bit citave price!The Nightwatchman wrote:
samo me zanima ko je tu koga uzurpirao, piton covjeka, ili covjek pitona?
dakle neka je piton pojeo psa, jer je neko psa donio na pitonovu teritoriju i pobio sve ostale male glodare kojima se piton inace hranio.... sta ces, gladna usta ne biraju
Piton pred djecom progutao tri kućna ljubimca
Moderator: anex
- Tesssa
-
luciferino
Je sve nešto mislim da Australija nije prirodno stanište pitona (barem ne ovih petometarskih, sada sam provjeravala i sve im je nekako "patuljasto"), ali neka me neko ko bolje zna ispravi. Možda je i ovaj piton bio nečiji ljubimac i onda utekao (a možda su ga i pustili) i sada mezi po tuđim avlijama.
Evo, opet editujem post...ne idite u Australiju ako ne volite pitone...ima tama svega...uh ne mogu ni sliku pogledati...
Evo, opet editujem post...ne idite u Australiju ako ne volite pitone...ima tama svega...uh ne mogu ni sliku pogledati...
Last edited by luciferino on 28/02/2008 10:54, edited 2 times in total.
- explorer
DaysleepeR wrote: onog momenta kad je pitan ujeo tog psa pas je bio mrtav
Kako god ti kazes...DaysleepeR wrote:
moramo li sve pisati?
piton prvo ujede zrtvu tako da se zakaci za nju pa se oko nje omota i steze dok je ne ugusi
onda je popapa
zadovoljan biolog?
- DaysleepeR
vidim ja da si ti sporexplorer wrote:DaysleepeR wrote: onog momenta kad je pitan ujeo tog psa pas je bio mrtavKako god ti kazes...DaysleepeR wrote:
moramo li sve pisati?
piton prvo ujede zrtvu tako da se zakaci za nju pa se oko nje omota i steze dok je ne ugusi
onda je popapa
zadovoljan biolog?
isto kao sto se kaze da je neko vec bio mrtav kad je usao u avion iako nije stvarno bio mrtav tog momenta
dakle figurativno pas je vec bio mrtav kad ga je piton ujeo iako stvarno nije bio mrtav ali jeste figurativno jer ga vise nista nije moglo spasiti
jal konacno kontas sad?