Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebali mi malo pustiti da se 'otkiseli' ovaj topic..čisto da vidimo kakav je interes..pa ćemo onda birati te funkcije
Dajte u međuvremenu nekih prijedloga..ovo mora da bude interakcija..da frcaju ideje na sve strane..ako ćemo da ovo proradi
Potrebna nam je koalicija voljnih..bez toga ništa majke mi
Ako je ferceralo Bushu može vala i nama
Nego odoh ja sad na spavanje..jer je 3:00 okruglo..pa se vidimo sutra, nadam se sa konkretnim prijedlozima
morti wrote:evo mog prijedloga...
imam amadman... ...
dakle,recimo da se ovo ostvari...e sad,recimo da nas u početku ima 50(lupetam) i putem neta ili nečeg drugog objavljujemo postojanje organizacije...zadatak nam je da budimo u mladim ljudima pobunu,da im pokažemo da se moraju "pobuniti" ukoliko ih je država oštetila,organizujemo mirne demonstracije,jednostavno mladi revolucionari...u redu...recimo da je prošla godina i sad nas ima 5.000(sve mladi ljudi,željni promjene...),a podržava nas većina mladog svijeta u sarajevu i šire i šire i šire...dok ne postanemo toliko mnogobrojni da vlast možemo silom zbacit(al ako budu dobri nećemo),tj. "demokratski im razvalit skupštinu"...
Ja bih bio SIPA Man + Soul and još neka talentirana agentica da odmah agitiramo sva dnevna i sedmična izdanja da pretisnu vi obrazovaniji čitajte pritisnu medijski prostor a mi neobrazovani pretisnućemo one koji su puni straha za sebe - rano je a kao da je kasno .
Ahmed.ibn.Fahalan wrote:Potrebna nam je koalicija voljnih..bez toga ništa majke mi
Ako je ferceralo Bushu može vala i nama
Nego odoh ja sad na spavanje..jer je 3:00 okruglo..pa se vidimo sutra, nadam se sa konkretnim prijedlozima
Ako Bush debil moze mozemo i mi
Pa kako cemo? Hajd sad da se trgenmo malo, vrijeme su pare Ja mislim da bih prvo trebali da napravimo neku anketu da vidimo koliko je ljudi na forumu zaintersovano za ovu organizaciju. Pa ko je zaintersovan on ce i glasati, od toga mozemo da pocnemo...to je cisto da znamo sa koliko ljudi mozemo da racunamo u ovom pokretu.
Sto bi rekao majstor zoom, dochim interesantna ideja.
Mislim da bi funkcija predsjednika, u jednoj ovakvoj stranci, bila potpuno suvisna. Mozda je bolje da se organizujemo nesto u stilu masonskih organizacija. Da se odluke donose uz pomoc onih crnih i bijelih "klikera", samo bi mi koristili i .
BigusDickus wrote:Sto bi rekao majstor zoom, dochim interesantna ideja.
Mislim da bi funkcija predsjednika, u jednoj ovakvoj stranci, bila potpuno suvisna. Mozda je bolje da se organizujemo nesto u stilu masonskih organizacija. Da se odluke donose uz pomoc onih crnih i bijelih "klikera", samo bi mi koristili i .
Ja ipak mislim da je dobro da imamo nekoga ko je naj visi ali to ne znaci da ce on da odlucuje nego cemo fino glasati kad bude trebalo. Ipak moj glas ide za Komija ako je on zaintresovan
Sad mi objasni, sta je jedna masonska organizacija?
Ja mislim da sam ovu temu jako ozbiljno shvatila, pa mi recite, jesam li jedina?