To je po meni najbolja emisija o automobilima, oni nemaju respekta prema nikome!
Gledo sam nedavno test Mercedes Mclaren i stvarno sam se ismijo, ali ljudi su upravu!
AUTOMOBILI RENAULT NAJSIGURNIJI NA SVIJETU
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Dino11
Sta ocijenjuju sa zvjezdicamz neznam,ali iz svog osobnog iskustva znam da pored mekanih limova sigurna su.U proteklih godinu i po imao sam cak tri sudara sa reno 19 i niti u jednom nije doslo do povrede putnika niti loma kabine.Zadnji sudar je bio direktan i to po snijegu gdje nije bilo kocenja.Od siline udara popucali su nosaci motora a od rotiranja drugog vozila unistana su mi oboja vrata sa strane vozaca.Cak ni tad nije doslo do deformacije unutar kabine i niko od saputnika nije bio povrijedjen a bilo nas je troje.Toliko o sigurnosti renoa.
-
vodolija_33
Kao što si mogao da vidiš, nikoga ne štede. Ako je auto u redu onda to i kažu a ako nije, jao proizvođaču. Neku noć su testirali Rols Royce i kada se auto zaustavio, veli voditelj: "a sada ćemo vam predstaviti novu OPEL Omegu, FORD Fussion i TOYOTU Avensis! " i doguraše tri kartonske kutije na točkovima od plastike.nineac wrote:To je po meni najbolja emisija o automobilima, oni nemaju respekta prema nikome!
Gledo sam nedavno test Mercedes Mclaren i stvarno sam se ismijo, ali ljudi su upravu!