čuj, desničari...ccccccpike wrote:Sta je ovo vecina desnicariAhmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
No, evo sastava buduće vlade:
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
zoom(ne šlihtam se administraciji)
14 ministarstava + premijerImali mjesta za cafire u toj tvojoj vladi
Ahmmedova stranka
- Ahmmed
-
callmethebreeeze
znaci gradimo sekularnu drzavu na islamskim temeljimaAhmmed wrote:valjacallmethebreeeze wrote:ma, to, ovaj...lady midnight wrote: zavisi kako stojish sa pitanjem vjeronauke u shkolama?
tito ili sherijat?
neka bude kako preCjednik rekne![]()
valjal' ova, a ahmo?
preCjednik preferira mekteb
sutra, insallah, nastavljamo. ja sad odoh na pocinak, zelim laHku noc svima.
esselamu alejkum i do citanja.
- lady midnight
chuj desnicharipike wrote:Sta je ovo vecina desnicariAhmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
molicu lijepo da se ovo izbrishe, ovim se blate moje tri godine aktivizma u antifa uz poprilichno dugu karijeru u mladim anarhistima
samo sad ostaje pitanje hoce li me ahmo i dalje u stranku i hocu li i dalje biti.... premijer
-
rikardoreis
Ahmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
14 ministarstava + premijer
ne bi ove ni kusturica sastavio
a ekipe i derneka, vlada bi non-stop radila, ne bi ni isla kuci
mogu li ja biti ministar za jug
- Ahmmed
eno sad....Pa nećemo valjda , da bismo ovaj sekularizam dokazali, još i mektebe ukinuti??callmethebreeeze wrote:znaci gradimo sekularnu drzavu na islamskim temeljimaAhmmed wrote:valjacallmethebreeeze wrote: ma, to, ovaj...
neka bude kako preCjednik rekne![]()
valjal' ova, a ahmo?
preCjednik preferira mekteb
![]()
- Ahmmed
ovo je konačan spisaklady midnight wrote:chuj desnicharipike wrote:Sta je ovo vecina desnicariAhmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
![]()
![]()
![]()
molicu lijepo da se ovo izbrishe, ovim se blate moje tri godine aktivizma u antifa uz poprilichno dugu karijeru u mladim anarhistima![]()
![]()
samo sad ostaje pitanje hoce li me ahmo i dalje u stranku i hocu li i dalje biti.... premijer:D:D
-
callmethebreeeze
gluho biloAhmmed wrote:eno sad....Pa nećemo valjda , da bismo ovaj sekularizam dokazali, još i mektebe ukinuti??callmethebreeeze wrote:znaci gradimo sekularnu drzavu na islamskim temeljimaAhmmed wrote: valjapreCjednik preferira mekteb
![]()
![]()
citao sam sjajnu pricu vezanu za rahmetli dzemala bijedica. bas mi je zao sto je nemam ovdje, ali ide otprilike ovako:
kad su mu nakon drugog svjetskog rata dosli hercegovacki muslimani da traze lovu ili nesto slicno za osnivanje mekteba, dzemo se neckao, te ne moze, te ne ide, nije u skladu s komunizom, bratstvo, jedinstvo, bla bla bla.
na sto mu je jedan od hercegovaca rekao:
"pa moj dzemo, ne moras se brinuti, eto i ti si isao u mekteb, pa vidi sta bi od tebe."
- Ahmmed
moje dame....molim vasBea_Trix wrote:hm, mislim da i ja letim iz ministarstva (mada mi jos ne rece iz kojeg) ako sazna da sam sekularistica
i malo crvena
i dosta ekstravagantna
-
callmethebreeeze
mojne mi ba to raditi, cuj konacan spisak, a mene nemaAhmmed wrote:ovo je konačan spisaklady midnight wrote:chuj desnicharipike wrote: Sta je ovo vecina desnicariImali mjesta za cafire u toj tvojoj vladi
![]()
![]()
![]()
molicu lijepo da se ovo izbrishe, ovim se blate moje tri godine aktivizma u antifa uz poprilichno dugu karijeru u mladim anarhistima![]()
![]()
samo sad ostaje pitanje hoce li me ahmo i dalje u stranku i hocu li i dalje biti.... premijer:D:D
bez izuzimanja
a ako nam se svidi, možemo još osnovati koje ministarstvo da ubacimo raje
- Ahmmed
resori su ozbiljna tema, molim lijepo za ozbiljnostrikardoreis wrote:Ahmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
14 ministarstava + premijer![]()
![]()
![]()
ne bi ove ni kusturica sastavio![]()
a ekipe i derneka, vlada bi non-stop radila, ne bi ni isla kuci![]()
![]()
mogu li ja biti ministar za jug![]()
![]()
a što se sastava tiče, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih s ovim ljudima krenuo u bilo kakav zajednički projekat. I sad sam ozbiljan
Last edited by Ahmmed on 06/02/2008 00:22, edited 1 time in total.
- Ahmmed
vidi ga, pravi političarcallmethebreeeze wrote:mojne mi ba to raditi, cuj konacan spisak, a mene nemaAhmmed wrote:ovo je konačan spisaklady midnight wrote: chuj desnichari![]()
![]()
![]()
![]()
bez izuzimanja
hocu i ja dnevnice, topli obrok, sofera, audi 8, sluzbena putovanja.
-
callmethebreeeze
ja sam bar iskren, koke (one nevineAhmmed wrote:vidi ga, pravi političarcallmethebreeeze wrote:mojne mi ba to raditi, cuj konacan spisak, a mene nemaAhmmed wrote: ovo je konačan spisakbez izuzimanja
hocu i ja dnevnice, topli obrok, sofera, audi 8, sluzbena putovanja.
čitaj rečenicu do kraja
- Ahmmed
ministar bez portfelja Oliti lisnicecallmethebreeeze wrote:ja sam bar iskren, koke (one nevineAhmmed wrote:vidi ga, pravi političarcallmethebreeeze wrote: mojne mi ba to raditi, cuj konacan spisak, a mene nemahocu i ja dnevnice, topli obrok, sofera, audi 8, sluzbena putovanja.
čitaj rečenicu do kraja
) i puk to vole i znaju cijeniti
![]()
![]()
-
rikardoreis
s ovima i ovce cuvatAhmmed wrote:resori su ozbiljna tema, molim lijepo za ozbiljnostrikardoreis wrote:Ahmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
14 ministarstava + premijer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a što se sastava tiče, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih s ovim ljudima krenuo u bilo kakav zajednički projekat. I sad sam ozbiljan
- Ahmmed
dogovor je dogovorlady midnight wrote:chuj desnicharipike wrote:Sta je ovo vecina desnicariAhmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ahmmed
različitost mišljenjarikardoreis wrote:s ovima i ovce cuvatAhmmed wrote:resori su ozbiljna tema, molim lijepo za ozbiljnostrikardoreis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a što se sastava tiče, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih s ovim ljudima krenuo u bilo kakav zajednički projekat. I sad sam ozbiljanslazem se i ja sa spiskom
osim, mozda, s jednim kandidatom
al' nebitno
-
rikardoreis
dobro druze ahmoAhmmed wrote:različitost mišljenjarikardoreis wrote:s ovima i ovce cuvatAhmmed wrote: resori su ozbiljna tema, molim lijepo za ozbiljnost![]()
![]()
![]()
a što se sastava tiče, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih s ovim ljudima krenuo u bilo kakav zajednički projekat. I sad sam ozbiljanslazem se i ja sa spiskom
al' nebitno
, naše je bogatstvo
salim se
- Ahmmed
svakako nam treba dobar ministar obranerikardoreis wrote:dobro druze ahmoAhmmed wrote:različitost mišljenjarikardoreis wrote: s ovima i ovce cuvatslazem se i ja sa spiskom
al' nebitno
, naše je bogatstvo
samo sto taj ne prica, nego odma puca
![]()
![]()
salim se
-
rikardoreis
Ahmmed wrote:svakako nam treba dobar ministar obranerikardoreis wrote:dobro druze ahmoAhmmed wrote: različitost mišljenja, naše je bogatstvo
samo sto taj ne prica, nego odma puca
![]()
![]()
salim se![]()
- Bosanac_21
Velija Trade CompanyAhmmed wrote:Funkcije još nisu podijeljene, jer još nismo pobijedili![]()
zena
danas
lady
Shoshana
tempora
Bea
anais
black
rikardoreis
prozor
pitt
sulesavic
Vodenjak
14 ministarstava + premijer
Nigdje mene?
Ja sam u Company ko i Merima, mi smo glavni
- cyprus
Daj ba, nećemo valjda čekat tursku invaziju cijelog Kipra pa da me onda tamo šaljete?Ahmmed wrote:Pa....mislim da nećecyprus wrote:Ništa, odlučio sam da želim bit ambasador u jednoj mediteranskoj ostrvskoj zemlji gdje još nemamo ambasadu. Hoće li mi bit želje uslišane?Još uvijek