FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

#26 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by van Basten »

mIRCerka wrote: Ne nisi paranoican :D mora da je neka zavjera.
ne znam samo ko je spominjao ikakve zavjere... ja nisam... sumnjam da je lik koji je započeo temu sposoban za tako nešto.
on je samo bacio jednu od bombi tipa "šega, šala, pošalica" i to čak ne neku novije proizvodnje nego staru bombu, i nije on kriv što ima pojedinaca koji su se zalijepili za "njegove provjerene informacije" i već im voda curi iz usta razmišljajući "kako li će to pitari ići u Vogošću na utakmicu".
Meshtar

#27 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

van Basten wrote:
mIRCerka wrote: Ne nisi paranoican :D mora da je neka zavjera.
ne znam samo ko je spominjao ikakve zavjere... ja nisam... sumnjam da je lik koji je započeo temu sposoban za tako nešto.
on je samo bacio jednu od bombi tipa "šega, šala, pošalica" i to čak ne neku novije proizvodnje nego staru bombu, i nije on kriv što ima pojedinaca koji su se zalijepili za "njegove provjerene informacije" i već im voda curi iz usta razmišljajući "kako li će to pitari ići u Vogošću na utakmicu".
A šta ćemo ako ta informacija osvane sutra u Avazu???
van Basten

#28 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by van Basten »

Ništa... u avazu su osvitale i veće gluposti, pa se nisu ostvarile.
Brinite vi svoje brige, nije da vam ih nedostaje
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#29 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

van Basten wrote:Ništa... u avazu su osvitale i veće gluposti, pa se nisu ostvarile.
Hocemo li se tako igrat? Sta mislis da predlozimo da dobije ban, ili makar zuti karton svaki pitar koji od ovog trena pomene reflektore u Dolini Cupova? :D
Meshtar

#30 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

van Basten wrote:Ništa... u avazu su osvitale i veće gluposti, pa se nisu ostvarile.
Možda, ali onda to već ne bi bile neprovjerene informacije? Briga imamo, hvala Bogu...no ako ništa posjedujemo par nekretnina. Vi imate samo grb. To je to.
strong69

#31 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by strong69 »

Meshtar wrote:Može Sarajevo igrati i na Grbavici, uz određenu nadoknadu...a vjerujem došlo bi i više navijača.
Naravno da bi mogli, zasto da ne? Ne bi bili jedini gradski rivali koji igraju na istom stadionu. Jednu polusezonu smo i igrali na Grbavici i imali dobru posjetu.
I Zeljo je igrao na Kosevu ako se dobro sjecam poslije rata? Bio sam na par tekmi (Rudar Kakanj i Sloboda).
Mozda nam vi ne bi dali da igramo?
Meshtar

#32 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

strong69 wrote:
Meshtar wrote:Može Sarajevo igrati i na Grbavici, uz određenu nadoknadu...a vjerujem došlo bi i više navijača.
Naravno da bi mogli, zasto da ne? Ne bi bili jedini gradski rivali koji igraju na istom stadionu. Jednu polusezonu smo i igrali na Grbavici i imali dobru posjetu.
I Zeljo je igrao na Kosevu ako se dobro sjecam poslije rata? Bio sam na par tekmi (Rudar Kakanj i Sloboda).
Mozda nam vi ne bi dali da igramo?
Naprotiv, nemam ništa protiv. Svaki vid zarade je dobrodošao, samo ima mali problem. Nama bi morali platiti, za razliku od ovoga što sad radite. Samo bujrum.
belissima

#33 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Stvarno je vas štrumfove lahko naložiti...šta pričate šuplje priče kad ste i sami do prije godinu,dvije, plaćali usluge korištenja onog krmetnjaka,Sportskom društvu Zeljeznicar :dance:
Last edited by belissima on 27/03/2008 11:07, edited 1 time in total.
Meshtar

#34 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

belissima wrote:Stvarno je vas štrumfove lahko naložiti...šta pričate šuplje priče kad ste i sami do prije godinu,dvije, plačali usluge korištenja onog krmetnjaka,Sportskom društvu Zeljeznicar :dance:
Tačno, ali zaboravljaš ključnu riječ PLAĆALI, minimalno ali ipak plaćali.
elSaik

#35 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by elSaik »

belissima wrote:Stvarno je vas štrumfove lahko naložiti...šta pričate šuplje priče kad ste i sami do prije godinu,dvije, plačali usluge korištenja onog krmetnjaka,Sportskom društvu Zeljeznicar :dance:
Nije tačno. :mrgreen:
Zavatoni

#36 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Zavatoni »

Malo za***ancije nikad na odmet!

Čini mi se ipak da ljudi malo preozbiljno shvataju šale...

Ljudi moji, ako FK Sarajevo pređe u Vogošću da igra, onda će i Grad i Kanton morati prebaciti svoje institucije tamo, a pošto je putna infrastruktura sad zasad loša, to se neće dogoditi u narednih 20-ak godina... A da ne pričamo o problemima izmjene ustava u smislu određivanja Vogošće za centralnu općinu glavnog grada BiH, pa onda promjene imena Vogošće, itd... :D :D :D
belissima

#37 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

100 % provjerena informacija!!!!! :dance:
Meshtar

#38 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

belissima wrote:100 % provjerena informacija!!!!! :dance:
U redu, jesmo. Plaćali smo. vama ljudi kad pošalju fakturu, Ahmet Hromadžić ne bi mogao namaštati šta sve izvedete da ne platite:-)
A mogao bi Alaim ubaciti u nekakva vijeća i komplet vašu zadnju liniju, stariji su to ljudi:-)
mIRCerka

#39 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Stvarno je vas štrumfove lahko naložiti...šta pričate šuplje priče kad ste i sami do prije godinu,dvije, plaćali usluge korištenja onog krmetnjaka,Sportskom društvu Zeljeznicar :dance:
BElissima, opet ti jedan post jedno vrijedjanje. Sramotis pitare.
belissima

#40 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Moguće i to...ali činjenica je da ste plaćali i vi...a plaćamo ili ćemo platiti i MI...i zato psssssstttttt štrumfovi mali!!!!!!
Meshtar

#41 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

belissima wrote:Moguće i to...ali činjenica je da ste plaćali i vi...a plaćamo ili ćemo platiti i MI...i zato psssssstttttt štrumfovi mali!!!!!!
Pa u tome jeste problem što niste baš neke platiše zar ne?
I stalno pominješ to mali...u čemu je problem? Sada se sve može srediti 21. vijek je:-)
mIRCerka

#42 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Moguće i to...ali činjenica je da ste plaćali i vi...a plaćamo ili ćemo platiti i MI...i zato psssssstttttt štrumfovi mali!!!!!!
Belissima, vi ne placate. Niste igracima ni premije isplatili za Genk. Provjeri prije nego nesto napises.
Meshtar

#43 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

mIRCerka wrote:
Belissima, vi ne placate. Niste igracima ni premije isplatili za Genk. Provjeri prije nego nesto napises.
Ma nije fol plaćati igrače, fol je napraviti tim od igrača koji misle da su plaćeni:-)
belissima

#44 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Ja kad iznesem činjenice to je vrijeđanje,odmah tražite ban...stvarno ste smiješni.Moraju ljudi čitati vaše nebuloze,provokacije bez ikakvog smisla.Pustite da još neko kaže nešto... :D
belissima

#45 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Pa i onaj simpatični dijaliba je hodao po gradu gladan,niste bili u stanju nahraniti momka...sad je sit...eto..pa tako ćemo i mi platiti,vi se ne brinite...
Meshtar

#46 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

belissima wrote:Ja kad iznesem činjenice to je vrijeđanje,odmah tražite ban...stvarno ste smiješni.Moraju ljudi čitati vaše nebuloze,provokacije bez ikakvog smisla.Pustite da još neko kaže nešto... :D
Pa rekao si ti...ali nije bilo nešto, kad se sve zbroji...krmetnjak, Štrumpf, mali. Daj malo truda uloži.
belissima

#47 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Ma to je profesionalna deformacija...radi se na tome :lol:
Fordas

#48 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Fordas »

kako 'kospicarima' malo fali da se upale pa to je cudo...
P.S. A gdje su vam reflektori? :D
Meshtar

#49 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

Fordas wrote:kako 'kospicarima' malo fali da se upale pa to je cudo...
P.S. A gdje su vam reflektori? :D
A vama?
mIRCerka

#50 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Ja kad iznesem činjenice to je vrijeđanje,odmah tražite ban...stvarno ste smiješni.Moraju ljudi čitati vaše nebuloze,provokacije bez ikakvog smisla.Pustite da još neko kaže nešto... :D
Ako ti zivis u krmetnjaku, ili tako komuniciras inace, moja je duznost da ti kazem par stvari, izmedju ostalog na tebe mi se zale i pitari i manijaci, nemas kulture komunikacije, od 20 postova 18 ih je bilo pljuvanje bez razloga.
Ovdje je bilo tema i tema sa po 100 stranica, svaka stranica 25 postova, prepucavanja pitara i manijaka, i nisu se koristili rjecnikom koji ti koristis.
Juce te je od bana, nakon 16 postova uvreda, spasilo bukvalno samo moje dobro raspolozenje pa sam rekla da ti treba dati sansu da se upoznas sa nacinom komuniciranja na ovome forumu.
Ti se potrudi, nek te raja upozna s pravilima foruma (jedan od njih je kad te moderator upozori, ti ili odes s teme ili se drzis upozorenja, a ne raspravljas se sa moderatorom) i uzivaj na forumu.
Kontas?
Post Reply