Karta novog Balkana
-
feral.tribune
Da je kako Bosnu pripojiti da se perec podeblja a bosanske muslimane poslati u prapostojbinu , Iran .osa wrote:jezik pregrizo.guest916 wrote:Pa, zar nece Bosnjaci i Hrvati u istu drzavu? Na ovoj karti kao da nije tako.
-
artzy
Tacno, vratiti nase Bosansko primorje matici.colt wrote:@feral
Hrvati su Iranci a ne mi.
Treba vas poslati odakle ste dosli, a Bosni pripojiti ono sto je bilo nase.Dio C.Gore, Malo vise Jadrana i tako to.Ha sta mllsis
OSim toga perec je vise okrugao...
-
feral.tribune
Pored Irana sam ti stavio ovu zutu zvrcku ali ti nisi shvatio ......nema vezecolt wrote:@feral
Hrvati su Iranci a ne mi.
Treba vas poslati odakle ste dosli, a Bosni pripojiti ono sto je bilo nase.Dio C.Gore, Malo vise Jadrana i tako to.Ha sta mllsis
- Hantraga
#31 Re: Karta novog Balkana
Gledajuci ovu kartu, vrlo je bitno da se u sljedecem ratu koncentrisemo na Jajce, tako da povezemo zapadnu Bosnu sa centralom, preko Petrovca i Kljuca...burekodsira wrote:gledaj nas![]()
Na drugoj strani imamo koridor do Gorazda, koja je nasa naj isturenija tacka na istoku, odatle moramo da se povezemo sa Sandjakom, preko Luke i Metaljke do Pljevlje....
I onda ce nam Bosna biti od Bihaca do Novog Pazara...
NAs i Sandjakloija 2 miliona...
-
homobalkanikus
uh kako lahko planiras sljedeci rat, i to iz sent luisa......spojimo sent luis, nju jork...okean cjeli pa sve do tokija....