sunecenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#26 Re: sunecenje
eh tek sad ima veze sa sexom.....hebanje u mozak sa avazom
:D
-
Zhaba
#27 Re: sunecenje
hmm nije mi jasno kako ti se moze tako vise svidjati kad ne znas kako je imati osunecenu cunu????active wrote:zasto bi se osunetio???
hm... ne postoji neki poseban razlog za to, jednostavno mi se tako vise svidja...naravno osim toga tu su estetika, higijena a donekle i vjera... mada nisam 100% musliman i nisam bas religiozan...al eto...
uglavnom i jarani zezaju ono, daj ba idi osuneti se, ovo ono... moras to uradit... i mi smo....al jbg opet me je strah... ne znam bas kako se to radi...i boli li puno...
sta se tice estetike vala i nije neka velika razlika, ostalo je jasno...nego pusti ti sto jarani pricaju nece se oni osuneti nego ti! Ako ti zelis zbog sebe, zbog higijene ili zbog vjere to urudati ok ali nemoj zato sto te jarani zezaju.
- savrseni krug
#28 Re: sunecenje
hoce oni nama da smo ustashepitt wrote:eh tek sad ima veze sa sexom.....hebanje u mozak sa avazom:D
- pitt
#29 Re: sunecenje
cuj estetike
eh vala gdje ste je nasli traziti
isto ko da u avazu dobar clanak trazite 
- savrseni krug
#30 Re: sunecenje
samo u kost!!!pitt wrote:cuj estetike![]()
![]()
![]()
eh vala gdje ste je nasli traziti
isto ko da u avazu dobar clanak trazite
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#31 Re: sunecenje
@active, ... ne brini. Prvo ce ti obuci pidzamu, ...
... poslije toga ti prilazi jedna teta i bocne te u chunu, ...
... nakon nje, hirurg te uzima u svoje ruke, ...
... ostatke pokupi dezurna cistacica, ...
... malo ces vristati, ...
, ... ali kad sve prodje, ... bit ces glavni na ljuljacki, ...
.... 
- pitt
#32 Re: sunecenje
dobra slikovnica
nego de ti njemu instrukcije za "uradi sam"

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#33 Re: sunecenje
pitt wrote:dobra slikovnicanego de ti njemu instrukcije za "uradi sam"
![]()
- savrseni krug
#34 Re: sunecenje
e jebi gapitt wrote:dobra slikovnicanego de ti njemu instrukcije za "uradi sam"
![]()
za ovo ti ni dobra muda nece pomoci
-
active
#35 Re: sunecenje
a jbg i ti kad vidis neku majicu dobru, svidja ti se a opet je nemas- nije tvoja... heheZhaba wrote:hmm nije mi jasno kako ti se moze tako vise svidjati kad ne znas kako je imati osunecenu cunu????
sta se tice estetike vala i nije neka velika razlika, ostalo je jasno...nego pusti ti sto jarani pricaju nece se oni osuneti nego ti! Ako ti zelis zbog sebe, zbog higijene ili zbog vjere to urudati ok ali nemoj zato sto te jarani zezaju.
ma kontam ja to, ne bi se jaosunetio zato sto oni kazu tako... oni vise govore ono kao bolje ti je tako, savjetuju me...
-
Valbon_1
#36 Re: sunecenje
Eee...jadna Bosno...sta si dozivela.
Ne bre, nemas razloga da se osunetis. Osunecuju se samo muslimani, a ti nisi valjda musliman...sto postavljas ovako glupo pitanje "da li musliman treba da se osuneti". Ma da te cuje neko na Kosovu (i ne samo na Kosovu) da si doziveo punoletnost bez osunetcenja...najkrace receno...bit ce...VEST DANA. Nije da smo mi toliko religiozni ali za neke stvari kod nas se ne diskutuje. Dragi moj, nema ovde nista sta da trazi demos-kratija (citaj demokratija). Ili si musliman ili nisi...nema ili ili. Inace onda ne znam zbog cega ste naneli toliko patnje Bosni. Jer ako ovako nastavljate da ZABORAVITE...pocecu da verujem Carlu Bildu. (Hajt sat pravo kod doktora i da nikoga vise nisi slusao)
Ne bre, nemas razloga da se osunetis. Osunecuju se samo muslimani, a ti nisi valjda musliman...sto postavljas ovako glupo pitanje "da li musliman treba da se osuneti". Ma da te cuje neko na Kosovu (i ne samo na Kosovu) da si doziveo punoletnost bez osunetcenja...najkrace receno...bit ce...VEST DANA. Nije da smo mi toliko religiozni ali za neke stvari kod nas se ne diskutuje. Dragi moj, nema ovde nista sta da trazi demos-kratija (citaj demokratija). Ili si musliman ili nisi...nema ili ili. Inace onda ne znam zbog cega ste naneli toliko patnje Bosni. Jer ako ovako nastavljate da ZABORAVITE...pocecu da verujem Carlu Bildu. (Hajt sat pravo kod doktora i da nikoga vise nisi slusao)
- Bosanac sa dna kace
#37 Re: sunecenje
Valbon_1 wrote:Eee...jadna Bosno...sta si dozivela.
- savrseni krug
#38 Re: sunecenje
ne kontamValbon_1 wrote:Eee...jadna Bosno...sta si dozivela.
-
Valbon_1
#39 Re: sunecenje
savrseni krug wrote:ne kontamValbon_1 wrote:Eee...jadna Bosno...sta si dozivela.
- lerdi
#40 Re: sunecenje
E brate gdje je nađe ( mislim na temu )
. Ovako koliko sam ja upoznat imaš i prednosti i mane sunećenja. Jedna od prednosti je higijena koju je ovako lakše održavati ( ali mislim da i nije to toliko jer redovnim odžavanjem možeš i ovako održavati visok nivo higijene ),drugi je manja mogućnost prenosa bolesti. E sad mana sunećenja je u tome što prilikom sex-a imaš mnogo slabiji osječaj nego kad nisi osunećen. Razlog je to što se prilikom sunećenja odstrani dio kožice koji sadrži nervne završetke i koji daje jači osjećaj prilikom sex-a. E sad je na tebi. Nadam se da sam bio malo od koristi. U svakom slučaju sretno 
-
active
#41 Re: sunecenje
sorry, jarane, al ja tebe nista ne kontam... daj prevedi to majke ti...Valbon_1 wrote:savrseni krug wrote:ne kontamValbon_1 wrote:Eee...jadna Bosno...sta si dozivela.
Ne bre, nemas razloga da se osunetis. Osunecuju se samo muslimani, a ti nisi valjda musliman...sto postavljas ovako glupo pitanje "da li musliman treba da se osuneti". Ma da te cuje neko na Kosovu (i ne samo na Kosovu) da si doziveo punoletnost bez osunetcenja...najkrace receno...bit ce...VEST DANA. Nije da smo mi toliko religiozni ali za neke stvari kod nas se ne diskutuje. Dragi moj, nema ovde nista sta da trazi demos-kratija (citaj demokratija). Ili si musliman ili nisi...nema ili ili. Inace onda ne znam zbog cega ste naneli toliko patnje Bosni. Jer ako ovako nastavljate da ZABORAVITE...pocecu da verujem Carlu Bildu. (Hajt sat pravo kod doktora i da nikoga vise nisi slusao)Ne kontas ili ti se ne konta... Ma hajde molim te...pa dal ste toliko dole pali (u religioznom aspektu) da musliman postavlja pitanje "da li treba da se osunetim" Shame of you...
-
Valbon_1
#42 Re: sunecenje
E sad mana sunećenja je u tome što prilikom sex-a imaš mnogo slabiji osječaj nego kad nisi osunećen. Razlog je to što se prilikom sunećenja odstrani dio kožice koji sadrži nervne završetke i koji daje jači osjećaj prilikom sex-a
Naprotiv. Prilokom odstranjenjam tog dela kozhice dobijas boli osjecaj tokom odnosa... Mislim ljudi....probudite se...gledjatje malo naokolo, barem nemuslimanske zemlje i vidite koliko se tamo praktikuje "circumcisio". Zar je oni djaba praktikuju
...ne verujem. Spavaj Bosno...spavaj 
- lerdi
#43 Re: sunecenje
Dobro brate. Obori ti sva medicinska istraživanja. A neznam što ti odma prebaci to nešto na religiju, na neku ispačenu Bosnu...
-
active
#44 Re: sunecenje
i ja pokusavam da skontam to s bosnom... ne kontam poentu njegovog pisanja - tj. ne kontam da li on govori da se trebam osunetit i sto vec nisam , ili govori protiv sunecenja... i p.s. ono s kosovom.... isto mi je nijde veze...
i da... priznajem... malo sam mozda i poglup.... hahahahahahaha
- maki_celo
#45 Re: sunecenje
ma,drug,svuda u svijetu se preporucuje ta operacija iz higijenskih razloga.na tebi je da odlucis.active wrote:i ja pokusavam da skontam to s bosnom... ne kontam poentu njegovog pisanja - tj. ne kontam da li on govori da se trebam osunetit i sto vec nisam , ili govori protiv sunecenja... i p.s. ono s kosovom.... isto mi je nijde veze...
- lerdi
#46 Re: sunecenje
Koliko sam ga ja shvatio bitno je da se osunetiš jer onda nisi nikakv musliman, a to ti je aman zaman pitat nekoga bil se osunetio a musliman si. Nebitnoje koliko si religiozan i koliko to praktikuješ, nego je najbitnije da ga ti cjepneš, a to šta su ti mane i prednosti koje su doktori dokazali ( znači ne ja ), nije bitno. Samo ga ti cjepni i vratit če se sve u normalu pa valjda i Bosna. Ja sam bar tako shvatio 
-
Valbon_1
#47 Re: sunecenje
Koja bre istrazivanja...Balkanska ili mozda Bosanska... Idi malo dalje i dalje bolane...A sto se tice religije...nego sta si ti mislio. Islam ti nije SAMO religija...on je vise od toga (prelistaj malo knjige vaseg rahmetli Alije Izetbegovica koji je izgleda pisao da se ne bi procitao od svojih nego od tudjih) Valahi ja prvi put cujem da se neki musliman cudi sto mu neki drugi kaze da se treba osunetiti. Ba ba... E sad definitivo...pocecu verovati i pekarima.lerdi wrote:Dobro brate. Obori ti sva medicinska istraživanja. A neznam što ti odma prebaci to nešto na religiju, na neku ispačenu Bosnu...
-
active
#48 Re: sunecenje
evo prosvijetljen sam...
ustvari valbon_1 je s kosova, i cudi se sto se ja nisam jos osunetio... jbg zezno me na prvi pogled ekavski naglasak, pa sam mislio da je neko iz srbije ili rs, pa to kao ironicno govori....
ustvari valbon_1 je s kosova, i cudi se sto se ja nisam jos osunetio... jbg zezno me na prvi pogled ekavski naglasak, pa sam mislio da je neko iz srbije ili rs, pa to kao ironicno govori....
- lerdi
#49 Re: sunecenje
Vidi veruj ti kome hočeš. Ta istraživanja nisu niti Balkanska niti Bosanska već malo ti potraži i vidjećeš da doktori u svijetu stoje iza ove teze. Možda brate nisi čuo tamo gdje ti živiš, jer prema pisanju vidim da si teško iz Sarajeva. U Sarajevu je to manje više normalno, jer i sam imao situaciju sličnu ovoj.
-
active
#50 Re: sunecenje
... i kako se zavrsila, ako smijem znati...?lerdi wrote:Vidi veruj ti kome hočeš. Ta istraživanja nisu niti Balkanska niti Bosanska već malo ti potraži i vidjećeš da doktori u svijetu stoje iza ove teze. Možda brate nisi čuo tamo gdje ti živiš, jer prema pisanju vidim da si teško iz Sarajeva. U Sarajevu je to manje više normalno, jer i sam imao situaciju sličnu ovoj.