Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
max_power wrote:Ima mnogo dobrih napadaca, koji su par mjeseci u formi pa ih onda ne vidis pola godina, pa onda ponovo tako. Jedini koji je konstantno dobar i daje golove u kojoj god ligi i drzavi igra je van Nistelrooy a tu je negdje i Luca Toni
max_power wrote:Ima mnogo dobrih napadaca, koji su par mjeseci u formi pa ih onda ne vidis pola godina, pa onda ponovo tako. Jedini koji je konstantno dobar i daje golove u kojoj god ligi i drzavi igra je van Nistelrooy a tu je negdje i Luca Toni
Hebo igraca koji je u karijeri postigao 2 (dva) gola izvan 16 metara (Mislim na Ruud-a). Trenutno najbolji napadac je definitivno Rooney, iako ga povrede sprecavaju da pokaze sve. Ja ga licno ne volim, ali se moram nakloniti njegovoj pozrtvovanosti i umjecu...
@Epitop 100% si u pravu , Inzaghi, daleko najbolji i najjaci kad najvise treba.
Zabio je milion golova u trenucima kada niko to nije ocekivao od njega.
FORZA MILAN. Pipo najbolji si.
Hebo igraca koji je u karijeri postigao 2 (dva) gola izvan 16 metara (Mislim na Ruud-a). Trenutno najbolji napadac je definitivno Rooney, iako ga povrede sprecavaju da pokaze sve. Ja ga licno ne volim, ali se moram nakloniti njegovoj pozrtvovanosti i umjecu...
Kakve to veze ima životati?
Isto kao da si golmanu koji nikad ne prima golove napisao "jebo golmana koji nije u životu odbranio dva penala".
Njegov je zadatak da zabija golove, moze se nama ne svidjati kako ih zabija ali mislim da ova statistika sve govori. Broj utakmica i golovi u zagradi:
PSV 67 (62)
Manchester United 150 (95)
Real Madrid 59 (37)
Reprezentacija Holandije 59 (30)
Nema tog kluba ili trenera koji ne bi volio imati jednog tako pouzdanog golgetera.
Njegov je zadatak da zabija golove, moze se nama ne svidjati kako ih zabija ali mislim da ova statistika sve govori. Broj utakmica i golovi u zagradi:
PSV 67 (62)
Manchester United 150 (95)
Real Madrid 59 (37)
Reprezentacija Holandije 59 (30)
Nema tog kluba ili trenera koji ne bi volio imati jednog tako pouzdanog golgetera.
vrlo nezgodno pitanje...jer su napadaci promjenjivi ljudi...
al recimo da je messi institucija!
a ovo drogba,ibrahimovic...ma to su ljudi na koje ne treba racunat ozbiljno jer nikad se nezna kad njih boli kurac ocel ostavit srce na terenu il ne...
ljudi kalkulisu!
arze wrote:vrlo nezgodno pitanje...jer su napadaci promjenjivi ljudi...
a ovo drogba,ibrahimovic...ma to su ljudi na koje ne treba racunat ozbiljno jer nikad se nezna kad njih boli kurac ocel ostavit srce na terenu il ne...
ljudi kalkulisu!
covjece messi nije napadac e kad ljudi pocnu naprdjivat gluposti
vrlo nezgodno pitanje...jer su napadaci promjenjivi ljudi...
Jel to zelis da kazes da su veznjaci,odbrana i golmani NEpromjenjivi ljudi i da ih ne moze nikad nista promjeniti (ni forma,ni pare,ni slava,ni vaznost utakmice,ni problemi sa zenom/djevojkom ili deckom-slucaj gutti i sl.
salle82 wrote:@Epitop 100% si u pravu , Inzaghi, daleko najbolji i najjaci kad najvise treba.
Zabio je milion golova u trenucima kada niko to nije ocekivao od njega.
FORZA MILAN. Pipo najbolji si.
HAHAHAHAHAHA E fakat me nasmija čuj pipo najbolji,pa jebote da je pipo "smetljar zabijam gol s 3metra na odbicu od golmana u 94min" inzaghi najbolji ma iste sekunde bi prestao gledati fudbal.
Vidim da ovdje vlada konfuzija zbog naslova,ako je u pitanju najbolji STRIJELAC onda su u kombinaciji:ruud,pipo,raul, a ako je pitanje najbolji NAPADAČ(i pri tome se misli na SVE karakteristike dotičnog napadača),onda tu gore navedena tri NEMAJU ŠTA DA TRAŽE!!!!
Dobar je Inzaghi nemojte zajebavati iako se meni ne svidja zato sto previse simulira (anti fudbal), a najbolji su trenutno Drogba i Etoo po mom misljenju, dovoljne je vidjeti razliku u rezultatima Barse i Chelsea sa njima i bez njih
svih vremena? Naravno, van Basten nepodnošljiva lakoća zabijanja golova...
trenutno? Prethodnik me je iznenadio svojim neodlučnim odgovorom... očekivao sam da spomene Saviolu
A što se mene tiče, iako ga dosta naše raje ne gotivi jer je (zahvaljujući najviše nesposobnjakovićima sa Slatkog ćošeta) izgubljen za našu reprezentaciju, ja ipak svoj glas dajem Ibrahimoviću.
van Basten wrote:svih vremena? Naravno, van Basten nepodnošljiva lakoća zabijanja golova...
trenutno? Prethodnik me je iznenadio svojim neodlučnim odgovorom... očekivao sam da spomene Saviolu
A što se mene tiče, iako ga dosta naše raje ne gotivi jer je (zahvaljujući najviše nesposobnjakovićima sa Slatkog ćošeta) izgubljen za našu reprezentaciju, ja ipak svoj glas dajem Ibrahimoviću.
saviola bi bio u vrhu da je malo pametniji, pa izabere neki tim u kojem nece sjediti na klupi. real i barsa su vec ukopali dosta dobrih spiceva
najbolji napadac na svijetu definitvno Ronaldo Luis Nazario da Lima. tesko da ce ga ko dostici..Ima ih jos par koji su,po meni, u vrhu a tu su Zlatan, Eto i Henry. to su sve igraci koji osim sto znaju zabit go znaju i igrati fudbala za razliku od pipa,ruda i "a la" ova dvojica
arze wrote:vrlo nezgodno pitanje...jer su napadaci promjenjivi ljudi...
ljudi kalkulisu!
covjece messi nije napadac e kad ljudi pocnu naprdjivat gluposti
nego sta je...i on zadnji vezni? ..krilo ko pirlan?
meni nije jasno i mislim da je u neku ruku zalosno, da je raul gonzales najboilji strijelac LP-a
jel ta individua ikad dala gol van 10m...da ne govorim izvan 16m
moj kriterij, a trebao bi biti i svaciji jeste: RAZNOVRSNOST. jebo igrace tipa (pipo, raul, rud) koji ne znaju sebi stvorit sansu...