Jos jedna sramota Zelje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
Evo kako to rijesava evropa, pa bi keljo mogao da se ugleda nan njih:
ČELNIŠTVO albanskog nogometnog prvoligaša Partizanija iz Tirane dalo je otkaz sedmorici svojih igrača, dok je trener Sulejman Mema podnio ostavku nakon domaćeg 13 poraza od izraelskog Hapoela Bnei Sachnina i ispadanja u pretkolu Kupa UEFA prošloga tjedna.
Također, od Albanskog nogometnog saveza traže kako se svoj sedmorici ne izda nova licenca s kojom bi mogli nastupati za neki drugi klub.
ČELNIŠTVO albanskog nogometnog prvoligaša Partizanija iz Tirane dalo je otkaz sedmorici svojih igrača, dok je trener Sulejman Mema podnio ostavku nakon domaćeg 13 poraza od izraelskog Hapoela Bnei Sachnina i ispadanja u pretkolu Kupa UEFA prošloga tjedna.
Također, od Albanskog nogometnog saveza traže kako se svoj sedmorici ne izda nova licenca s kojom bi mogli nastupati za neki drugi klub.
-
maraDONa
Jelaski_Jalijas wrote:Neke se stvari nemogu kupiti novcem za sve ostalo tu Jirzi Plisek!!!auf wrote:Banjalucki cevapi 4 KM
Limenka Seven Up 3 KM
Karta za utakmicu 10 km
Gledati kako placu: N E P R O C J E NJ I V O![]()
PS. jeste li primjetili da horns odjednom nije zainteresovan za fudbal
-
maraDONa
mudro zboris, stocharu. jest, fudbal nam je u qurtzu, ali znas u cemu je razlika izmedju zelje i ostalih
mi (pitari) smo svesni svoje nemoci i zanmo da nam je mjesto daleko od vrhunskog evropskog fudbala dok se zeljovci i danas loze kako su evropski tim (iz visine svoje arogancije i ne vide koliko su jadni, ako govorimo o evrompskom nivou)
helem, super mi je dosla ova blamaza u bugarskoj (nepresusna inspiracija za zahebavanje nakostrijesenih manijaka)
nadam se, iskreno, da cete i vi izvuci neku poruku
mi (pitari) smo svesni svoje nemoci i zanmo da nam je mjesto daleko od vrhunskog evropskog fudbala dok se zeljovci i danas loze kako su evropski tim (iz visine svoje arogancije i ne vide koliko su jadni, ako govorimo o evrompskom nivou)
helem, super mi je dosla ova blamaza u bugarskoj (nepresusna inspiracija za zahebavanje nakostrijesenih manijaka)
nadam se, iskreno, da cete i vi izvuci neku poruku
- Kaiser
Izvini, stochar, ali nemoj sad Zeljino provaljivanje po Bugarskoj opravdavati krizom bh nogometa. Taj ti argument nikako nije dobar. I drugi su bh klubovi igrali po nekim prekvalifikacijama, pa nikad nijedan nije ponizen sa 7:0. Osim pitara koji su isto tako popili pribliznih 5:0 od Besiktasa, ali oni su barem od Besiktasa, a ne od nekih ebenih Bugara. Dakle, niko Zelji nije kriv do oni sami sebi. Uvalili su se, sad nek plivaju u govnima. Ostavi ti druge klubove na miru. Vremenom, kad se oni budu prosipali kao Zelji onda cemo pricati viceve na njihoh racun.stochar wrote:Koji mahalasi, samo komsiji nek crkne krava! Hebem ga ja, da imate imalo pameti bilo bi vam jasno da ovo nije samo kriza Zelje, vec kriza citave nase nazovi premijer lige! Fakate serete! Pogledajte danasnje novine pa cete vidjeti da je i Njanjajevo u qrcu, u Leotaru je kriza, Brotnjo je na dnu prve lige, Sloboda u raspadu... A ako cemo vasom logikom, kako ste ono vi igrali u drugom pretkolu? De ne serite i dajte da se raja ujedini i hebe mater svima, od NS-a pa nanize i bojkotuje sve tekme dok nam igraci ne nauce igrati i ne pocnu pokazivati nogomet/fudbal a ne gvosh, sto sada uglavnom gledamo na terenima. A, sto me isprovocirase, casti mi...
Dotada...
Sedam alejkum
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#33 Re: Jos jedna sramota Zelje
Pogotovo se ti javi. Da si navijac Zelje zavukao bi se u misju rupu, a ne bi otvarao teme na taj racun da se govnari sprdaju s nama. Zato zacepi gubicu kad izgovaras sveto ime i promisli malo.violentjack wrote:Zeljo-Borac 1''2
U PM OVE BALERINE TREBA PRODATI..BRUKAJU NAM KLUB..IZGUBISMO OD BORCA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Zeljino provaljivanje" u gostima, manje je od onoga pitarskog kod kuce protiv Besiktasa. Je l' treba da vas ja podsjecam koliki je bio rezultat?
Uostalom, jedan udbaski klub ima i sam svojih problema, ne vidim razloga da se bakcete sa drugima
-
elviss83
kada se vi bakcete nama zasto mi ne bi vama komsijama mogli malo pomoci imamo iskustva
zapravo malo manje nego sto vama treba 5 od besiktasa a vi 7 od nekog litexa a jooooooooj ne bi vam bio u kozi nego poslusajte moj savjet demolirajte grbavicu postavili su vam stolice u krivo i to 7 po 7 stolica vasi vas provociraju 
- horns&drums
Neki Litex ima tri reprezentativca, dok Zeljo nema ni jednog. Protiv nekog Litexa smo igrali kod kuce 1-2, dok ste vi igrali isto kod kuce puno "bolje". Inace, jeste li vi uopce kod kuce ili ste podstanari?Kad idete za Vogoscu?
Nama je dovoljno da vas za derbi demoliramo. A vi pustite da vam navijace tuku seljacine iz Lukavice.
A sad uzmi lijepo statistiku pa vidi koliko ste to puta bili superiorniji. Bando udbaska, da vam nije udbe nebi ni postojali.
p.s. vratite se na staro ime - Torpedo
Nama je dovoljno da vas za derbi demoliramo. A vi pustite da vam navijace tuku seljacine iz Lukavice.
A sad uzmi lijepo statistiku pa vidi koliko ste to puta bili superiorniji. Bando udbaska, da vam nije udbe nebi ni postojali.
p.s. vratite se na staro ime - Torpedo
-
kame
Hornse, vi ste ipak izgubili blago receno od jenog nizerazrednog bugarskog kluba. Kluba koji u svojim redovima ima trecerazredne brazilce i marokance.
A mi, mi smo izgubili od kluba u kom su igrali reprezentativci treceplasirane reprezentacije sa svjetskog prvenstva.
Ali vi, manijaci, bjezite od istine!
Od istine, da smo mi dole odigrali 2 : 2. Sa najmanje desete puta jacim klubom od Liteksa. I isto toliko puta jacim budzetom.
A mi, mi smo izgubili od kluba u kom su igrali reprezentativci treceplasirane reprezentacije sa svjetskog prvenstva.
Ali vi, manijaci, bjezite od istine!
Od istine, da smo mi dole odigrali 2 : 2. Sa najmanje desete puta jacim klubom od Liteksa. I isto toliko puta jacim budzetom.
-
elviss83
kad smo banda i udbase kad nemamo svog stadiona de mi reci mame ti sto se lozite tolko na nas????? kolko je manijaka u sarajevu kolko hordi???
idi na grbavicu i broj stolice 7 po 7 u redu
statistika je na vasoj strani u ovoj fildjan premijer ligi odakle i modrica moze u kup uefa malo statistiku procitaj do rata pasa moj
videoton i litex

idi na grbavicu i broj stolice 7 po 7 u redu
statistika je na vasoj strani u ovoj fildjan premijer ligi odakle i modrica moze u kup uefa malo statistiku procitaj do rata pasa moj
videoton i litex
- Kaiser
Stari, ne pretjeruje se, vjeruj mi.
U svemu je najjadnije to sto kad Zeljo ovako najebe od nekih anonimusa, onda je to kriza bh fudbala, a da su kojim slucajem prosli ove amatere, onda bi to bio vrhunski uspjeh Zelje! E pa treba sad snositi posljedice. I trpiti sve moguce i nemoguce kritike.

U svemu je najjadnije to sto kad Zeljo ovako najebe od nekih anonimusa, onda je to kriza bh fudbala, a da su kojim slucajem prosli ove amatere, onda bi to bio vrhunski uspjeh Zelje! E pa treba sad snositi posljedice. I trpiti sve moguce i nemoguce kritike.
- horns&drums
Saturday, 05 June 2004

Pa srecno

Pa srecno
- horns&drums
Jest po niihovoj "statistici". Nisam kuci pa ti ne mogu tocno reci, no ne uzdaj se u Udarnik i Slobodu.
p.s. 6 Zeljinih prvotimaca je moralo po naredbi vlasti preci u Sarajevo
p.s. 6 Zeljinih prvotimaca je moralo po naredbi vlasti preci u Sarajevo
- horns&drums
Zato vam je Zuban karao staru jednom ali tako jako da ste proplakali (od srece ili sto boli, to mi reci).elviss83 wrote:eno mene na zapadu ebem majku manijacima sa juga al ovu smo vas utakmicu nadigraliiiiiiiiiiiii ko litex hahahah ma niko litex zapravo ne moze dostici![]()
pet komadaaaaaaaa pet komadaaaaaaaaaa upsss sori seeedam komadaaaa sedaaaaam komadaaaaa
p.s. Alen Avdic je najbolje prosao
- horns&drums
Jebi ga, i Josip Domorodski je govorio tocno. No hvala Bogu, nikada bre. A vi se i dalje lizite s Djajicem i Zvezdom, klubom pobratimom, jebo vas on po sred usta.elviss83 wrote:horns tocno ili tacno hahahahha idi ubij se et ko za zelju navija horns jel ti kuca mozda u citluku ili sirokom ????'
I pitanje za tebe: Kad ce korida i hoce li i Dino Merlin opet nastupiti?
- horns&drums
Ne treba mi ulaznica, uvesce me jedan jaran pitar jer je on jedan od takmicara