Tcctccc. Zasto? Nije valjda da nisi dovoljno placen? Nisi motiviran, ili . . .
Mada treba puno "pameti" da se pronadje "Zoxova deponija"
ocigledno da si navikao da za sve sto radis moras biti placen..tvoji silni komentari vise govore o tebi nego sto ti sam znas.homo_sapiens wrote:Kasnis @Cica Gorio, kasnis . . .Vec vise od 2 mjeseca !
![]()
Tcctccc. Zasto? Nije valjda da nisi dovoljno placen? Nisi motiviran, ili . . .
Mada treba puno "pameti" da se pronadje "Zoxova deponija"
Usput pozdrav za sve banovane clanove foruma koje je Corto pozvao da ucestvuju na ovo temi...Cica Gorio wrote:nema potrebe da bude aktivan..Corto Maltese wrote:Sramota je kako je ovaj forum podrške neaktivan. Nisu valjda svi koji podržavaju kabinetnačelnicu otputovali... u Beč?![]()
![]()
moj plamenko nije ovo jedini nacin podrske kao sto tvoj kratkovidni pogled pokazuje... Podrsku jednostavno dobijes matematickom operacijom, naravno vjerujem da pored pisanja umijes i da racunas, kada oduzmes nekih 100-njak "kvazi" gradjana od ostalih koji zive u Sarajevu..
![]()
![]()
.
Mozda sam vas malo precjenio, ali ovo je ipak informacija iz Zox-ovog pub-a i tvojih kolega sa deponije...![]()
![]()
.
Usput, drago mi je da pratis rad gradonacelnice jer si ocigledno upoznat sa njenim odlaskom u Bec. Svaka cast! Na takav nacin imas priliku da skontas kako gradonacelnica i tvoja raskrsnica u Pofalicima su jako bitne za sigurnost u gradu...![]()
komi wrote:na FejsbukuCorto Maltese wrote:Dakle stvarno ih ima ih troje!?
Pa šta se čeka, to je više nego dovoljno za kontra-miting!
kad sam provjerio posljednji put semiha je imala oko 150 clanova podrske u svojoj grupi
sto je recimo 10 x manje od grupe sarajevski protesti
ali 10 x vise nego samir silajdjic tajo komedian
Ima li ko selam za Semihu,idemo je obici sutra u njenom uredu...uvjek dobar gost wrote:Dani Sarajeva u Beču.....
Govor gradonačelnice, gala večera u ugostiteljskom objektu... na otvorenju dana Sarajeva... modna revija i koncert konceptualne muzike.... sve u svemu čuo sam da je bilo neorganizovano i jeftino....
Molim ljude koji imaju dodatne informacije da ih podijele sa nama.....
ono sto sam cuo od Damira Imamovica koji je svirao na toj veceri bilo je extra i na visokom nivou.uvjek dobar gost wrote:Dani Sarajeva u Beču.....
Govor gradonačelnice, gala večera u ugostiteljskom objektu... na otvorenju dana Sarajeva... modna revija i koncert konceptualne muzike.... sve u svemu čuo sam da je bilo neorganizovano i jeftino....
Molim ljude koji imaju dodatne informacije da ih podijele sa nama.....
Nadam se da nisi ozbiljan...+pa hebeno srpsko sarajevo izgleda tisuca puta ljepse, cistije i uredjenije od sarajeva...koje je jedno mega selo..bez trunke urbanizma..gdje je seka aleksic postala glavna zvijezda i idol---Curbla Vista wrote:Cica Gorio.....Ma ti si meni legenda![]()
![]()
cujem da na facebook-u ima "podrska Semihi Borovac".... nisam za to znao....
moram napraviti profile da se uclanim...(nadam se da ovu moju poruku necete shvatiti kao provokaciju)....meni je ta zena ok....Nije mi jasno sto ste nju izabrali,,,ima politicara i funkcijonera 1000000 koji nista ne valjaju i koji nista nisu uradili...trebali ste njih prozvati....SS-nista specijalno,isfrustriran i malo se gubi u svome poslu al mi se ne cini kao kradljuvac i prevarant,dok semiha hmmmmmm mislim da ta zena jedina ima muda u citavom gradu...Svaka joj cast, zena a muda ima...Pa taka nam i treba...Nisam na forumu da je branim ili da je zastupam...nisam njen PR............jednostavno imam takav osjecaj,a jos pozitivniji stav sam dobio o njoj od dana kada ste od nje zatrazili moralnu ostavku............zena je na sve medije izasla,sva ponizenja slusala od vas i ostala je sabrana i pricala je sa svima,i jako pametno pricala i vidjelo se da postuje one koji su izasli na ulice da iskazu svoje nezadovoljstvo(nisu svi na ulice izasli radi nje,neki radi penzija,neki radi stednih knjizica,neki radi hag-a,neki radi kriminala itd itd )...To mi se svidjelo....nije se sakrila kao neki..........Mislim da se mnogi bar u ovom dijelu mogu sloziti s mnom!!
jedino sto mi se ne svidja kod nje je to sto je u partiji SDA.....sve ostalo........... svaka cast
pita wrote:Nadam se da nisi ozbiljan...+pa hebeno srpsko sarajevo izgleda tisuca puta ljepse, cistije i uredjenije od sarajeva...koje je jedno mega selo..bez trunke urbanizma..gdje je seka aleksic postala glavna zvijezda i idol---Curbla Vista wrote:Cica Gorio.....Ma ti si meni legenda![]()
![]()
moram napraviti profile da se uclanim...(nadam se da ovu moju poruku necete shvatiti kao provokaciju)....meni je ta zena ok....Nije mi jasno sto ste nju izabrali,,,ima politicara i funkcijonera 1000000 koji nista ne valjaju i koji nista nisu uradili...trebali ste njih prozvati....SS-nista specijalno,isfrustriran i malo se gubi u svome poslu al mi se ne cini kao kradljuvac i prevarant,dok semiha hmmmmmm mislim da ta zena jedina ima muda u citavom gradu...Svaka joj cast, zena a muda ima...Pa taka nam i treba...Nisam na forumu da je branim ili da je zastupam...nisam njen PR............jednostavno imam takav osjecaj,a jos pozitivniji stav sam dobio o njoj od dana kada ste od nje zatrazili moralnu ostavku............zena je na sve medije izasla,sva ponizenja slusala od vas i ostala je sabrana i pricala je sa svima,i jako pametno pricala i vidjelo se da postuje one koji su izasli na ulice da iskazu svoje nezadovoljstvo(nisu svi na ulice izasli radi nje,neki radi penzija,neki radi stednih knjizica,neki radi hag-a,neki radi kriminala itd itd )...To mi se svidjelo....nije se sakrila kao neki..........Mislim da se mnogi bar u ovom dijelu mogu sloziti s mnom!!
jedino sto mi se ne svidja kod nje je to sto je u partiji SDA.....sve ostalo........... svaka cast![]()
![]()
Eto slucajno ja ne bacam smece ni moji ukucani,a svako jutro mi je bukvalno muka od svega sto se nadje po ulici u ranim jutarnjim satima....Curbla Vista wrote:Pa idi u ebeno srpsko sarajevo......tamo ima puno takvih razmisljanja,a i velika je bosna.......Nase sarajevo bi bilo puno cisce da ljudi nauce da se iz auta ne bacaju lotos maramice,opusci,papiri od zvaka,kese... i da je kultura da svo smece bacimo u kantu a ne na ulicu,e tek data mozemo da imamo cist grad....nama bi trebala americka vojska da cisti grad koliko ljudi baci otpatke van kante za smece.....hmmmm mozda gradonacelnica i premijer trebaju da plate jednomjesecni kurs,svim onim gradjanima koji ne znaju sta je kanta za smece.....hmmmm nije losa ideja
![]()
![]()
TISUCU!!!!! da nisi mozda zagrebcanin....zagreb je jako cist grad,a i lijep je.....aaaa za seku ne bih komentarisala.....jednostavno bi one iz skenderije odmah na linc stavila na slijedecim protestima....u ostalom ko je glavni u toj skenderiji??????????skorpija1S wrote:pita wrote:Nadam se da nisi ozbiljan...+pa hebeno srpsko sarajevo izgleda tisuca puta ljepse, cistije i uredjenije od sarajeva...koje je jedno mega selo..bez trunke urbanizma..gdje je seka aleksic postala glavna zvijezda i idol---Curbla Vista wrote:Cica Gorio.....Ma ti si meni legenda![]()
![]()
jedino sto mi se ne svidja kod nje je to sto je u partiji SDA.....sve ostalo........... svaka cast![]()
![]()
![]()
![]()
slazem se da je nasa "kultura" dnoo dna...ali ne slazem se da nisto ne radi po pitanju..da se ponasamo kao zadnja stoka..zato postoji edukacija i kazne na takve i drukcije nacine...nisu ni Njemci po defaultu bas svi ultra kultivirani ------Curbla Vista wrote:al iskreno da ti kazem (nadam se da ces se i ti sloziti)jako je malo takvih gradjana sa takvom kulturom ponasanja......
Iskreno ja sam jednom trcao za jednim krkanom koji je bacio kutiju sa kokicama ispred kina.....trcao sam za njim i rekao sam mu " Gospodine ispale su vam kokice"....i znas sta je uradio sa njima kada sam mu ih dao.....ponovo ih bacio u grm.... katastrofa....
to je do gradjana...ISKRENO....cast pojedincima....i ljudima sa kucnim odgojem
eeeeehehehehe.... Curbla Vista al si usro/ala motkuBaby Blue wrote:Curbla Vista wrote:cujem da na facebook-u ima "podrska Semihi Borovac".... nisam za to znao....Curbla Vista wrote:aaaa za seku ne bih komentarisala.....Curbla Vista wrote:trcao sam za njim i rekao sam mu " Gospodine ispale su vam kokice"....![]()
![]()
mIRCerka wrote:Moj najbolji prijatelj je u Glavnom Odboru SDA. Kakve veze to ima komi?komi wrote:ma nije bitno
bitno je to što su neki od tih moji prijatelji...
sutra da mene zbodu opet će pristupati nekim grupama...
daduli_sa wrote:komi wrote:na FejsbukuCorto Maltese wrote:Dakle stvarno ih ima ih troje!?
Pa šta se čeka, to je više nego dovoljno za kontra-miting!
kad sam provjerio posljednji put semiha je imala oko 150 clanova podrske u svojoj grupi
sto je recimo 10 x manje od grupe sarajevski protesti
ali 10 x vise nego samir silajdjic tajo komedian
hej kad smo kod toga - zna li neko imena Seminihinih kcerki? Ima neka cura na FaceBook-u koja me udavila (doslovno) u svom pokusaju da odbrani lik i djelo gradonacelnice, majke mi, samo bi je onako rodjena kcerka branila![]()
Pliz, ako neko zna neka javi PM da me admini ne ganjaju ovdje. Cisto da provjerim jesam li na pravom putu.