Pogresno zaljubljen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

anais_nin wrote:
grunt wrote:
pape wrote: :) Poslusaj mene, ... ne ulijeci, ..... sve ces samo brzo uprskati, ... bukvalno, ... :oops:

Mora poduzeti nesto ,ili to bataliti ili krenuti cvrsto u kost! Procice mu mladost razmisljajuci o njoj!!!!
a ako pokusa nesto vrlo moguce opcije su

- da ce biti povrijedjen, odbijen i razocaran, ne daj Boze mozda cak i ismijan...ego se ne oporavlja bas brzo od takvih stvari
-bilo kakvih pokusajem isto vrlo lako moze izgubiti prijateljstvo dobrog jarana, kao i osjecaj "dobrodoslice" u njihovoj kuci :D
- sanse da mu to "prodje" su minimalne ili nikakve, barem po ovom sto je napisao do sada...

prema tome ne tjeraj dijete u belaj :D

Apsolutno se slazem,malo sam ovo okrenuo na zajebanciju,iako je ovo ozbiljna stvar.
Definitivno kada bi se meni nesto tako dogodilo,trudio bi se na sve nacine to da potisnem.Mislim da to nije ljubav,vjerovatno samo hormoni,pa zato probaj da se ispuses na neki drugi nacin!!!
jolia

Post by jolia »

sada si u fazi zaljubljenosti kada mislis da vise nikad tako nesto neces osjetiti prema nekome, nemoj se uvrijediti al to su neke djecje faze koje su skoro svi prosli, dopusti sebi i da razmisljas o tome, nemoj sebi stvarati tjeskobu, ali istovremeno uzivaj u svojim godinama i svom drustvu, ne mora se desiti odmah, ali ubrzo ces s vremenom naci neku djevojku prema kojoj ces gajiti takve osjecaje, ali opet drugacije jer je svako zanimljiv zbog neceg drugog, opusti se, pokusavaj ne patiti zbog toga i jednog dana ces se prisjecati toga kao slatke uspomene.... sretno i ne udaljavaj se od prijatelja, dobre prijatelje je tesko naci
Babin sin

Post by Babin sin »

Hvala, mozda i jeste djecja faza. Ko zna vise. Samo sto se ne mjenja godinama, mada je anais iznjela objasnjenje tog trajana u zabranjenosti. Kazem ponovo ko zna. Ja nisam zbog ovoga ne aktivan u trazenju cura ili slicnog, naprotiv, ignorisem do maximuma. Ja samo znam ono sto osjecam, i sve sto sam rekao je istina. Ja sam samo zamolio za iskrene savjete, jer sam nemam pojma. I veoma je zamorno potiskivati nesto tako. Pa mislim, kome skodi ako drzim za sebe? I mogu samo reci ono sto licno znam.

Pored toga, ta zena je jako dobra prema meni i ja je cijenim na jednom veoma respektabilnom planu. I nikad nebi htio biti jedan od tipova koji joj se znaju nabacivat iako znaju da je udata.
zvjezdica_7

Post by zvjezdica_7 »

Skodi tebi... Ali dok sam sebe ne ubijedis da sve to nema svrhe i da je nemoguce, niko te drugi nece moci ubijediti. Samo lagano...
Babin sin

Post by Babin sin »

zvjezdica_7 wrote:Skodi tebi... Ali dok sam sebe ne ubijedis da sve to nema svrhe i da je nemoguce, niko te drugi nece moci ubijediti. Samo lagano...
Pa daaaavno sam ja sebe ubjedio u tu zvjezdo. Ako citas temu, vidjeces da sam vec rekao da nema svrhe i da nemam zelje cak i da jeste moguce. Ali ako si upoznata, osjecanja rade samostalno :-) pa ne vidim svrhe njihovog potiskivanja kada ne uspjeva. A i veoma je zamorno, prosto ne moguce kada se sretnem sa njom. A meni licno ne skode(cak su protiv moje volje veoma ugodna), i nemam planova ih eksponirat. Mozda da sve ostavim gdje jeste? Neka ih osjecam, i to je to? Ne znam. Jer jedine alternative je to ili potiskivanje, nista drugo ne dolazi u obzir.
Babin sin

Post by Babin sin »

I otvorio sam temu jer nemam pojma sta da radim. Pokusao sam aktivno potiskivanje jedno dva mjeseca, a i kad je duze nisam vidjao nisu popustala... Stvarno nemam pojma. Moje osnovno pitanje bi valjda bilo da li da ih potiskujem ili osjecam, i koliko je ispravnosti i u jednom i u drugom? Ponavljam se vec, ali stvarno nemam pojma.
anais_nin

Post by anais_nin »

Babin sin wrote:Ma sta vam je ljudi, sta boni pokusavat. To nikad nisam napisao, manite se toga.

@anais

Ne provodim toliko, a vjeruj mi da sam je izbjegavao. Rezultat samo bude da budem jos cudniji kad je opet vidim. Ako sad trebam prestat vidjat jarana, dzabe i tema. I pored toga, koliko je fer sad poceti da ga ignorisem zbog MOG problema? Pa ja ne bih volio da meni neko tako postupi. Ne dolazi u obzir.
pa nije valjda da vrijeme provodis s jaranom samo kod njega kuci :? :D fino se nalazite u gradu ili gdje god, umjesto da ti njih posjecujes :D

a koliko je tebi godina? :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

anais_nin wrote:
Babin sin wrote:Ma sta vam je ljudi, sta boni pokusavat. To nikad nisam napisao, manite se toga.

@anais

Ne provodim toliko, a vjeruj mi da sam je izbjegavao. Rezultat samo bude da budem jos cudniji kad je opet vidim. Ako sad trebam prestat vidjat jarana, dzabe i tema. I pored toga, koliko je fer sad poceti da ga ignorisem zbog MOG problema? Pa ja ne bih volio da meni neko tako postupi. Ne dolazi u obzir.
pa nije valjda da vrijeme provodis s jaranom samo kod njega kuci :? :D fino se nalazite u gradu ili gdje god, umjesto da ti njih posjecujes :D

a koliko je tebi godina? :D
plus koliko je godina jaranu :oops:
Kaze, zena mu ne moze biti majka, a majka je njegovom jaranu :oops: Nesto mi je sumnjivo u ovoj prici :D
d2

Post by d2 »

mladost obicno prodje u patnjama razne vrste a ponajvise onim ljubavnim, vjerovatno neces poslusati ali gledaj da se maknes iz te situacije

vjerujem da ce se samo sve od sebe rijesiti kada upoznas neku djevojku koja ce te dovoljno zainteresovati, ipak mozda je predugo cekati do tada.

ne znam koliko imas godina ali ako si mladji - tipa 20tak nije cudo da ti osjecanja nisu popustala nakon 2 mjeseca, sa 20 tak mozes provesti i godine vjerujuci u ovo ili ono pri cemu je realno ostvaranje toga upitno...

gledaj da se odmaknes i zabavis drugim stvarima, hobi, sport, raja, skola... dok ne sretnes neku koja je godina i zanimanja primjerenih tebi
d2

Post by d2 »

zaboravih ti reci da nije nista neobicno da mladji momci imaju neku "tetu" koja im se jaaaaako svidja... manje vise su svi prosli kroz to.
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

Post by gentoo »

Postavi sliku od te pa cemo ti onda reci :D :D
konyan

Post by konyan »

Babin sin wrote:Hvala, mozda i jeste djecja faza. Ko zna vise. Samo sto se ne mjenja godinama, mada je anais iznjela objasnjenje tog trajana u zabranjenosti. Kazem ponovo ko zna. Ja nisam zbog ovoga ne aktivan u trazenju cura ili slicnog, naprotiv, ignorisem do maximuma. Ja samo znam ono sto osjecam, i sve sto sam rekao je istina. Ja sam samo zamolio za iskrene savjete, jer sam nemam pojma. I veoma je zamorno potiskivati nesto tako. Pa mislim, kome skodi ako drzim za sebe? I mogu samo reci ono sto licno znam.

Pored toga, ta zena je jako dobra prema meni i ja je cijenim na jednom veoma respektabilnom planu. I nikad nebi htio biti jedan od tipova koji joj se znaju nabacivat iako znaju da je udata.
Bravo pjesnice. Vidi se da si intrinzicno sposoban za romanticna osjecanja. I tako lijepo izrazis to sto hoces reci. :D :D
Saian

Post by Saian »

Image

:D :D :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Meni ovaj pada na pamet ... inace mi omiljeni :D

Image
karanana

Post by karanana »

Mozda sam fulio u citanju postova, ali reci mi, mislis da bi imo prolaz kod nje? jeli osjecas da i ona tebe gleda i salje neke signale koji su sexualni?

jesi mazno njene tangice iz ladice ili jos bolje iz korpe za ves?
Saian

Post by Saian »

u ovom iznad ovaj skroz lijevo je jaran/sin :D :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

karanana wrote:Mozda sam fulio u citanju postova, ali reci mi, mislis da bi imo prolaz kod nje? jeli osjecas da i ona tebe gleda i salje neke signale koji su sexualni?

ejjj bleso blesavi :lol: :lol: :lol:

mi imamo ovdje u naselju jednog malca od oko 16,17 godina i tako voli zenama dobacivat. Al simpa je pa mu se fino ismijes :lol:
ulpinian

Post by ulpinian »

Pozovi je na sendvič
karanana

Post by karanana »

mamica papucarka wrote:
karanana wrote:Mozda sam fulio u citanju postova, ali reci mi, mislis da bi imo prolaz kod nje? jeli osjecas da i ona tebe gleda i salje neke signale koji su sexualni?

mi imamo ovdje u naselju jednog malca od oko 16,17 godina i tako voli zenama dobacivat. Al simpa je pa mu se fino ismijes :lol:
Pa mislim, da bi dao covjeku dijagnozu i savjet, moram znati detalje. a nisam ni dosao do jos osjetljivijih pitanja vezanih za masturbaciju i sl. Recimo, moj kolega Sigmund Freud bi rekao da su ovdje u pitanju potisnute homesuksualne fantazije izmedju postavljaca teme i njegovog jarana, te ovaj covjek da bi se priklonio heteroseksualnim standardima drustva, mjesto sexualne pozude za jaranom ima pozudu za jaranovim najblizim, njegovom mamom. Ja se u ovome sa kolegom Freudom ne slazem i mislim da na ovom svijetu ima pravo jebozovnih mama kojima bih ja, kad bih bio u mogucnosti, prvo mazno oprane ili neoprane tangice. Shodno tome i moje pitanje.
buba

#45 re

Post by buba »

Zena udata, ima sina njegovih godina, koji je uz to njegov jaran.

Sta hoces ti?
1. Moralni savjet?
2. Ljubavni savjet?
3. Psiholoski savjet?

Ako mislis da ta zena nema pojma o tim tvojim vibracijama koje pustas oko sebe, kad je ona u blizini, onda se varas. Jer zene to jako dobro osjete, bez da ti ijednu progovoris. Ako ti do sada nije odgovorila nijednom gestom na to, nego je to ''ignorisala'', znaci da je upustanje u tu zonu, ne zanima.
Ti ako predjes tu ''nevidljivu'' granicu, u tom slucaju mozes dobiti zahladjenje s njene strane, pa vise neces moci reci kako je ona ''dobra'' prema tebi.
A, ukoliko zeli nesto, s tvojim prelaskom te granice, ona ce prihvatiti tu igru.
Rizik koji preuzimas s tim, nije vrijedan takve mastarije, ni s moralne, ni s ljubavne, ni sa psiholoske strane.

Tvoja sigurnost u ono sto hoces, je reciprocna riziku koji si spreman poduzeti povodom sljedecih stvari.

Da li sam spreman da sa ovom zenom imam:

1. Romanticnu ljubavnu vezu
2. Sex aferu za koju cemo samo nas dvoje znati
3. Brak i zivot sa ovom zenom
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 20:14, edited 1 time in total.
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 20:14, edited 1 time in total.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Evo dok se film ne downloaduje ...

http://www.youtube.com/watch?v=TnW59E-zyZY

odgovarajuci soundtrack za temu :D
Korisnicko ime

Post by Korisnicko ime »

E...ima li i jednog muskarca koji do svoje dvadesete nije bar jednom bio ludo zaljubljen u stariju udatu zenu?

Samo sto u moje vrijeme nije bilo ovih cuda tehnike da se covjek izjada nepoznatim ljudima na netu...
Prozor

Post by Prozor »

mamica papucarka wrote:

sto mi je pokupio davnasnji fol
Post Reply