zafrigana wrote:Ako si samtrao da je nešto već dovoljno rečeno što mi repliciraš na moje mišljenje..na koje imam pravo.
Ovu rečenicu ne razumijem, nekako mi je nedovršena. Ako sam smatrao, itd... šta onda?
Nikakve veze nema kada je Štulić otišao...u Nizozemsku ili Kunigundiju..već je otišao...Ama samo me čudi da se nije prije rata sjetio za potraživanje dugovanja diskografskih kuća...samo u prolazu...
Opet ne razumijem argumentaciju,
pa šta ako je otišao? Nema pravo otići?
Već sam naglasila u prijašnjem postu..čitaj...ako hoćeš kako nema ništa protiv da mu se da jer ovaj narod ga voli i dalje...sluša pjesme...iako što su generacije mlađe to ih baš i ne interesira..nekako ima niti riječi niti glazbeni izričaj ne leži.
Opet imam problema sa značenjem ove rečenice, možda bi bilo lakše ako bi koristila interpunkciju na neki smisleniji način...
Ti nemaš ništa protiv "da mu se da"? Baš lijepo od tebe...
Malo me sprdneš po Oluji...a da ti škicneš što je BIH dobila vojno redarstvenom akcijom Oluja...i da Amerika nije zaustavila napredaovanje HVO bilo bi upitno postojanje RS. Šta ti to treba ne znam...? Moguće se sretnemo na toj temi da ne iskačem iz Štulića...
Ne "sprdnem" te, nije uopće bitna Oluja u svemu tome... Što se mene tiče možeš staviti umjesto Oluje i deblokadu Sarajeva...
Štulić je toliko rezigniran svim državama bivše YU...(iz njemu poznatih razloga) iako su ga mnogi novinari i glazbenici posjećivali...zvali...u RH odran j ei koncert posvećen njegovom djelu i pjesmama, o njemu govorili renomirani glabenici kao i prijatelji iz tih dana njegova bivstvovanja.
Dakle ...glazbena udruga samo je poticala njega i njegov rad ...a ne ponižavala. Međutim to mu nije dosta..pa evo vam sad advokata pa se hebite sa njim..ja hoću svojih 12.000.000 milijuna kuna..pa ne znam koliko Km...itd.
Opet ti smeta nešto što je čovjekova privatna stvar, njegov izbor... rezigniran, pa šta? Posjećivali ga, zvali... pa šta? Nije održan koncert samo u HR, nego je bilo tih Tribute to Azra koncerata svuda po ex-yu, ja znam sigurno za SA i za BG... pa šta? O tome kako i koliko je "glazbena udruga poticala njega i njegov rad" ti ipak nisi kompetentna da govoriš, jer naravno da nemaš konkretne podatke o tome. Misliš da je nekakva lova od tih koncerata otišla njemu?? Inače ne razumijem šta hoćeš da kažeš. I možeš misliti, "to mu nije dosta", nego još hoće i nekakve pare od ploča koje je prodavao u neko davno vrijeme... Hehehe, a da se razumijemo, to nisu bili kokošarski tiraži kao danas, kad se bendovi udaraju nogama u guzicu od sreće ako prodaju 2 - 3000 nosača zvuka... njegove ploče su se prodavale u stotinama hiljada.
Bio je genijalac svoga vremena...postavši ošamućeni, grintavi beskrupuloz koji eto ima pravo da nam šalje ovakve poruke.
Imamo li mu mi nešto za poručiti ...osim jakooo te volimoo slušati...jo si neprehebljivvv...generacijama1950-60, ajd i 70-e
ili bi mu se moglo reći hajde Odmori se ti kako treba...de još malo promućkaj sa kojim pravom dolazis sa ovakvim idejama..da smo mi dužni spašavati tvoju lijenu gujscu sa prdežom mariceee. Svašta
A hebi ga žrtva je uvijek kriva i nahebala....
Ne znam na kakve poruke misliš, šta nam on to šalje? Čovjek jednostavno hoće da ga se ostavi na miru, a ne da mu svakih 15 dana neki novinari zvone na vrata da bi ga pitali "Johnny kad ćeš se vratiti"... Ne razumijem opet rečenicu "da smo
mi (?) dužni spašavati tvoju lijenu gujscu" itd... Ko to "mi"? Možda se tebi Johnny javio pismom i zatražio od tebe da spašavaš njegovu lijenu guzicu?