A NAJLON KESE
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: A NAJLON KESE
Sta istrijebit bona, samo se prilagodis....mima wrote:Ma tesko je to Mirci istrijebit........to se tako naviklo i djaba.
pa pocnes i ti s prozora ciljat hajfish
-
*mima*
#28 Re: A NAJLON KESE
Ma k.... da se prilagodim..........sad mu jebem mater ko prava ulicarka i naravno zovem one zelene i pokazem sa kojeg prozora bacaju............jaaaaaaaaaa da vidis kako me gledaju.......Kad jednom plati kaznu....nece vise. Samo da napomenem ja na Ciglana ne zivim vec radim a i zivim tu blizu. Ma samo zelene zovem.mIRCerka wrote:Sta istrijebit bona, samo se prilagodis....mima wrote:Ma tesko je to Mirci istrijebit........to se tako naviklo i djaba.
pa pocnes i ti s prozora ciljat hajfishvjezbom do perfekcije
-
mIRCerka
#29 Re: A NAJLON KESE
Ja jok. Ja kesu sa smecem odnesem koni pred ulazna vrata. I pokucam. I kazem GOSPOJO ISPALO VAM NESTOmima wrote: Ma k.... da se prilagodim..........sad mu jebem mater ko prava ulicarka i naravno zovem one zelene i pokazem sa kojeg prozora bacaju............jaaaaaaaaaa da vidis kako me gledaju.......Kad jednom plati kaznu....nece vise. Samo da napomenem ja na Ciglana ne zivim vec radim a i zivim tu blizu. Ma samo zelene zovem.
To sam radila i na Dobrinji. Nije mi mrsko. Zeleni? Dok dodju, ja diverziju odradim vec.
-
*mima*
#30 Re: A NAJLON KESE
Ma ja hocu da ga opalim po djebu..........mIRCerka wrote:Ja jok. Ja kesu sa smecem odnesem koni pred ulazna vrata. I pokucam. I kazem GOSPOJO ISPALO VAM NESTOmima wrote: Ma k.... da se prilagodim..........sad mu jebem mater ko prava ulicarka i naravno zovem one zelene i pokazem sa kojeg prozora bacaju............jaaaaaaaaaa da vidis kako me gledaju.......Kad jednom plati kaznu....nece vise. Samo da napomenem ja na Ciglana ne zivim vec radim a i zivim tu blizu. Ma samo zelene zovem.
To sam radila i na Dobrinji. Nije mi mrsko. Zeleni? Dok dodju, ja diverziju odradim vec.
-
mIRCerka
#31 Re: A NAJLON KESE
bih ja rado, ali to su penzoske, nemaju za kifle...mima wrote:
Ma ja hocu da ga opalim po djebu..........
-
*mima*
#32 Re: A NAJLON KESE
Da ti iskreno kazem Mirci ....ne interesuje me.......Ja sam te iste penzionere par puta lijepo molila da mi ne baca sa prozora u dvoriste.......oni nista........Ma ko ih jebe.......To je vec bezobrazluk.mIRCerka wrote:bih ja rado, ali to su penzoske, nemaju za kifle...mima wrote:
Ma ja hocu da ga opalim po djebu..........
-
mIRCerka
#33 Re: A NAJLON KESE
mima wrote: Da ti iskreno kazem Mirci ....ne interesuje me.......Ja sam te iste penzionere par puta lijepo molila da mi ne baca sa prozora u dvoriste.......oni nista........Ma ko ih jebe.......To je vec bezobrazluk.
- savrseni krug
#34 Re: A NAJLON KESE
jadna ti je majka vas dvije u jednoj zgradimIRCerka wrote:mima wrote: Da ti iskreno kazem Mirci ....ne interesuje me.......Ja sam te iste penzionere par puta lijepo molila da mi ne baca sa prozora u dvoriste.......oni nista........Ma ko ih jebe.......To je vec bezobrazluk.Ne dao bog da zivimo u istoj zgradi...
![]()
![]()
pao bi kvadrat na 500 KM
-
mIRCerka
#35 Re: A NAJLON KESE
E bash ti hvala...savrseni krug wrote:jadna ti je majka vas dvije u jednoj zgradimIRCerka wrote:mima wrote: Da ti iskreno kazem Mirci ....ne interesuje me.......Ja sam te iste penzionere par puta lijepo molila da mi ne baca sa prozora u dvoriste.......oni nista........Ma ko ih jebe.......To je vec bezobrazluk.Ne dao bog da zivimo u istoj zgradi...
![]()
![]()
pao bi kvadrat na 500 KM![]()
KAranana, kakav je moj komsiluk?
-
*mima*
#36 Re: A NAJLON KESE
savrseni krug wrote:jadna ti je majka vas dvije u jednoj zgradimIRCerka wrote:mima wrote: Da ti iskreno kazem Mirci ....ne interesuje me.......Ja sam te iste penzionere par puta lijepo molila da mi ne baca sa prozora u dvoriste.......oni nista........Ma ko ih jebe.......To je vec bezobrazluk.Ne dao bog da zivimo u istoj zgradi...
![]()
![]()
pao bi kvadrat na 500 KM![]()
- savrseni krug
#37 Re: A NAJLON KESE
al ja opet ne znam dali bi kupio stan u blizini
jos vam samo maki celo fali
mada bi bilo cistoooo
mozda i precistoo
- savrseni krug
#38 Re: A NAJLON KESE
al ja opet ne znam dali bi kupio stan u blizini
mada bi bilo cistoooo
mozda i precistoo
-
*mima*
#39 Re: A NAJLON KESE
al ja opet ne znam dali bi kupio stan u blizinisavrseni krug wrote:![]()
![]()
![]()
Ali to je super ideja.....
mada bi bilo cistoooo
mozda i precistoo
Woooooooow.............super ideja.....Maki na vrhu zgrade a nas dvije spratovi nize......
Pitao bi ti da se preselis u nasu zgradu......
-
mIRCerka
#40 Re: A NAJLON KESE
mima wrote: Woooooooow.............super ideja.....Maki na vrhu zgrade a nas dvije spratovi nize......![]()
Pitao bi ti da se preselis u nasu zgradu......
- savrseni krug
#41 Re: A NAJLON KESE
jadna mi je majkamIRCerka wrote:mima wrote: Woooooooow.............super ideja.....Maki na vrhu zgrade a nas dvije spratovi nize......![]()
Pitao bi ti da se preselis u nasu zgradu......Imali bi hajfishe duginih boja...
a zgrada bi se zvala sa-x odjel za cistocu i ljubavne teme
-
*mima*
#42 Re: A NAJLON KESE
savrseni krug wrote:jadna mi je majkamIRCerka wrote:mima wrote: Woooooooow.............super ideja.....Maki na vrhu zgrade a nas dvije spratovi nize......![]()
Pitao bi ti da se preselis u nasu zgradu......Imali bi hajfishe duginih boja...
![]()
![]()
-
mIRCerka
#43 Re: A NAJLON KESE
Kupite stan, dobijete 5 dionica Macketnjakasavrseni krug wrote: jadna mi je majka![]()
![]()
-
vratnik
#44 Re: A NAJLON KESE
Ma to nama ne treba. Mi vise volimo da imamo te kese pa da se mozemo sprdati na temu. HAHA, HAHA, HAHA....boki071 wrote:Hrvatska je učišćena za sedam dana, KAKO?
Lako
Dobiješ za kilogram najlona 2KN, za plastičnu flašu 10 lipa kad je doneseš u centar za reciklažu...
- zambaklija
#45 Re: A NAJLON KESE
Ova mi se tema stvarno sviđa,volio bi da barem nešto malo doprinese u KULTURI ŽIVLJENJA i odnosa naspram MAJKE PRIRODE i okoliša,vidite ovdje u švabiji nije baš mnogo bolje bilo dok Zeleni nisu progurali zakon da se na ambalažu mora uvesti KAUCIJA (za pića) ,a ostala ambalaža(za namirnice) mora biti samorazgradiva inače vrtoglave globe....Prljavo je brate svugdje ali kod nas je najprljavije,ljudi nevode uopšte brigu ni o čemu.
Neću nikada zaboraviti sliku koja mi se urezala za stalno,putem od Jablanice ka Mostaru zapazih na onim jezerima nekakav tepih sve nešto se ljulja,dole gore,kada priđo malo bliže bi mi jasno šta je i mome zaprepaštenju nije bilo kraja,cijela površina puna plastičnih flaša i onako napunjene vodom plutaju sa grlićima na gore,sablasno i ružno.Lijepa slika turistima a i nama.Zašto vlada neuvede te KAUCIJE,pa ako nekomu nije stalo do tih npr.50 Pfeninga ima ko će pokupiti i tako barem malo nešto para za života privrijediti?Mislim to bi bio moj prijedlog.
Neću nikada zaboraviti sliku koja mi se urezala za stalno,putem od Jablanice ka Mostaru zapazih na onim jezerima nekakav tepih sve nešto se ljulja,dole gore,kada priđo malo bliže bi mi jasno šta je i mome zaprepaštenju nije bilo kraja,cijela površina puna plastičnih flaša i onako napunjene vodom plutaju sa grlićima na gore,sablasno i ružno.Lijepa slika turistima a i nama.Zašto vlada neuvede te KAUCIJE,pa ako nekomu nije stalo do tih npr.50 Pfeninga ima ko će pokupiti i tako barem malo nešto para za života privrijediti?Mislim to bi bio moj prijedlog.
-
mIRCerka
#46 Re: A NAJLON KESE
postaojala je kaucija na staklenu ambalazu, i dan danas postoji...pitaj cike u radnickim odijelima ispred bilo koje zelenare...zambaklija wrote:Ova mi se tema stvarno sviđa,volio bi da barem nešto malo doprinese u KULTURI ŽIVLJENJA i odnosa naspram MAJKE PRIRODE i okoliša,vidite ovdje u švabiji nije baš mnogo bolje bilo dok Zeleni nisu progurali zakon da se na ambalažu mora uvesti KAUCIJA (za pića) ,a ostala ambalaža(za namirnice) mora biti samorazgradiva inače vrtoglave globe....Prljavo je brate svugdje ali kod nas je najprljavije,ljudi nevode uopšte brigu ni o čemu.
Ovdje je problem u mozgu BOLI ME DUPE JA CU BACIT ODNIJECE VJETAR...
- zambaklija
#47 Re: A NAJLON KESE
tja...kontam ja to ali sam uvjeren da bi dosta pomoglo pri odgoju ako UDARIŠ PO DŽEPU!!

-
nedimx
#48 Re: A NAJLON KESE
Evo jedna razglednica iz Capljine:

-
*mima*
#49 Re: A NAJLON KESE
Samo po djepu..........Mirci merhametli....ma samo jednom po djepu i nece vise.zambaklija wrote:tja...kontam ja to ali sam uvjeren da bi dosta pomoglo pri odgoju ako UDARIŠ PO DŽEPU!!![]()
- zambaklija
#50 Re: A NAJLON KESE
Evo samo par primjera iz Kataloga za kažnjavanje:
-opušci,pakovanja od cigareta,papirne maramice.............25€
-plastične flaše,kese i slična ambalađa..........................35€
-tečnosti koje mogu da zagade vodu od 1/2 do 1 litre.........80€
-i da ne nabrajam,bacanje tehničkih stvari,namještaja itd... do........1530€[/b]
a što se tiče KAUCIJE ona je od 25 centi po flaši
pa ako su uveli kažnjavanje za VRAČANJE onda bi barem mogli i za ovo KORISNO uvesti kazne i provoditi ih...
-opušci,pakovanja od cigareta,papirne maramice.............25€
-plastične flaše,kese i slična ambalađa..........................35€
-tečnosti koje mogu da zagade vodu od 1/2 do 1 litre.........80€
-i da ne nabrajam,bacanje tehničkih stvari,namještaja itd... do........1530€[/b]
a što se tiče KAUCIJE ona je od 25 centi po flaši
pa ako su uveli kažnjavanje za VRAČANJE onda bi barem mogli i za ovo KORISNO uvesti kazne i provoditi ih...
Last edited by zambaklija on 08/04/2008 14:49, edited 1 time in total.