ZBIRKA LAZI I MULJAZA BAKIRA HADZIOMEROVICA...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

miop

Post by miop »

Auuu Bucika, pa ne smijes tako forumasima lijepit' dijagnoze

Osim ako nisi doktor(ica) :)
bucika

Post by bucika »

Slabo pratis emisiju. A i SDP nije na vlasti, tako da i nemaju bas velike mogucnosti pljackanja drzave.

Stata sto nije,ali doci ce,ako bog da.
Miki123

Post by Miki123 »

StarScream, kaže se htio, a ne htjeo :shock:
Kaže se čovjek, a ne čovijek :(

Kako da te ozbiljno shvatimo, kad ne znaš pravopis :D
bucika

Post by bucika »

Miki123 wrote:StarScream, kaže se htio, a ne htjeo :shock:
Kaže se čovjek, a ne čovijek :(

Kako da te ozbiljno shvatimo, kad ne znaš pravopis :D
Za pravopis stalno hocu da mu kazem,ali bojim se odmah da cete mene naruziti,jer mi sve kod njega smeta.
sulesavic

Post by sulesavic »

sekspir wrote:Red bi bilo da u nastavku,osim sto nabrajas kako Bakir ne treba da radi,napises kako bi trebalo da radi.Jasno,u interesu javnosti.Onda bi tvoj post imao smisla za siroko razglabanje,kako je nama,dokonim forumasima,svojstveno.Pa bujrum.
Nepravedno zapostavljena poruka i primjenjiva, priznati moram, gdje god zatreba...
klixober

Post by klixober »

@StarScream
S kojeg se ti otocja javljas?
accent

Post by accent »

Bea_Trix wrote:dude, get a life.

potpisujem
jarane idi psihijatru nije ti dobro cim se sa ovakvim glupostima zamaras
haloooo to je medij ko bilo kojem mediju 100% vjeruje taj je bolestan
ali vise vjerujem bakiru nego hadzifejzu ili radoncicu
DNZ

Post by DNZ »

nema čovjek sto napisati pozitivno o aliji a autonomasi nisu nikakvi saučesnici četnika nego su željeli sami da odlučuju o sebi i svom životu a ne neka budala iz sarajeva koja je samo gledala kako da se domogne tad najveće firme u bosni i hercegovini velikokladuskog agrokomerca.a sto se tiče komandira i generala ko nije bio na području usk kantona nek ne pravi nikakve zaključke jesu li krivi ili ne,iso kao sto ja neznam sto se točno zbivalo u sarajevu za vrijeme rata tako ni vi neznate sto se zbivalo u usk kantonu i kome je sad ljepo u ovoj državi,vidim "svi radite".
al glavno je da ste vi veliki muslimani ili veliki srbi ili hrvati.pa tako kad neko kaže na izborima oni nama žele zlo a vi svi trčite za njim ko guske u maglu
JKG

Post by JKG »

Ja se toplo nadam da ovaj StarScream, fakat, zivi na nekom od najudaljenijih otocja. Tako bih, mozda, i mogla donekle shvatiti njegove post-ove i neupucenost. Mozda je stvarno neinformiran, ne samo na ovu temu, nego generalno govoreci.
StarScream

Post by StarScream »

@DNZ, jedna mrlja na odijelu se da lako oprati, ali ako ti je cijelo odijelo prljavo onda se tesko ili nikako moze oprati. Tvoj babo je o sebi sve rekao kad je svojim krajesnicima zabio noz u ledja.

Takodje, vidim da su se mnogi forumasi na ovoj temi bas potrudili da "argumentovano" pobiju moje pisanje. Sve sto su napisali je bilo "vezano" za temu i sve na "mjestu", nista druge sem toga... :roll: :-)
madner

Post by madner »

A sta ce ti ko pobijat teze kad ih nisi podkrijepio.

Probaj ti pobiti ovu tezu: Nebo je šlj bolje.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

StarScream wrote:Takodje, vidim da su se mnogi forumasi na ovoj temi bas potrudili da "argumentovano" pobiju moje pisanje. Sve sto su napisali je bilo "vezano" za temu i sve na "mjestu", nista druge sem toga... :roll: :-)
Nema svrhe od rasprave kad periodicno navracaju likovi tvojih razmisljanja, prva dva puta je mozda i bilo zanimljivo raspravljati, kasnije postaje dosadno prepucavanje po stranackoj osnovi. A i da ti argumentujemo, ko da bi to promjenilo tvoje misljenje.

EDIT: Doduse, sad idu opstinski izbori, mozda ove godine Ibrica Dirkica & klo(v)novi smisle neke nove afere :D
JKG

Post by JKG »

StarScream wrote:@DNZ, jedna mrlja na odijelu se da lako oprati, ali ako ti je cijelo odijelo prljavo onda se tesko ili nikako moze oprati. Tvoj babo je o sebi sve rekao kad je svojim krajesnicima zabio noz u ledja.

Takodje, vidim da su se mnogi forumasi na ovoj temi bas potrudili da "argumentovano" pobiju moje pisanje. Sve sto su napisali je bilo "vezano" za temu i sve na "mjestu", nista druge sem toga... :roll: :-)
Cemu pobijati tvoje pisanje?
napisao si sto si htio i sta sada? Raspravljati sa Tobom.
Pa je li Ti stvarno mislis da je nama Bakir i njegova emisija prioritet u zivotu?
Posebno je gubljenje vremena raspravljati se sa nekim ko je tako iskljuciv...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

StarScream wrote:Takodje, vidim da su se mnogi forumasi na ovoj temi bas potrudili da "argumentovano" pobiju moje pisanje. Sve sto su napisali je bilo "vezano" za temu i sve na "mjestu", nista druge sem toga... :roll: :-)
Kako te samo nije stid, uzimas pare poreskih obveznika i umjesto da radis ti siris dezinformacije po netu!
accent

Post by accent »

igleda je vrisak otiso u banovice
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Falcon wrote:Helem nejse, SDP mozda nije na vlasti ali drugovi iznadju nacine da omaste brkove :D ne brinem se ja za njih

Akobogda, drugovi ce naci nacina da kupe cijeli grad :D sada je to u modi :D
shuriken

Post by shuriken »

StarScream wrote:13. Do prije nekog vremena Milirad Dodik je bio borac protiv kriminala i reformista. Naravno, to je ono vrijeme dok je bio u talu sa Zlatkom. Onoga momenta kada je drug Mico nogirao Zlaju, Dodik automatski postaje kriminalac i kabadahija. Sta ti je reci Bakirova profesionalnost... :-)
ja mislim da su aktivisti stranke zabih
posljednji koji trebaju prigovarati nekom za suradnju sa Dodikom
osim toga govorimo o dva Dodika
Dodik dr.Jekill i Dodik Mr.Hyde
skontajte sami ko je s kim suradjivao
mIRCerka

Post by mIRCerka »

emir101 wrote:Oho!

A mozemo li znati kod kojeg Silajdzica je radio?
Ma pusti, samo dokazah da mogu i drugi kakiti neargumentovano kao on :D
To bi bilo ravno da kritikujem film koji nisam gledala...
in33sa

Post by in33sa »

Helem, najveci problemi ove drzave su SDP i Bakir Hadziomerovic.

I rulja, da ne zaboravim.
Faust

Post by Faust »

in33sa wrote:Helem, najveci problemi ove drzave su SDP i Bakir Hadziomerovic.

i rulja, da... 8-)
Maystor

Post by Maystor »

Malo zakasnih da se ukljucim u ovu "raspravu"; htjedoh nesto reci ovom smijesnom StarScreamu, ali posto ste ga vec pocastili komentarima kakve je i zasluzio, da ne ponavljam materiju. Medjutim, impresivnna je brzina kojom covjek valja gluposti, jer za manje od tri sedmice koliko je na nasem forumu uspio je izvaliti enormnu kolicinu budalastina.
b@tto

Post by b@tto »

in33sa wrote:Helem, najveci problemi ove drzave su SDP i Bakir Hadziomerovic.

tačno tako,ništa dodik,ništa silajdžić,ništa što su karadžić i mladić na slobodi,ništa što srbijanski miloševićevi i koštunicini tajkuni ulaze u f bih preko avaza da zauzmu elektroprivredu,
sve bi bilo potaman da nema sdp i 60 minuta
Rottweiler

Post by Rottweiler »

DNZ wrote:nema čovjek sto napisati pozitivno o aliji a autonomasi nisu nikakvi saučesnici četnika nego su željeli sami da odlučuju o sebi i svom životu a ne neka budala iz sarajeva koja je samo gledala kako da se domogne tad najveće firme u bosni i hercegovini velikokladuskog agrokomerca.a sto se tiče komandira i generala ko nije bio na području usk kantona nek ne pravi nikakve zaključke jesu li krivi ili ne,iso kao sto ja neznam sto se točno zbivalo u sarajevu za vrijeme rata tako ni vi neznate sto se zbivalo u usk kantonu i kome je sad ljepo u ovoj državi,vidim "svi radite".
al glavno je da ste vi veliki muslimani ili veliki srbi ili hrvati.pa tako kad neko kaže na izborima oni nama žele zlo a vi svi trčite za njim ko guske u maglu
dje si babin, e samo ste nam vi nedostajali na ovoj temi, jebo bakira i 60 minuta i senada i CD, vi ste glavni.
Cuj nije imo sta lijepo reci za Aliju, eto trebo je malo o Babi i njegovom djelu. Ja bih tebi i tvojim istomisljenicimna preporucio da glasate za SNSD, mozda vam cika Dodo dozvoli referendum pa se otcijepite, al u Q'rcu.
Nadam se da se javljas iz USA ili Kanade, jer nam izdajnici i njihova politika nisu potrebni. Gadi mi se svaka pomisao na vas, pa necu dalje da pisem da nebi zbog budala popusio ban.
district-beg

Post by district-beg »

e nek se neko sjetio protiv ovog tipa nesto da kaze...ali care, nije ti ovo mjesto, ubice te :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

district-beg wrote:e nek se neko sjetio protiv ovog tipa nesto da kaze...ali care, nije ti ovo mjesto, ubice te :D
:evil:
Post Reply