Ruka ruku mije

Fratris

Post by Fratris »

Prozor wrote:Cudi me za rahmetli Alagica.
Da ja meni biti ovako naivan.
mostarac

Post by mostarac »

gdje ja poceh

Image

ti nasere sine produzi
Image
U gornjem redu: Paško Ljubičić,
Slobodan Milošević, Mladen Naletilić Tuta,
Mehmed Alagić i Naser Orić,
a čuče: Goran Jelisić,
Dragoljub Prcač, Predrag Banović
i Zoran Žigić

Image
a ti sine haaaaaariseeee zavrsi pos'o

Image
Last edited by mostarac on 25/01/2008 22:26, edited 3 times in total.
SaraLe

Post by SaraLe »

@Mostarac stavi sliku tite sa drazom, ili je tito ubijao za takve slike :razz: :-)
mostarac

Post by mostarac »

stavi ti kad imas ;)

Ne znam za sta je tito ubijao, ali znam da je rokno drazu bez a sekunde se nije mislio, dok je alaga lijepo rekao da ce on lako sa SDS-om :D
SaraLe

Post by SaraLe »

mostarac wrote:stavi ti kad imas ;)

Ne znam za sta je tito ubijao, ali znam da je rokno drazu bez a sekunde se nije mislio, dok je alaga lijepo rekao da ce on lako sa SDS-om :D
Rokno je drazu, ali nije drazice :-)
A rokno je i drazice, u filmu bitka na neretvi ili bi sutjeska :razz: :lol: :lol:
A na ovim slikama, govno do govneta :x
mostarac

Post by mostarac »

SaraLe wrote:

A rokno je i drazice, u filmu bitka na neretvi ili bi sutjeska :razz: :lol: :lol:
i ja se slazem da je malo rokno koliko je trebo i drazica i alijica i pavelica, ali onda bi ga jos vise pljuvali takvi kao ti, jer to zaboga nije demokraticno :D
Ko bi narodu ugodio :D
SaraLe

Post by SaraLe »

mostarac wrote:
SaraLe wrote:

i ja se slazem da je malo rokno koliko je trebo i drazica i alijica i pavelica, ali onda bi ga jos vise pljuvali takvi kao ti, jer to zaboga nije demokraticno :D
Ko bi narodu ugodio :D
Nije ove prve roknuo, trebalo popuniti redove u "nasoj" J.N.A. :oops:
mostarac

Post by mostarac »

ma ja :D

JNA je bila pod direktnom komandom kralja petra, a tito je bio osvjedoceni cetnik :D
Vise je tito pobio cetnika samo na neretvi nego Alijina vojska za cijeli rat :D
SaraLe

Post by SaraLe »

mostarac wrote:ma ja :D

JNA je bila pod direktnom komandom kralja petra, a tito je bio osvjedoceni cetnik :D
Jest, jest u filmu :razz:
mostarac

Post by mostarac »

SaraLe wrote:
mostarac wrote:ma ja :D

Jest, jest u filmu :razz:
ma ja, tako je kako ti kazes. Al haj bar mu se nije desio gaf da zarobljenog cetnickog komandanta postavi za komandanta armije :D

nego nije to tema tema je ovo
gdje ja poceh

Image

ti nasere sine produzi
Image
i Zoran Žigić

Image

Image
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: .... a na slici nema lideva svpskih vadikala, ... ? To je bas pvava steta, ... :D
mostarac

Post by mostarac »

pape wrote::roll: .... a na slici nema lideva svpskih vadikala, ... ? To je bas pvava steta, ... :D
u to vveme lidev je bio jos u beogvadu u pavlamentu svbije :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

mostarac wrote:
pape wrote::roll: .... a na slici nema lideva svpskih vadikala, ... ? To je bas pvava steta, ... :D
u to vveme lidev je bio jos u beogvadu u pavlamentu svbije :D
:roll: Oooo, ... hvava ti mostavac, ... hvava ti ko bvatu. Izgveda da sam nesto pobvkao, ... :oops: :zzzz:
CondoR

Post by CondoR »

mostarac wrote:gdje ja poceh

Image

ti nasere sine produzi
Image
i Zoran Žigić

Image

Image
Slike vrijede hiljadu riječi :thumbup:

Dok se bagra solidariše, a mafija je uvjek bila na istim talasnim dužinama, nek se narodi kolju svim srestvima !

Kad vidiš te likove, pa i dobro je kako je moglo biti.
Ergot

Post by Ergot »

Fratris wrote:
Ja baratam podatkom da je rahmetli Alagic bio castan covjek. Ako znas nesto vise, pazljivo te slusam.
jefferson

Post by jefferson »

Ergot wrote:
Fratris wrote:
Ja baratam podatkom da je rahmetli Alagic bio castan covjek. Ako znas nesto vise, pazljivo te slusam.[/quote

Ja baratam svojim ocima, i nema tih para da bi zagrlio Tutu, da je neznam sta u pitanju :x
Fratris

Post by Fratris »

Ergot wrote:Ja baratam podatkom da je rahmetli Alagic bio castan covjek. Ako znas nesto vise, pazljivo te slusam.
Kako da ne. U Hagu su sve sami casni ljudi.
pike

Post by pike »

Radoje B. wrote:Zao mi ih pravo, sigurno im nisu dali pive unijet :roll:
Pa vidi se da nisu, jadnici morali pit kolu i fantu... ali eto bar su im pecenje dali.

Ja zatvora i govana, izgledaju kao da nikad nisu ni vidili zatvora :x
Shoshana

Post by Shoshana »

Da je neko iznenadjenje - bas i nije... Ali lijepo je da se moze vidjeti crno na bijelom...

Fuj, bas da ti se zgadi :x
Ergot

Post by Ergot »

Fratris wrote:
Ergot wrote:Ja baratam podatkom da je rahmetli Alagic bio castan covjek. Ako znas nesto vise, pazljivo te slusam.
Kako da ne. U Hagu su sve sami casni ljudi.
To mu ne govori u prilog, slazem se, samo nisi bas blagoglagoljiv kako sam se nadao.
nokturno

Post by nokturno »

Hajde ne shupljirajte......vidio bih vas u Sheveningenu :D Sve junaci nikom ponikose :D Na kraju krajeva, kao sto rekose, slikao se i Josip sa Drazom a to sto ga je na kraju roknuo ne mijenja stvar. Ko kaze da se ovi nebi porokali da su imali priliku.

Sve u svemu i ova diskusija se svodi na stranacku ili nacionalnu pripadnost. Vecina gleda iz onog ugla koji njemu odgovara.

General Alagic je vise uradio za BiH nego smo mi u stanju naskrabati na forumu za zivota, ali eto blagodeti interneta su nam dale da svaki shupcic moze pljuvati po herojima. I nemojte mi o njegovim kucama i parama, jer me ne interesuje. Travnik, Zenica, Bugojno, Vakuf, Vlasic, Sana, Kljuc ostaju iza generala Alagica. Negdje drugo bi mu za to dali grad a kod nas mu nabijaju na nos dvije kuce i to sto je asfaltirao put do svog rodnog mjesta.
mostarac

Post by mostarac »

nokturno wrote:Hajde ne shupljirajte......vidio bih vas u Sheveningenu :D Sve junaci nikom ponikose :D Na kraju krajeva, kao sto rekose, slikao se i Josip sa Drazom a to sto ga je na kraju roknuo ne mijenja stvar. Ko kaze da se ovi nebi porokali da su imali priliku.

Sve u svemu i ova diskusija se svodi na stranacku ili nacionalnu pripadnost. Vecina gleda iz onog ugla koji njemu odgovara.

General Alagic je vise uradio za BiH nego smo mi u stanju naskrabati na forumu za zivota, ali eto blagodeti interneta su nam dale da svaki shupcic moze pljuvati po herojima. I nemojte mi o njegovim kucama i parama, jer me ne interesuje. Travnik, Zenica, Bugojno, Vakuf, Vlasic, Sana, Kljuc ostaju iza generala Alagica. Negdje drugo bi mu za to dali grad a kod nas mu nabijaju na nos dvije kuce i to sto je asfaltirao put do svog rodnog mjesta.
tu sliku josipa sa drazom nije niko od nas vidio, a siguran sam ni ti. Kod te slike ukoliko postoji ima jedna sitna razlika u odnosu na ove, a to je da je slikano prije zlocina, da je slikano sa onim ko je tada makar i lazuci predstavljao oruzanu formaciju koja se borila protiv fasizma. Onog trenutka kad je ta formacija otkrila svoje lice proglasena je neprijateljem i smatrana izdajnicima za razliku od danas kad je nakon srebrenice, prijedora i hiljada drugih stratista alija podrzao SDS i njegov opstanak i vladu sa njim. Tito je ukinuo kralja i kraljevu vojsku, a komandanta te vojske smaknuo, a alija je sa njima pravio koaliciju, a puleni mu se slikali po haagu i druzili sa njima, a i danas njegovo cedo haaariiiis radi isto. E to je bitna razlika koju treba da kazes
muha_sa

Post by muha_sa »

gdje vi vidite generala Alagica :-) :-)
ImageImage
Last edited by muha_sa on 26/01/2008 07:40, edited 1 time in total.
brdo

Post by brdo »

rijesili ljudi da malo teferisu poslije sudskih rasprava :D dosta su ko biva i ratovali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply