holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post Reply
lady midnight

Post by lady midnight »

guardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?
chuck norris ne govori nishta :D on cheka :D:D:D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

lady midnight wrote:
mene zanima da li su se zvijede "days of our lives", sezona 73-79, oglasile?
guardian

Post by guardian »

pitt wrote:
evo laje na CNNu protiv mccaina :D:D:D Kaze prestar :D:D: Mccain mu porucio da ce mu poslati mater od 92 godine sa sapunom da mu usta ispere :D:D:D
Nije ni Mccain lud, kod Chuck-a samo faktor iznenadjenja pali :D
Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise.
water

Post by water »

sad mi je laknulo kad znam ko je uz serbiju. sad su donji. Eki sharon stone :lol: :lol:
Tesssa

Post by Tesssa »

vala cu ostavit ovog Johnnija, nije mi nesto dobar u zadnje vrijeme :oops: :D :D :D
Maraschino

Post by Maraschino »

Samo kada se sjetim ko je sve nas podrzavao :roll: '92-'95

a nama bivalo sve gore i gore :( da ne kazem, nas sve manje i manje :oops:
Pakleni

Post by Pakleni »

sta vam je kosovo je srbija izgubila jos 1999.(ili kad su vec "bombardovani") sve ovo ostalo je formalna glupost...al kako to biva sa svijetom.....oni stvarno misle da im nakav Vojo Kalasnjikov moze osigurati srbiju sa kosovom.

smijesno

nije im kriv ni slobo ni kostukurcina nego ljudi koji su glasali za njih. Isto sranje i u BiH. Lazu, kradu, seru i to sve pred ocima ljudi a ovi i dalje za njih glasaju...
cyprus

Post by cyprus »

Šandor wrote:Albanci na Kosovu nisu na javnim protestima 80-ih godina tražili da se protjeraju Srbi....da se sruše crkve.....da se Kosovo pripoji Albaniji.....itd
Hm, koliko je ovo blizu il daleko od istine... :roll:
Prozor

Post by Prozor »

cyprus wrote:
Šandor wrote:Albanci na Kosovu nisu na javnim protestima 80-ih godina tražili da se protjeraju Srbi....da se sruše crkve.....da se Kosovo pripoji Albaniji.....itd
Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...
cyprus

Post by cyprus »

Prozor wrote:
cyprus wrote:
Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...
Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova? :roll:
Prozor

Post by Prozor »

cyprus wrote:
Prozor wrote:
cyprus wrote: Hm, koliko je ovo blizu il daleko od istine... :roll:
Nije ni nas ni njih bilo 41´, za nas su htjeli autonomiju, ali dobismo republiku, oni ne, i zato sad imas zastitu "teritorijalnog integriteta" Srbije... Samo konstatujem, da ni mi nismo odvjeka uskladjeni kao ravnopravni susjedima, i da smo se vrlo lahko mogli naci u njihovoj poziciji...
saviola

Post by saviola »

ja zluradih komentara :roll:

vecina ovih glumaca ima veci uticaj na amerikance nego njihov predsjednik... a vi sto sumnjate u istinitost informacije, prebacite na jos neki kanal osim hayata :D
Prozor

Post by Prozor »

saviola wrote:ja zluradih komentara :roll:

vecina ovih glumaca ima veci uticaj na amerikance nego njihov predsjednik... a vi sto sumnjate u istinitost informacije, prebacite na jos neki kanal osim hayata :D
Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...

P.S.

Ovi naseljavaju vecinu Kosova, ne Sharon Stone...

Image
saviola

Post by saviola »

Prozor wrote:

Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...

P.S.

Image

ne, nego ce tebe neko da pita. ameri diktiraju sve u svijetu, svidjalo se to tebi ili ne.
na stranu to sto oni nemaju pojma gdje je kosovo, ako jedan tom hanks kaze da kosovo ne treba da dobije nezavisnost, vecina njih ce to podrzati.
Prozor

Post by Prozor »

lahku noc :zzzz:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

saviola wrote:
Prozor wrote:

P.S.

Image

ne, nego ce tebe neko da pita. ameri diktiraju sve u svijetu, svidjalo se to tebi ili ne.
na stranu to sto oni nemaju pojma gdje je kosovo, ako jedan tom hanks kaze da kosovo ne treba da dobije nezavisnost, vecina njih ce to podrzati.
Niam veliki fan kosovskih tema, ali....ne mogu a da se ne složim s konstatacijom da Amerikanci diktiraju sve na svijetu, a glede Kosova,mislim da su diktiranje završili, ostali su detalji....

Glede boldirane rečenice, baš me zanima šta si govorio o Girovim ekspresijama o tvom ratnom komandantu :D
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

callmethebreeeze wrote:
lady midnight wrote:
mene zanima da li su se zvijede "days of our lives", sezona 73-79, oglasile?
Situacija je slicna kao u nasoj drzavi, jedni hoce ovo a drugi ono pa ispade nista. Najvjerovatnije ce biti pod pritiskom UN:a skoro...
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Evo Richard Gere podrzaje integritet BiH i poceo je traziti Karadzica da pokaze Del Niro kako se radi...

http://www.thehuntingpartymovie.com/
saviola

Post by saviola »

Ahmmed wrote:
saviola wrote:
Prozor wrote: Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...

P.S.

Image

Niam veliki fan kosovskih tema, ali....ne mogu a da se ne složim s konstatacijom da Amerikanci diktiraju sve na svijetu, a glede Kosova,mislim da su diktiranje završili, ostali su detalji....

Glede boldirane rečenice, baš me zanima šta si govorio o Girovim ekspresijama o tvom ratnom komandantu :D

ti mislis da je gir govorio ono sto zaista misli. :roll: snimao je film u sarajevu, naravno da ce da govori ono sto sarajlije zele da cuju, nije on od juce...
a svejedno i da je mislio tako, sta ja treba da mislim o njemu... mene licno ne zanima njegovo misljnje, ali amere itekako zanima... jer oni su takav narod... nekima od njih je vaznije sta kaze npr. vlade divac nego li njihov predsjednik :D

aj uzdravlje :zzzz:
kreco hakija

Post by kreco hakija »

ma amerikance ne interesuje šta ko kaže, njih interesuje lova.
cyprus

Post by cyprus »

Prozor wrote:
cyprus wrote:
Prozor wrote: Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...
Nije ni nas ni njih bilo 41´, za nas su htjeli autonomiju, ali dobismo republiku, oni ne, i zato sad imas zastitu "teritorijalnog integriteta" Srbije... Samo konstatujem, da ni mi nismo odvjeka uskladjeni kao ravnopravni susjedima, i da smo se vrlo lahko mogli naci u njihovoj poziciji...
Kosovo za razliku od BiH nikad nije bila država i po kom su osnovu trebali dobit status republike? :roll: .
basicman

Post by basicman »

ma ovo mora da je neki vic. niko ne stoji vise iza kosova nego amerika. a to da sad srbi prosipaju parole da "amerika vlada svijetom i bice kako amerika kaze" mi zvuci pateticno. naravno da ce biti kako amerika kaze, al amerika stoji cvrsto iza kosovske nezavisnosti. kome to nije jasno i ko se uzda u neke glumce a ne u stav vlade je hitni slucaj za psihijatriju zbog gubljenja veze sa realnoscu :)
kijameta

Post by kijameta »

cyprus wrote:
Prozor wrote:
cyprus wrote: Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova? :roll:
Kosovo za razliku od BiH nikad nije bila država i po kom su osnovu trebali dobit status republike? :roll: .
Bosna nije bila drzava od 1463 do 1943 a Kosovo i Bosna su u najvecem periodu imali isti status u Turskoj.Naravno da je Kosovo trebalo biti republika,jer je specifikum i nedavanje rupublike(drzavnosti) Kosovu je samo podilazenje velikosrbstvu i priznanje srbijanske okupacije Kosova 1912. A velikosrbi su se kad je Bosna dobila drzavnost,zavaravali sa time da ce to biti samo jos jedna srpska drzava.Jugoslavija kroz srpske oci-Srbija,srpska Vojvodina,srpsko Kosovo,srpska Crna Gora,srpska Makedenija,srpska Bosna,Hrvatska sa Srbima kao faktorom na vlasti i Slovenija koja ce morati slusati,kad je sve ove srpske zemlje stisnu.Protiv toga su prvi glas digli Albanci Kosova,dok su nasi 'patrioti' na njih slali miliciju.
Svaka juznoslovenska zemlja ima svoje fanove medzu glumcima i javnim licnostima u USA ovi srpski mi ne izgledaju nesto reprezentativno.
U svakom slucaju,da cijeli Holivud skoci na noge,svejedno,na Kosovu je sve gotovo.
trinaesti

Post by trinaesti »

pa i abraham lincoln je nedavno izjavio: kosovo je srce srbije :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

uuuuuuuuuu teska je situacija,George Clooney i Sharon Stone protiv nezavisnosti Kosova uuuuuuuu bice sad svasta :D eto njiha na Kosovski boj :D samo sto ce Clooney da glumi kneza Lazara,a Stone knjeginju Milicu.Koja ce to Hollywood ekranizacija biti,a Johnny Depp kao Obilic i da ne zaboravimo negativce Gene Hackman kao Murat,a Robert de Niro kao Bajazit. :D :D jaoooooooo cirkusa sa ovo Srbijom ,pa nisu oni normalni :D
Post Reply