isto, ne bih mogao ostati sirius...ja_cura_ wrote:
p.s.kako uspijevaju da zadrze "cool" face? ja bih se 100 % nasmijala ili smijuljila...
SMRZOKA SARAJEVO
-
cranbie
cao svima!
drago mi je da ste raspolozeni za ovaj dogadja. ja sam u organizaciji i mogu vam reci da imamo samo na fbooku oko 30 ljudi koji su potvrdili dolazak, i oko 15 koji se jos odlucuju.
a privatno znam jos njih dosta koji ce doci da ako nista vide sta se desava.
e ako hocete da budete u toku sa novostima, prijavite se na email [email protected], za instrukcije, sva pitanja i sl.
pozz!!
drago mi je da ste raspolozeni za ovaj dogadja. ja sam u organizaciji i mogu vam reci da imamo samo na fbooku oko 30 ljudi koji su potvrdili dolazak, i oko 15 koji se jos odlucuju.
a privatno znam jos njih dosta koji ce doci da ako nista vide sta se desava.
e ako hocete da budete u toku sa novostima, prijavite se na email [email protected], za instrukcije, sva pitanja i sl.
pozz!!
- sffovac
ali im dobro utuvite u glavice da se ni po koju cijenu ne mrdaju
ja bi proso malo i opipivao exponate
jasan mi je sok, ali mi nije jasno da na onim snimcima niko (sem onog jednog lika) ne cacka po ucesnicima
ameri su bolje odreagovali nego britanci, odmah povadili mobitele i snimaju, nije zonfa niteke
ja bi proso malo i opipivao exponate
jasan mi je sok, ali mi nije jasno da na onim snimcima niko (sem onog jednog lika) ne cacka po ucesnicima
ameri su bolje odreagovali nego britanci, odmah povadili mobitele i snimaju, nije zonfa niteke
- roki
#30 Re: SMRZOKA SARAJEVO
da osvijezim temu.jos 8 dana do smrzoke.

- Comrad
#31 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Pa dajte neke info
Gdje ce biti taj skup na kojem ce se objasniti kako, sta. U koliko sati ce se to sve desiti... Kako ce se dati znak, ko ce t osve voditi... Dajte da se smrznem...
- roki
#32 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Bit ce detaljni info uskoro.Zna se datum 22.3.2008 ispred katedrale li ekonomije(zbog protesta)
- Asana
#33 Re: smrzoka
I ja sam slicno pomislila... da ne treba imati tasne i sl. .... jos da te odzepare dok si smrznut :Kjajević Majko wrote:Bojim se da vam lokalni papci ne uljeæu u lice i sl. gluposti, ipak nismo mi NYC.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#34 Re: smrzoka
Ima kupit na carsiji finih mini torbica, taman za mob, cigare i novcanik, stavis i spod jakne i vozdra djaciAsana wrote:I ja sam slicno pomislila... da ne treba imati tasne i sl. .... jos da te odzepare dok si smrznut :Kjajević Majko wrote:Bojim se da vam lokalni papci ne uljeæu u lice i sl. gluposti, ipak nismo mi NYC.
- maki_celo
#35 Re: smrzoka
ko se boji da će ga odžepariti nek' kupi tu tašnicu,vjerovatno ima novcamIRCerka wrote:Ima kupit na carsiji finih mini torbica, taman za mob, cigare i novcanik, stavis i spod jakne i vozdra djaciAsana wrote:I ja sam slicno pomislila... da ne treba imati tasne i sl. .... jos da te odzepare dok si smrznut :Kjajević Majko wrote:Bojim se da vam lokalni papci ne uljeæu u lice i sl. gluposti, ipak nismo mi NYC.ovakav skup treba najavit policiji da nas paze i da dovedu specijalce
a ja se ne bojim da će me odžepariti
vjerovatno ću prisustvovati ovom činu i ne samo ja već većina ragbijaša koji taj dan igraju utakmicu
inicijatoru čestitke
-
cranbie
#36 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Svima koji zele da dodju na Smrzoku napominjem da se jave na email [email protected], da dobiju tacnu informaciju gdje se nalazimo za instrukcije, i kada i gdje pocinje smrzavanje!
alternativno, ko je na fbooku, mozete se pridruziti eventu na http://www.facebook.com/event.php?eid=9144928174
okvirno je lokacija i vrijeme i dalje ista ali potvrda ce biti javljena emailom.
PRIJAVITE SE-JOS 3 DANA!
alternativno, ko je na fbooku, mozete se pridruziti eventu na http://www.facebook.com/event.php?eid=9144928174
okvirno je lokacija i vrijeme i dalje ista ali potvrda ce biti javljena emailom.
PRIJAVITE SE-JOS 3 DANA!
- roki
#37 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Treba nam neko ko ima kameru da zabiljezi dogadaj.Posto je smrzoka sutra trebalo ni da se sto prije opremimo.
-
saban murat
#38 Re: SMRZOKA SARAJEVO
bice barem jedna kamerica i sve ce snimiti.
bitno je da ekipa ostane u pozicijama bilo sta da se desi (pogledajte snimak akcije iz ny)
jel ima neko ko ce biti "animator medju rajom i prolaznicima...tipa da pita sta se desava i sl.?
sta mislite o ideji da nakon sto se "odmrznemo" nastavimo svojim putem ali ako imamo nekog blizu ko gleda, odmah prebaciti pricu na proteste,
kao da se nista nije desilo. ne spominjat smrzavanje uopste...
vidimo se sutra!
bitno je da ekipa ostane u pozicijama bilo sta da se desi (pogledajte snimak akcije iz ny)
jel ima neko ko ce biti "animator medju rajom i prolaznicima...tipa da pita sta se desava i sl.?
sta mislite o ideji da nakon sto se "odmrznemo" nastavimo svojim putem ali ako imamo nekog blizu ko gleda, odmah prebaciti pricu na proteste,
vidimo se sutra!
- zlatiborka
#39 Re: SMRZOKA SARAJEVO
hajde da se i ja smrznem sutra u SMRZOKI gdje god da bude,
inace sam vec smrznuta u kokuzluku odavno, *ebo ga mis, pa da to i ozvanicim.....
Eto i mene da se kolektivno zamrznem, ne znam sta cu kad se odledim, smislicu vec nesto do sutra.....
inace sam vec smrznuta u kokuzluku odavno, *ebo ga mis, pa da to i ozvanicim.....
Eto i mene da se kolektivno zamrznem, ne znam sta cu kad se odledim, smislicu vec nesto do sutra.....
- Johnny68
#40 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Šejtani jedni

- Asana
#41 Re: SMRZOKA SARAJEVO
A kako bi bilo organizirat ekipicu koja ce zamrznutima poljepiti naljepnice "tajo mi se bojimo"saban murat wrote: sta mislite o ideji da nakon sto se "odmrznemo" nastavimo svojim putem ali ako imamo nekog blizu ko gleda, odmah prebaciti pricu na proteste,
vidimo se sutra!
-
urbanagerila
#42 Re: SMRZOKA SARAJEVO
http://www.facebook.com/event.php?eid=10268542150
puno razlicitih "frakcija" orgranizuje istim povodom razlicite proteste ... smijesno i tuzno u isti cas ....
puno razlicitih "frakcija" orgranizuje istim povodom razlicite proteste ... smijesno i tuzno u isti cas ....
- roki
#43 Re: SMRZOKA SARAJEVO
vidimo se danas na smrzooki:)
-
d2
#45 Re: SMRZOKA SARAJEVO
klikni broj 1 dole desno i procitaj prvi postZox wrote:U koliko sati?
- roki
#46 Re: SMRZOKA SARAJEVO
danas u 14 sati iza katedrale(preko puta tramvajske stanice)
- RIZVA
#47 Re: SMRZOKA SARAJEVO
imal kakvih habera,kako je proteklo smrzavanje,jesu li se prolaznici zijanili
- roki
#48 Re: SMRZOKA SARAJEVO
smrzoka je protekla dobro.dpsta se ljudi nije pojavilo.bilo nas je oko 15.video ce biti postavljen kasnije.sljedeca smrzoka je 1. aprila.planiramo da nas tada bude puno vise.za nekoliko dana ide emisija na radio "M" o smrzoki
- roki
#49 Re: SMRZOKA SARAJEVO
uskoro ce biti video
Last edited by roki on 23/03/2008 10:33, edited 1 time in total.
- Skyfox
#50 Re: SMRZOKA SARAJEVO
Video???