Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
besana wrote:Biću tako slobodna i iskoristiti ovu temu kako bih pokušala riješiti svoj problem sa komšijama.
Ovako: U mom ulazu na svakom spratu su 4 stana. Po dva, koji su odvojeni zajedničkim staklenim vratima. U hodniku sa mnom živi mladi bračni par. Nemaju djece, oboje rade, i imaju fina primanja sa strane ( privatluk). Kutija za kablovsku TV je u tom zajedničkom hodniku. Ja sam prijavljena za kablovsku i uredno je plaćam svaki mjesec. Oni su se "prikačili" na tu kutiju i NE PLAĆAJU kablovsku TV, ali je gledaju (vidjela sam to svojim očima: HRT, NOVA TV ...)
Mislim nisam ni ja ugrožena finansijski, ali se osjećam ko budala.
ŠTA BISTE VI URADILI?
Hmmm....zovnes kablovsku, objasnis im problem, oni dodu, ukinu ih...
ako ti vec smeta... mada, kod mene je jedan komsija nakacen... ja nikad ne bih prijavio posto covjek stvarno nema...
mozes ti to prijaviti kablovskoj, oni ce ih ukinuti, samo to ti je malo nezgodno, jer ce znati da si ih ti prijavila. onda ti mozda tek krene rat sa komsijama. Probaj anonimno dojaviti kablovskoj.
p.s. onaj ko ima uvijek gleda kako da "ukrade" i da ne plate pretplatu od 11.50 km.
hmm ima toga i u mojoj zgradi doduse ovi koji su se 'nakacili' placaju po pola pretplatu sa komsijama koji su prijavljeni...tako da je to stvar njihovog dogovora valjda... a i ja ti savjetujem da ih anonimno prijavis ako ikako mozes, jer bice belaja ako saznaju da si ti
i da, druga je stvar ako ljudi fakat nemaju, ali raditi to sa dvije redovne place je
cisti bezobrazluk
Lubenica wrote:eh da...samo me nervira sto mi nisu htjele otvoriti vrata kad sam im zvonila...nisam dosla sa zoljom,nego da ih fino zamolim da malkice smanje, no dobro, i to ce proci... a osveta je jelo koje se servira hladno...malo sam nepovezana ovako rano ujutro ali eto
Mozda bi bilo bolje ne zvoniti,.....sta bi ono sa zoljom?