chuck norris ne govori nishtaguardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?
holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova
- lady midnight
-
callmethebreeeze
mene zanima da li su se zvijede "days of our lives", sezona 73-79, oglasile?lady midnight wrote:chuck norris ne govori nishtaguardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?on cheka
:D:D
-
guardian
Nije ni Mccain lud, kod Chuck-a samo faktor iznenadjenja palipitt wrote:evo laje na CNNu protiv mccainaguardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?:D:D Kaze prestar
:D: Mccain mu porucio da ce mu poslati mater od 92 godine sa sapunom da mu usta ispere
Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise.
- Maraschino
Samo kada se sjetim ko je sve nas podrzavao
'92-'95
a nama bivalo sve gore i gore
da ne kazem, nas sve manje i manje 
a nama bivalo sve gore i gore
- Pakleni
sta vam je kosovo je srbija izgubila jos 1999.(ili kad su vec "bombardovani") sve ovo ostalo je formalna glupost...al kako to biva sa svijetom.....oni stvarno misle da im nakav Vojo Kalasnjikov moze osigurati srbiju sa kosovom.
smijesno
nije im kriv ni slobo ni kostukurcina nego ljudi koji su glasali za njih. Isto sranje i u BiH. Lazu, kradu, seru i to sve pred ocima ljudi a ovi i dalje za njih glasaju...
smijesno
nije im kriv ni slobo ni kostukurcina nego ljudi koji su glasali za njih. Isto sranje i u BiH. Lazu, kradu, seru i to sve pred ocima ljudi a ovi i dalje za njih glasaju...
- Prozor
Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...cyprus wrote:Hm, koliko je ovo blizu il daleko od istine...Šandor wrote:Albanci na Kosovu nisu na javnim protestima 80-ih godina tražili da se protjeraju Srbi....da se sruše crkve.....da se Kosovo pripoji Albaniji.....itd
- cyprus
Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova?Prozor wrote:Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...cyprus wrote:Hm, koliko je ovo blizu il daleko od istine...Šandor wrote:Albanci na Kosovu nisu na javnim protestima 80-ih godina tražili da se protjeraju Srbi....da se sruše crkve.....da se Kosovo pripoji Albaniji.....itd
- Prozor
Nije ni nas ni njih bilo 41´, za nas su htjeli autonomiju, ali dobismo republiku, oni ne, i zato sad imas zastitu "teritorijalnog integriteta" Srbije... Samo konstatujem, da ni mi nismo odvjeka uskladjeni kao ravnopravni susjedima, i da smo se vrlo lahko mogli naci u njihovoj poziciji...cyprus wrote:Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova?Prozor wrote:Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...cyprus wrote: Hm, koliko je ovo blizu il daleko od istine...
- Prozor
Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...saviola wrote:ja zluradih komentara![]()
vecina ovih glumaca ima veci uticaj na amerikance nego njihov predsjednik... a vi sto sumnjate u istinitost informacije, prebacite na jos neki kanal osim hayata
P.S.
Ovi naseljavaju vecinu Kosova, ne Sharon Stone...

- saviola
Prozor wrote:Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...saviola wrote:ja zluradih komentara![]()
vecina ovih glumaca ima veci uticaj na amerikance nego njihov predsjednik... a vi sto sumnjate u istinitost informacije, prebacite na jos neki kanal osim hayata
P.S.
ne, nego ce tebe neko da pita. ameri diktiraju sve u svijetu, svidjalo se to tebi ili ne.
na stranu to sto oni nemaju pojma gdje je kosovo, ako jedan tom hanks kaze da kosovo ne treba da dobije nezavisnost, vecina njih ce to podrzati.
- Ahmmed
Niam veliki fan kosovskih tema, ali....ne mogu a da se ne složim s konstatacijom da Amerikanci diktiraju sve na svijetu, a glede Kosova,mislim da su diktiranje završili, ostali su detalji....saviola wrote:Prozor wrote:Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...saviola wrote:ja zluradih komentara![]()
P.S.
ne, nego ce tebe neko da pita. ameri diktiraju sve u svijetu, svidjalo se to tebi ili ne.
na stranu to sto oni nemaju pojma gdje je kosovo, ako jedan tom hanks kaze da kosovo ne treba da dobije nezavisnost, vecina njih ce to podrzati.
Glede boldirane rečenice, baš me zanima šta si govorio o Girovim ekspresijama o tvom ratnom komandantu
- bijelo_dugme
Situacija je slicna kao u nasoj drzavi, jedni hoce ovo a drugi ono pa ispade nista. Najvjerovatnije ce biti pod pritiskom UN:a skoro...callmethebreeeze wrote:mene zanima da li su se zvijede "days of our lives", sezona 73-79, oglasile?lady midnight wrote:chuck norris ne govori nishtaguardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?on cheka
- bijelo_dugme
Evo Richard Gere podrzaje integritet BiH i poceo je traziti Karadzica da pokaze Del Niro kako se radi...
http://www.thehuntingpartymovie.com/
http://www.thehuntingpartymovie.com/
- saviola
Ahmmed wrote:Niam veliki fan kosovskih tema, ali....ne mogu a da se ne složim s konstatacijom da Amerikanci diktiraju sve na svijetu, a glede Kosova,mislim da su diktiranje završili, ostali su detalji....saviola wrote:Prozor wrote: Pa ko to jos pita Amerikance? Da je po njihovom, sad bi u Iraku stalo... A nece ni Bush jos dugo, samo, nece vam ni ovi novi pomoc...
P.S.
Glede boldirane rečenice, baš me zanima šta si govorio o Girovim ekspresijama o tvom ratnom komandantu
ti mislis da je gir govorio ono sto zaista misli.
a svejedno i da je mislio tako, sta ja treba da mislim o njemu... mene licno ne zanima njegovo misljnje, ali amere itekako zanima... jer oni su takav narod... nekima od njih je vaznije sta kaze npr. vlade divac nego li njihov predsjednik
aj uzdravlje
- kreco hakija
ma amerikance ne interesuje šta ko kaže, njih interesuje lova.
- cyprus
Kosovo za razliku od BiH nikad nije bila država i po kom su osnovu trebali dobit status republike?Prozor wrote:Nije ni nas ni njih bilo 41´, za nas su htjeli autonomiju, ali dobismo republiku, oni ne, i zato sad imas zastitu "teritorijalnog integriteta" Srbije... Samo konstatujem, da ni mi nismo odvjeka uskladjeni kao ravnopravni susjedima, i da smo se vrlo lahko mogli naci u njihovoj poziciji...cyprus wrote:Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova?Prozor wrote: Htjeli su republiku u Jugi, na sta su imali potpuno pravo, jer ako poznajes blizu historiju, znaces da su i za BiH isprva predlagali da bude tek autonomija a ne republika... Crkve, protjerivanja, kao i vlastiti bijeg Srba, je nazalost dosao nakon 99´ a do tad je dosta vremena proslo... Sto se tice Albanije, nikad, bar zvanicno, takvi stavovi nisu iznoseni, dok su Srbi i Hrvati na sve strane trubili o "zajednickoj" srpskoj odnosno hrvatskoj drzavi...
-
basicman
ma ovo mora da je neki vic. niko ne stoji vise iza kosova nego amerika. a to da sad srbi prosipaju parole da "amerika vlada svijetom i bice kako amerika kaze" mi zvuci pateticno. naravno da ce biti kako amerika kaze, al amerika stoji cvrsto iza kosovske nezavisnosti. kome to nije jasno i ko se uzda u neke glumce a ne u stav vlade je hitni slucaj za psihijatriju zbog gubljenja veze sa realnoscu 
-
kijameta
Bosna nije bila drzava od 1463 do 1943 a Kosovo i Bosna su u najvecem periodu imali isti status u Turskoj.Naravno da je Kosovo trebalo biti republika,jer je specifikum i nedavanje rupublike(drzavnosti) Kosovu je samo podilazenje velikosrbstvu i priznanje srbijanske okupacije Kosova 1912. A velikosrbi su se kad je Bosna dobila drzavnost,zavaravali sa time da ce to biti samo jos jedna srpska drzava.Jugoslavija kroz srpske oci-Srbija,srpska Vojvodina,srpsko Kosovo,srpska Crna Gora,srpska Makedenija,srpska Bosna,Hrvatska sa Srbima kao faktorom na vlasti i Slovenija koja ce morati slusati,kad je sve ove srpske zemlje stisnu.Protiv toga su prvi glas digli Albanci Kosova,dok su nasi 'patrioti' na njih slali miliciju.cyprus wrote:Kosovo za razliku od BiH nikad nije bila država i po kom su osnovu trebali dobit status republike?Prozor wrote:Nije ni nas ni njih bilo 41´, za nas su htjeli autonomiju, ali dobismo republiku, oni ne, i zato sad imas zastitu "teritorijalnog integriteta" Srbije... Samo konstatujem, da ni mi nismo odvjeka uskladjeni kao ravnopravni susjedima, i da smo se vrlo lahko mogli naci u njihovoj poziciji...cyprus wrote: Pa jel ti to izjednačuješ historijski položaj Bosne i Kosova?.
Svaka juznoslovenska zemlja ima svoje fanove medzu glumcima i javnim licnostima u USA ovi srpski mi ne izgledaju nesto reprezentativno.
U svakom slucaju,da cijeli Holivud skoci na noge,svejedno,na Kosovu je sve gotovo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
uuuuuuuuuu teska je situacija,George Clooney i Sharon Stone protiv nezavisnosti Kosova uuuuuuuu bice sad svasta
eto njiha na Kosovski boj
samo sto ce Clooney da glumi kneza Lazara,a Stone knjeginju Milicu.Koja ce to Hollywood ekranizacija biti,a Johnny Depp kao Obilic i da ne zaboravimo negativce Gene Hackman kao Murat,a Robert de Niro kao Bajazit.
jaoooooooo cirkusa sa ovo Srbijom ,pa nisu oni normalni