Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Moderator: anex
- badalpur
#26 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Ima li neko novijih info o Dizdareviću? Mama mi kod njega treba ici za koji dan, a nimalo mi se ne svidja ono sto sam do sada o njemu procitala. Stavise, uplasena sam
...On mi se u startu odmah nije svidio jer je rekao da je ne moze primiti u klinici (navodno nema termina do decembra) pa da mu dodje privatno. Naravno, nije ni pitao da li nam to odgovara.
-
kennann
#27 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Djevojko ako boga znaš mjenjaj, bolje ti je i neki specijaliznat nego on.....Tom je majka Zhera Dizdarevic - bivša ministrica zdravstva KS sve u životu sredila što se moglo srediti......
badalpur wrote:Ima li neko novijih info o Dizdareviću? Mama mi kod njega treba ici za koji dan, a nimalo mi se ne svidja ono sto sam do sada o njemu procitala. Stavise, uplasena sam...On mi se u startu odmah nije svidio jer je rekao da je ne moze primiti u klinici (navodno nema termina do decembra) pa da mu dodje privatno. Naravno, nije ni pitao da li nam to odgovara.
- hadzinicasa
#28 Re:
e jesu nasli preko senilnog Kadije da mu se svete....Lesli Eldridž wrote:Kažu da je ufatio na (ne)djelu neke pedere na klinici, pa mu se sada svete preko Kadića.
a njih dvojica se pljuju godinama... pa nikom nista.
- zbunjen i osamucen
#29 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
ne bi da pljujem po nekome pogotovo na forumu ali o ovom liku se samo lose stvari cuju
moj najbolji prijatelj je imao strasnih problema sa njim
njegova mama je bila kod tog dizdarevica i lik joj je totalno pogrijesio dijagnozu i sjebo je za zivota
ako imate ikakvu drugu opciju mijenjajte, moj prijateljski savjet
moj najbolji prijatelj je imao strasnih problema sa njim
njegova mama je bila kod tog dizdarevica i lik joj je totalno pogrijesio dijagnozu i sjebo je za zivota
ako imate ikakvu drugu opciju mijenjajte, moj prijateljski savjet
- badalpur
#30 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
joj, ljudi dragi, vi mene isprepadaste
...Bez uvrede, ali molila bih nekoga ko je imao ličnog iskustva sa njim da se javi. Zivot je u pitanju tako da ne mogu uzeti u obzir ove price rekla-kazala! Mama mi je pravo lose, vec se dvije godine lijeci bezuspjesno i sad smo dobili preporuku za Dizdarevica kao vrsnog strucnjaka, koji ce joj sigurno pomoci
...a ako je strucnjak kao sto pise na ovom forumu

- otherside
#31 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
majka mu jeste sredila svasta. izmedju stalog da se educira u najboljim neurohirurskim centrima na svijetu. ovo ne bi mogao bez zehre. s druge strane, to je ipak njegova prednost.kennann wrote:Djevojko ako boga znaš mjenjaj, bolje ti je i neki specijaliznat nego on.....Tom je majka Zhera Dizdarevic - bivša ministrica zdravstva KS sve u životu sredila što se moglo srediti......
od mene preporuka za dr dizdarevica kao strucnjaka. ne znam kog bi drugog neurohirurga nekome preporucila kad je rijec o BiH.
Last edited by otherside on 09/08/2011 17:00, edited 1 time in total.
- zbunjen i osamucen
#32 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
badalpur wrote:joj, ljudi dragi, vi mene isprepadaste...Bez uvrede, ali molila bih nekoga ko je imao ličnog iskustva sa njim da se javi. Zivot je u pitanju tako da ne mogu uzeti u obzir ove price rekla-kazala! Mama mi je pravo lose, vec se dvije godine lijeci bezuspjesno i sad smo dobili preporuku za Dizdarevica kao vrsnog strucnjaka, koji ce joj sigurno pomoci
...a ako je strucnjak kao sto pise na ovom forumu
![]()
pa napisao sam ti gore, nije bas licno iskustvo, al mama od najboljeg prijatelja se lijecila kod njega, tako da sam dobro upucen
lik je zajebo skroz dijagnozu i sve, i od onog sto je trebalo biti rutinski zahvat sve iskomplikovao, tako da je zenu zajebao samo tako
poslije su isli na sud i sve, i jos uvijek se nista nije rijesilo a od toga ima vec par godina
zato ti je moj licni savjet da ne ides kod njega
-
kennann
#33 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Mislim ima istine u tome što kažete....aal kod ovog doktora postoji 3 puta ALI.........Preporucujem ovaj djevojci sto su joj potrebne usluge neurohirurga ako je u mogucnosti da ode u Tuzlu - inače naprednija medicina u svim aspektima....ili cak Slovenija ili Hrvatska....
otherside wrote:kennann wrote:Djevojko ako boga znaš mjenjaj, bolje ti je i neki specijaliznat nego on.....Tom je majka Zhera Dizdarevic - bivša ministrica zdravstva KS sve u životu sredila što se moglo srediti......
majka mu jeste sredila svasta. izmedju stalog da se educira u najboljim neurohirurskim centrima na svijetu. ovo ne bi mogao bez zehre. s druge strane, to je ipak njegova prednost.
od mene preporuka za dr dizdarevica kao strucnjaka. ne znam kog bi drugog neurohirurga nekome preporucila kad je rijec o BiH.
-
benjo08
#34 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Lično ne poznajem dr Dizdarevića. Tačno je da mu je majka Zehra, a to kolko mu je pomagala...pa čujte...ko to ne bi svom djetetu pomogao..i omogućio edukaciju u nekim prestižnim centrima. Otac mu je bio Tarik, neuropsihijatar, umro je.
Ono što znam je da kad je moja prijateljica doživjela moždani udar, a inače je radila sa Dizdarevićem, njena porodica je izričitio tražila da je operiše samo on i niko više.....jer im je ona pričala o njemu kao jednom od najvećih stručnjaka na klinici. Eto, to je ono što ja znam...
Tvojoj mami želim brzi oporavak...
Ono što znam je da kad je moja prijateljica doživjela moždani udar, a inače je radila sa Dizdarevićem, njena porodica je izričitio tražila da je operiše samo on i niko više.....jer im je ona pričala o njemu kao jednom od najvećih stručnjaka na klinici. Eto, to je ono što ja znam...
Tvojoj mami želim brzi oporavak...
-
Hasharijast
#35 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
... da li je ikome dr. Dizdarevic radio discus herniu i ako jeste, kakva su iskustva?
-
Hasharijast
#36 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Ima li iko iskustava sa operacijom discus hernije kod Kemala Dizdarevica?
Last edited by Hasharijast on 19/07/2013 17:54, edited 1 time in total.
-
angel26
#37 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Kemal Dizdarević je odličan hirurg u to nema sumnje.....vjerujem i to da postoje različita iskustva i to je normalno. Što se tiče njega kao ličnosti o tome bi se dalo diskutovati...Ako je u pitanju discus hernia lumbalnog dijela TOPLO ti preporučujem dr Burazerovića. Za cervikalnu Sefo ili Dizdarević. Također u Zagrebu ima nekoliko stručnjaka i nije tako skupo...
-
Hasharijast
#38 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Nakon sto je po pravomoćnoj presudi suda postavljen za šefa neurohirurgije, smjeni ga SDA mafijaški lobi nakon dva mjeseca, dok je čovjek na odmoru bio. Strašno!
Jedan od rijetkih ljekara kojem je pacijent na prvom mjestu i sa kojim možeš normalno razgovarati.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Jedan od rijetkih ljekara kojem je pacijent na prvom mjestu i sa kojim možeš normalno razgovarati.
Last edited by Hasharijast on 25/07/2013 08:23, edited 1 time in total.
- starii
#39 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
njega malo handri SDA a malo SDP, mislim da ce ga od ovih zadnjih najvise zaboliti glava ko svih nasHasharijast wrote:Nakon sto je po pravomoćnoj presudi suda postavljen za šefa neurohije, smjeni ga SDA mafijaški lobi nakon dva mjeseca, dok je čovjek na odmoru bio. Strašno!
- strong69
#40 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Mojoj sestri je radio jedan veci zahvat na kicmi ukljucujuci i discus herniju. Operacija je uradena dobro i postoperativni tok ukljucuje fizikalnu terapiju i banjsko-fizikalno lijecenje. Tek nakon toga ce se vidjeti pravo stanje pacijenta. Ostali pacijenti koji su lezali s mojoj sestrom a kojima je radio samo discus herniju osjecaju se dobro.Hasharijast wrote:Ima li iko iskustava sa operacijom discus hernije kod Kemala Dizdarevica?
Dr Dizdarevic radio je veoma tesku operaciju mom poznaniku. Radilo se o operaciji tumora na mozgu. Covjek je treci dan bio na nogama.
S njim sam razgovarao i covjek je sasvim ok. Radi non stop, ne izlazi iz operacijske sale. Ljudi ga cekaju danima da ih primi na razgovor i zele da ih bas on operise. Sestra je bila gore u vrijeme bojkota ostala 4 neurohirurga i koliko znam samo je Sefo radio jos u tom periodu. Kasnije je dosao i neki Ajdarpasic. NIKADA mi nije trazio "poklon" da mu dam.
-
Hasharijast
#41 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Slobodna Bosna bila protiv Dizdarevica vjerojatno po nečijem nalogu. Sad mu poručuju da ide.
"Iskreno, ne razumijem neurohirurga kemala Dizdarevica kojeg svako malo smjenjuju sa duznosti šefa neurohirurške klinike: Kakvi ga demoni sprjecavaju da digne sidro i ode raditi u bilko koju kliniku na svijetu. Što ce nam uopste vrhunski neurohirurzi u zemlji koju vode ljudi bez mozga?" - S. Bosna
"Iskreno, ne razumijem neurohirurga kemala Dizdarevica kojeg svako malo smjenjuju sa duznosti šefa neurohirurške klinike: Kakvi ga demoni sprjecavaju da digne sidro i ode raditi u bilko koju kliniku na svijetu. Što ce nam uopste vrhunski neurohirurzi u zemlji koju vode ljudi bez mozga?" - S. Bosna
Last edited by Hasharijast on 26/07/2013 13:26, edited 1 time in total.
-
šef_svima
#42 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
O tom velikanu i ljudskoj gromadi mogu reći iz ličnog iskustva.
Vrhunski hirurg, čovjek koji zaista voli i zna raditi svoj posao! Za skoro 10 godina liječenja člana moje uže porodice čovjek nije marke uzeo ( a nije da nismo nudili ), pošten je, otvoren za normalan razgovor i bar je moju porodicu primio uvijek bez obzira u koje vrijeme došli! Ako mogu nekako pomoći bilo savjetom ili šta god javi se u pp.
Vrhunski hirurg, čovjek koji zaista voli i zna raditi svoj posao! Za skoro 10 godina liječenja člana moje uže porodice čovjek nije marke uzeo ( a nije da nismo nudili ), pošten je, otvoren za normalan razgovor i bar je moju porodicu primio uvijek bez obzira u koje vrijeme došli! Ako mogu nekako pomoći bilo savjetom ili šta god javi se u pp.
- gradskadjeca
#43 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
Moram da komentarisem na ovoj temi.šef_svima wrote:O tom velikanu i ljudskoj gromadi mogu reći iz ličnog iskustva.
U pitanju je jedan od rijetkih, divljenja vrijednih doktora koji me je operisao prije 7 dana a takodjer poznajem veliki broj njegovih obradjenih pacijenata.
Red pred njegovom kancelarijom, kada nije dan njegovih operacija svjedoci o strucnosti. Onaj ko zna da koristi internet pronaci ce o profesoru neke veoma jake stvari vezano za njegovo obrazovanje i specijalizaciju.
Samo rijeci hvale imam za ovu ljudsku velicinu koja svom poslu prostupa prvo iz ljubavi i iz cijih sam rijeci kada mi se obracao prepoznao zelju da mi se zivot poboljsa, da mi se kako je on rekao popravi kvalitet zivota, i mogu reci da iako je rano, moja porodica i prijatelji vec prepoznaju i primjetu velike pomake koje ja ne zelim da komentarisem zbog subjektivnosti koju bih unio u svoje zapazanje,
Da Bog da da nikom od Vas nikad ne zatrebaju njegove usluge ali bez ustrucavanja mogu reci da ce Vam se zivot promijeniti na bolje ukoliko se odlucite za Prof Dr. Doktora medicinskih znanosti Kemala DIzdarevica,
Iako sam danas bio sa njim, gdje je jos jednom pokazao potpunu posvecenost svakom pojedinacnom pacijentu i spremno odgovorio u potpunosti na sva pitanja, pa cak i na ona koja nisam sjetio da ih postavim, zelim ponovo da ga pozdravim i da mu zazelim svako dobro i svu srecu u zivotu,
-
Hasharijast
#44 Re: Dr. Kemal Dizdarevic - neurohirurg
I mene je nevolja natjerala i obišao sam nekoliko doktora i niti jedan, ama baš niti jedan, nije ni do koljena profesoru Dizdarevicu ni po stručnosti a ni po ljudskosti. Također, znam nekoliko primjera gdje su ljudi hodali po Evropi tražeći lijeka i na kraju se potvrde Dizdarevićeve riječi.gradskadjeca wrote:Moram da komentarisem na ovoj temi.šef_svima wrote:O tom velikanu i ljudskoj gromadi mogu reći iz ličnog iskustva.
U pitanju je jedan od rijetkih, divljenja vrijednih doktora koji me je operisao prije 7 dana a takodjer poznajem veliki broj njegovih obradjenih pacijenata.
Red pred njegovom kancelarijom, kada nije dan njegovih operacija svjedoci o strucnosti. Onaj ko zna da koristi internet pronaci ce o profesoru neke veoma jake stvari vezano za njegovo obrazovanje i specijalizaciju.
Samo rijeci hvale imam za ovu ljudsku velicinu koja svom poslu prostupa prvo iz ljubavi i iz cijih sam rijeci kada mi se obracao prepoznao zelju da mi se zivot poboljsa, da mi se kako je on rekao popravi kvalitet zivota, i mogu reci da iako je rano, moja porodica i prijatelji vec prepoznaju i primjetu velike pomake koje ja ne zelim da komentarisem zbog subjektivnosti koju bih unio u svoje zapazanje,
Da Bog da da nikom od Vas nikad ne zatrebaju njegove usluge ali bez ustrucavanja mogu reci da ce Vam se zivot promijeniti na bolje ukoliko se odlucite za Prof Dr. Doktora medicinskih znanosti Kemala DIzdarevica,
Iako sam danas bio sa njim, gdje je jos jednom pokazao potpunu posvecenost svakom pojedinacnom pacijentu i spremno odgovorio u potpunosti na sva pitanja, pa cak i na ona koja nisam sjetio da ih postavim, zelim ponovo da ga pozdravim i da mu zazelim svako dobro i svu srecu u zivotu,
Samo se nadam da neće pokleknuti pred ovom mafijom u bijelim mantilima, jer bih se bojao kućnog ljubimca poslati njima na operaciju.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4