peticija i plakattrlica wrote:sta ti je smijesno?Compos_Sui wrote:djaba ti sveNachtar wrote:
Iskorijeniti svo zlo prošlih vremena.
Iskrojeniti sve "božije ratnike" - i istjerati ih van naših Slavenskih prostora, koji su došli ovdje da šire svoju kugu nad nama!
Podržite deportaciju pogani zvane "Abu Hamza" i dajte svoj glas:
klikni ovdje za potpisivanje peticije
BUDIMNO RAZUMNI!
NPS![]()
![]()
ovdje su ti svi ZA Hamzu ..pogresan forum si izabrao![]()
![]()
![]()
(nije za smijat se al meni ovo smijesno)![]()
![]()
ovi sto su za Hamzu ili ovi sto nude peticiju.
PODRŽITE DEPORTACIJU ABU HAMZE
- x0z0y0
#26 Re: PODRŽITE DEPORTACIJU ABU HAMZE
-
m_myers
#29 Re: PODRŽITE DEPORTACIJU ABU HAMZE
[quote="Compos_Sui"[/quote]
djaba ti sve
ovdje su ti svi ZA Hamzu ..pogresan forum si izabrao
(nije za smijat se al meni ovo smijesno)
[/quote]
Kad mu dokažu da je počinio bilo kakav zločin, da je nekoga silovao,opljačkao, neka ga objese, a ne protjeraju.
Do tada, ostavite čovjeka na miru, nek živi u svojoj vjeri kako on misli da je najbolje!!! Ali ne, svima smetaju jedne brade, a druge su im simpatične, jebo li vas Sredoje Nović - sekularista kosovac!!!!!!!!
djaba ti sve
ovdje su ti svi ZA Hamzu ..pogresan forum si izabrao
(nije za smijat se al meni ovo smijesno)
Kad mu dokažu da je počinio bilo kakav zločin, da je nekoga silovao,opljačkao, neka ga objese, a ne protjeraju.
Do tada, ostavite čovjeka na miru, nek živi u svojoj vjeri kako on misli da je najbolje!!! Ali ne, svima smetaju jedne brade, a druge su im simpatične, jebo li vas Sredoje Nović - sekularista kosovac!!!!!!!!
-
visocicaguy
aludiram na nehapsenje dokazanih zlocinaca... i "anam' njihovim" "slavenskim pokretima hapsenja mladica karadzica i inih..."trlica wrote:potrudi se da i slikom prezentujes.visocicaguy wrote:vid, vidi... a sta mislis o plakatima
NE DIRAJTE GA ?!
ako je moguce!