ma to je samo vrh ledenog brijegamaccarona wrote:mada mi je prica o latexu sve kazala![]()
zbog chega ta lazh???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
#26 Re: zbog chega ta lazh???
-
callmethebreeeze
#27 Re: zbog chega ta lazh???
sto je babi milo to joj se i snilo.maccarona wrote:mada mi je prica o latexu sve kazala![]()
-
callmethebreeeze
#28 Re: zbog chega ta lazh???
sto bi salko rek'o:nebojeplavo wrote:ma to je samo vrh ledenog brijegamaccarona wrote:mada mi je prica o latexu sve kazala![]()
![]()
- maccarona
#29 Re: zbog chega ta lazh???
idi ba peri sudjecallmethebreeeze wrote:ova tema nije o vama, samoljubive zene.
![]()
-
mamica papucarka
#30 Re: zbog chega ta lazh???
najgori su mi bili oni sto bi po danu sa jaranima, a navecer sa curum( mislim u kafanu, hodanje i sl
)
hvala Bogu, pa nemam vakijeh problema
hvala Bogu, pa nemam vakijeh problema
-
callmethebreeeze
#31 Re: zbog chega ta lazh???
odoh u teretanu, a zeni cu slagati da me bolio stomak pa nisam mogao oprati sudje.maccarona wrote:idi ba peri sudjecallmethebreeeze wrote:ova tema nije o vama, samoljubive zene.
![]()
-
mamica papucarka
#32 Re: zbog chega ta lazh???
ma djaba se ..cite kad kad tad zavrsite sa "Da draga, odmah dolazim i nosim kruh i mlijeko"callmethebreeeze wrote:odoh u teretanu, a zeni cu slagati da me bolio stomak pa nisam mogao oprati sudje.maccarona wrote:idi ba peri sudjecallmethebreeeze wrote:ova tema nije o vama, samoljubive zene.
![]()
![]()
![]()
- maccarona
#33 Re: zbog chega ta lazh???
callmethebreeeze wrote:odoh u teretanu, a zeni cu slagati da me bolio stomak pa nisam mogao oprati sudje.maccarona wrote:idi ba peri sudjecallmethebreeeze wrote:ova tema nije o vama, samoljubive zene.
![]()
![]()
![]()
hajde de
- EllaD
#34 Re: zbog chega ta lazh???
strah ga tvoje nove drame jer ocigledno si tome sklona, ili zivis u svijetu teen sapunica
svi lazu, ti sama slazes najmanje jednom dnevno ili bar "usminkas" istinu
ali ne brini sve je to normalno i SVI to rade; ko kaze da ne radi ili je Pinokio ili Buda licno - treceg nema
ne treba reagovati na sve, nesto pustis da prodje, necemu se smijes i oboje sretniji (naravno mislim na ovakve sitnice koje si spomenula)
svi lazu, ti sama slazes najmanje jednom dnevno ili bar "usminkas" istinu
ne treba reagovati na sve, nesto pustis da prodje, necemu se smijes i oboje sretniji (naravno mislim na ovakve sitnice koje si spomenula)
-
Mina_sa
#35 Re: zbog chega ta lazh???
slažem se s ovim ...bolje na vrijeme s njim pričaj, ali uskaladi i svoje ponašanje tako da on nema potrebu da ti laže nego da ti sve fino može reći, gdje će, šta će, ali bez polaganja računa i kontrolisanja...laž je fkt najgora stvar u vezi i prije ili kasnije je uništi, mada to u početku i ne izgleda strašno, al počne li se ponavljati izgubi se kontrola...elixiaboy wrote:i uvijek ces mu oprostiti, i kad ti slaze ponovo i kad te prevari prvi put i kad te prevaridrugi put i treci i...jer ce ti on uvijek obecavati da nece visesedma_dusha wrote:al ipak sam mu oprostila jer ga fkt volim vishe od svega.... on je eto obecao da vishe nikad nikad nece lagat...![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#36 Re: zbog chega ta lazh???
Ne boj se ba sve je ok dok ti tako presuti tj slaze.
Al kad ti presuti da ide slavit rodjendan
jer ces se ti naljutit posto ide da loce
E onda se mozes zabrinut tj zapitat sebe pa jel ja nekog ubijem ako ide pit
Al msuko je takvo...ako vidi da si mu jednom presutila opet ce uradit isto jer si dobrica...
Al kad ti presuti da ide slavit rodjendan
E onda se mozes zabrinut tj zapitat sebe pa jel ja nekog ubijem ako ide pit
Al msuko je takvo...ako vidi da si mu jednom presutila opet ce uradit isto jer si dobrica...
-
callmethebreeeze
#37 Re: zbog chega ta lazh???
ja nisam ni pinokio ni buda, ali se trudim da sto manje lazem. a razlog tome je trauma iz djetinjstva. naime, jednog petka, kad sam pohadjao peti razred osnovne skole, na velikom odmoru doslo je do malog nesporazuma izmedju mene i mog druga mirze. meni je mirza opsovao majku, a ja sam njega spucao stoCom i izbio mu zub. misleci kako je sve ok ja sam otisao kuci, pa sam onda izasao vani da se igram s drugom djecom, bezbrizno i nevino kako to samo djeca znaju. ali avaj, nakon povratka kuci zatekoh milu majku moju ljutu k'o ris. dok sam se ja bezbrizno i nevino igrao, kako to samo djeca znaju, mirzina mama je nazvala moju i ispricala joj sta se desilo. mene je moja mati tako izdegenecila i nije mi dala citav vikend vani da izadjem, da ja od tada pricam sve sto mi se desava, jer bolje sve odmah ispricati nego se dovesti u situaciju da moras lagati. a ponekad se slaze, ta ljudi smo, nismo bude.EllaD wrote:strah ga tvoje nove drame jer ocigledno si tome sklona, ili zivis u svijetu teen sapunica
svi lazu, ti sama slazes najmanje jednom dnevno ili bar "usminkas" istinuali ne brini sve je to normalno i SVI to rade; ko kaze da ne radi ili je Pinokio ili Buda licno - treceg nema
- EllaD
#38 Re: zbog chega ta lazh???
sjajno elaboriranocallmethebreeeze wrote:ja nisam ni pinokio ni buda, ali se trudim da sto manje lazem. a razlog tome je trauma iz djetinjstva. naime, jednog petka, kad sam pohadjao peti razred osnovne skole, na velikom odmoru doslo je do malog nesporazuma izmedju mene i mog druga mirze. meni je mirza opsovao majku, a ja sam njega spucao stoCom i izbio mu zub. misleci kako je sve ok ja sam otisao kuci, pa sam onda izasao vani da se igram s drugom djecom, bezbrizno i nevino kako to samo djeca znaju. ali avaj, nakon povratka kuci zatekoh milu majku moju ljutu k'o ris. dok sam se ja bezbrizno i nevino igrao, kako to samo djeca znaju, mirzina mama je nazvala moju i ispricala joj sta se desilo. mene je moja mati tako izdegenecila i nije mi dala citav vikend vani da izadjem, da ja od tada pricam sve sto mi se desava, jer bolje sve odmah ispricati nego se dovesti u situaciju da moras lagati. a ponekad se slaze, ta ljudi smo, nismo bude.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#39 Re: zbog chega ta lazh???
hvala. hvala, sjajan sam, sta mogu...EllaD wrote:sjajno elaboriranocallmethebreeeze wrote:ja nisam ni pinokio ni buda, ali se trudim da sto manje lazem. a razlog tome je trauma iz djetinjstva. naime, jednog petka, kad sam pohadjao peti razred osnovne skole, na velikom odmoru doslo je do malog nesporazuma izmedju mene i mog druga mirze. meni je mirza opsovao majku, a ja sam njega spucao stoCom i izbio mu zub. misleci kako je sve ok ja sam otisao kuci, pa sam onda izasao vani da se igram s drugom djecom, bezbrizno i nevino kako to samo djeca znaju. ali avaj, nakon povratka kuci zatekoh milu majku moju ljutu k'o ris. dok sam se ja bezbrizno i nevino igrao, kako to samo djeca znaju, mirzina mama je nazvala moju i ispricala joj sta se desilo. mene je moja mati tako izdegenecila i nije mi dala citav vikend vani da izadjem, da ja od tada pricam sve sto mi se desava, jer bolje sve odmah ispricati nego se dovesti u situaciju da moras lagati. a ponekad se slaze, ta ljudi smo, nismo bude.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sedma_dusha
#40 Re: zbog chega ta lazh???
jarane..pa nikad mu nisam prigovarla kada je sa rajom...ma nek ide,,nek cuga...boli me ba briga,,,al covjece nema mi razloga lagat....rekla sam ja to njemu...vidim neki kazu kao da rijeshim to,,raskinem...nije bash to ni tako lahko...jer ipak sedam mjeseci je puno.. to je mozda samo jedna "crna mrlja" u dugoj vezi... moooozhdafixer wrote:hehe
ja lazem da curu skinem s q...![]()
da joj kazem da idem npr cugat s frendovima, pricala bi mi milion stvari, a nista ne bi promjenila. gdje ja hocu, tu idem. nema mogucnosti da nesto promjeni. zato bi isto postupio kao i tvoj decko i rijesio i tebe i sebe bezveznog nerviranja.
- anais_nin
#41 Re: zbog chega ta lazh???
sedma_dusha wrote:jarane..pa nikad mu nisam prigovarla kada je sa rajom...ma nek ide,,nek cuga...boli me ba briga,,,al covjece nema mi razloga lagat....rekla sam ja to njemu...vidim neki kazu kao da rijeshim to,,raskinem...nije bash to ni tako lahko...jer ipak sedam mjeseci je puno.. to je mozda samo jedna "crna mrlja" u dugoj vezi... moooozhdafixer wrote:hehe
da joj kazem da idem npr cugat s frendovima, pricala bi mi milion stvari, a nista ne bi promjenila. gdje ja hocu, tu idem. nema mogucnosti da nesto promjeni. zato bi isto postupio kao i tvoj decko i rijesio i tebe i sebe bezveznog nerviranja.![]()
![]()
pa sta ti je naveo kao razlog za tu svoju laz?
-
sedma_dusha
#42 Re: zbog chega ta lazh???
ma eto kao...nije htjeo da mislim da su mu vazniji prijatelji od mene...kao nije planirao uopshte ici tamo sa njima...nego eto nagovorili ga...ma joj... :S
bash me razocarao tada...sad uopste neam toliko povjerenja u njega
-
d2
#43 Re: zbog chega ta lazh???
i lenjin je imao isti problem, kad ga zena pita gdje ce on kaze idem do ljubavnice, kad ga ljubavnica pita gdje ce on kaze idem do zene, a on praov u biblioteku pa čita li čita 
- anais_nin
#44 Re: zbog chega ta lazh???
sedma_dusha wrote:ma eto kao...nije htjeo da mislim da su mu vazniji prijatelji od mene...kao nije planirao uopshte ici tamo sa njima...nego eto nagovorili ga...ma joj... :S![]()
sve ti je to Arsla fino objasnio iz muske perspektive
medjutim to ne mjenja cinjenicu da je on ipak narusio povjerenjeArslan wrote:mislim da se radi o muskom strahu od konfrontacije sa zenom.. muskarci (oprostite moje generalizacije) misle da je daleko jednostavnije slagati svoju partnerku, kako se ne bi doveli u "nezgodnu situaciju". reci da ce otici sa rajom na cugu, on smatra trazenjem dozvole od tebe da nekolicinu svog vremena provede sa svojim prijateljima ili nekim drugim zanimanjem a ne sa tobom ili se pak boji da ces ti sutra njemu reci, odoh sa nekim prijateljima na neko druzenje (nezrelost i nepovjerenje). takodjer vec zamislja kako ces ti reci, da on ima za sve vremena i da mu je sve vaznije od tebe. (ovo je u nekim slucajevima i opravdano) naravno da bi daleko lakse bilo jednostavno reci : dogovorio sam se sa tim i tim, idemo na pice, je li to ok za tebe posto smo se vec mi dogovorili da se vidimo? ako jeste, vidimo se kasnije, ljubim te ili nesto slicno
.. i eto ga, nema problema.. ali zasto simplifikovati ako moze komplikovano i sa puno malih lazi zbog kojih se vremenom izgubi povjerenje, postovanje, respekt itd, itd.. sa istinom je lakse, ako imas "muda" da zivis..
samo ti mozes znati (ili odluciti) je li za tebe situacija "popravljiva" ili ne
-
fixer
#45 Re: zbog chega ta lazh???
joj vas. dok god ne vara, nek laze slobodno.hoces svaki put da cujes istinu? sta kad se malo udebljas i on ti kaze da si debela? dok god laze da tebe ne povrijedi, ja podrzavam. covjek ima zivot i pored tebe. on ima svoje prijatelje mnogo duze nego tebe. da se skroz odvoji od njih rekli bi mu da je papak i odvojili bi se i oni od njega. sutra moze prekinuti sa tobom i ostat i bez tebe i prijatelja. covjeku se vrtilo u glavi da bi se naljutila ako ti kaze istinu, a vec je dvrsto odlucio da ce ici sa prijateljima. postedio i tebe i sebe glupih prepiranja. voli te jednako kao sto te i prije volio. nista se nije promjenilo. jedino si ti ostala povrijedjena, po meni, svojom zaslugom. ovo je svijet gdje 60 % muskaraca varaju cure(koje ja znam), a ti zelis naci nekog koji ne laze cak ni benigno.sedma_dusha wrote:jarane..pa nikad mu nisam prigovarla kada je sa rajom...ma nek ide,,nek cuga...boli me ba briga,,,al covjece nema mi razloga lagat....rekla sam ja to njemu...vidim neki kazu kao da rijeshim to,,raskinem...nije bash to ni tako lahko...jer ipak sedam mjeseci je puno.. to je mozda samo jedna "crna mrlja" u dugoj vezi... moooozhdafixer wrote:hehe
da joj kazem da idem npr cugat s frendovima, pricala bi mi milion stvari, a nista ne bi promjenila. gdje ja hocu, tu idem. nema mogucnosti da nesto promjeni. zato bi isto postupio kao i tvoj decko i rijesio i tebe i sebe bezveznog nerviranja.![]()
![]()
- anais_nin
#46 Re: zbog chega ta lazh???
hvala ti na takvom muskarcu ko na smrdljivom sirufixer wrote: joj vas. dok god ne vara, nek laze slobodno.hoces svaki put da cujes istinu? sta kad se malo udebljas i on ti kaze da si debela? dok god laze da tebe ne povrijedi, ja podrzavam. covjek ima zivot i pored tebe. on ima svoje prijatelje mnogo duze nego tebe. da se skroz odvoji od njih rekli bi mu da je papak i odvojili bi se i oni od njega. sutra moze prekinuti sa tobom i ostat i bez tebe i prijatelja. covjeku se vrtilo u glavi da bi se naljutila ako ti kaze istinu, a vec je dvrsto odlucio da ce ici sa prijateljima. postedio i tebe i sebe glupih prepiranja. voli te jednako kao sto te i prije volio. nista se nije promjenilo. jedino si ti ostala povrijedjena, po meni, svojom zaslugom. ovo je svijet gdje 60 % muskaraca varaju cure(koje ja znam), a ti zelis naci nekog koji ne laze cak ni benigno.
pa srz prevare i jeste u LAZI....i sta fali ako se udeblja a on joj kaze da se udebljala (to nije isto sto i reci nekom TI SI DEBELA, al nejma veze)?
pa i oni sto lazu da bi rahat varali cesto kazu da lazu da zastite partnerku
muskarac koji nije u stanju da iskreno i otvoreno razgovara sa mnom moze komotno 24 sata biti s tim istim prijateljima zbog kojih (misli da je u redu) laze, meni ne treba
-
Mina_sa
#47 Re: zbog chega ta lazh???
slažem se u potpunosti sa anais_nin... pa osnov svake veze je iskrenost, tako sam ja bar naučila...pa nije niko rekao da se ne treba vidjeti sa prijateljima i odvojiti se od njih i posvetiti curi u potpnosti, daleko od toga...ali isto tako ne treba ni lagati...tako neće nikom biti bolje ni njemu, ni njoj kad skonta da je laže za neke banalne stvari... na šta je ovaj svijet spao da se laže za tako nešto..........pihanais_nin wrote:hvala ti na takvom muskarcu ko na smrdljivom sirufixer wrote: joj vas. dok god ne vara, nek laze slobodno.hoces svaki put da cujes istinu? sta kad se malo udebljas i on ti kaze da si debela? dok god laze da tebe ne povrijedi, ja podrzavam. covjek ima zivot i pored tebe. on ima svoje prijatelje mnogo duze nego tebe. da se skroz odvoji od njih rekli bi mu da je papak i odvojili bi se i oni od njega. sutra moze prekinuti sa tobom i ostat i bez tebe i prijatelja. covjeku se vrtilo u glavi da bi se naljutila ako ti kaze istinu, a vec je dvrsto odlucio da ce ici sa prijateljima. postedio i tebe i sebe glupih prepiranja. voli te jednako kao sto te i prije volio. nista se nije promjenilo. jedino si ti ostala povrijedjena, po meni, svojom zaslugom. ovo je svijet gdje 60 % muskaraca varaju cure(koje ja znam), a ti zelis naci nekog koji ne laze cak ni benigno.tako se kaze, smrdljivi sir bih ipak puno radije nego takvog muskarca
![]()
pa srz prevare i jeste u LAZI....i sta fali ako se udeblja a on joj kaze da se udebljala (to nije isto sto i reci nekom TI SI DEBELA, al nejma veze)?to ko biva sada treba da bude uvreda
![]()
pa i oni sto lazu da bi rahat varali cesto kazu da lazu da zastite partnerkueto nece da je povrijedi time sto ce joj RECI da je negdje drugo umoci....ili razmislja da umoci....jesu brate uvidjavni svaka im cast....
![]()
muskarac koji nije u stanju da iskreno i otvoreno razgovara sa mnom moze komotno 24 sata biti s tim istim prijateljima zbog kojih (misli da je u redu) laze, meni ne treba
-
fixer
#48 Re: zbog chega ta lazh???
dragi, kakva sam bila?anais_nin wrote:hvala ti na takvom muskarcu ko na smrdljivom sirufixer wrote: joj vas. dok god ne vara, nek laze slobodno.hoces svaki put da cujes istinu? sta kad se malo udebljas i on ti kaze da si debela? dok god laze da tebe ne povrijedi, ja podrzavam. covjek ima zivot i pored tebe. on ima svoje prijatelje mnogo duze nego tebe. da se skroz odvoji od njih rekli bi mu da je papak i odvojili bi se i oni od njega. sutra moze prekinuti sa tobom i ostat i bez tebe i prijatelja. covjeku se vrtilo u glavi da bi se naljutila ako ti kaze istinu, a vec je dvrsto odlucio da ce ici sa prijateljima. postedio i tebe i sebe glupih prepiranja. voli te jednako kao sto te i prije volio. nista se nije promjenilo. jedino si ti ostala povrijedjena, po meni, svojom zaslugom. ovo je svijet gdje 60 % muskaraca varaju cure(koje ja znam), a ti zelis naci nekog koji ne laze cak ni benigno.tako se kaze, smrdljivi sir bih ipak puno radije nego takvog muskarca
![]()
pa srz prevare i jeste u LAZI....i sta fali ako se udeblja a on joj kaze da se udebljala (to nije isto sto i reci nekom TI SI DEBELA, al nejma veze)?to ko biva sada treba da bude uvreda
![]()
pa i oni sto lazu da bi rahat varali cesto kazu da lazu da zastite partnerkueto nece da je povrijedi time sto ce joj RECI da je negdje drugo umoci....ili razmislja da umoci....jesu brate uvidjavni svaka im cast....
![]()
LAZ bila si dobra
ISTINA smjesna, sex s tobom mi postaje biti sve manje zanimljiv. sto se ne ugledas na svoju sestru i smrsas malo. njen decko mi je pricao da se karikaju po tri sata i da je ona prava lavica u krevetu.
p.s. mislis da nikad ne pomislimo ovo?
- anais_nin
#49 Re: zbog chega ta lazh???
e pa vidis u toj situaciji koju ti navodis ja bih puno vise cijenila iskrenostfixer wrote: dragi, kakva sam bila?![]()
LAZ bila si dobra![]()
ISTINA smjesna, sex s tobom mi postaje biti sve manje zanimljiv. sto se ne ugledas na svoju sestru i smrsas malo. njen decko mi je pricao da se karikaju po tri sata i da je ona prava lavica u krevetu.![]()
p.s. mislis da nikad ne pomislimo ovo?bolje ne biti iskren na postavljeno pitanje nego uvrijediti nekog iskrenoscu svojom. my opinion
i opet se ponavljam, rekoh vec na nekoj drugoj temi o povjerenju sto je istina vrlo interesantna stvar...koliko god je zatrpvas i krijes ona zna kako da izadje na povrsinu....nebitno kada....a onda kad ugleda svijetlost danas baj-baj
p.s. meni je davno bilo 20 godina, takva pitanja fakat ne postavljam
-
fixer
#50 Re: zbog chega ta lazh???
ti si jeben karakter i s tobom ne bi volio izaci ni na cajanais_nin wrote:e pa vidis u toj situaciji koju ti navodis ja bih puno vise cijenila iskrenostfixer wrote: dragi, kakva sam bila?![]()
LAZ bila si dobra![]()
ISTINA smjesna, sex s tobom mi postaje biti sve manje zanimljiv. sto se ne ugledas na svoju sestru i smrsas malo. njen decko mi je pricao da se karikaju po tri sata i da je ona prava lavica u krevetu.![]()
p.s. mislis da nikad ne pomislimo ovo?bolje ne biti iskren na postavljeno pitanje nego uvrijediti nekog iskrenoscu svojom. my opinion
jer u tom slucaju bih bila slobodna pronaci nekog kome necu biti predebela i neinteresantna u krevetu
meni bi ta istina bila usluga
![]()
i opet se ponavljam, rekoh vec na nekoj drugoj temi o povjerenju sto je istina vrlo interesantna stvar...koliko god je zatrpvas i krijes ona zna kako da izadje na povrsinu....nebitno kada....a onda kad ugleda svijetlost danas baj-baj![]()
p.s. meni je davno bilo 20 godina, takva pitanja fakat ne postavljamniti sam ih ikad postavljala
ne znam za druge, ali za mene seks nije pozorisna predstavlja da bih trazila ocjenu ili kritiku na kraju iste
ako sam ucestvovala valjda znam KAKO NAM JE BILO