preporuka za građevinsku firmu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

buba

#26 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by buba »

Taj stereotip o nekvalitetu montaznih kuca jos nije prevazidjen kod nas. Doduse, zapadni i svijetski standardi gradnje montaznih kuca su daleko napredniji i kvalitetniji od postojecih na nasem trzistu, pa tu i postoji neka opravdanost za oklijevanje.
Medjutim, ko gradi vikendicu ili neki takav objekat, onda ne treba bjezati od montaznih kuca..treba izabrati izvodjaca, obici par vec uradjenih objekata od tog izvodjaca i prikupiti misljenja.
Ono sto je neko spomenuo, a stvarno je fakat, je da prodajna cijena montazne kuce ide u besklinac, dakle ako je moras i trebas prodati, onda si pushiona.
Krivaju zaobidjite, Promo treba provjeriti, mislim da su im radovi prihvatljivi..na stranici su http://www.promo.ba
kriticarka_nikova

#27 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by kriticarka_nikova »

buba wrote:Taj stereotip o nekvalitetu montaznih kuca jos nije prevazidjen kod nas. Doduse, zapadni i svijetski standardi gradnje montaznih kuca su daleko napredniji i kvalitetniji od postojecih na nasem trzistu, pa tu i postoji neka opravdanost za oklijevanje.
Medjutim, ko gradi vikendicu ili neki takav objekat, onda ne treba bjezati od montaznih kuca..treba izabrati izvodjaca, obici par vec uradjenih objekata od tog izvodjaca i prikupiti misljenja.
Ono sto je neko spomenuo, a stvarno je fakat, je da prodajna cijena montazne kuce ide u besklinac, dakle ako je moras i trebas prodati, onda si pushiona.
Krivaju zaobidjite, Promo treba provjeriti, mislim da su im radovi prihvatljivi..na stranici su http://www.promo.ba
Slažem se s tobom, ali djelimično. Krivaju treba obići jer je to praistorijska firma koja radi po praistorijskom sistemu i mislim da nista po tom pitanju nisu uznapredovali. No, ima drugih firmi koje su nove a kuce se grade po najnovijim sistemima kao u Kanadi i Skandinaviji (ljudi su obucavani tamo), e sad, koje su to firme (dal' je taj promo) to ne bih znala reci. Znam da ih ima mnogo vise u Hr. i Sl. ali takodjer i kod susjeda u Srbiji. No, Hrvati i Slovenci su skupi boli glava, a Srbi su sa cijenama kao kod nas tu i tamo. Dakle, treba izabrati firmu ciji su radnici isli na obuku u Kanadu da bi imao kucu kao u Kanadi, a eto vidis to vec ima i kod nas. Ne moras zivjet u K. da bi imao istu kucu.
Ja sam više za gradnju drvenir brvnara koje se grade u Švedskoj i Norveškoj. Tople su, a i zdrave. No, ne znam ni jednu firmu u BiH koja se bavi ovim.
Amazonka27

#28 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by Amazonka27 »

:lol: :run:
kriticarka_nikova

#29 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by kriticarka_nikova »

Amazonka27 wrote::lol: :run:
Na čemu si ti majke ti?
Moželiš li makar jednom prešutit nešto?
Jel' postoji makar ijedan forumaš s kojim se nisi posvađala?
Ozbiljno poradi na sebi, nisi ti ok.
Ja bih se zabrinula da sam na tvom mjestu.
Pozdrav.
Šole

#30 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by Šole »

Firma se zove "TIP-TOP", upravitelj. Vlasnik je Hasib br.mob.061 488 549. Meni je renovirao dva puta stan, zadovoljan sam. Uradiće ti predračun do u detalje odstupanje 100-200 KM gore-dole. Bitno je da nije hoštapler.
Amazonka27

#31 Re: preporuka za građevinsku firmu

Post by Amazonka27 »

kriticarka_nikova wrote:
Amazonka27 wrote::lol: :run:
Na čemu si ti majke ti?
Moželiš li makar jednom prešutit nešto?
Jel' postoji makar ijedan forumaš s kojim se nisi posvađala?
Ozbiljno poradi na sebi, nisi ti ok.
Ja bih se zabrinula da sam na tvom mjestu.
Pozdrav.
:D :sax:
Post Reply