I da se razumijemo.. da vam neko strada od blizih sta bi uradili.,pravdu u svoje ruke? Da tako je i najbolje.,onda sistem funkcionise samo protiv tebe., ali reci ce opet sistem funcionise u cemu je problem
Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
- Fiore
#26 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
Pitanje je kako konacno natjerati vlast da radi svoj posao.. ovo su sve posljedice nesredjensoti drustava., necu da pametujem.. ali samo prekopirati zakone koji su nastali na iskustvima drugih.. Problem se moze rijesti u komplet BiH za najvise mjesec dana..
I da se razumijemo.. da vam neko strada od blizih sta bi uradili.,pravdu u svoje ruke? Da tako je i najbolje.,onda sistem funkcionise samo protiv tebe., ali reci ce opet sistem funcionise u cemu je problem
- stickitout
#27 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
Ocigledno drustvo u kojem zivis ignorise postojanje navedenih cinjenica a dokaz za to je samo postojanje istih!Kneesaa wrote:oguglali? pa ko normalan moze takve stvari da ignorise??stickitout wrote:Oguglali smo totalno na Romski "geto" u kojem nema kanalizacije, struje, asfalta, cigle, osnovne higijene itd, itd, itd.
-
callmethebreeeze
#28 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
zna li neko psihicko stanje ovog lika? da li je "testiran"? ne znam da li neko normalan ovako nesto moze uraditi...
zanima me da li zlocinci, za koje je utvrdjeno da su psihicki bolesni, kaznu sluze u zatvoru ili u nekoj drugoj instituciji?
zanima me da li zlocinci, za koje je utvrdjeno da su psihicki bolesni, kaznu sluze u zatvoru ili u nekoj drugoj instituciji?
Last edited by callmethebreeeze on 17/03/2008 15:54, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#29 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
Protiv sam smrtne kazne, ali bih ovog lika ja licno ubio, bez razmisljanja, kada bih imao priliku.
Ko nema dijete ne moze niti pretpostaviti sta se sve u glavi desi, kako te to malo bice promijeni i kako to bice postane centar tvog zivota i centar svemira. Naravno, nisu svi isti.
A papak tukao malu curicu.
Metak u glavu i gotovo.
Pa neka ovi zastitnici ljudskih prava pricaju sta hoce, ovdje rasprave nema.
Ko nema dijete ne moze niti pretpostaviti sta se sve u glavi desi, kako te to malo bice promijeni i kako to bice postane centar tvog zivota i centar svemira. Naravno, nisu svi isti.
A papak tukao malu curicu.
Metak u glavu i gotovo.
Pa neka ovi zastitnici ljudskih prava pricaju sta hoce, ovdje rasprave nema.
- Tesssa
#30 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
eh, to ne znam, al znam da ih u vecini slucajeva i ne sluzecallmethebreeeze wrote:zna li neko psihicko stanje ovog lika? da li je "testiran"? ne znam da li neko normalan ovako nesto moze uraditi...
- PasHon1
#31 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
E ako on planira da izadje i da ima bebu i to sa istom zenom,poslije svega sto je uradio onda...Svijet propada definitivno...Hodajuci monstrumi! 
-
Šole
#32 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
E to pismo će mu na sudu "valjati", pokajanja i ostale gluposti. Fino ga je advokat podučio. Lično i njega i nju treba zatuči, ali baš zatuči gladne na isti onakav način kako je on djete.
- pitt
#33 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
nemoj mjesati kruske i jabuke mirci. Koliko me sjecanje sluzi, prokleta dijaspora se samo pobunila kada su pojedini dezurni moralisti na ovom forumu pozivali na kastraciju i sterilisanje prosjaka, siromasnih (koji apsurd u zamlji gdje vecina stanovnistva zivi u siromastvu ili na granici istogmIRCerka wrote: A sad ce ti doci veliki bh. strucnjaci iz inostranstva da ti kazu da si licimjerna osoba jer bi ti njemu da zabranis da osnuje porodicu, a kao boris se za bolje sutra, bla bla bla...
U slucaju da fakat izadje, treba mu mosnje stuci onim cekicem za snicle, kao i svakome pedofilu i zlostavljacu djece.
A dok je u zatvoru, treba obavijestiti ostale "stanare" kakava je ush medju njima, pa nek se vole, ko u filmu.
Sto se pedofilije tice, zakon je tu da rijesi to a svi znamo kako mi imamo dobre zakone i jos bolju vlast. Naravno i za to je dijaspora kriva jer se oni usudjuju glasati (u vecem procentu) nego domaci kojima je draze ispijati kafe i tabiriti o svjetskim problemima.
-
tempora
#34 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
I evo brizne dijasporuse, koja se oglasava iz dalekog inostranstva:Oni koji se toliko razumiju u problem i koji su toliko vizuelni u rjesavanju problema, bi u najmanju ruku trebali znati, da pedofilija nije u mosnjama, nego u glavi, te da kastracija bilo kakve vrste, pedofila nece sprijeciti u nakanama.I bas bih se uvjerila u tu silnu pravednost po forumima, gdje smo toliko ogorceni i znamo sto nam treba ciniti, da nije raporta po sudovima BiH o zlostavljanju djece, koji pokazuju da okolina, komsije ne reaguju i ne prijavljuju ni onda kada je stvar ocigledna.I ta ista okolina ne reaguje kada neko biva napadnut na ulici, niti ima ocevidaca, niti ih ima onda kada jedan komsiluk javno zna, da jedan pedofil zlostavlja djecu u haustoru, ali zato je ta okolina aktivna, da isamara, ispljuje, posalje na kamaru i rod i rodjenog ako mu se nadjes na pjesackom ili ne krenes na zeleno iste sekunde.Dobro dosli na zapad.pitt wrote:nemoj mjesati kruske i jabuke mirci. Koliko me sjecanje sluzi, prokleta dijaspora se samo pobunila kada su pojedini dezurni moralisti na ovom forumu pozivali na kastraciju i sterilisanje prosjaka, siromasnih (koji apsurd u zamlji gdje vecina stanovnistva zivi u siromastvu ili na granici istogmIRCerka wrote: A sad ce ti doci veliki bh. strucnjaci iz inostranstva da ti kazu da si licimjerna osoba jer bi ti njemu da zabranis da osnuje porodicu, a kao boris se za bolje sutra, bla bla bla...
U slucaju da fakat izadje, treba mu mosnje stuci onim cekicem za snicle, kao i svakome pedofilu i zlostavljacu djece.
A dok je u zatvoru, treba obavijestiti ostale "stanare" kakava je ush medju njima, pa nek se vole, ko u filmu.), kao i roma i ostalih manjina koji prijete samozvanoj eliti. Moras priznati da te kategorije nisu na istom nivou kao pedofili.
Sto se pedofilije tice, zakon je tu da rijesi to a svi znamo kako mi imamo dobre zakone i jos bolju vlast. Naravno i za to je dijaspora kriva jer se oni usudjuju glasati (u vecem procentu) nego domaci kojima je draze ispijati kafe i tabiriti o svjetskim problemima.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#35 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
na onim silnim temama jedna osoba je rekla TO TREBA KASTRIRAT, dok su drugi pricali o drugim stvarima...
ali nejse, ja pisem nerazumljiv jezik
Tempora, jeste pedofilija i zlostavljanje djece u glavi ne u testisima, ali ovaj monstrum bi da se razmnozava i opet, kad mu bude islo na nerve, ubije bebu.
Tempora, jeste pedofilija i zlostavljanje djece u glavi ne u testisima, ali ovaj monstrum bi da se razmnozava i opet, kad mu bude islo na nerve, ubije bebu.
-
convict
#36 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
Zbog ovakvih stvari opravdavam smrtnu kaznu. Ne treba ovdje ni razmisljati o nekom lijecenju, psihijatrijskom promatranju...
-
tempora
#37 Re: Pismo ubojice jednogodišnjeg djeteta
Pedofiliji nije u cilju razmnozavanje, vec zadovoljavanje svojih ne samo fizickih vec i psihickih potreba.A ja svojim postom, skicirah drustvo u kojem sva ova djeca necujno bivaju zlostavljana, kako fizicki/seksualno tako i mentalno, a da su rijetki oni, skoro da ih i nema koji su hrabri dici svoj glas protiv istoga te time djelovati preventivno.Ima eno sud u Sarajevu, pa neka neko upita na odjelu koji se bavi ovim pitanjima, sa cime se susrecu.Do tada, hrabri poklici neka se sacuvaju za neke manje sramne dane.mIRCerka wrote:na onim silnim temama jedna osoba je rekla TO TREBA KASTRIRAT, dok su drugi pricali o drugim stvarima...
I da se razumijemo, pedofilija, silovanje, fizicko i psihicko zlostavljanje nigdje ne biva niti propisno kaznjena niti blagovremeno sprijecena.Treba pogledati preduse u zapadno evropskih drzavama pa shvatiti da su ti zlocini u rangu gradjanstva drugog reda: zena i djece. Kod nas se to rjesava blagim kaznama, a negdje i alternativnim kaznama.