Moto Smoto u novoj familiji

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Isaac

Post by Isaac »

Bumbar wrote:i strasna je maza :) :)...samo bi se mazio :) :)
Moto je kod mene od prije par sati. :)

Dok je mircerka bila sa njim, strogo je kulirao a sad se samo mazi i maaazi. Zabije se u ruku pa je onda lize. :D :-)

Samo da se ne posere po tepihu... :D:D:D
Isaac

Post by Isaac »

.
Last edited by Isaac on 24/11/2008 12:41, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Isaac wrote:

Dok je mircerka bila sa njim, strogo je kulirao a sad se samo mazi i maaazi. Zabije se u ruku pa je onda lize. :D :-)

Samo da se ne posere po tepihu... :D:D:D
rekla sam ti fino, srolaj tepih, vidio si da se njemu ne svidja i pomiri se s cinjenicom da je to sad NJEGOV stan :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Isaac wrote:

Samo da se ne posere po tepihu... :D:D:D[/quote

nece :D on je dobri macak :D...cek da vidis kako foruma whahahahah
Isaac

Post by Isaac »

.
Bumbar

Post by Bumbar »

Isaac wrote:
Tastatura mu je najzanimljiviji objekat u stanu, pored moje solje za kafu, nju voli oblizati. :o :-)
eee koliko je on puta ischatao sa mnom i htio napisao par postova whaha...najbolje je kad se nacali ravno ispred ekrana i gleda whahahahaha...

btw.voli johnny-a deppa :D hahahah...odgledao je 9 vrata bez miganja i pomjeranja whahahahah...
Skyfox

Post by Skyfox »

Sretan macak :thumbup: happy end
Isaac

Post by Isaac »

....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Isaac wrote:Update.

Ide na pijesak, to je najvaznije. :)

Naucio sam ga na suhu hranu, u pocetku je htio samo konzervu a meni to pravo smrdi.

Btw. koliko macak moze skociti? Drzim otvoren prozor (preventiva lol), na visini od nekih 1.5 metra, nema odakle da skoci do njega osim sa poda.. Ne znam koliko je ovo pametno?
treniraj ga tako sto ces biti s njim na prozoru...i stalno ga zovi da te prati bilo gdje, ako i iskoci kroz prozor, da te slusa i da se vrati :D
ako hoces, dacu ti ja povodac za mace da ga ucis da hoda s tobom :D Pa kad odes na godisnji, da ti se familija folira po komsiluku sa dresiranom macom :D
PS Nemoj pokusavati da ga naucis da ide u granap, meni nije uspjelo sa husom :D
Lace

Post by Lace »

Isaac wrote:
mIRCerka wrote: rekla sam ti fino, srolaj tepih, vidio si da se njemu ne svidja i pomiri se s cinjenicom da je to sad NJEGOV stan :D

Tepih je out, posteljina je in. :-)

Btw. ćilla uz Paco de Lucia. :D

Image

Bumbar wrote:
nece :D on je dobri macak :D...cek da vidis kako foruma whahahahah

Tastatura mu je najzanimljiviji objekat u stanu, pored moje solje za kafu, nju voli oblizati. :o :-)
moj cici aka krasnici lize monitor :D i pritisce kojesta na tastatauri

za one koji ne znaju..uzela sam ga od mirci

Image

Image

:)
Bumbar

Post by Bumbar »

Isaac wrote:Update.

Ide na pijesak, to je najvaznije. :)

Naucio sam ga na suhu hranu, u pocetku je htio samo konzervu a meni to pravo smrdi.

Btw. koliko macak moze skociti? Drzim otvoren prozor (preventiva lol), na visini od nekih 1.5 metra, nema odakle da skoci do njega osim sa poda.. Ne znam koliko je ovo pametno?
moze moze skociti...:D...odnosno zna praksati po cijeli dan whahaha...jos mu je samo bilo ostalo da nauci da otkljuca vrata whaaha :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Lace wrote:

Image

Image

jodio maaaaaakaaaaaaaa mrwice sojeeeeeeeeeee

Hexa je skontala super foru, gleda kako gori cumur i kad pice one iskrice ganja ih :D

Djuro je tuzan, nema mu Smote da se ganjaju po kuci, zato sad maltretira Kemu...a Kemi do zivota nije, taman se oporavio od 15dnevnog proljeva :D
Skyfox

Post by Skyfox »

mIRCerka wrote:Djuro je tuzan, nema mu Smote da se ganjaju po kuci, zato sad maltretira Kemu...a Kemi do zivota nije, taman se oporavio od 15dnevnog proljeva :D
cat Dinastija.ba :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skyfox wrote:
mIRCerka wrote:Djuro je tuzan, nema mu Smote da se ganjaju po kuci, zato sad maltretira Kemu...a Kemi do zivota nije, taman se oporavio od 15dnevnog proljeva :D
cat Dinastija.ba :D
U slijedecoj epizodi:
Semsa dobija nervni slom, nikad ne stigne na vrijeme da jede meso, i protestira tako sto legne na TV i onda spusti rep i sapu preko ekrana :D
Isaac

Post by Isaac »

.........
Isaac

Post by Isaac »

Lace wrote:

Image
Joj, zuti macak... kako bih ja to sad izgnjavio. :-) :-) :-)

Moj Princ ( 8):D) na omiljenom mjestu. Kad se najede obavezno odlezi par sati na radijatoru.

Image
Lace

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
Lace wrote:

Image

Image

jodio maaaaaakaaaaaaaa mrwice sojeeeeeeeeeee

Hexa je skontala super foru, gleda kako gori cumur i kad pice one iskrice ganja ih :D

Djuro je tuzan, nema mu Smote da se ganjaju po kuci, zato sad maltretira Kemu...a Kemi do zivota nije, taman se oporavio od 15dnevnog proljeva :D
vidis ti miwci kako je cici ostao cwadak...veliki je al faca ko u bebe :)
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

mIRCerka wrote:pliiiizzzzzzz heeeeeeeelp....
maca je kucna, sve zna :D

kuhati, prati, čistiti, usisavati, brisati... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Isaac wrote:
mIRCerka wrote: treniraj ga tako sto ces biti s njim na prozoru...i stalno ga zovi da te prati bilo gdje, ako i iskoci kroz prozor, da te slusa i da se vrati :D
ako hoces, dacu ti ja povodac za mace da ga ucis da hoda s tobom :D Pa kad odes na godisnji, da ti se familija folira po komsiluku sa dresiranom macom :D
PS Nemoj pokusavati da ga naucis da ide u granap, meni nije uspjelo sa husom :D
Jucer sam ga pustio u haustor, napravio dva kruga, skoroooz je poludio i narednih par sati proveo skriven ispod kreveta. :D E, da... izgrebao je djevojku koja ima fobiju od maca al' je, meni za hator, htjela da ga malo pomiluje. :D Nema joj napretka tri godine... istraumatizirala se cura. :D:D

Nabavio sam mu novu halu, zatvorena sa nekakvim filterima an' stuff. Sad je stalno tamo, kopa po pijesku i kad treba i kad ne treba...

Btw. koji pijesak koristite i gdje kupujete? Imam Natusan, nista ne valja, pravo se namucim dok ocistim kutiju...
Pijesak - Friskies nije los, a u ZOO centru imaju one kristalice sto samo zalijes vodom i tresnes u WC solju :D
Osobe koje imaju traumu od macaka i ne vole macke ne trebaju dirati Motu, jer macke to osjete i instinktivno se brane. Pride, sta ima tebi dolazit djevojka u Motov stan? :D
Skyfox

Post by Skyfox »

mIRCerka wrote: a u ZOO centru imaju one kristalice sto samo zalijes vodom i tresnes u WC solju :D
cuj, ne znam za to moram isprobat, a jel smanji aromu sta god??? :D
Bajko

Post by Bajko »

ma ima u merkatoru neki novi pjesak od Gimpet-a, u biofresh varijanti, miriše na travu :D ... al ipak moraš čistit svaka 3 dana, jer ni trava ne može vječno trpit :D
nadam se da isaak zna da govance treba odmah sa za to predviđenom mačko-lopaticom otklonit u wc školjku :D
Skyfox

Post by Skyfox »

Isprobao sam sve sto ima u Merc i sve je isto sranje, vise grudva, manje grudva, sve isto smrdi... jedino sto dobijes ako se ne zaljepi za lopaticu - to je gadno :D

da mi je naucit da ide u solju i sama pusti vodu :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skyfox wrote:Isprobao sam sve sto ima u Merc i sve je isto sranje, vise grudva, manje grudva, sve isto smrdi... jedino sto dobijes ako se ne zaljepi za lopaticu - to je gadno :D

moja Curica je znala piskiti i kakiti u solju, nije ynala pustit vodu...
:(
Isaac

Post by Isaac »

........
Last edited by Isaac on 24/11/2008 12:40, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Isaac wrote:
Skyfox wrote:Isprobao sam sve sto ima u Merc i sve je isto sranje, vise grudva, manje grudva, sve isto smrdi... jedino sto dobijes ako se ne zaljepi za lopaticu - to je gadno :D

Eh da se samo lijepi za lopaticu... To se tako spece da jedva odvojim od kutije, da ne spominjem kako smrdi... :D Pride se Ibliz (novo ime :D) ne odvaja od mene dok cistim i sve pokusava da oblize i mene i plastiku. :D

Jutros je pregrizao kabolve od linije :o , ako ga sad nisam izbacio naglavacke necu nikad. Helem, sad su svi kablovi premazani domestosom :D to mu smrdi.

Btw. nece da jede suhu hranu (whiskas). Samo pomirise i pocne grebati nogom, lafo zakopava. Valjda mu smrdi... Neko imao slican problem? Ne mogu mu stalno davati knozervu...
Kupi u kutiji Friskies ili Kitekat. Mozda mu whiskas ne godi.
Next time kupi u ZOO CENTRU pijesak u kristalima...samo zalijes vodom. Ja sam ti fino govorila IDEMO ZAJEDNO u shopping, al jok dje ces ti sacekat zensko :D
Post Reply