Skupština kantona sarajevo uz kriminalce

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Smith17

Post by Smith17 »

Ok je sve to, ali samo da vas sve tako pametne pitam jedno:
Da li bi vi odobrili izgradnju zatvora za maloljetnike u vašoj mahali?
Ne bi, ljudi dragi, osvijestite se malo! Ima plan, ima i zemljište u Vogošći već odavno određeno za to, ali neće niko taj društveni šljam u svojoj blizini, pa da kad god izađu "preko vikenda" obiju par stanova, nešto auta, tuce novčanika po prijevoznim sredstvima i tako dalje....Neće ih niko blizu svoje djece.
Zato i Vogošća stopira to jako dugo. Ne može ba na ho-ruk sve...Najlakše je pljuvat. Najbolja bi opcija bila na nekom kamenu u Hercegovini ili nekoj nepristupačnoj planini pa da baš budu u zatvoru,a da im je izlaz preko vikenda u obližnju šumu.
U ovo malo zatvora što ima treba uvesti oštrije mjere, pa da se ne izležavaju unutra nakon ubistava i plus familiju cijelu zadužiti do grla da svi zajedno otplaćuju novčanu kaznu što je ovaj napravio sranje.
Marchegianni

Post by Marchegianni »

Smith17 wrote:Ok je sve to, ali samo da vas sve tako pametne pitam jedno:
Zato imamo "rubne dijelove" Kantona Sarajevo. Na primjer, Treskavica.
The 51st State

Post by The 51st State »

Marchegianni wrote:
Smith17 wrote:Ok je sve to, ali samo da vas sve tako pametne pitam jedno:
Zato imamo "rubne dijelove" Kantona Sarajevo. Na primjer, Treskavica.
Ima kasarna Zunovnica, ima Hresa za tucanje kamena, Bjelasnica za posumljavanja, sto se trudis da odgovaras na post spinera i provokatora.
Poenta je da neko mora sad i odmah podnijeti odgovornost, ove mjere su zakasnile, a mi smo merhametli narod pa cemo traziti samo ostavku gradonacelnice i premijera.
dexcox

Post by dexcox »

" Vlada Kantona Sarajevo utvrdila je Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Maloljetnici će se prema tome od 23 sata do 5 sati ujutro moći kretati uz prisustvo roditelja, a kazna za roditelje će se kretati između 200 i 900 KM. "

:lol:

sad ce cvjetat izrada laznih licni, rijesavanjem jednog problema napravili ih jos petsto
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

IZLAZITE U SUBOTU SVI NA ULICU I TRAZITE TE OSTAVKE
vedderedi

Post by vedderedi »

:-D
17.02.2008.
KONTRAPROSVJED

Ponukani učestalim napadima, kako ih nazivaju, fukare i miševa na organe vlasti u Sarajevu, pripadnici sarajevskog kriminalnog miljea su odlučili organizirati prosvjed podrške gradskim, kantonalnim, federalnim i državnim organima vlasti.

U organizaciji udruga L.O.P.O.V. koja okuplja lica odranije poznata organima vlasti te K.L.A.N. u koju su udruženi sarajevski kriminalci, lihvari, autokradice i narkobossovi danas je organizirana prosvjedna vožnja ulicama Sarajeva te dostojanstveni skup na jednom od sarajevskih parkinga gdje su zabrinuti pripadnici organiziranog kriminala izrazili svoju potporu vlastima i sistemu koji, po njima, savršeno funkcionira.

"Mi smo, za razliku od onih smradova forumaških koji marke u džepu nemaju, savršeno zadovoljni stanjem u Sarajevu. Pa kome, bolan, ova vlast smeta? To su bolesni ljudi, ti forumaši, ja bi' to sve po kratkom postupku, jeb'o im kompjuter mater. Ovoj vlasti treba krvi dati, šta nam je sve omogućila, a ova bagra na njih jajima... Treba fino s vlastima, to su bolan prava raja, sa njima se sve može dogovoriti, vjeruj meni, ja znam..." izjavio je glasnogovornik sarajevskih "žestokih momaka" uz želju da ostane anoniman.

Skup je protekao mirno i dostojanstveno a nakon toga su se prosvjednici vratili redovnim aktivnostima.

Image

GLASNOGOVORNIK ASOCIJACIJE UDRUGA L.O.P.O.V. I K.L.A.N.

Image

PROSVJED JE TEKAO MIRNO I DOSTOJANSTVENO...

http://ridjobrki.blogger.ba/
Post Reply