Kod mene je plus 30*C u hladu.kijameta wrote:...
Nemoj se ti lediti, ako ko ima razlog da se ledi to su oni koji vole Ruse
...
KOSOVO NEZAVISNO - REPUBLIKA SRPSKA U SRBIJI
- fantom slobode
Ko ti je kriv sto si utekao i nisi branio svoj dom.A Dimitrij je bio i za Sadama, pa smo vidjeli kako je prosao.Ne moze se reci da ga nisu podrzavali, cak su bili i dobrovoljce obecali i slali.Dimitrij je brat sa svima, sve obeca.Ne znam sto ne utece do njega, kada je tako odlucujuci faktor u svijetu.Dobro je da si na toplom, pa te led ne obuzima, no opet su tu neki procesi u tvom organizmu, pa zato i postavi ovakvu temu.Nadam se da si daleko utekao, da tebe isto ne zakaci, ne bi ti ni topla klima pomogla.Fair Life wrote:Kod mene je plus 30*C u hladu.kijameta wrote:...
Nemoj se ti lediti, ako ko ima razlog da se ledi to su oni koji vole Ruse
...
- fantom slobode
Ma ni u kom slucaju, nego su mi poznate price slicnih iz npr.Istocne Hercegovine, pojela im propaganda mozak.I oni u Ruse i istocne susjede vjeruju, nekako su im svemoguci.Sto je onako van svake pameti.Mozda si i ti odsetao iz npr. Bilece.Svaka cast onima koji su nastavili da se bore i bore se jos.Nisu odbacili svoj rodni kraj.Ovo pricam o onima koji su uvijek tako mislili.A rekoh ti bas onako kako je, zar ne!Fair Life wrote:Da li se mi to znamo??fantom slobode wrote:Ko ti je kriv sto si utekao i nisi branio svoj dom.
...
- Fair Life
Imas cudan obicaj da neutemeljeno dijelis kvalifikacije.fantom slobode wrote:Ma ni u kom slucaju, nego su mi poznate price slicnih iz npr.Istocne Hercegovine, pojela im propaganda mozak.I oni u Ruse i istocne susjede vjeruju, nekako su im svemoguci.Sto je onako van svake pameti.Mozda si i ti odsetao iz npr. Bilece.Svaka cast onima koji su nastavili da se bore i bore se jos.Nisu odbacili svoj rodni kraj.Ovo pricam o onima koji su uvijek tako mislili.A rekoh ti bas onako kako je, zar ne!Fair Life wrote:Da li se mi to znamo??fantom slobode wrote:Ko ti je kriv sto si utekao i nisi branio svoj dom.
...
Cuuuuj utekao...
Da sam mislio bjezati ne bih se tek 1995. skrasio na +30*C...
Pametni su to uradili na vrijeme.
PS I... ne mjesaj istocnu Hercegovinu sa sjeverozapadnom Bosnom.
Last edited by Fair Life on 26/02/2008 11:08, edited 1 time in total.
- fantom slobode
Mislim da pretjerujes sa ovim neutemeljeno, no sta ces, lako je bacati bombe po forumu.Ne znamo se, pa to ti je.Sto otvara razne neslucene mogucnosti.A vidis i da zalis sto ne utece prije.Zivi, gdje zivis i doprinesi, ako te uopste interesuje, ovoj Bosni kakvim korisnim komentarom, nemoj djecu da ubjedjujes u stvari koje se nece desiti.Malo ti je komentar na otvaranju teme jednostran.I nekako sugestivan.Fair Life wrote:Imas cudan obicaj da neutemeljeno dijelis kvalifikacije.fantom slobode wrote:Ma ni u kom slucaju, nego su mi poznate price slicnih iz npr.Istocne Hercegovine, pojela im propaganda mozak.I oni u Ruse i istocne susjede vjeruju, nekako su im svemoguci.Sto je onako van svake pameti.Mozda si i ti odsetao iz npr. Bilece.Svaka cast onima koji su nastavili da se bore i bore se jos.Nisu odbacili svoj rodni kraj.Ovo pricam o onima koji su uvijek tako mislili.A rekoh ti bas onako kako je, zar ne!Fair Life wrote: Da li se mi to znamo??
Cuuuuj utekao...
Da sam mislio bjezati ne bih se tek 1995. skrasio na +30*C...
Pametni su to uradili na vrijeme.
- Fair Life
Upravo to sto si napisao...fantom slobode wrote:Mislim da pretjerujes sa ovim neutemeljeno, no sta ces, lako je bacati bombe po forumu.Ne znamo se, pa to ti je.Sto otvara razne neslucene mogucnosti.
...
Ne znamo se ali ti to ne smeta da me bombardujes prljavom bombom.
Ne bih vise... Nadam se da ce drugi prepoznati.
- Fratris
Po ovom je valjda Toma Grobar Stojanovic a Ceda Jovanovic Nedic. Zar ne? Zar nisu i Albanci separatisti?1gorstak wrote:Ne moras se vjesati, niti zalovati, a ne moras ni sa mnom u eventualni oruzani obracun sa separatistima (bez obzira na to ko im pomagao). To je licni izbor pojedinca. Svako vrijeme ima svog Mladena Stojanovica i svog Milana Nedica. To se ne moze nauciti, ili si covjek ili nisi.Fratris wrote:Cuj, ledeci krv u zilama. Kao da cu se ja sutra objesiti ako se RS odcijepi.
- djulba
BOLI RUSE KLINAC ZA SRBIJU, SAMO IM GOVORE ONO ŠTO SRBI HOĆE DA ČUJU OD NJIH. A SVE ĆE OSTATI NA TOME. VEĆ SE NAGOVJEŠTAVA PRIZNAVANJE KOSOVA OD STRANE RUSIJE, A AKO GA NE PRIZNAJU SIGURNO NEĆE PRAVITI NIKAKVE PROBLEME, NEGO ĆE ŠUTITI. A ŠTO SE TIČE RS_a. TO JE ŠUPLJA PRIČA
- fantom slobode
Ma i ne moramo vise, ti ces svoje nastaviti, takav ti sklop misli u glavi.A rijeci se ne vade iz konteksta, trebao si sve boldirati.Utemeljeno je, znas i sam.Fair Life wrote:Upravo to sto si napisao...fantom slobode wrote:Mislim da pretjerujes sa ovim neutemeljeno, no sta ces, lako je bacati bombe po forumu.Ne znamo se, pa to ti je.Sto otvara razne neslucene mogucnosti.
...
A evo i da citiramo: "Internet diskusije ipak nisu pravi odraz stvarnosti – zaključuje Adi Hadžiarapović. On na kraju podsjeća da je internet medij pogodan za zloupotrebe od strane onih koji ne pronalaze drugo mjesto za liječenje sopstvenih frustracija."
RFE
-
Stari
Ja necu valahi & bilahi boldirati niti podebljavatifantom slobode wrote:Ma i ne moramo vise, ti ces svoje nastaviti, takav ti sklop misli u glavi.A rijeci se ne vade iz konteksta, trebao si sve boldirati.Utemeljeno je, znas i sam.Fair Life wrote:Upravo to sto si napisao...fantom slobode wrote:Mislim da pretjerujes sa ovim neutemeljeno, no sta ces, lako je bacati bombe po forumu.Ne znamo se, pa to ti je.Sto otvara razne neslucene mogucnosti.
...
A evo i da citiramo: "Internet diskusije ipak nisu pravi odraz stvarnosti – zaključuje Adi Hadžiarapović. On na kraju podsjeća da je internet medij pogodan za zloupotrebe od strane onih koji ne pronalaze drugo mjesto za liječenje sopstvenih frustracija."
RFE
-
rashid
A zasto se ti brines ako se odcjepi?Fair Life wrote:Treci post odozgo...pici wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47463
treba li 100 tema o ovoj gluposti raspravljati ili je dovoljna samo jedna
"Trla baba dlan,da joj prođe dan"
I... da li si kliknuo na tekst u prvom postu teme ??Fair Life wrote:Samo sam zelio ostaviti link za...
Bosnian Media Group
http://www.bosnianmediagroup.com/index.php
-
popajic
rashid wrote:A zasto se ti brines ako se odcjepi?Fair Life wrote:Treci post odozgo...pici wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47463
treba li 100 tema o ovoj gluposti raspravljati ili je dovoljna samo jedna
"Trla baba dlan,da joj prođe dan"
I... da li si kliknuo na tekst u prvom postu teme ??Fair Life wrote:Samo sam zelio ostaviti link za...
Bosnian Media Group
http://www.bosnianmediagroup.com/index.php
Predlazem da se ne brinemo!
Predlazem masovnu setnju ispred Holiday Inn-a kao one fine 1992 sa Alijom na celu.Da pokazemo da nam niko nista ne moze.
Predlazem "bas me briga"odnos prema RS-u,jer nam je puna kapa svega.
Predlazem da Haris potpise novi Dayton sa Rusima.I mirna Bosna.
Neka bude sta ce biti,sta mi tu mozemo!
-
rashid
Naravno!popajic wrote:rashid wrote:A zasto se ti brines ako se odcjepi?Fair Life wrote: Treci post odozgo...
I... da li si kliknuo na tekst u prvom postu teme ??
Predlazem da se ne brinemo!
Predlazem masovnu setnju ispred Holiday Inn-a kao one fine 1992 sa Alijom na celu.Da pokazemo da nam niko nista ne moze.
Predlazem "bas me briga"odnos prema RS-u,jer nam je puna kapa svega.
Predlazem da Haris potpise novi Dayton sa Rusima.I mirna Bosna.
Neka bude sta ce biti,sta mi tu mozemo!
-
Benighted
Fratris wrote:Cuj, ledeci krv u zilama. Kao da cu se ja sutra objesiti ako se RS odcijepi.
Mislim, stvarno, koliko nasa retorika iz dan u dan postaje slicna srpskoj, to je nevjerovatno.
RS ce sluziti (vec dugi niz godina sluzi) bosnjackim politicarima kao Kosovo Srbijanskim... za zbijanje redova oko necego sto su Bosnjaci davno izgubili...
-
bestseler
Ja svakakvih ljudi i misljenja ovdje !!!!!! Dobro je sto svi nismo isti i ne mislimo isto - to bi bilo JEDNOUMLJE.
BOSNA I HERCEGOVINA je bila, ima je i bice je, SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE.
BOSNA I HERCEGOVINA je DRZAVA i Bosnjaka i Srba i Hrvata i ostalih koji zive u njoj.
NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE ONIH KOJI TO NE ZELE. DA oni TO MOGU - UNISTILI BI JE ( ali na SRECU NE MOGU ).
Btw - sjecam se '93 kad su oko mene letile granate i meci od sijaca smrti i pam-ova a lijevo od mene Sejo i Zoran a desno Ivan i Ahmed .....Tad mi se ledila krv - sada je ovo "mala maca".
BOSNA I HERCEGOVINA je bila, ima je i bice je, SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE.
BOSNA I HERCEGOVINA je DRZAVA i Bosnjaka i Srba i Hrvata i ostalih koji zive u njoj.
NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE ONIH KOJI TO NE ZELE. DA oni TO MOGU - UNISTILI BI JE ( ali na SRECU NE MOGU ).
Btw - sjecam se '93 kad su oko mene letile granate i meci od sijaca smrti i pam-ova a lijevo od mene Sejo i Zoran a desno Ivan i Ahmed .....Tad mi se ledila krv - sada je ovo "mala maca".
- Maraschino
#44 Re: KOSOVO NEZAVISNO - REPUBLIKA SRPSKA U SRBIJI
vrlo sazetoartzy wrote:K0 rusima je8e m4ter?
X 2
- 1gorstak
Konkretan primjer zasto kazem da se nekog ne moze nauciti da bude covjek, neko to ili jeste ili nije. Covjek ce uvijek biti u stanju prepoznati dobro i zlo, ne treba tu neka mudrost.Fratris wrote:Po ovom je valjda Toma Grobar Stojanovic a Ceda Jovanovic Nedic. Zar ne? Zar nisu i Albanci separatisti?1gorstak wrote:Ne moras se vjesati, niti zalovati, a ne moras ni sa mnom u eventualni oruzani obracun sa separatistima (bez obzira na to ko im pomagao). To je licni izbor pojedinca. Svako vrijeme ima svog Mladena Stojanovica i svog Milana Nedica. To se ne moze nauciti, ili si covjek ili nisi.Fratris wrote:Cuj, ledeci krv u zilama. Kao da cu se ja sutra objesiti ako se RS odcijepi.
- suncokret13
popajic wrote:"Haris Silajdžić je, kako piše u saopćenju, odbio da Daytonski sporazum bude osnova za razgovore s obrazloženjem da je Dayton nastao na kršenju međunarodnog prava i svih civilizacijskih normi. "
Bice da je do mene,bas ne kontam! Jel to bjese onaj isti Haris sto je dane proveo sa Alijom u tom istom Daytonu? Galantno poklonise pola drzave agresoru u zamjenu za "mir".
Cuj,sporazum bio protiv svih civilizacijskih normi - a potpisujes ga!
Ispade da je mir bio samo time-out.
Sad valja izmisliti novi Dayton za RS.Opet potpisati mira radi i nakon 15 god baljezgati kako je sve bilo protivno medjunarodnom pravu.
Blago njemu s nama mutavim!!!
haris,lupeta vec 17 godina,kada se prihvati neke fraze,drzi se ko pijan plota.
jedan OD TVORACA i potpisnika Daytonskog sporazuma je ON !!!
nazalosnije je kada ga dio polupismeng PUKA citira ili kada ponavlja njegove izrecene fraze.
-
Benighted
Haris pokusava da se opere od onog Daytona prosipajuci frazetine i sta je postigao ?
Prvo je u Daytonu stvorio RS ;
Drugo je ispraznom frazologijom ucvrstio RS i doveo u pitanje ostanak RS-a u BiH
Trece - licemjernim vodjenjem reformi po stilu odbij prvi prijedlog... pa sve poslije njega... pa prihvati ono sto je 10 puta manje i nazovi to pobjedom!
Isto ko sto Srbi ne mogu shvatit da je Milosevic stvorio nezavisno kosovo ... tako Bosnjaci ne shvataju da su Haris i Alija stvorili RS...
Drugo je ispraznom frazologijom ucvrstio RS i doveo u pitanje ostanak RS-a u BiH
Trece - licemjernim vodjenjem reformi po stilu odbij prvi prijedlog... pa sve poslije njega... pa prihvati ono sto je 10 puta manje i nazovi to pobjedom!
Isto ko sto Srbi ne mogu shvatit da je Milosevic stvorio nezavisno kosovo ... tako Bosnjaci ne shvataju da su Haris i Alija stvorili RS...
- suncokret13
[quote="Benighted"]Haris pokusava da se opere od onog Daytona prosipajuci frazetine i sta je postigao ?
Isto ko sto Srbi ne mogu shvatit da je Milosevic stvorio nezavisno kosovo ... tako Bosnjaci ne shvataju da su Haris i Alija stvorili RS...[/quote]
Isto ko sto Srbi ne mogu shvatit da je Milosevic stvorio nezavisno kosovo ... tako Bosnjaci ne shvataju da su Haris i Alija stvorili RS...[/quote]
a sve u stilu:
''svi su krivi,samo ja nisam kriv''
pranje ruku i ''posipanje popelom po glavi''.
a sve u stilu:
''svi su krivi,samo ja nisam kriv''
pranje ruku i ''posipanje popelom po glavi''.
- Šapat
Ovo napisah u prethodnoj temi na slican kalup - pa da ponovim:
====
Ljudi moji...sve je ovo manje-vise suplja prica, jer realnost koja se odnosi na buducnost BiH ima samo dva moguca scenarija:
Scenario br. 1:
Klackamo se ovako kako se klackamo jos 10-20 godina, u ovom mulju gdje vecina naroda jednostavno ne shvata poentu ovakvog stanja. A to je cisto i puko ostajanje na vlasti kamarile koja je vodila i rat, a sada i mir (sto je smijesno), i to sa jendim jedinim ciljem - licnog bogacenja. Ni manje ni vise. A stanje ce biti ovakvo sve do onog momenta kada se zavrse sve privatizacije u drzavi, u sva tri entiteta (2 zvanicna i 1 nezvanicni), i kada vise ne bude nista za pljacku. Onog momenta kada se podijele svi infrastrukturni, energetski i ostali kolaci, dakle sva ekonomija drzave, tada cemo lagano preci u scenario br. 2. Naravno, nije nemoguce da se scenario br. 2 desi i ranije, jer dobar broj ljudi u cijeloj zemlji je vec nadosao na istinu koju napisah gore, medjutim ta kriticna masa koja bi konacno usla u drugi scenario jos ne postoji. Ali, lagano se stvara, i to je cinjenica.
Scenario br.2
Ovaj scenario ima 2 moguca dijela.
I dio:
Kriticna masa se stvorila, a cine je normalni ljudi ove drzave, iz sva 3 etnosa. Udruzuju se i krecu sa obaranjem vlastodrzaca koji su tu vec skoro dvije decenije. Drugim rijecima, dolazi do narodne revolucije koja ce prvenstveno biti izazvana nagomilanim socijalnim problemima. Da se nesto ovakvo vec pocelo desavati dovoljno je samo pogledati desavanja u Sarajevu gdje se gradjani samoinicijativno organizuju i krecu u proteste. "Tema" protesta je sigurnosna situacija, medjutim, ne budimo toliko usmjereni jer je ocito da se tu ne radi samo o tome. Ti ljudi koji protestuju su povecali svoj broj za 600% u samo 7 dana, pa su sa inicijalnih 500-600 protestanata dosli na 3.000 prosle subote. I, ja kazem da to treba podrzati svim silama jer, oni su uvod u bolji, I dio ovog scenarija br. 2.
II dio:
Ako ne dodje do smjene kompletne BH vlasti po prvom dijelu ovog scenarija, tada ulazimo u fazu gdje je II dio, koji je neuporedivo tegobniji od prvog, vrlo moguc i to iz prostog razloga sto se stanje kakvo je danas, (nacionalizam na nivou, mrznja medju narodima na nivou i maltene veca nego '93 ili '94, politicari na sve 3 strane to maximalno koriste za licne ciljeve, itd. itd), vise nece moci odrzati i konacno ce puknuti, ali u najgorem mogucem smislu. Sve pobrojano u zagradi, i jos puno vise od toga (osvete i sl.) ce pokuljati na povrsinu i dolazimo do tacke s koje nece biti povratka, a to je novi rat. I da se ne zavaravamo - novi rat bi sada, u ovakvoj konstelaciji odnosa snaga, bio kratak. Vrlo, vrlo kratak i, po meni, ne bi trajao duze od mjesec-dva. Gubitnici bi definitivno bili srbi i RS bi jednostavno nestala kao takva. Da se ne lazemo, ni hrvatska politika tihe asimilacije ne bi prosla puno bolje. Suludo je ocekivati da bi se opet ponovila '92 i '93 kada su i srbi i hrvati u BiH imali neogranicenu pomoc susjednih drzava. Danas je to poprilicno nemoguce i mislim da bi se sva ta pomoc svela na sporadicno ubacivanje ljudi i oruzja, sto, s obzirom na to koliko je danas oruzja u BiH na sve 3 strane, ne bi znacilo nista.
Ovaj scenario mi se nimalo ne svidja, ali mislim da svi mi moramo biti realni i sagledati stvari onakvima kakve jesu - nasilne demonstracije provode srednjoskolci i studenti, dakle od 17-18 pa do 24-25 godina (ovo je ista ona kategorija koja najvise ratovala i '92-'95), s njima se vrlo lako manipulise, lako ih se usmjerava, a kolicina neartikulisanog bijesa koja je u njima (ponajprije nacionalistickog, a koji oni i ne shvataju ponajbolje) je odlican detonator koji se moze aktivirati onog momenta kada vlastodrsci shvate da su im noge na foteljama popucale i popravke nema. Tada ce im jedini nacin za popravak fotelja biti - novi rat.
=====
====
Ljudi moji...sve je ovo manje-vise suplja prica, jer realnost koja se odnosi na buducnost BiH ima samo dva moguca scenarija:
Scenario br. 1:
Klackamo se ovako kako se klackamo jos 10-20 godina, u ovom mulju gdje vecina naroda jednostavno ne shvata poentu ovakvog stanja. A to je cisto i puko ostajanje na vlasti kamarile koja je vodila i rat, a sada i mir (sto je smijesno), i to sa jendim jedinim ciljem - licnog bogacenja. Ni manje ni vise. A stanje ce biti ovakvo sve do onog momenta kada se zavrse sve privatizacije u drzavi, u sva tri entiteta (2 zvanicna i 1 nezvanicni), i kada vise ne bude nista za pljacku. Onog momenta kada se podijele svi infrastrukturni, energetski i ostali kolaci, dakle sva ekonomija drzave, tada cemo lagano preci u scenario br. 2. Naravno, nije nemoguce da se scenario br. 2 desi i ranije, jer dobar broj ljudi u cijeloj zemlji je vec nadosao na istinu koju napisah gore, medjutim ta kriticna masa koja bi konacno usla u drugi scenario jos ne postoji. Ali, lagano se stvara, i to je cinjenica.
Scenario br.2
Ovaj scenario ima 2 moguca dijela.
I dio:
Kriticna masa se stvorila, a cine je normalni ljudi ove drzave, iz sva 3 etnosa. Udruzuju se i krecu sa obaranjem vlastodrzaca koji su tu vec skoro dvije decenije. Drugim rijecima, dolazi do narodne revolucije koja ce prvenstveno biti izazvana nagomilanim socijalnim problemima. Da se nesto ovakvo vec pocelo desavati dovoljno je samo pogledati desavanja u Sarajevu gdje se gradjani samoinicijativno organizuju i krecu u proteste. "Tema" protesta je sigurnosna situacija, medjutim, ne budimo toliko usmjereni jer je ocito da se tu ne radi samo o tome. Ti ljudi koji protestuju su povecali svoj broj za 600% u samo 7 dana, pa su sa inicijalnih 500-600 protestanata dosli na 3.000 prosle subote. I, ja kazem da to treba podrzati svim silama jer, oni su uvod u bolji, I dio ovog scenarija br. 2.
II dio:
Ako ne dodje do smjene kompletne BH vlasti po prvom dijelu ovog scenarija, tada ulazimo u fazu gdje je II dio, koji je neuporedivo tegobniji od prvog, vrlo moguc i to iz prostog razloga sto se stanje kakvo je danas, (nacionalizam na nivou, mrznja medju narodima na nivou i maltene veca nego '93 ili '94, politicari na sve 3 strane to maximalno koriste za licne ciljeve, itd. itd), vise nece moci odrzati i konacno ce puknuti, ali u najgorem mogucem smislu. Sve pobrojano u zagradi, i jos puno vise od toga (osvete i sl.) ce pokuljati na povrsinu i dolazimo do tacke s koje nece biti povratka, a to je novi rat. I da se ne zavaravamo - novi rat bi sada, u ovakvoj konstelaciji odnosa snaga, bio kratak. Vrlo, vrlo kratak i, po meni, ne bi trajao duze od mjesec-dva. Gubitnici bi definitivno bili srbi i RS bi jednostavno nestala kao takva. Da se ne lazemo, ni hrvatska politika tihe asimilacije ne bi prosla puno bolje. Suludo je ocekivati da bi se opet ponovila '92 i '93 kada su i srbi i hrvati u BiH imali neogranicenu pomoc susjednih drzava. Danas je to poprilicno nemoguce i mislim da bi se sva ta pomoc svela na sporadicno ubacivanje ljudi i oruzja, sto, s obzirom na to koliko je danas oruzja u BiH na sve 3 strane, ne bi znacilo nista.
Ovaj scenario mi se nimalo ne svidja, ali mislim da svi mi moramo biti realni i sagledati stvari onakvima kakve jesu - nasilne demonstracije provode srednjoskolci i studenti, dakle od 17-18 pa do 24-25 godina (ovo je ista ona kategorija koja najvise ratovala i '92-'95), s njima se vrlo lako manipulise, lako ih se usmjerava, a kolicina neartikulisanog bijesa koja je u njima (ponajprije nacionalistickog, a koji oni i ne shvataju ponajbolje) je odlican detonator koji se moze aktivirati onog momenta kada vlastodrsci shvate da su im noge na foteljama popucale i popravke nema. Tada ce im jedini nacin za popravak fotelja biti - novi rat.
=====
- 1gorstak
To sto je jedan narod u odredjenom dijelu BiH brojniji od drugog ili treceg ne znaci da taj dio BiH pripada tom narodu. To bolesni umovi mogu tako predstavljati, ali mene njihova tumacenja ne obavezuju na bilo sta. Protiv takvih sam ratovao.Benighted wrote:Fratris wrote:Cuj, ledeci krv u zilama. Kao da cu se ja sutra objesiti ako se RS odcijepi.
Mislim, stvarno, koliko nasa retorika iz dan u dan postaje slicna srpskoj, to je nevjerovatno.![]()
RS ce sluziti (vec dugi niz godina sluzi) bosnjackim politicarima kao Kosovo Srbijanskim... za zbijanje redova oko necego sto su Bosnjaci davno izgubili...