Nek je dao traku spahicu da je neki igrac pa bi covjek rekao nego neka talasika iz rusije,miske je za njega majstor bio i ostao sto ce pokazati nadam se i u stutgartu
A meho ti samo nastavi sa svojim drugom bolicem necete ni vi dugo...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
callmethebreeeze wrote:kao sto neko reche gore, nismo brazil da se odricemo igraca tako lako lako. sva cast pjanicu, ali on je jos dijete i dosta neiskusan...
Halo ba Brega, kako naši daju "sve od sebe" za reprezentaciju Misketu se mi moramo još i zahvaliti kada se uzme u obzir da čovjek nema nikakve veze sa BiH.bijelo_dugme wrote:Da je bilo za Srbiju igrati covjek bi trco iz Nurnberga do beograda...
Kako nema nikakve veze sa BiH?šega wrote:Halo ba Brega, kako naši daju "sve od sebe" za reprezentaciju Misketu se mi moramo još i zahvaliti kada se uzme u obzir da čovjek nema nikakve veze sa BiH.bijelo_dugme wrote:Da je bilo za Srbiju igrati covjek bi trco iz Nurnberga do beograda...
--> mnogima je nepoznato da je zvjezdan misimovic dosao u bih reprezentaciju, jer nije uspio preko veze doci do prekodrinske fudbalske selekcije (srbije i crne gore u to doba) - kasnije je glumio nekakvog bh. patriotu iako to nije (steta sto ga glavni i odg. urednik slob. bosne onako pohvali u zadnjem broju)zimzelen wrote:Cin je posve nelogican: momak ima 26 g. i pred njim je jos jedan najmanje veliki ugovor u karijeri gdje je vazna stavka da li je igrac reprezentativac ili ne. Ne vjerujem da mu je to svejedno ili je nesto drugo po srijedi.
Kako god, ovo je udarac za bh reprezentaciju jer dolazi od momka koji je bio jasan kada su ga vrbovali za reprezentaciju nekakve Republike Sumske, u prijateljskom mecu, tako da tu ne treba sumnjiciti Zvjezdana.
Falit ce nam, to je sigurno. No, kad znamo da je na nebu zasjala nova zvijezda-Miralem Pjanic, bas igrac koji igra na njegovom mjestu, ne treba se zalostiti.
Idemo dalje.
Bez ikakvog povoda napadas covjeka koji je tek na pocetku mandata. Ako si dobro procitao vijesti mogao si primjetiti da Miske nije kontaktirao nikog u savezu pa ni Kodru. Ko je ovdje bio nekorektan i sta bi Kodro trebao napraviti?ramiz2 wrote:Pametan i nek nece i ne treba da igra!Kodro nastavio putem koji je vec dobro utaban i sve ce isto ostati zivi bili pa vidjeli.
Nek je dao traku spahicu da je neki igrac pa bi covjek rekao nego neka talasika iz rusije,miske je za njega majstor bio i ostao sto ce pokazati nadam se i u stutgartu![]()
A meho ti samo nastavi sa svojim drugom bolicem necete ni vi dugo...
akebani wrote: Miske je igracina za Spahica i uvijek ce i biti...Cime li je samo Spahic zasluzio tu kapitensku traku da mi je znati? Mozda neigranjem kad je najvise trebalo??? Ili mozda nekim talentom? (kojeg nije ocima vidio)
Kodro je napravio gresku sto dade tu traku Spahicu i to mu je Miske ocigledno zamjerio
Jest, al Ibričić igra u Zagrebu (nešto se ne satraše ovi iz liga petice da ga dovedu), Pjanić se diže u nebesa jer je naš i jer mu je 18 godina iako ga 99% ljudi nikad nije vidjelo kako igra, a Miške je trenutno najbolji BH-igrač, a sigurno i među najboljim playmakerima Bundeslige.Elvo wrote:Ode jos jedan igrac koji je koliko toliko se brojao kao standardni svoje ekipe i nase repke.Razlog je ocigledan,mada ja mislim da je Kodro sa svojim postupkom da mu uzme traka kapitena, u stvari u dubokoj dusi i zelio da se ovaj igrac povuce.Jer sa Ibricicem i Pjanicem ima dva malada igraca,koji su tehnicki sigurno na nivou kao Miske,uz razlika da su ova dvojica sto se tice trke i brzine 2 puta jaci od Misketa...
Kao razlog se treba jos navesti,da je Miske bio isto iniciator "PISMA" koji su nasi igraci bili poslali posranom Savezu,a onda se taj isti Miske odrekao kolega i pristao dalje da igra,nakom sto mu je obecana traka bila...Naravno sada kada su se poceli vracati "pobunjenici",Miske nema vise tog lobija u ekipi a pogotovo ga niko vise negleda kao kapitena...i to je to!!!
I onda neka ga jos prisili da dobro odigra i po mogucnosti da koji go iz slobodnogabdelsi wrote:Ako neche milom hoce silom,nek mu Kodro lijepo posalje poziv i ako se odazove onda ga uefa prisili i mora igrat inace nece igrat ni u svom klubu,tako se radi a ne mi ko kakve tetke sad raspravlaj ,na sijelima se raspravlja i moli da igra.