on je ponjavamima wrote:ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
Zasto drolja? A sta je u toj prici muz?
ljudi sta mislite da je ona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- black
#26 Re: ljudi sta mislite da je ona
-
callmethebreeeze
#27 Re: ljudi sta mislite da je ona
ela_69sa wrote:
problem ... njegovoj zeni se ona ne svidja ... hahah ... neuredna je
neka je zena prvo okupa, pa onda namaze uljem, extra virgine (vidi sajinu temu za detalje) tim cinom dobija i cistocu i predigru.
p.s dobra joj ta "prijateljica".
-
*mima*
#28 Re: ljudi sta mislite da je ona
Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
- EllaD
#29 Re: ljudi sta mislite da je ona
ili si mazohista pa potajno uzivas u patnji ili si totalna kukavica koja nije u stanju napraviti rez i krenuti dalje; kako god okreneš ne valja (prvenstveno za tebe)
-
mamica papucarka
#30 Re: ljudi sta mislite da je ona
niti djecu, niti zivot odbacit nece/s. Ljubavi tu nema, niti je ikad i bilo. Ako te je neko nekada volio, takvo sranje ( i to dva puta) ti ne bi mogao priredit. Ono, moze ti reci "ne volim te vise, gotovo, cao..." ali varat te i tako to moze samo kreten.ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
Ja bih cuvala svoje dostojanstvo i djecu jer je to ono sto ti je ostalo, a to definitivno nije malo.
-
sladjusna
#31 Re: ljudi sta mislite da je ona
nije ONA drolja, ON JE DROLJA!
I nije lako sve odbaciti, djeca, muz, bla, bla...onda zivi taj zivot sa njim i pati se, pa ce ti se desavati i desavati...a ti ces venuti i venuti, i djeca ce vidjeti da nesto ne stima(ne moze se sakriti, osjetit ce) pa ce onda i oni patiti i eto...zivjet ce do kraje zivota (ne)sretno i (ne) zadovoljno!
Zato..
I nije lako sve odbaciti, djeca, muz, bla, bla...onda zivi taj zivot sa njim i pati se, pa ce ti se desavati i desavati...a ti ces venuti i venuti, i djeca ce vidjeti da nesto ne stima(ne moze se sakriti, osjetit ce) pa ce onda i oni patiti i eto...zivjet ce do kraje zivota (ne)sretno i (ne) zadovoljno!
Zato..
- J.
#32 Re: ljudi sta mislite da je ona
Ovo meni sve ko neka sapunica...jel' to ti nas zezaš?! 
-
mamica papucarka
#33 Re: ljudi sta mislite da je ona
sta bi ti hanumi uradio da ti ovako napravi???? Uopste, pitanje za muskarce. Da je prica obratnapitt wrote:mima wrote:ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
Zasto drolja? A sta je u toj prici muz?
pa kao uvijek nevinasce........ili lucky guy![]()
![]()
Ja ne znam kako mozete ozbiljno o ovom raspravljati....cuj sta bi uradio![]()
![]()
![]()
-
Zhaba
#34 Re: ljudi sta mislite da je ona
cuj droljaela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
- pitt
#35 Re: ljudi sta mislite da je ona
jel to znaci da je kriva zena ....tj ona prava. ona nije dobra pa muz nesretnik morao bolju trazitiZhaba wrote:pa ocito ste vi naivni dok ste misli tako o njoj...ali iskreno sta cu misliti o njoj...mislim da je brak ok ne bi se ona mogla mjesati a i on ne bi trazio trecuela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
šta vi mislite o svemu tome
-
shin
#36 Re: ljudi sta mislite da je ona
Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.
- EllaD
#37 Re: ljudi sta mislite da je ona
naježim se kad vidim nešto ovako glupo; ako nešto ne štima u braku je li to legitiman razlog za varanje i izdaju? nema gore izdaje od ove koja je opisana u uvodnom postu i nema druge riječi za to;mima wrote:Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
idi i ne okreći se, kao što je mamica napisala, nisi ništa izgubila a možda usput nađeš i dostojanstvo koje ti je on izgleda dobro potkopao
- pitt
#38 Re: ljudi sta mislite da je ona
stone his and her assshin wrote:Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.
-
Lesli Eldridž
#39 Re: ljudi sta mislite da je ona
Ja mislim da je uredu da muškarac uvijek ima nešto "sa strane". Žena kao majka i supruga koja treba da je za uzor to sebi ne smije da dozvoli. Evo meni Sumiko dozvoljava da zbog borbe sa zločinom malo "šaram" sa strane. Ja je volim, a ove što u svakoj epizodi malo j... njoj ne smetaju. Šta ima loše ako muškarac "radi" sa strane? Pusti brate čovjeka na miru, naka živi kako treba... 
-
Zhaba
#40 Re: ljudi sta mislite da je ona
maji nemoj da dobijes po nosupitt wrote:jel to znaci da je kriva zena ....tj ona prava. ona nije dobra pa muz nesretnik morao bolju trazitiZhaba wrote:pa ocito ste vi naivni dok ste misli tako o njoj...ali iskreno sta cu misliti o njoj...mislim da je brak ok ne bi se ona mogla mjesati a i on ne bi trazio trecuela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
šta vi mislite o svemu tome![]()
![]()
-
*mima*
#41 Re: ljudi sta mislite da je ona
A sta je glupo? Zena gleda sta joj muz radi i kuka..........To kao nije glupo.EllaD wrote:naježim se kad vidim nešto ovako glupo; ako nešto ne štima u braku je li to legitiman razlog za varanje i izdaju? nema gore izdaje od ove koja je opisana u uvodnom postu i nema druge riječi za to;mima wrote:Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
idi i ne okreći se, kao što je mamica napisala, nisi ništa izgubila a možda usput nađeš i dostojanstvo koje ti je on izgleda dobro potkopao
-
callmethebreeeze
#42 Re: ljudi sta mislite da je ona
sto smo mi lako zapaljivi.
u ovakvim slucajevima se krivnja moze diskutovati, a ova "drolja" je ponajmanje kriva. najveci "krivac" je onaj koji odluci da prevari svog partnera, i mozda je to odraz problema u vezi, a mozda je samo pasjaluk i zelja za drugom.
p.s a da ne pricamo o vezama koje, naizgled, funkcionisu super gdje se jedan ili oba partnera kurvaju, ali diskretno, za svoju dusu, pa niti ko zna, niti to tome kome prozurokuje glavobolju.
u ovakvim slucajevima se krivnja moze diskutovati, a ova "drolja" je ponajmanje kriva. najveci "krivac" je onaj koji odluci da prevari svog partnera, i mozda je to odraz problema u vezi, a mozda je samo pasjaluk i zelja za drugom.
p.s a da ne pricamo o vezama koje, naizgled, funkcionisu super gdje se jedan ili oba partnera kurvaju, ali diskretno, za svoju dusu, pa niti ko zna, niti to tome kome prozurokuje glavobolju.
-
shin
#43 Re: ljudi sta mislite da je ona
pitt wrote:stone his and her assshin wrote:Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.![]()
Turn them into a fish
- black
#44 Re: ljudi sta mislite da je ona
shto se lozite
ona postavi i ispari se 
- mrs. zurbrigen
#46 Re: ljudi sta mislite da je ona
sta su? pa ljudi su... mislim, ko da je to nesto tako neobicno...
ja, da sam na mjestu prevarene zene, ja bih nogirala njega kao prvo, a tu kobajage kolegicu bih isto poslala u mp3. i mirna bosna.
edit: zaboravih najvaznije. nakon svih tih medjuljudskih nepogoda bi direktno otisla u grad i kupila si nove cipele - za dusu.
ja, da sam na mjestu prevarene zene, ja bih nogirala njega kao prvo, a tu kobajage kolegicu bih isto poslala u mp3. i mirna bosna.
edit: zaboravih najvaznije. nakon svih tih medjuljudskih nepogoda bi direktno otisla u grad i kupila si nove cipele - za dusu.
Last edited by mrs. zurbrigen on 09/04/2008 15:26, edited 1 time in total.
- fantom slobode
#47 Re: ljudi sta mislite da je ona
black wrote:shto se loziteona postavi i ispari se
-
ela_69sa
#48 Re: ljudi sta mislite da je ona
nisam se isparila samo pratim komentare i ne mogu da vjerujem da je vecina misljenja vas pozitivna u odnosu na osobu koja se uplice u brak dvoje bliskih ljudi bez obzira dali taj brak funkcionira ili ne, zasto bas osoba iz bliske okoline da im pomaze u razlazublack wrote:shto se loziteona postavi i ispari se
ja to bas ne mogu skontati valjda sam i ja glupa
-
callmethebreeeze
#49 Re: ljudi sta mislite da je ona
mozda je muz pogresno shvatio to "zajednicka" prijateljica.

-
Zhaba
#50 Re: ljudi sta mislite da je ona
uopste nije bitno da li je "prijateljica" ili ne...spava s muzom tacka brak ne funkcionira i to ne zbog nje,on zenu ne voli i sto je najgore nema ni respekta i sta ima sad tu vise razmisljati???ela_69sa wrote:nisam se isparila samo pratim komentare i ne mogu da vjerujem da je vecina misljenja vas pozitivna u odnosu na osobu koja se uplice u brak dvoje bliskih ljudi bez obzira dali taj brak funkcionira ili ne, zasto bas osoba iz bliske okoline da im pomaze u razlazublack wrote:shto se loziteona postavi i ispari se
ja to bas ne mogu skontati valjda sam i ja glupa
Nogu i hajmo zivote dalje