Golf 5 1.9 TDI Trendline??

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Ih boga ti.Još kad nam naprave koridor.Ima da furamo......
ado-šampion

Post by ado-šampion »

Frutek wrote:Najbolja ti je strana tog auta pouzdan i elastičan TDI, malo troši, dobro vuče, mada bih savjetovao odma chip tuning. Dalje, auto odlično drži cijenu, vozaćeš ga 2 godine i prodat za par hiljada niže od plaćenog iznosa.
Chip tuning na TURBO mašinu, koja je i u normalnim uslovima osjetljiva?! Jesi li ozbiljan?

Zembo, grohotom se smijem za "mehaniku i tehniku više srednje klase". :lol: Izvini, ali fakat je smiješno. Focus je imao tu mehaniku više srednje klase (multilink zadnja osovina) još 97.
Frutek

Post by Frutek »

ado-šampion wrote:
Frutek wrote:Najbolja ti je strana tog auta pouzdan i elastičan TDI, malo troši, dobro vuče, mada bih savjetovao odma chip tuning. Dalje, auto odlično drži cijenu, vozaćeš ga 2 godine i prodat za par hiljada niže od plaćenog iznosa.
Chip tuning na TURBO mašinu, koja je i u normalnim uslovima osjetljiva?! Jesi li ozbiljan?
Pa ja na sta ce drugo osim na turbo masinu, najvise i isplati kod TDI-a, nece valjda na atmosferca stavljat. Znam puno ljudi koji nema sta nisu radili pored chipa, pa vozaju vec po 2,3 godine bez ikakvih problema, da ti ne govorim sto isti TDI-i uzimaju i jace benzince bez problema...Uostalom, ja sam eto presao skoro 30.000 km sa chip tuningom, nikad nikakvih problema, 1.9 TDI je u pitanju...
Post Reply