mislish pola hepok pijacecallmethebreeeze wrote:taman najuzu familiju i jos par bratica, tetkica i sestrica.evo breeze cijelo pleme shoshona mozemo povesta sekulja jos bosanka
kupujmo domace
Cesaria Evora - koncert
- pitt
#26 Re: Cesaria Evora - koncert
-
callmethebreeeze
#27 Re: Cesaria Evora - koncert
to je moj CREW, oni se podrazumijevaju.pitt wrote:mislish pola hepok pijacecallmethebreeeze wrote:taman najuzu familiju i jos par bratica, tetkica i sestrica.evo breeze cijelo pleme shoshona mozemo povesta sekulja jos bosanka
kupujmo domace
Doduche ti mozes i cijelu chergu za gorice
![]()
![]()
- pitt
#28 Re: Cesaria Evora - koncert
a i suplemenici mogu ujedno i raditi na shpektaklu.....ako kome treba "ejvre" zamjeniti

-
callmethebreeeze
#29 Re: Cesaria Evora - koncert
povoljno za tebe, bate.pitt wrote:a i suplemenici mogu ujedno i raditi na shpektaklu.....ako kome treba "ejvre" zamjeniti![]()
![]()
- Soul_Sista
#30 Re: Cesaria Evora - koncert
Pricat cu vam o koncertu ali u aprilu
me going alone 
-
callmethebreeeze
#31 Re: Cesaria Evora - koncert
bice veoma intimna atmosfera, ti i cesaria.Soul_Sista wrote:Pricat cu vam o koncertu ali u aprilu![]()
![]()
me going alone
- Soul_Sista
#32 Re: Cesaria Evora - koncert
callmethebreeeze wrote:bice veoma intimna atmosfera, ti i cesaria.Soul_Sista wrote:Pricat cu vam o koncertu ali u aprilu![]()
![]()
me going alone
- pitt
#33 Re: Cesaria Evora - koncert
samo nek uniforme ne zaborave.......adidas trenerke, dzempere utrpane.....i onaj bubreg oko pasa za inventarcallmethebreeeze wrote:povoljno za tebe, bate.pitt wrote:a i suplemenici mogu ujedno i raditi na shpektaklu.....ako kome treba "ejvre" zamjeniti![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#34 Re: Cesaria Evora - koncert
jel to ona u svedsku dolazi?Soul_Sista wrote:callmethebreeeze wrote:bice veoma intimna atmosfera, ti i cesaria.Soul_Sista wrote:Pricat cu vam o koncertu ali u aprilu![]()
![]()
me going alone
![]()
what can I say, sestra po duhu
![]()
![]()
samo necu moci bosa kao ona na sceni jer je ovde jos hladno za takve zajebancije
![]()
-
callmethebreeeze
#35 Re: Cesaria Evora - koncert
ja tako obucen i spavampitt wrote:samo nek uniforme ne zaborave.......adidas trenerke, dzempere utrpane.....i onaj bubreg oko pasa za inventarcallmethebreeeze wrote:povoljno za tebe, bate.pitt wrote:a i suplemenici mogu ujedno i raditi na shpektaklu.....ako kome treba "ejvre" zamjeniti![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
#36 Re: Cesaria Evora - koncert
samo mi je to i u ormaru......samo oznaceno....mon, tue, wed,.....bajram 1, bajram 2callmethebreeeze wrote:
ja tako obucen i spavam
- Soul_Sista
#37 Re: Cesaria Evora - koncert
..aha, 12. aprila Uppsala, 400 kr..ne znam ako jos ima karatajel to ona u svedsku dolazi?
-
callmethebreeeze
#38 Re: Cesaria Evora - koncert
ja sam tad u gbg na jednoj konferenciji, a i da nisam, ne bih isaoSoul_Sista wrote:..aha, 12. aprila Uppsala, 400 kr..ne znam ako jos ima karatajel to ona u svedsku dolazi?hosh samnom?
p.s zar nije cudno da je karta u svedskoj jeftinija od one u sarajevu?
- Soul_Sista
#39 Re: Cesaria Evora - koncert
ne moras, mogu ja i samaja sam tad u gbg na jednoj konferenciji, a i da nisam, ne bih isao
p.s zar nije cudno da je karta u svedskoj jeftinija od one u sarajevu?
pa sta je to sto utice na cijenu koncerta? potraznja karata? oni koj organiziraju? nisam upucena u te stvari ali slazem se da bi trebalo biti jefitnije..
koliko je karta za sekin koncert?
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#40 Re: Cesaria Evora - koncert
Jbg, mozda je to jedini nacin da se ogranici ulaz u BKC. Da je karta 20 KM, ne bi mogli svi stati, pa bi trebalo organizovati na Zetri, ili nesto... Na kraju krajeva, to je njena cijena pa ko voli... Ne sumnjam da ce biti publike, kad se podjele karte tetkama, rodjacima i svalerkama sponzora, taman ce se ispuniti BKC. Bez mene.
-
callmethebreeeze
#41 Re: Cesaria Evora - koncert
pitt je upucen u sve detalje vezane za sekin koncert.Soul_Sista wrote:ne moras, mogu ja i samaja sam tad u gbg na jednoj konferenciji, a i da nisam, ne bih isao
p.s zar nije cudno da je karta u svedskoj jeftinija od one u sarajevu?![]()
![]()
pa sta je to sto utice na cijenu koncerta? potraznja karata? oni koj organiziraju? nisam upucena u te stvari ali slazem se da bi trebalo biti jefitnije..
- Tesssa
#42 Re: Cesaria Evora - koncert
Joj kad bi se nasla neka dobra dusa...
Donira meni ovu kartu, a usput donira i u humanitarne svrhe
eh....
Donira meni ovu kartu, a usput donira i u humanitarne svrhe
-
callmethebreeeze
#43 Re: Cesaria Evora - koncert
ma i onako ne kontas sta pjevaTesssa wrote:Joj kad bi se nasla neka dobra dusa...
Donira meni ovu kartu, a usput donira i u humanitarne svrheeh....
http://www.youtube.com/watch?v=RXfzyc92 ... re=related
- pitt
#44 Re: Cesaria Evora - koncert
jedan od organizatoracallmethebreeeze wrote:
pitt je upucen u sve detalje vezane za sekin koncert.
- Tesssa
#45 Re: Cesaria Evora - koncert
ko kaze?callmethebreeeze wrote:ma i onako ne kontas sta pjevaTesssa wrote:Joj kad bi se nasla neka dobra dusa...
![]()
-
callmethebreeeze
#46 Re: Cesaria Evora - koncert
svaka cast onda.Tesssa wrote:ko kaze?callmethebreeeze wrote:ma i onako ne kontas sta pjevaTesssa wrote:Joj kad bi se nasla neka dobra dusa...
![]()
![]()
![]()
i ja i pit sve kontamo sta seka peVa. crno i crveno, kako ide ona pjesma? pitticu, pomozi mi.
- Soul_Sista
#47 Re: Cesaria Evora - koncert
..bas me onako zanima, usporedbe radi a ne otvara mi se tamo tema o mladoj sekicicallmethebreeeze wrote:pitt je upucen u sve detalje vezane za sekin koncert.Soul_Sista wrote:ne moras, mogu ja i samaja sam tad u gbg na jednoj konferenciji, a i da nisam, ne bih isao
p.s zar nije cudno da je karta u svedskoj jeftinija od one u sarajevu?![]()
![]()
- pitt
#48 Re: Cesaria Evora - koncert
ne folirajSoul_Sista wrote:
..bas me onako zanima, usporedbe radi a ne otvara mi se tamo tema o mladoj sekici![]()
![]()
- Soul_Sista
#49 Re: Cesaria Evora - koncert
..temu o seki aleksic treba integrirati kao jedan ozbiljan horor element na temi o horor dozivljajimapitt wrote:ne folirajSoul_Sista wrote:
..bas me onako zanima, usporedbe radi a ne otvara mi se tamo tema o mladoj sekici![]()
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#50 Re: Cesaria Evora - koncert
ne pretjeruj! pitt i ja se bas fino zabavljamo uz seku. mada ja vise voli cecu i pjesmu kukavica.Soul_Sista wrote:..temu o seki aleksic treba integrirati kao jedan ozbiljan horor element na temi o horor dozivljajimapitt wrote:ne folirajSoul_Sista wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()