i shta sad ako jesu?bambi_23 wrote:Muslimani brojnji od Katolika i tako to....Bosanac sa dna kace wrote:bila tema o prelazcima na islam i obrnuto....iskopajte je....
dajte ba ljudi pa ovo je samo statistika,a statiska je kao sto znam tacan zbir netacnih podataka.
ko sto neko rece bitan je kvalitet a ne kvantitet.
u nekim zemljama nepisemnost muslimanki doseze i 90% a prvi ajet Uci,citaj...
Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
- Bosanac sa dna kace
#26 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
- bambi_23
#27 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Samo podsjecanje na temuBosanac sa dna kace wrote:i shta sad ako jesu?bambi_23 wrote:Muslimani brojnji od Katolika i tako to....Bosanac sa dna kace wrote:bila tema o prelazcima na islam i obrnuto....iskopajte je....
dajte ba ljudi pa ovo je samo statistika,a statiska je kao sto znam tacan zbir netacnih podataka.
ko sto neko rece bitan je kvalitet a ne kvantitet.
u nekim zemljama nepisemnost muslimanki doseze i 90% a prvi ajet Uci,citaj...
-
LSD
#28 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Uh ovaj Borg trpa u koševe izgledaBorg-Resistence is FUTILE wrote:Jest al' u panjevima.bambi_23 wrote:fakat da je dobra vijest, posebno uz cinjenicu da 20 000 amerikanaca godisnje predje na islampitt wrote:super....treba dernek napraviti........ovo je bas ono dobra vijest. Sve ce sada na bolje krenuti![]()
![]()
Osim toga, zašto ne objavite koliko muslimana pređe na kšćanstvo u Islamskim zemljama?
Jer ne smijete. Ti podatci bi ih koštali života, jer je zabranjeno preći sa islama na drugu religiju, kažnjivo smrću.
Kazes: "zasto ne objavite..."..a ko to treba da objavi??...dalje "jer ne smijete"...kome se ti obracas tom recenicom? ko to ne smije?...daj malo formulisi to
- zolloo85
#29 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Muslimani možda jesu brojniji.
Poslanik a.s. će se ponositi brojnošću svoga Umeta.
ALI NISMO JEDNINSTVENI!
Poslanik a.s. će se ponositi brojnošću svoga Umeta.
ALI NISMO JEDNINSTVENI!
- Borg-Resistence is FUTILE
#30 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Mislim da je iz prdhodnih postova (ne samo mojih) dovoljno jasno kosu "mi" i ko su "vi"
POgledaj pod ostalim podforumima moje stavove pa će ti biti jasno.
pozdrav
Borg
POgledaj pod ostalim podforumima moje stavove pa će ti biti jasno.
pozdrav
Borg
- zolloo85
#31 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
on je Borg. hoče da nas asimilira, da budemo kao on, mislimo kao on,.. 
- IZVANZEMALJAC
#33 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
jOFLA wrote:Sve je to nebitno, ljudi se ionako dijele samo na tri skupine; one koji znaju brojati, i one koji ne znaju.
Koja je onda druga skupina?
-
CIRILICA_LATINICA
#34 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
vatikan potvrdio, ne kontriras valjda vatikanu borg..........."ulazis u zonu borga ne pruzaj otpor jer svaki otpor je uzaludan. bices"
......sta ono
-
BornInHell
#35 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
zar je toliko vazno kojih je najvise, svi smo ljudi koji vjeruju u istog boga, samo sto mu se molimo na drugacije nacine
-
zemo_online
#36 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Taj podatak je star najmanje 10 godina,tako da ne znam zasto Vatikan sada izlazi sa njim u javnost ,ako vodi redovno statisticku informaciju?Znaci,muslimani su postali brojniji od katolika prije najmanje 10 godina.
Krscani su najbrojnija i najrasprostranjenija religija na zemlji,sa oko 1/3 stanovnistva.Muslimana je oko 23%,Zidova oko 15.000.000 na planeti.
Krscanstvo je najbrojnije na svim kontinentima osim u Aziji,gdje su Filipini jedina krscanska drzava.
Medjutim,tu se uopce postavlja pitanje sta je vjernik,neko ide u crkvu,neko je samo deklarativno itd.
Krscani su najbrojnija i najrasprostranjenija religija na zemlji,sa oko 1/3 stanovnistva.Muslimana je oko 23%,Zidova oko 15.000.000 na planeti.
Krscanstvo je najbrojnije na svim kontinentima osim u Aziji,gdje su Filipini jedina krscanska drzava.
Medjutim,tu se uopce postavlja pitanje sta je vjernik,neko ide u crkvu,neko je samo deklarativno itd.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#37 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Ne začatavajte molim vas 
-
zrikavac48
#38 Re: Vatikan potvrdio - Muslimani najbrojniji
Zar je bitno koliko pripadnika koje religije ima? Ono sto bi trebalo biti bitno da ljudi zive kvalitetnijim zivotom, da ne ratuju; da se ne ubijaju u ime tih istih religija ciji je osnovni princip izmedju ostalih;
NE UBIJ. Ovaj forum pokazuje da nam je sve drugo potaman, pa sad samo treba da se pripadnici religija prebrojavaju.
NE UBIJ. Ovaj forum pokazuje da nam je sve drugo potaman, pa sad samo treba da se pripadnici religija prebrojavaju.