izasli...") podsjetila me na tragikomicna zasjedanja Skupstine Srbije. Kada je Seselj u hodniku prebio nekog poslanika iz druge stranke i onda dao izjavu za medije da se ovaj povrijedio "jer se okliznuo i pao na koru od banane"."Kako je funkcioner i zastupnik u Parlamentu BiH Sadik Bahtic (Stranka za BiH) i prije vise od 20 godina osudjivan zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda, takav covjek ne bi smio biti zastupnik nijednog gradjanina BiH niti bilo koje politicke stranke..."
P.S. Koliko god kao pojedinac osjecao posljedice kompletnog urusavanja drustva u posljednjih nekoliko mjeseci (bahatost vlasti u Sarajevu, povecanje poslanickih plata i penzija, rast cijena i zivotnih troskova, vjeronauka u obdanista, buduci porez na plate, napadi na ovo malo novinara spremnih da pisu o kriminalu, debakl bosnjacke politike u okrsaju sa Dodikom, jos jedna prevara boracke populacije, Milosevicevi tajkuni i finansijeri agresije u pohodu na Federaciju...) ipak osjecam malo zadovoljstva sto se narod suocava sa kaznom zbog glasanja (ili neglasanja) na posljednjim izborima.
-
b@tto
#44 Re: Bahtic Vs. Mediji
slažem se,narod je i birao ovakve ljude u parlament,nismo ništa bolje ni zaslužilidon vito wrote:Iz saopstenja Drustva novinara BiH:Ne bi smio u normalnim drustvima, ali ovo je Bosna. Bahatost ovog primitivca sinoc u Dnevniku ("nije bilo nikakvog napada, fino su izasli...") podsjetila me na tragikomicna zasjedanja Skupstine Srbije. Kada je Seselj u hodniku prebio nekog poslanika iz druge stranke i onda dao izjavu za medije da se ovaj povrijedio "jer se okliznuo i pao na koru od banane"."Kako je funkcioner i zastupnik u Parlamentu BiH Sadik Bahtic (Stranka za BiH) i prije vise od 20 godina osudjivan zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda, takav covjek ne bi smio biti zastupnik nijednog gradjanina BiH niti bilo koje politicke stranke..."
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#45 Re: Bahtic Vs. Mediji
Sve je to u uzrocno-posljedicnoj vezi. Zacarani krug, ... odraz (ne)svijesti naseg covjeka.Baby Blue wrote:Meni je ovdje najmanja poenta ko je doticni, a to sto je krkan, nekulturan, drzak, i sve ostalo jos ce mu haman doci kao opravdanje, jer sta drugo ocekivati od takvog nekog?! Meni je ovdje mnogo veci problem sto se jedna profesija, odnosno ljudi koji rade u toj profesiji degradiraju do te mjere da im maltene zivot dolazi u pitanje. Ovakav odnos prema novinarima vise ni u najautrokratnijim sistemima nije normalan, a kamoli u necemu sto se prodaje pod demokratiju. I o samom novinarstvu kod nas bi se mnogo sta dalo reci, ne mirisu bas ni tu ruze. Ali imati ovakav odnos nekog nazovi politicara nije vise pokazatelj koliko on o politici nema pojma, niti koliko je bahat, vec pokazatelj koliko mi nismo demokratsko drustvo i da mi zapravo zivimo u jednoj pravoj strahovladi.
Novinari su, u svakom iole demokratskom drustvu, faktor koji konfigurira politicku scenu.
Oni su ti koji bahate Bahtice, nakon ovakih skandala, za vjecnost pokopaju u ulozi politicara.
To kod nas nije i jos dugo nece biti slucaj.
Ljigavo-slinavi politicari su se okruzili istim takvim novinarima, ... cast veoma rijetkim izuzecima kod ovih drugih.
Ringispil se vrti i vrtit ce se sve dok im mi, pred glasackim kutijama, ne stanemo na rep.
Promjena ce poceti onog trenutka kada mi, ... oni koji ih biraju, postave mehanizme da ih se moze skloniti kada ne odgovore nasim kriterijima, kriterijima gradjanina zbog kojih i jesu tu.
Sve dok su ogradjeni mandatima, ... imunitetima, ... nacionalnim kljucevima, ... mogu nam raditi sta hoce.
Novinarstvo, kao profesija koja bi trebala biti casni dio, ... avangarda demokratskog drustva, nam je gripozna i slinava, ... sasvim odgovarajuca vlastima. Zatvoreni krug.
-
callmethebreeeze
#46 Re: Bahtic Vs. Mediji
slazem se sa svim napisanim, samo zar vec ne postaje mahanizmi koje "bahtice" mogu sklanjati s vlasti? imamo zakon, imamo policiju. problem je mozda sto ovi nista ne rade jer ga se boje, a on misli da je nedodirljiv. to, u kombinaciji sa nedostatkom kriticne mase, omogucava ovakvo ponasanje. zamisli koliko moras biti siguran u sebe i svoju poziciju i koliki gad moras biti, da bi nasrnuo na novinara pred ocima drugih novinara.pape wrote:Sve je to u uzrocno-posljedicnoj vezi. Zacarani krug, ... odraz (ne)svijesti naseg covjeka.Baby Blue wrote:Meni je ovdje najmanja poenta ko je doticni, a to sto je krkan, nekulturan, drzak, i sve ostalo jos ce mu haman doci kao opravdanje, jer sta drugo ocekivati od takvog nekog?! Meni je ovdje mnogo veci problem sto se jedna profesija, odnosno ljudi koji rade u toj profesiji degradiraju do te mjere da im maltene zivot dolazi u pitanje. Ovakav odnos prema novinarima vise ni u najautrokratnijim sistemima nije normalan, a kamoli u necemu sto se prodaje pod demokratiju. I o samom novinarstvu kod nas bi se mnogo sta dalo reci, ne mirisu bas ni tu ruze. Ali imati ovakav odnos nekog nazovi politicara nije vise pokazatelj koliko on o politici nema pojma, niti koliko je bahat, vec pokazatelj koliko mi nismo demokratsko drustvo i da mi zapravo zivimo u jednoj pravoj strahovladi.
Novinari su, u svakom iole demokratskom drustvu, faktor koji konfigurira politicku scenu.
Oni su ti koji bahate Bahtice, nakon ovakih skandala, za vjecnost pokopaju u ulozi politicara.
To kod nas nije i jos dugo nece biti slucaj.
Ljigavo-slinavi politicari su se okruzili istim takvim novinarima, ... cast veoma rijetkim izuzecima kod ovih drugih.
Ringispil se vrti i vrtit ce se sve dok im mi, pred glasackim kutijama, ne stanemo na rep.
Promjena ce poceti onog trenutka kada mi, ... oni koji ih biraju, postave mehanizme da ih se moze skloniti kada ne odgovore nasim kriterijima, kriterijima gradjanina zbog kojih i jesu tu.
Sve dok su ogradjeni mandatima, ... imunitetima, ... nacionalnim kljucevima, ... mogu nam raditi sta hoce.
Novinarstvo, kao profesija koja bi trebala biti casni dio, ... avangarda demokratskog drustva, nam je gripozna i slinava, ... sasvim odgovarajuca vlastima. Zatvoreni krug.
u svemu je najljigaviji stav sbih:
"Stranka za Bosnu i Hercegovinu detaljno ispitati sve okolnosti: činjenice, povod, razloge, način i druge momente konkretnog događaja i zauzeti definitivan stav prema njemu"."
ja sa ogromnim nestrpljenjem iscekujem njihov definitivni stav.
smradovi.
- profko
#47 Re: Bahtic Vs. Mediji
samo nesto da kazem, vrlo principijelno: bahticev potez je los, nekulturan. ali:
da li je emisija 60minuta kulturna? Nije, takav rijecnik ima samo na ulici.
da li je ftv profesionalna? nije, takvu pristrasnost nemaju i nisu imali ni milosevicevi mediji.
dakle kako neko rece sve je uzrocno posljedicno: dok je dok ftv privatna teve i batina za discipliniranje onih koji nisu na kursu lagumdzije do tada bahtic ima pravo da se ponasa onako kako se ponasao.
da li je ftv profesionalna? nije, takvu pristrasnost nemaju i nisu imali ni milosevicevi mediji.
dakle kako neko rece sve je uzrocno posljedicno: dok je dok ftv privatna teve i batina za discipliniranje onih koji nisu na kursu lagumdzije do tada bahtic ima pravo da se ponasa onako kako se ponasao.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48 Re: Bahtic Vs. Mediji
što reći na ovu temu... kao čovjek... kao novinar... kao građanin ove zemlje...
sve je već rečeno... ponavljat ću
glasovali su za njega... pobijedio je... ima legimititet... oni koji su za njega glasovali sigurno će ga i dalje braniti i dalje za njega glasati...
apsolutno me više ništa ne tangira što vlast napravi... apsolutno sam svjestan da vlast ni za šta nije kriva... kriv je narod... vlast je predobra kakav je narod
čekam rezultate izbora u oktobru ...
da li je smio novinare iz RSa dirnuti?
da li je smio novinare s neke lokalne hrvatske TV stanice dirnuti?
-
skorpija1S
#49 Re: Bahtic Vs. Mediji
U kom si ti svojstu ovdje,vidis koja je tema,a ti se opet Lagumdzije uhvatio/nauci pisati prezime velikim slovom/...imas Veliki kompleks druga Lagumdzije.profko wrote:samo nesto da kazem, vrlo principijelno: bahticev potez je los, nekulturan. ali:
-
ragib
#50 Re: Bahtic Vs. Mediji
hayat, obn, pink, bn,bhdani,sB.. mogu biti pristrasni jer su u vlasnistvu privatnika dok ftv(konkretno Bakir) to ne smije jer i oni zive od naroda kao i bahtic.Baby Blue wrote:Pogresna logikaprofko wrote:samo nesto da kazem, vrlo principijelno: bahticev potez je los, nekulturan. ali:
dakle kako neko rece sve je uzrocno posljedicno: dok je dok ftv privatna teve i batina za discipliniranje onih koji nisu na kursu lagumdzije do tada bahtic ima pravo da se ponasa onako kako se ponasao.. Jedno ne opravdava drugo. Da je FTV pristrasna televizija svi vide i znaju. Ali onda bi mogli pricati i o svim ostalim medijskim kucama koje su nista manje i nista vise pristrasne. Kome je u sluzbi NTV Hayat, TV SA, Avaz, Dani, Slobodna Bosna, RTRS? Svi su oni neciji licni glasnogovornik. Ali to ne opravdava ponasanje jednog politicara prema novinaru. Ovdje se radi o poslovnoj korelaciji, a ne o privatnoj. Sve je to samo odraz poremecenih odnosa u nasem drustvu i zacaranog kruga o kojem je pape pisao. Na snazi su argumenti moci i sile.