zato što su drolje
Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mrs. zurbrigen
bas bih htjela znati, da li postoji koncept "droljca" u nasem drustvu. ili je droljavost iskljucivo zenska vrlina... 
-
basta sljezove boje
kod nas se kaze kurvarpesak wrote:pa rec ti kaze...zemska osobina...nema rec muskog roda za fuficu, drolju...
prostitutak ?![]()
zigolo nije nista prema prostitutki...dodje mu kao zabavljac...kao-veseo...![]()
drolja-droljac
fufica- fufac ?![]()
-
Šandor
E paša moj, ne tako davno radio sam na "udarnom" mjestu u nekoliko hotela u Sarajevu. Bio sam recepcioner. Ono što sam tad vidio obara tvoju prvu i ujedno najvažniju tvrdnju.Orbini wrote:Par razloga:
- diskrecija zagarantovana, ozenjeni se nece hvalisati okolo iz sigurnosnih razloga, i time cura nece biti provikana.
- siguran seks, spolne bolesti su najmanje kod ozenjenih.
- rutina, ozenjeni su uhodani i ispraksani u ovoj vjestini,...
- ozenjeni se nece nakaciti curi na vrat, zivkati telefonom, praviti ljubomorne scene, ....
- ozenjeni ne udara pravila ponasanja svalerki, ne kontolise joj kretanje, ne postavlja previse pitanja, ne postavlja norme i pravila jedne veze, ...
- svalerka je slobodnija i iskrenija, spontanija,... sa ozenjenim, jer ne pazi sta ce poslije o njoj misliti, ne mora ostavljati utisak fine cure.
- ........
PS. ovo nije iz licnog iskustva vec sam cuo ispovjest jedne svalerke
U ponudi osim noćenja u svim hotelima ima i tzv. dnevni boravak koji je mnogo jeftiniji. To su obilato koristili mnogi. Čim je oblačno, radni dan., vrijeme kad je većina ljudi na poslu ili u gradu....uključujući i goste hotela....znam da će doći, da se puknu i nakon toga ručaju sa švalerkom. Sljedećeg vikenda, eto ih u istom objektu sa ženom i djecom na ručku. Nije im bilo ofirno.
Ovo je masovna pojava. Ti ljudi izgledaju sasvim pristojno. Nisu piljari.
Jednom sam igrom slučaja sreo i jednu od švalerki s mužem i djecom kako šetaju Vilsom. Al to već nije vezano za tezu. Osvrnuo sam se na diskreciju.
- mrs. zurbrigen
hmmm... ja uvijek imam utisak, da zena lako postaje drolja, dok se muskarac, sto je veci kurvar, sve bolje pozicionira u toj nekoj muskoj hierarhiji.basta sljezove boje wrote:kod nas se kaze kurvarpesak wrote:pa rec ti kaze...zemska osobina...nema rec muskog roda za fuficu, drolju...
prostitutak ?![]()
zigolo nije nista prema prostitutki...dodje mu kao zabavljac...kao-veseo...![]()
drolja-droljac
fufica- fufac ?![]()
ja fakat mislim, da jos uvijek ima puno ljudi, koji zive po principu protagonista iz nekog starog kusturicinog. ono, nije, da ne vole svoju zenu, ali im je neki ceif i tudje baste zalijevati....
-
callmethebreeeze
hvala bogu na facebook-u pa sad mozes vidjeti s kim ti se prijatelji druze, pa onda mozes vidjeti i ko su prijatelji prijateljevih prijatelja i tako daljeŠandor wrote:E paša moj, ne tako davno radio sam na "udarnom" mjestu u nekoliko hotela u Sarajevu. Bio sam recepcioner. Ono što sam tad vidio obara tvoju prvu i ujedno najvažniju tvrdnju.Orbini wrote:Par razloga:
- diskrecija zagarantovana, ozenjeni se nece hvalisati okolo iz sigurnosnih razloga, i time cura nece biti provikana.
- siguran seks, spolne bolesti su najmanje kod ozenjenih.
- rutina, ozenjeni su uhodani i ispraksani u ovoj vjestini,...
- ozenjeni se nece nakaciti curi na vrat, zivkati telefonom, praviti ljubomorne scene, ....
- ozenjeni ne udara pravila ponasanja svalerki, ne kontolise joj kretanje, ne postavlja previse pitanja, ne postavlja norme i pravila jedne veze, ...
- svalerka je slobodnija i iskrenija, spontanija,... sa ozenjenim, jer ne pazi sta ce poslije o njoj misliti, ne mora ostavljati utisak fine cure.
- ........
PS. ovo nije iz licnog iskustva vec sam cuo ispovjest jedne svalerke
U ponudi osim noćenja u svim hotelima ima i tzv. dnevni boravak koji je mnogo jeftiniji. To su obilato koristili mnogi. Čim je oblačno, radni dan., vrijeme kad je većina ljudi na poslu ili u gradu....uključujući i goste hotela....znam da će doći, da se puknu i nakon toga ručaju sa švalerkom. Sljedećeg vikenda, eto ih u istom objektu sa ženom i djecom na ručku. Nije im bilo ofirno.![]()
Ovo je masovna pojava. Ti ljudi izgledaju sasvim pristojno. Nisu piljari.
Jednom sam igrom slučaja sreo i jednu od švalerki s mužem i djecom kako šetaju Vilsom. Al to već nije vezano za tezu. Osvrnuo sam se na diskreciju.
-
mamica papucarka
Macci, evo na tv-u Film "Nevin i u 40-oj"maccarona wrote:Šole wrote:Sorry macco, bar ne morališem.....kako ide kod tebe?
gur gur:D znas kako je
:D
ne lutam sto uzivamnit miris druma volim
lutam da njega umorim
-
basta sljezove boje
mamica papucarka wrote:Macci, evo na tv-u Film "Nevin i u 40-oj"maccarona wrote:Šole wrote:Sorry macco, bar ne morališem.....kako ide kod tebe?
lutam da njega umorim
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
muška vranamrs. zurbrigen wrote:bas bih htjela znati, da li postoji koncept "droljca" u nasem drustvu. ili je droljavost iskljucivo zenska vrlina...
vrata
makaze
žao mi je imenica drolja je rezervirana samo za žene
a svi pridjevi se prododaju samo pripadnicama ženskog roda
-
basta sljezove boje
Ne daj sina za mušku drolju
Prije nego što kreneš u noć
Odnesi smeće,
Pročitaj još nešto iz knjige,
Ne povećavaj roditeljima brige.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana.
Riješila si se drugog stanja.
Možda je tako najbolje,
Jer bi te pokopala
Lokalna izdanja.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana.
Ako nekad i rodiš sina,
Ne daj ga za mušku drolju,
Ne daj ga za glavoklimvca,
Ni pseudointelektualca.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana
Prije nego što kreneš u noć
Odnesi smeće,
Pročitaj još nešto iz knjige,
Ne povećavaj roditeljima brige.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana.
Riješila si se drugog stanja.
Možda je tako najbolje,
Jer bi te pokopala
Lokalna izdanja.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana.
Ako nekad i rodiš sina,
Ne daj ga za mušku drolju,
Ne daj ga za glavoklimvca,
Ni pseudointelektualca.
Ti si,
Ti si tako razuzdana,
I ponekad rasplakana.
Ti si tako nasmijana
- maccarona
evo gledammamica papucarka wrote:Macci, evo na tv-u Film "Nevin i u 40-oj"maccarona wrote:Šole wrote:Sorry macco, bar ne morališem.....kako ide kod tebe?
lutam da njega umorim
treba mu povrati u usta
-
mamica papucarka
jesil vidjela depilacijemaccarona wrote:evo gledammamica papucarka wrote:Macci, evo na tv-u Film "Nevin i u 40-oj"maccarona wrote:
lutam da njega umorim
treba mu povrati u usta![]()
![]()
![]()