no, sigurna sam da cesh naci nachin da dojavish pittu
bosnjak u ameriKi
- lady midnight
breeze, ne bih da te prepadam, ali zapamti ako im se cefne, pa te uhvate, jer ci crn ko arapin
mogu te drzhati gdje hoce i koliko hoce i nishta ne moraju objashnjavati
:D:D
a da ce ovaj djelovati poput crvenog blica - brzo, sigurno i efikasno
:D
-
callmethebreeeze
pitt wrote:da jesi vec bi ti sa djevicama deveraocallmethebreeeze wrote:otkud ti znas da nisampitt wrote: sta ce ti moja sresa.......kad nisi iz moje spavacke celije:D:D:D
jesmo li decentralizovani ili ne:D i smijao se kotromanichu odozgo
vidis, dobro pomenu djevice. kako ce kukavac u dzennet neikusan.
mzoda tamo ima kakav expresskurs
-
jefferson
Znam da se zezas, ali nemoj slucajno da bi se na grani pojavio sa mesom i sirom!!!location wrote:Ma dolazi ovamo ko te sta pita. U americi je sigurnije biti arapin nego u Iraku. A sta se ti brines, Bosanac si. Donesi nam sudzuke, travnickog sira, ajvara i pindjura i bice sve u redu.
-
callmethebreeeze
pa to se i ja bojim. em imam izgled ko arap, em imam tursko ime, a ne smijem ti ni reci kako mi se babo zove.lady midnight wrote:breeze, ne bih da te prepadam, ali zapamti ako im se cefne, pa te uhvate, jer ci crn ko arapinmogu te drzhati gdje hoce i koliko hoce i nishta ne moraju objashnjavati
no, sigurna sam da cesh naci nachin da dojavish pittua da ce ovaj djelovati poput crvenog blica - brzo, sigurno i efikasno
- pitt
jel pod zastavom biocallmethebreeeze wrote:pa to se i ja bojim. em imam izgled ko arap, em imam tursko ime, a ne smijem ti ni reci kako mi se babo zove.lady midnight wrote:breeze, ne bih da te prepadam, ali zapamti ako im se cefne, pa te uhvate, jer ci crn ko arapinmogu te drzhati gdje hoce i koliko hoce i nishta ne moraju objashnjavati
no, sigurna sam da cesh naci nachin da dojavish pittua da ce ovaj djelovati poput crvenog blica - brzo, sigurno i efikasno
-
callmethebreeeze
ccc. jah. bez likapitt wrote:jel pod zastavom biocallmethebreeeze wrote:pa to se i ja bojim. em imam izgled ko arap, em imam tursko ime, a ne smijem ti ni reci kako mi se babo zove.lady midnight wrote:breeze, ne bih da te prepadam, ali zapamti ako im se cefne, pa te uhvate, jer ci crn ko arapinmogu te drzhati gdje hoce i koliko hoce i nishta ne moraju objashnjavati
:D:D ne brini ba.....imam ja stele u homeland security
-
Ne zezam se. Ako bi mogao to nekako prenjeti preko granice bilo bi super. Mesto nebi mogao uvesti, ali sve ovo ostalo zapokovano da. Hvalajefferson wrote:Znam da se zezas, ali nemoj slucajno da bi se na grani pojavio sa mesom i sirom!!!location wrote:Ma dolazi ovamo ko te sta pita. U americi je sigurnije biti arapin nego u Iraku. A sta se ti brines, Bosanac si. Donesi nam sudzuke, travnickog sira, ajvara i pindjura i bice sve u redu.
- pitt
location wrote:Ne zezam se. Ako bi mogao to nekako prenjeti preko granice bilo bi super. Mesto nebi mogao uvesti, ali sve ovo ostalo zapokovano da. Hvalajefferson wrote:Znam da se zezas, ali nemoj slucajno da bi se na grani pojavio sa mesom i sirom!!!location wrote:Ma dolazi ovamo ko te sta pita. U americi je sigurnije biti arapin nego u Iraku. A sta se ti brines, Bosanac si. Donesi nam sudzuke, travnickog sira, ajvara i pindjura i bice sve u redu.
pa zar ne mozes kupiti sve
-
Ma mozes, ali nije domacepitt wrote:location wrote:Ne zezam se. Ako bi mogao to nekako prenjeti preko granice bilo bi super. Mesto nebi mogao uvesti, ali sve ovo ostalo zapokovano da. Hvalajefferson wrote: Znam da se zezas, ali nemoj slucajno da bi se na grani pojavio sa mesom i sirom!!!
pa zar ne mozes kupiti sve
-
callmethebreeeze
nista ona varijanta, musaf u ruku i "ovo je moj ustav", ta prica ne pali.pitt wrote:samo se ba luka najedi (bijelog) i nadoji brljom:D:D:D
-
callmethebreeeze
donijecu ja domaceg svedskog ajvara, a nace se valjda i sudzuke iz värmland-a

- pitt
ma jok.....provalili su nascallmethebreeeze wrote:nista ona varijanta, musaf u ruku i "ovo je moj ustav", ta prica ne pali.pitt wrote:samo se ba luka najedi (bijelog) i nadoji brljom:D:D:D
ne treba ba nista.....ja od amisha domace sve kupujem
- pitt
zesci.......sudzuka je malo boljalocation wrote:braco i seka su hit and miss. pogotovo sa mesom.pitt wrote:sve braco i seka co:D:D mild ajver je najbolji.....a ni taljanski marco polo nije los
-
MA DAJ...
#44 Re: bosnjak u ameriKi
jefferson wrote:E ovako cu napisati, i pokusat cu da ignoriram vise ovaj topic.callmethebreeeze wrote:ozbiljno pitam.jefferson wrote: Jel se ti zajebavas ili ozbiljno pitas?
clan svedske fudbalske reprezentacije, koji je putovao sa reprezentacijom, je propustio let jer su ga satima ispitivali.
moj kolega, arap, nije dobio sluzbenu vizu, rekli mu nesto u stilu, trebace nam 6-7 sedmica, a ni tada nije sigurno da ces je dobiti. trebam li reci da je kolega sved dobio jako brzo.
Ja imam samo bosanski pasos i cesto sam na relaciji USA-BiH s tim da zivim u USA. Kada dodjem na granicu samo mi udare pecat, naravno dadnem kao i svi posjetitelji otiske prstiju, uslikaju me, i to je to. malo popricam sa onim granicarom tipa ko ce pobjediti na superbowl-u i slicne gluposti. Jednom su ispred mene maltretirali holandjanina koji izgleda maksimalno holandski jer su mu postavili vise nego prosto pitanje a ovaj je nesto poceo srati, ko nemozete vi mene, ovo ono, pa ga na kraju odveli na "dodatno" ispitivanje koje se sastoji samo u ispitivanju.
Kada stupis na tlo amerike za tebe vazi americki USTAV po koji te stiti kao i americkog drzavljanina.
Sto se tice toga sto si rodjen u BiH u americi to neigra nikakvu ulogu, cak sta vise naspram nekih zemalja koje su u boljem stanju nego mi imas i prednost!
A sto se tice mog licnog iskustva sa evropskim zemljama, ja bi se sa bosanskim pasosem vise trto na svedskoj granici nego na americkoj!
Ma hajde...a na koji si nacin dosao do SW...direktno iz SA ili si negdje presjedao???
Za cemerikance...ne letim tamo i ko vas jebe za vase kontrole,a cuo sam da su rigorozne...
-
Farmaceut
Zar se taj grad ne zove New Pazarstari_sarajevski_gospodin wrote:Jbg tebi jos bolje u NYC-u. Imas kolko hoces Sandzaklija dole.callmethebreeeze wrote:ja sma sandzaklijabosan wrote:Pravi si Sarajlija, onda je sve OK![]()
![]()
-
jefferson
#46 Re: bosnjak u ameriKi
kakve veze ima odakle sam dosao, dosao sam sa BH pasosom!MA DAJ... wrote:jefferson wrote:E ovako cu napisati, i pokusat cu da ignoriram vise ovaj topic.callmethebreeeze wrote: ozbiljno pitam.
clan svedske fudbalske reprezentacije, koji je putovao sa reprezentacijom, je propustio let jer su ga satima ispitivali.
moj kolega, arap, nije dobio sluzbenu vizu, rekli mu nesto u stilu, trebace nam 6-7 sedmica, a ni tada nije sigurno da ces je dobiti. trebam li reci da je kolega sved dobio jako brzo.
Ja imam samo bosanski pasos i cesto sam na relaciji USA-BiH s tim da zivim u USA. Kada dodjem na granicu samo mi udare pecat, naravno dadnem kao i svi posjetitelji otiske prstiju, uslikaju me, i to je to. malo popricam sa onim granicarom tipa ko ce pobjediti na superbowl-u i slicne gluposti. Jednom su ispred mene maltretirali holandjanina koji izgleda maksimalno holandski jer su mu postavili vise nego prosto pitanje a ovaj je nesto poceo srati, ko nemozete vi mene, ovo ono, pa ga na kraju odveli na "dodatno" ispitivanje koje se sastoji samo u ispitivanju.
Kada stupis na tlo amerike za tebe vazi americki USTAV po koji te stiti kao i americkog drzavljanina.
Sto se tice toga sto si rodjen u BiH u americi to neigra nikakvu ulogu, cak sta vise naspram nekih zemalja koje su u boljem stanju nego mi imas i prednost!
A sto se tice mog licnog iskustva sa evropskim zemljama, ja bi se sa bosanskim pasosem vise trto na svedskoj granici nego na americkoj!
Ma hajde...a na koji si nacin dosao do SW...direktno iz SA ili si negdje presjedao???
Za cemerikance...ne letim tamo i ko vas jebe za vase kontrole,a cuo sam da su rigorozne...
Kako rigorozne? Pitaju gdje ces? Pitaju! Pitaju imas li kakvih zabranjenih materijala? Pitaju! Provuku kofere kroz razne skenere i to je to!
Ali ti si ipak samo CUO!
-
EI Presidente
#47 Re: bosnjak u ameriKi
e, ovo nisi trebo napisat...veliki brat je vec ovu izjavu uocio, ne gine ti peglanje na granicicallmethebreeeze wrote:
znaci da im ne pricam kako sam kontao uzeti kurs letanja, a da prije toga ne pisem kako sam clan teroristicike organizacije
- cHupjahalic@
#49 Re: bosnjak u ameriKi
ih, da je tako onda bih ja morala odlezati par godina u svedskom zatvoru jer sam redovno isla i idem sa bosanskim pasosem (ili bez njegajefferson wrote:A sto se tice mog licnog iskustva sa evropskim zemljama, ja bi se sa bosanskim pasosem vise trto na svedskoj granici nego na americkoj!
zabrinu me...
-
d2
podsjeti me na jednog amera prije jedno 7-8 godina...
izgubim olovkicu za palm tzv stylus
(izgleda ovako http://www.proporta.com/F03/i/classic_stylus.jpg)
i posto se to nigdje u bih nije moglo kupiti (a ne moze ni danas) ja zamolim ljude sa palm foruma ako neko ima viska stylus (na ebayu oko 1$ vrijednosti) da ga stavi u pismo i posalje mi pa ako dodje dobro i jeste...
elem javi se dobri amerikanac ali kad je saznao odakle sam odluci da bi stylus mogao biti smrtonosno oruzje ciji je izvoz zabranjen u bosnu te odluci da provjeri sa svojm vlastima tj nekakvom agencijom koja se brine o tome smije li on zaboga to meni poslati... stylus od 1$
elem navodno ga je poslao ali isti nikad nije dosao...
izvinite sto odoh sa teme ali me podsjeti na ovu pricu iznad
izgubim olovkicu za palm tzv stylus
(izgleda ovako http://www.proporta.com/F03/i/classic_stylus.jpg)
i posto se to nigdje u bih nije moglo kupiti (a ne moze ni danas) ja zamolim ljude sa palm foruma ako neko ima viska stylus (na ebayu oko 1$ vrijednosti) da ga stavi u pismo i posalje mi pa ako dodje dobro i jeste...
elem javi se dobri amerikanac ali kad je saznao odakle sam odluci da bi stylus mogao biti smrtonosno oruzje ciji je izvoz zabranjen u bosnu te odluci da provjeri sa svojm vlastima tj nekakvom agencijom koja se brine o tome smije li on zaboga to meni poslati... stylus od 1$
elem navodno ga je poslao ali isti nikad nije dosao...
izvinite sto odoh sa teme ali me podsjeti na ovu pricu iznad