Da li ste dozivli sex kao sto se ocekivali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
na monitorumema mo wrote:narode kotromanic nas samo tako loziko da ga gledam sjedi za komp. a s njim bar dvije cure
sve ko ne zna nista o sexu
-
sarlo
Postovana gospodjo Mama film se zove "Iskusavanje djavola" i pokojni Zivko Nikolic ga je rezirao.mamica papucarka wrote:mene ovo malo podjeca na onaj stari jugoslovenski film, kad Mikan dodje iz Ameriku, pa hoce da iskusa buducu zenu koju su mu roditelji nasliI povali nju Mikan, ali nece da je zeni jer ga je prevarila sa njim samim
I filmu je Mikana zena stvarno prevarila sa njim samim.
Za ovu temu bolje bi bilo da ste nas podsjetile na "Ljepotu poroka" i maramicu....
Zivko Nikolic je bio genije, njegovi filmovi su nesto najdomljivije sto sam gledao i dobro je znao da pokaze tu neke tamne strane covjeka. Mracne strasti.
Vesna Pecanac mu je bila zena u zivotu i u njegovim filmove je glumila
kurve...gurali su i bolji, pa nista...
Da je dobar opis zene. Ni djavo ni andjeo nega dobra...
I glumice koje je birao su dojmljive i pored njih sex bi dugo vremena bio interesantan.
- anais_nin
ne brigaj stiglo se i do ljepote porokasarlo wrote:Postovana gospodjo Mama film se zove "Iskusavanje djavola" i pokojni Zivko Nikolic ga je rezirao.mamica papucarka wrote:mene ovo malo podjeca na onaj stari jugoslovenski film, kad Mikan dodje iz Ameriku, pa hoce da iskusa buducu zenu koju su mu roditelji nasliI povali nju Mikan, ali nece da je zeni jer ga je prevarila sa njim samim
Za ovu temu bolje bi bilo da ste nas podsjetile na "Ljepotu poroka" i maramicu....
Zivko Nikolic je bio genije, njegovi filmovi su nesto najdomljivije sto sam gledao i dobro je znao da pokaze tu neke tamne strane covjeka. Mracne strasti.
I glumice koje je birao su dojmljive i pored njih sex bi dugo vremena bio interesantan.
mamica papucarka wrote:A ima i onaj kad se tip sa zenom spusca u grad da trazi selameta, pa odu kod vjencanog kuma koji drzi boredl, da im pomogne. Zenu glumi Mira Furlan i nezaboravna je ona scena kad svaku noc on nju po glavi pokrije da ga ona ne gleda, pa raspalilegionarka wrote:a sto se filma tice zvao se Iskusavanje djavola.... Zivko Nikolic, 1989 Podgore... igrao Alen Nurri...ili kako se vec pise
Na kraju mu zenu nauce ono dvoje Svaba svasta o sexu, pa se ona "oslobadja"i skida deku sa glave
- Saian
sjo kako sam ja ovo stig'o gledat pa stari su ovo filmovianais_nin wrote:ne brigaj stiglo se i do ljepote porokasarlo wrote:Postovana gospodjo Mama film se zove "Iskusavanje djavola" i pokojni Zivko Nikolic ga je rezirao.mamica papucarka wrote:mene ovo malo podjeca na onaj stari jugoslovenski film, kad Mikan dodje iz Ameriku, pa hoce da iskusa buducu zenu koju su mu roditelji nasliI povali nju Mikan, ali nece da je zeni jer ga je prevarila sa njim samim
I glumice koje je birao su dojmljive i pored njih sex bi dugo vremena bio interesantan.![]()
mamica papucarka wrote:A ima i onaj kad se tip sa zenom spusca u grad da trazi selameta, pa odu kod vjencanog kuma koji drzi boredl, da im pomogne. Zenu glumi Mira Furlan i nezaboravna je ona scena kad svaku noc on nju po glavi pokrije da ga ona ne gleda, pa raspalilegionarka wrote:a sto se filma tice zvao se Iskusavanje djavola.... Zivko Nikolic, 1989 Podgore... igrao Alen Nurri...ili kako se vec pise
Na kraju mu zenu nauce ono dvoje Svaba svasta o sexu, pa se ona "oslobadja"i skida deku sa glave
-
mamica papucarka
sta ce ti maaajka, ja sam ti sad i otac i majkacallmethebreeeze wrote:zar to nije ljepota poroka.mamica papucarka wrote:A ima i onaj kad se tip sa zenom spusca u grad da trazi selameta, pa odu kod vjencanog kuma koji drzi boredl, da im pomogne. Zenu glumi Mira Furlan i nezaboravna je ona scena kad svaku noc on nju po glavi pokrije da ga ona ne gleda, pa raspalilegionarka wrote:a sto se filma tice zvao se Iskusavanje djavola.... Zivko Nikolic, 1989 Podgore... igrao Alen Nurri...ili kako se vec pise
ajme meni da me vidi mila mojka moja, kad se zada u ... kotromanicu zamziri.. grupni sex.