Kakve veze imaju bosanski muslimani sa satelitskom drzavom koja se zvala tzv .NDH ? Koliko su uticaja bosanski muslimani imali u toj drzavi vidi se iz njenog imena mada je u toj drzavi bilo vise Bosne nego Hrvatske . Tri puta vise .Granica joj bila na Drini( dakle cijela Bosna ) a Dalmacija , otoci , Istra ...pripadali Italiji .Sudeci po srpskim izvorima od Dedijera , preko Djilasa za vrijeme drugog svjetskog rata cetnici Draze M . i i njegove desne desne ruke crnogogorskog koljaca nad koljacima vojvode Pavla Djurisica su pobili 102 000 hiljde bosanskih muslimana .Konc logore Jasenovac i Gradisku su napravili i vodili Pavelic , Luburic , Majstorovic , Boban , Francetic , Budak , Artukovic , Kvaternik , Sakic ......reci mi samo jedno muslimansko ime koje je osudjeno za logore .Takodje u tim logorima nisu ubijani samo Srbi .Nego Jevreji , Cigani , Hrvati komunisti , bosanski muslimani .Moja familija ja trunula u Jasenovcu a nije srpska .Pola familije legendarnog skakaca sa Starog Mosta Emira Balica je skoncalo u Jasenovcu .Srbi nemaju tapiju na Jasenovac .Tu su i drugi ljudi ubijani .Nedavno sam pronasao jednu web stranicu gdje su hiljade ljudi koji su ubijeni mucki od cetnicke ruke , jednostavno stavljeni kao zrtve Jasenovca .Samo na ovom forumu se javilo destine ljudi u jednom danu koji su prepoznali imena svoje familije koji su poginuli ili zaklaniKrushko2 wrote:ako cemo da se vracamo u proslost i igramo zrtve, za tebe imam samo tri slova. NDH! NIKO ZA TO NIKADA NIJE PLATIO A RACUNI NE MOGU DA SE PRESKACU TEK TAKO SAMO ZATO STO JE PROSLO MALO VISE VREMENA!!Frankyee wrote:A Zasto srpski narod ne uhapsi sve one sto su klali po Srebrenici??? pa neka pocnu da ciste kucu bar od onih pojedinaca manjeg kalibra. Ake identitet bilo kog srbina je da se pravi da nije cuo i vidio ko je srusio sve dzamije, pobio sve civile, silovao zene, i granatirao djecu e onda i ja kazem da meni smeta taj identitet. Neka srbi malo pokazu kakvi su to oni ljudiKrushko2 wrote: jedini nacin da se dodik uhapsi za kriminal je da ga uhapsi srpski narod! a srpski narod ce to da uradi kada mu se prestane prijetiti ukidanjem RS-a!
dokle god se iz sarajeva prijeti ukidanjem RS-a i RS, karakterise kao genocidna tvorevina - mile ce da vlada.
ne mislim da bosnjackim politicarima smeta miletov kriminal i bahatost koliko im smeta srpski identitet bilo kojeg srbina!!!!!
kao partizani , civili od cetnicke kame a stavljeni su na jasenovacki spisak .Pogledati www jasenovac ? ako nije ukinuto . Sto se tice racuna sve glavesine i dobar dio ustasa iz drugog rata je platio racun za razliku od cetnika koji su se kokardu zamijenili peotkrakom .Ustase su od vas malo principijelnije .Oni saharu nikad ne mjenjaju .Cak ni za petokraku .Sto se tice proslosti o kojo ti pricas ...daj molim te dogovorite se vec jednom .Mladic kaze da kolje u Srebrenici zbog bune Dahija , Karadjic spominje zulum i islamsku deklaraciju , Vucurevic kaze da je islamu mjesto u pustinji , Koljevic prica o poturicama , Biljka Plavsic o srspkom genetskom otpadu , glumac aleksandar Bercek kaze da' turci ' smrde , Brana Crncevic sinovac veli da je Bosna Srbija dok Dragos Kaljic kaze da musimani ne nose kravatu jer ih podsjeca na vjesala .Momo Kapor veli da je to samo smece itd i tsl ......eto ti velis da su muslimani ustase { da su muslimani ustase ja tebi kazem da ih nikad Boban , Susak , Tudjamn , Vukojevic ...ne bi napali a oni su cak i logore njima napunili { vrana vrani nikad oci ne vadi } dakle dogovri se sam sa sobom zasto su cetnici , veliko srbi i slicna gamad izvrsili agraiju na Bosnu i napravili genocid nad bosanskim mulimanima .Dok ne skontas ( mada ja mislim da ti to tufis ) ja cu ti reci .Pored zelje za prosirenjem teritorije i megalomanskim zahvatima do Tokija srski nacinalisti i svekolika olos od Nisa Do Toronta i Sidneja do Chicaga je ubijala i klala bosanske muslimane onako iz zajebancije .Kao sto su kauboji ubijali bizone .Imas nepomicnu metu na snajperu , minobacacu , tenku ....a meta nenaoruzana , slaba , miroljbiva .....I onda kolji Mile koliko ti srcu dragu .
Cestitam .