ljudi sta mislite da je ona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
black

#26 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by black »

mima wrote:
ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica

Zasto drolja? A sta je u toj prici muz?
on je ponjava :mrgreen:
callmethebreeeze

#27 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by callmethebreeeze »

ela_69sa wrote:
problem ... njegovoj zeni se ona ne svidja ... hahah ... neuredna je

neka je zena prvo okupa, pa onda namaze uljem, extra virgine (vidi sajinu temu za detalje) tim cinom dobija i cistocu i predigru.
:D
p.s dobra joj ta "prijateljica".
:D :D :mrgreen:
*mima*

#28 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by *mima* »

Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
EllaD

#29 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by EllaD »

ili si mazohista pa potajno uzivas u patnji ili si totalna kukavica koja nije u stanju napraviti rez i krenuti dalje; kako god okreneš ne valja (prvenstveno za tebe)
mamica papucarka

#30 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by mamica papucarka »

ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
niti djecu, niti zivot odbacit nece/s. Ljubavi tu nema, niti je ikad i bilo. Ako te je neko nekada volio, takvo sranje ( i to dva puta) ti ne bi mogao priredit. Ono, moze ti reci "ne volim te vise, gotovo, cao..." ali varat te i tako to moze samo kreten.
Ja bih cuvala svoje dostojanstvo i djecu jer je to ono sto ti je ostalo, a to definitivno nije malo. ;-) Vidis, da neki ljudi nemaju ni toliko ;-)
sladjusna

#31 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by sladjusna »

nije ONA drolja, ON JE DROLJA!
I nije lako sve odbaciti, djeca, muz, bla, bla...onda zivi taj zivot sa njim i pati se, pa ce ti se desavati i desavati...a ti ces venuti i venuti, i djeca ce vidjeti da nesto ne stima(ne moze se sakriti, osjetit ce) pa ce onda i oni patiti i eto...zivjet ce do kraje zivota (ne)sretno i (ne) zadovoljno!
Zato.. :run:
J.

#32 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by J. »

Ovo meni sve ko neka sapunica...jel' to ti nas zezaš?! :-D
mamica papucarka

#33 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by mamica papucarka »

pitt wrote:
mima wrote:

Zasto drolja? A sta je u toj prici muz?

pa kao uvijek nevinasce........ili lucky guy :D :D

Ja ne znam kako mozete ozbiljno o ovom raspravljati....cuj sta bi uradio :lol: :lol: :lol: :lol:
sta bi ti hanumi uradio da ti ovako napravi???? Uopste, pitanje za muskarce. Da je prica obratna :D
Zhaba

#34 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Zhaba »

cuj drolja :lol: :lol: po cemu je drolja? zato sto spava sa covjekom kojim zena ne znaci vise to sto mu je znacila? ne znam da li ona njega voli ili ne ali mislim da to nije ni bitno jer ona nije razlog sto ovaj brak nije ok.
pitt

#35 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by pitt »

Zhaba wrote:
ela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
šta vi mislite o svemu tome
pa ocito ste vi naivni dok ste misli tako o njoj...ali iskreno sta cu misliti o njoj...mislim da je brak ok ne bi se ona mogla mjesati a i on ne bi trazio trecu ;-)
jel to znaci da je kriva zena ....tj ona prava. ona nije dobra pa muz nesretnik morao bolju traziti :? :lol: :lol:
shin

#36 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by shin »

Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.
EllaD

#37 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by EllaD »

mima wrote:Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
naježim se kad vidim nešto ovako glupo; ako nešto ne štima u braku je li to legitiman razlog za varanje i izdaju? nema gore izdaje od ove koja je opisana u uvodnom postu i nema druge riječi za to;
idi i ne okreći se, kao što je mamica napisala, nisi ništa izgubila a možda usput nađeš i dostojanstvo koje ti je on izgleda dobro potkopao
pitt

#38 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by pitt »

shin wrote:Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.
stone his and her ass :D :D
Lesli Eldridž

#39 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Lesli Eldridž »

Ja mislim da je uredu da muškarac uvijek ima nešto "sa strane". Žena kao majka i supruga koja treba da je za uzor to sebi ne smije da dozvoli. Evo meni Sumiko dozvoljava da zbog borbe sa zločinom malo "šaram" sa strane. Ja je volim, a ove što u svakoj epizodi malo j... njoj ne smetaju. Šta ima loše ako muškarac "radi" sa strane? Pusti brate čovjeka na miru, naka živi kako treba... :D
Zhaba

#40 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Zhaba »

pitt wrote:
Zhaba wrote:
ela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
šta vi mislite o svemu tome
pa ocito ste vi naivni dok ste misli tako o njoj...ali iskreno sta cu misliti o njoj...mislim da je brak ok ne bi se ona mogla mjesati a i on ne bi trazio trecu ;-)
jel to znaci da je kriva zena ....tj ona prava. ona nije dobra pa muz nesretnik morao bolju traziti :? :lol: :lol:
maji nemoj da dobijes po nosu :oops: :D ma jok nego hocu reci brak nije ok, ne stima izmedju zene i muza i to ne odkad on ima drugu nego vec prije toga...ona ti je ko hmmm razultat toga :)
*mima*

#41 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by *mima* »

EllaD wrote:
mima wrote:Najlakse je rec da je ta druga...drolja...da je muz..kreten....A sta je sa zenom? Sta ne stima u braku? Zasto zena nece nikad da se preispita?
naježim se kad vidim nešto ovako glupo; ako nešto ne štima u braku je li to legitiman razlog za varanje i izdaju? nema gore izdaje od ove koja je opisana u uvodnom postu i nema druge riječi za to;
idi i ne okreći se, kao što je mamica napisala, nisi ništa izgubila a možda usput nađeš i dostojanstvo koje ti je on izgleda dobro potkopao
A sta je glupo? Zena gleda sta joj muz radi i kuka..........To kao nije glupo.
callmethebreeeze

#42 Re: ljudi sta mislite da je ona

sto smo mi lako zapaljivi.
u ovakvim slucajevima se krivnja moze diskutovati, a ova "drolja" je ponajmanje kriva. najveci "krivac" je onaj koji odluci da prevari svog partnera, i mozda je to odraz problema u vezi, a mozda je samo pasjaluk i zelja za drugom.
:D
p.s a da ne pricamo o vezama koje, naizgled, funkcionisu super gdje se jedan ili oba partnera kurvaju, ali diskretno, za svoju dusu, pa niti ko zna, niti to tome kome prozurokuje glavobolju.
shin

#43 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by shin »

pitt wrote:
shin wrote:Ja bih se zapitao ''what would Jesus do?'' i tako postupio.
stone his and her ass :D :D

Turn them into a fish :evil: :D :D :D
black

#44 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by black »

shto se lozite :mrgreen: ona postavi i ispari se :mrgreen:
Zhaba

#45 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Zhaba »

ma ko se lozi :lol:
mrs. zurbrigen

#46 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by mrs. zurbrigen »

sta su? pa ljudi su... mislim, ko da je to nesto tako neobicno...
ja, da sam na mjestu prevarene zene, ja bih nogirala njega kao prvo, a tu kobajage kolegicu bih isto poslala u mp3. i mirna bosna. :D

edit: zaboravih najvaznije. nakon svih tih medjuljudskih nepogoda bi direktno otisla u grad i kupila si nove cipele - za dusu. :D
Last edited by mrs. zurbrigen on 09/04/2008 15:26, edited 1 time in total.
fantom slobode

#47 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by fantom slobode »

black wrote:shto se lozite :mrgreen: ona postavi i ispari se :mrgreen:
:thumbup: dobra primjedba, sejtanska su to posla :-D :thumbup:
ela_69sa

#48 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

nisam se isparila samo pratim komentare i ne mogu da vjerujem da je vecina misljenja vas pozitivna u odnosu na osobu koja se uplice u brak dvoje bliskih ljudi bez obzira dali taj brak funkcionira ili ne, zasto bas osoba iz bliske okoline da im pomaze u razlazu
ja to bas ne mogu skontati valjda sam i ja glupa
callmethebreeeze

#49 Re: ljudi sta mislite da je ona

mozda je muz pogresno shvatio to "zajednicka" prijateljica.
:mrgreen: :oops: :D
Zhaba

#50 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Zhaba »

ela_69sa wrote:
nisam se isparila samo pratim komentare i ne mogu da vjerujem da je vecina misljenja vas pozitivna u odnosu na osobu koja se uplice u brak dvoje bliskih ljudi bez obzira dali taj brak funkcionira ili ne, zasto bas osoba iz bliske okoline da im pomaze u razlazu
ja to bas ne mogu skontati valjda sam i ja glupa
uopste nije bitno da li je "prijateljica" ili ne...spava s muzom tacka brak ne funkcionira i to ne zbog nje,on zenu ne voli i sto je najgore nema ni respekta i sta ima sad tu vise razmisljati???
Nogu i hajmo zivote dalje
Post Reply