Nije ,ali da vidis nasmijana lica sticenika Doma Pazaric,sve bi ti se samo kazalo.....madner wrote:Nisam, niti cu ikad napast ljude koji idu u Pazaric. Samo vidim da se polazi od potpuno pogresnih predpostavki. Za mene to granici sa prevarom.bucika wrote: Po tebi,ljudi koji idu u Pazaric su blesavi,a po meni,izuzetno humani,dosta vise da se svi brinu samo o SOS selu-ta djeca zive bolje nego da im je TAjo babo,treba brinuti i o drugim segmentima.
Sta ti ovo kaze:
"Nismo na budzetu."
za razliku od ovog
"Nismo na trezorskom poslovanju, ali primamo svaki mjesec od kantona novac kojim sami raspolazemo."
Ali to nije tema ove emisije.
Djeci ne treba bazen !
-
bucika
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Kakva nam je situacija, prije ce djetetu pomoci kung fu van kuce nego molitva...zemljotres wrote:nemojte mi na vreonauk dirat', kakvi ste vi bi kung fu u vrtiće
Madneru, kad si mi tako pametan, hajd sad fino napravi racunicu koliko djece, koliki bazen, koliki trosak, sta je sa ostalim bazenima, kapacitete, ponuda potraznja
PS Pocnes li opet pricati o budzetu, majke mi cu te sa zemljom sastavit! I pitaj boska jesam li ozbiljna il prijetim na suho
- madner
I da dodam sta je problem sa prijedlogom.
Dakle ide na budzet. Kao i druge firme koje predstavljaju epitomet usluznosti, efikasnosti i servisa gradana. Kao recimo ZOI 84.
I naravno nece se zaposljavati rodbina (sto je neviden fenomen ovdje) te ce sa nastojati da bazen ponudi sadrzaje kako bi bio sto posjeceniji.
Dakle ide na budzet. Kao i druge firme koje predstavljaju epitomet usluznosti, efikasnosti i servisa gradana. Kao recimo ZOI 84.
I naravno nece se zaposljavati rodbina (sto je neviden fenomen ovdje) te ce sa nastojati da bazen ponudi sadrzaje kako bi bio sto posjeceniji.
Last edited by madner on 26/02/2008 10:59, edited 1 time in total.
-
zemljotres
Mi smo zemlja u tranziciji, uz to TEK izašla iz rata... pardon, nemilog događaja... treba imat' razumjevanja i to....mIRCerka wrote:Kakva nam je situacija, prije ce djetetu pomoci kung fu van kuce nego molitva...zemljotres wrote:nemojte mi na vreonauk dirat', kakvi ste vi bi kung fu u vrtiće
- madner
Odokativno, oko 500 000 godisnje za odrzavanje. Ali bar ce neko Tajin nac fin posao.mIRCerka wrote:Kakva nam je situacija, prije ce djetetu pomoci kung fu van kuce nego molitva...zemljotres wrote:nemojte mi na vreonauk dirat', kakvi ste vi bi kung fu u vrtiće
Madneru, kad si mi tako pametan, hajd sad fino napravi racunicu koliko djece, koliki bazen, koliki trosak, sta je sa ostalim bazenima, kapacitete, ponuda potraznjapa da skontamo da prvo pomognemo Nazoru pa onda dalje.
PS Pocnes li opet pricati o budzetu, majke mi cu te sa zemljom sastavit! I pitaj boska jesam li ozbiljna il prijetim na suho
- madner
A moj prijedlog je da Kanton/Grad/Opcina sklopi ugovor pod kojim bi djeca mogla dobiti mjesecne karte po povoljnijim cijenama u terminima do 15h.
Bazenima dobra da im neko dode, djeci dobro. Meni opet lošije jer ode lova iz mog šlajpeka, ali bar se nece uposliti rodbina.
Bazenima dobra da im neko dode, djeci dobro. Meni opet lošije jer ode lova iz mog šlajpeka, ali bar se nece uposliti rodbina.
-
pita_zeljanica
Jesam se sada izofirala?mIRCerka wrote:pita_zeljanica wrote:Koga vi konstantno nazivate "Tajo"..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odo off, oblishe me suze
-
zemljotres
Deda mrazapita_zeljanica wrote:Koga vi konstantno nazivate "Tajo"..?
- madner
Ma to je jedna neupitna moralna velicina ovog kantona. Covjek koji je svojim marljivim radom stvorio sve, rijesio sam problem kriminala, odbranio poziciju od rulje te usput unjeo nadu svima koji nemaju posebna znanja i vjestina da mogu imati svjetlu buducnost.pita_zeljanica wrote:Koga vi konstantno nazivate "Tajo"..?
Tajo, covjek koji hoda po vodi.
-
popajic
uvjek dobar gost wrote:Samo mali otklon.. procjenjuje se da oko 60% populacije u gradu Sarajevu ne zna plivati......
To samo kad se o vodi radi.
Kad se radi o :poskupljenjima,skolovanju,zaposljavanju,politiziranju,trpljenju ,maloljetnoj(a bogami jos vise punoljetnoj)delikvenciji...ah,tu postizemo sve rekorde u plivanju.
Nema boljih plivaca od BH gradjana !!