Bijela boja ima status boje inače se ne bi zvala boja. Nemojte me tjerat da sad svim sredstvima branim konstitutivnost svoje bojeBea_Trix wrote:pa kad nisu nego tonovi![]()
![]()
Koje boje volite ?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
pa ne znam jesi isao u gimnaziju, ali tamo te upeglaju na likovnom da su tonovi u pitanjucyprus wrote:Bijela boja ima status boje inače se ne bi zvala boja. Nemojte me tjerat da sad svim sredstvima branim konstitutivnost svoje bojeBea_Trix wrote:pa kad nisu nego tonovi![]()
![]()
![]()
![]()
.
-
Shoshana
mene su ucili da je bijela = sve boje zajedno, a da je crna nedostatak boje. bazirano na reflektiranju nesto, nesto, absorpciji, nesto nesto, ljudskom okuBea_Trix wrote:pa ne znam jesi isao u gimnaziju, ali tamo te upeglaju na likovnom da su tonovi u pitanjucyprus wrote:Bijela boja ima status boje inače se ne bi zvala boja. Nemojte me tjerat da sad svim sredstvima branim konstitutivnost svoje bojeBea_Trix wrote:pa kad nisu nego tonovi![]()
![]()
![]()
![]()
.
No kada iz tube istisnes ono nesto bijelo, da naslikas cisti snijeg - za mene je to boja kao i svaka druga
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
Maslinastozelena militantna,bordo..(al navijam za Želju
),slažu mi se uz oči veli jedna hanuma--mislim na maslinastozelenu a na bordo samo kad stalkera igram do tri poslije ponoći....
- ja_cura_
ovo da se pohvalis, da si nasao hanumu, jer si kukao kako je tesko biti sam!dr.gog wrote:Maslinastozelena militantna,bordo..(al navijam za Želju),slažu mi se uz oči veli jedna hanuma--mislim na maslinastozelenu a na bordo samo kad stalkera igram do tri poslije ponoći....
ja volim smedju boju i to onu tamniju, kao cokolada i maslinasto zelenu
-
luciferino
Volim plavu i bordo. Ne mogu smisliti roze, a ni narandžasta mi nije posebno draga.
-
pesak
Sluzba je sluzba, a druzba je druzba.ja_cura_ wrote:ovo da se pohvalis, da si nasao hanumu, jer si kukao kako je tesko biti sam!dr.gog wrote:Maslinastozelena militantna,bordo..(al navijam za Želju),slažu mi se uz oči veli jedna hanuma--mislim na maslinastozelenu a na bordo samo kad stalkera igram do tri poslije ponoći....
![]()
![]()
(i btw cestitam na unapredjenju u moderatora
)
ja volim smedju boju i to onu tamniju, kao cokolada i maslinasto zelenu
- chuchumbamayumbe
Zelena, tamno zelena, svijetlo zelena, metalik zelena...
-
nikad_izvini
Taraba sam sa bojama,inače
Siva svih nijansi(jel to boja uopšte) i svijetlo plavu 
-
mamica papucarka
meni je isto maslinasto zelene goooodinama bila najdzaza boja tj. nijansa zelene. I kad malo bolje skontam, najvise odjece imam u toj nijansi.
Onda me tirkiz pucala jedno dvije godine. Trenutno opet zelena, ali on safirasta (jelde safira ima i zelenih
)
I definitivno jedna od najdrazih boja mi je smedja i to cokoladna nijansa. Potom ciglasto narandzasta i tamno crvena.
ustvari, ja volim sve boje osim bijele i kremaste
btw. kanim se postavit sliku da vidite sta smo uradili od djecije sobe, tj zida od sobe
Onda me tirkiz pucala jedno dvije godine. Trenutno opet zelena, ali on safirasta (jelde safira ima i zelenih
I definitivno jedna od najdrazih boja mi je smedja i to cokoladna nijansa. Potom ciglasto narandzasta i tamno crvena.
ustvari, ja volim sve boje osim bijele i kremaste
btw. kanim se postavit sliku da vidite sta smo uradili od djecije sobe, tj zida od sobe
-
gumifufna
Ja u svom komsiluku ima jednu nastavnicu koja je bolesna od crvene boje.Kod nje je sve crveno kuca,kuhinja,garderoba znaci sve moguce.Nikad je niko nije vidio da je obukla sta druge boje osim crvene.Cak kad sa djecom ide na izlet citavom razredu kupi crvene majce o svom trosku.
Interesuje me da li poznajete jos koju takvu osobu i kako se ta bolest strucno zove
Interesuje me da li poznajete jos koju takvu osobu i kako se ta bolest strucno zove
- zena21
garant roditeljima bude drago kad se organizuje kakav izletgumifufna wrote:Ja u svom komsiluku ima jednu nastavnicu koja je bolesna od crvene boje.Kod nje je sve crveno kuca,kuhinja,garderoba znaci sve moguce.Nikad je niko nije vidio da je obukla sta druge boje osim crvene.Cak kad sa djecom ide na izlet citavom razredu kupi crvene majce o svom trosku.Interesuje me da li poznajete jos koju takvu osobu i kako se ta bolest strucno zove